Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Sitede Problemmi Var?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
aLaTurCa
selam

son gunlerde siteye yorum yapacagim zaman, site bulunamadi diye hata geliyor ve bayagida uzun suruyor, anlam veremedim gitti,bendemi sadece bu sorun var yoksa sitede problemmi var?
Helede laptoptan girdigim zaman hep bu sorunu yasiyorum, ayar mi lazim anlamadim gitti...
EsLeMNa
Aynı sorunu bende yaşadım bir ara ama şuan yok biiznillah...
Yani en çokta perşembe günü bu sorunu yaşadım..
kırık-rüzgar
eee sorun neymiş arkadaşlar yardımcı olsanıza
islam ve kulluk
her hangi bir problem yok sitemize her zaman aynı doğrulukda modemler bğlanamayabilir eğer bu site ile ilgili bir problem olsaydı hepimiz için geçerli olurdu bir kaç kişi üzerinde ve farklı zaman aralıklarında gerçekleştiğine göre ancak modemimizin o anda çalışmasında problem olabileceği ihtimali kalır

veya bilgisayarımızın tempory dosyaları çok fazla olmuştur silinmesi gerekir veya cookieslerle ilgili bir problem olabilir
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Sep 13 2007, 08:27 PM) *

her hangi bir problem yok sitemize her zaman aynı doğrulukda modemler bğlanamayabilir eğer bu site ile ilgili bir problem olsaydı hepimiz için geçerli olurdu bir kaç kişi üzerinde ve farklı zaman aralıklarında gerçekleştiğine göre ancak modemimizin o anda çalışmasında problem olabileceği ihtimali kalır

veya bilgisayarımızın tempory dosyaları çok fazla olmuştur silinmesi gerekir veya cookieslerle ilgili bir problem olabilir

bak AqUa neler oluyomuşta bizim haberimiz yok neyseki ben öyle bir sorunla karşılaşmadım karşılaşmamda inşaAllah
aLaTurCa
okudum canim sabah, tam yazacaktim yine ayni sorunla karsilastim, simdi yazim gidermi gitmezmi bilmiyorum yine confused1.gif
nedense sadece Islami forumda bu sorunla karsilasiyorum, sinir oldum iyice ya angry.gif

hayret yazilarim gidiyor biggrin.gif simdi sildim herseyi ne varsa bakalim yine olacakmi merak ediyorum thinking.gif
EsLeMNa
Yazıların geliyor biggrin.gif
islam ve kulluk
smile.gif demek ki problem çözülmüş
aLaTurCa
evet insallah birdaha tekrarlanmaz yahoo.gif
Islam kardesim Allah razi olsun biraz gec oldu ama ilgilenmen, sonunda oldu ya smile.gif
Esengulcum senden Allah razi olsun, sen yeniden bunu gundeme getirdin, hatta Esengule demistim, kizdigimida aynen soyle diye, kimse ilgilenmiyor diye biggrin.gif
islam ve kulluk
aqua kardeşim elimizden geldiğince ilgileniyoruz

bir şekilde gözümüzden kaçmış anlaşılan

bunun için kusrumuza bakmayasın.
kırık-rüzgar
yoğunluktan bakılamıyor gözden kaçıyor bazen anlayışlı olalım inşaAllah
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.