Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Youtube Den Video Download Işlemi
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ BİLGİSAYAR/İNTERNET ]·.
darulerkam28
bir çoğumuz youtubeden video izlerken
aylık limitten (adsl) kotadan şikayet ederiz.birde o videoların elimizin altında olmasını isteriz.bazılarına göre çok zor olan youtube dan video indirme işlemi aslında çok kolay.bu konuda bi çok proğram var ama hepsi çok karışık.ben sizlere en basitini söyleyeceğim.bu videolar genelde flv dosya uzantılıdır.sadece youtube den değil hangi flv dosyayı izlediyseniz artık elinizin altında kardeşlerim.
evet önce izlediğimiz videoyu c:document and settings/........./local settings/ temporary internet files dosyasındansağ tuşla simgeleri yerleştir /boyut deyip ilgili dosyayı bulup bilgisayarımıza kopyalarız.artık video elimizde sorun nasıl izleyeceğimizle alakalı.bütün codecleri çözen k-lite media player(http://www.inndir.com/program.php?id=21130) proğramını pc mize yükleriz.artık iyi seyirler.tüm videolar sizin elinizin altında.umarım ilgili dostlarıma yardımcı olabilmişimdir. dualarınızı eksik etmeyin.allah yar ve yardımcımız olsun.bismi rabbil mustazafin.

hacii77
tskl paylasimlariniz gerceten cok güzel saygilar sevgiler cümlenize ALLAHA emanet olun biggrin.gif
Linkinpark
Kardeş bu vistada olmuo. Napcaz??
ubeyd_17
hmm gsll tşk.
efekan
Emek verip yazmışsın öncelikle teşekkür ederim ama biraz karışık gibi, bi indirme programı kullanılsa 1 defada indirip sonra istediği kadar izleyebilir kullanıcı.

mesela youtubedownloader programı var youtube den indirmek için görüntüyü , basit ve kullanışlı ancak izlemek veyz indirmek istediğiniz bazı videolar youtube de değilde farklı bi video paylaşım sitesinde olabilir meselagooglevideo yada metacafe gibi, bunun için ayrı ayrı programlar gerekliydi eskiden artık çözümü var

ben birkaç aydır kullanıyorum ''Ashampoo ClipFinder'' programını aramak istediğin şeyi en üstte arama butonuna yazıyorsun ve sana youtube dahil tam 14 videopaylaşım sitesinin sonuçlarını getiriyor. izter tıklayıp izlersin ister kaydedersin.

program ücretsiz , inndir.com da indirme linki ve programın açıklaması mevcut , tavsiye ederim

adres :
http://www.inndir.com/Ashampoo_ClipFinder-40069p.html

Linkinpark
Hocam bunu ben yapamadım ya???? yardım .. help help..
darulerkam28
ALINTI(efekan @ Nov 18 2007, 04:38 AM) *

Emek verip yazmışsın öncelikle teşekkür ederim ama biraz karışık gibi, bi indirme programı kullanılsa 1 defada indirip sonra istediği kadar izleyebilir kullanıcı.

mesela youtubedownloader programı var youtube den indirmek için görüntüyü , basit ve kullanışlı ancak izlemek veyz indirmek istediğiniz bazı videolar youtube de değilde farklı bi video paylaşım sitesinde olabilir meselagooglevideo yada metacafe gibi, bunun için ayrı ayrı programlar gerekliydi eskiden artık çözümü var

ben birkaç aydır kullanıyorum ''Ashampoo ClipFinder'' programını aramak istediğin şeyi en üstte arama butonuna yazıyorsun ve sana youtube dahil tam 14 videopaylaşım sitesinin sonuçlarını getiriyor. izter tıklayıp izlersin ister kaydedersin.

program ücretsiz , inndir.com da indirme linki ve programın açıklaması mevcut , tavsiye ederim

adres :

ALINTI(efekan @ Nov 18 2007, 04:38 AM) *

adres :

kardeş bu metodla sadece youtubeden download edebilirsin ama benim dediğim şekilde yaparsan her türlü ses ve görüntüyü download etmiş olursun biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Linkinpark
NOT : YOutube Kapalı flaugh.gif flaugh.gif
EsLeMNa
ALINTI(rockerr @ Mar 22 2008, 06:48 PM) *

NOT : YOutube Kapalı flaugh.gif flaugh.gif

Mozilla dan kodla girmek isteyenler için açık biggrin.gif
Linkinpark
ALINTI(EsLeMNa @ Mar 22 2008, 06:49 PM) *

Mozilla dan kodla girmek isteyenler için açık biggrin.gif

Bu kendini aşmış ya. biggrin.gif biggrin.gif smile.gif
EsLeMNa
ALINTI(rockerr @ Mar 22 2008, 06:52 PM) *

Bu kendini aşmış ya. biggrin.gif biggrin.gif smile.gif

Yok ya Hu,sadece biraz ilgim var smile.gif
Linkinpark
ALINTI(EsLeMNa @ Mar 22 2008, 07:55 PM) *

Yok ya Hu,sadece biraz ilgim var smile.gif

Yok yok sen kendini aşmışsın..

Bana verdiğin o program da güzel bişeye benziyor.. wink.gif wink.gif
Shadows©
http://www.mediaconverter.org/

programa falan gerek yok illa youtube de sart değil tüm video siteleri için gecerli ilgili video linkini kopyalıyosunuz sonra dosya tipine kadar secebilme imkanı var ben kullanıyorum begendiğim videolar klipler hepsini indiriyorum süper ve çok basit..
EsLeMNa
ALINTI(Shadows© @ Apr 15 2008, 07:48 PM) *

http://www.mediaconverter.org/

programa falan gerek yok illa youtube de sart değil tüm video siteleri için gecerli ilgili video linkini kopyalıyosunuz sonra dosya tipine kadar secebilme imkanı var ben kullanıyorum begendiğim videolar klipler hepsini indiriyorum süper ve çok basit..

Program youtube u açmak için değildi zaten..Ip değiştirici bir programdı.. smile.gif
Shadows©
ALINTI(EsLeMNa @ Apr 15 2008, 07:54 PM) *

Program youtube u açmak için değildi zaten..Ip değiştirici bir programdı.. smile.gif

smile.gif)) başlığa aldanmışım .. olsun sen yine de kullan güzel oluyor indrimesi...
izzet-i ikram
[color=#3333FF][b][i][size=7]ESSELAMU ALYKUM KARDEŞLERİM BAHSETTİĞİNİZ KONUYLA İLGİLİ OLARAK ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM İP DEĞİŞTİRİCİYE DE GEREK KALMADAN YASAKLI BİR SİTEYE GİREBİLİRSİNİZ NASILMI?İLK ÖNCE PC DE NE KADAR AÇIK EXPLOLER SAYFASI VARSA KAPATIYORUZ DNS NUMARANIZI DEĞİŞTİRMEK İÇİN BAĞLI BULUNDUGUNUZ AĞIN (SAĞ ALT KÖŞEDE Kİ ÇUBUKTA GÖZÜKEN) PC RESMİNE FARE İLE SOL TIKLIYORUZ, ÖZELLİKLER DİYORUZ>İNTERNET İLETİŞİM KURALLARI (TCP/İP) ÇİFT TIKLIYORUZ>AŞAGIDAKİ DNS ADRESİNİ KULLANI SEÇİYORUZ SIRASI İLE KUTULARA ÜSTTEKİ KUTUCUĞA>4.2.2.4 ALTTAKİ KUTUCUĞA>4.2.2.5 YAZIYORUZ TAMAM DEYİP KAPATIYORUZ ARTIK YASAKLI SİTEYE ERİŞEBİLİRSİNİZ.. thumbup.gif ...
al_muallim
youtubeen veya herhangi bi yerden, sadece int den izlediğiniz dinlediğiniz herşeyi alabilirsiniz,, söyle

xp nereye kurulu, atıyorum C ye; sonra documentis settings,/ kullkanıcı ismi( ne yazılıysa, ahmet,mehmet, ) ( sonra l/ local settings/ temp internet files,, var

buraya int de ne izlediyseniz kaydoluyor, ve hemen kopyalaıp alabilirsiniz,,, smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.