kırık-rüzgar
Sep 7 2007, 12:28 AM
daha önce rica edilmiş mi bilmiyorum ama genede söyliyim dedim
islami forumumuzda ''Allah razı olsun'' butonuda olsa olmaz mı yoksa teşekkür butonu yeterli mi fikirlerinizi merak ediyorumyada teşkkür butonu yerine ''Allah razı olsun'' butonuda olsa

olmaz mı
Selman-ı Aydın
Sep 7 2007, 11:46 AM
ALINTI(esengül @ Sep 7 2007, 01:28 AM)

yada teşkkür butonu yerine ''Allah razı olsun'' butonuda olsa

olmaz mı
Bende düşünmüştüm bunu. Tamam "teşekkürler" demek güzel hoş, nezaket icabı ama "Allah razı olsun" daha güzel olur bencede.
Selametle...
kırık-rüzgar
Sep 7 2007, 11:50 AM
ALINTI(Selman-ı_Aydın @ Sep 7 2007, 12:46 PM)

ALINTI(esengül @ Sep 7 2007, 01:28 AM)

yada teşkkür butonu yerine ''Allah razı olsun'' butonuda olsa

olmaz mı
Bende düşünmüştüm bunu. Tamam "teşekkürler" demek güzel hoş, nezaket icabı ama "Allah razı olsun" daha güzel olur bencede.
Selametle...
bencede
Selman-ı Aydın
Sep 10 2007, 10:46 AM
ALINTI(Mehmet ileney @ Sep 10 2007, 02:49 AM)

İletiyle olacak iş değil bu,biz attık diye Allah razı mı olacak,Teşekkür etmek daha düzgün olur.
İleney kardeş bu dediğin doğrudur. O butona bastık diye Allah razı olur mu olmaz mı bilinmez ama senin dediğinle hareket edersek o zaman kimse kimseye "Allah razı olsun" da dememeli. Çünkü biz dedik diye Allah razı olur mu? Bunun cevabı verilemez. Yani ne butona basmayla ne de açık açık Allah razı olsun demeyle Allah o kişiden razı olur mu olmaz mı bilinmez. Ben bu "Allah razı olsun" butonunu dua niyetiyle düşünmüştüm. Yani teşekkür etmek yerine Allah razı olsun demek daha güzel olur diye düşünmüştüm. Neyse ortada bir öneri var ve ikimizde fikirlerimizi sunduk. Hayırlısı neyse o olsun inşAllah...
Ayrıca ben Hamd'ın Allah'a mahsus olduğunu biliyorum. Eğer Teşekkür demek insana hitaben "sana şükür" demekse ben bundan sonra kimseye teşekkür etmem!
Bu arada Hamd ile şükür aynı anlama mı geliyor?
Selametle...
kırık-rüzgar
Sep 10 2007, 11:24 AM
ALINTI(Selman-ı_Aydın @ Sep 10 2007, 11:46 AM)

ALINTI(Mehmet ileney @ Sep 10 2007, 02:49 AM)

İletiyle olacak iş değil bu,biz attık diye Allah razı mı olacak,Teşekkür etmek daha düzgün olur.
İleney kardeş bu dediğin doğrudur. O butona bastık diye Allah razı olur mu olmaz mı bilinmez ama senin dediğinle hareket edersek o zaman kimse kimseye "Allah razı olsun" da dememeli. Çünkü biz dedik diye Allah razı olur mu? Bunun cevabı verilemez. Yani ne butona basmayla ne de açık açık Allah razı olsun demeyle Allah o kişiden razı olur mu olmaz mı bilinmez. Ben bu "Allah razı olsun" butonunu dua niyetiyle düşünmüştüm. Yani teşekkür etmek yerine Allah razı olsun demek daha güzel olur diye düşünmüştüm. Neyse ortada bir öneri var ve ikimizde fikirlerimizi sunduk. Hayırlısı neyse o olsun inşAllah...
Ayrıca ben Hamd'ın Allah'a mahsus olduğunu biliyorum. Eğer Teşekkür demek insana hitaben "sana şükür" demekse ben bundan sonra kimseye teşekkür etmem!
Bu arada Hamd ile şükür aynı anlama mı geliyor?
Selametle...hayır kardeşim aynı anlama gelmiyor bak burda yazmıştım ben
http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=194752böyleymiş
islam ve kulluk
Sep 10 2007, 09:16 PM
http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=204498teşekkür butonu üzerinde düzenleme yaptım nasıl oldu yorumlarsanız sevinirim
Teşekkürler
Sep 10 2007, 09:43 PM
<#thank#>
Selman-ı Aydın
Sep 10 2007, 09:55 PM
ALINTI(islam ve kulluk @ Sep 10 2007, 10:16 PM)

http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=204498teşekkür butonu üzerinde düzenleme yaptım nasıl oldu yorumlarsanız sevinirim
Allah razı olsun kardeş senin göstermiş olduğun bu ilgi ve alaka beni cidden memnun ediyor. Ayrıca orta yolu bulma isteğinden ötürüde sağolasın.
ALINTI
XXX Üyemiz Allah razı olsun dileğinde bulundu veya teşekkür etti...
Artık dileyen istediğini seçsin.
Bu arada esengül kardeş vermiş olduğun konuya baktım, güzel bir konu.
Ayrıca aklımı bir soru geldi aslında İleney kardeşe mesaj atarken sorsam iyi olurmuş. Biz kullar, bir kula şükredebilir miyiz? Yani İleney kardeşimin dediği gibi "sana şükür" gibi bir durum İslam'da var mı?
selametle...
kilit
Sep 10 2007, 10:18 PM
ben forum da hiç teşekkür butonu görmediğim için teşekkür veya allah razı olsun diye bir tercihim olamayacak galiba belkide sorun bende
kırık-rüzgar
Sep 10 2007, 11:39 PM
Allah razı olsun canım çok sıkkın ama senin bu ilgin beni memnu etti Allah razı olsun
islam ve kulluk
Sep 11 2007, 08:07 PM
Allah sizlerden de razı olsun kardeşlerim
asiLDuA
Sep 11 2007, 11:59 PM
Erkamreale bildirmiştik ama sanırım unuttu.Arkadaşlar siz yapabilirseniz sizden ricam Cevap ekle butonundan CEVAP yazmaya başladığımız zaman MESAJ SEÇENEKLERİ olan yerden HTML butonunun açıp kapatma kutucuğu olsun.
Flashları bu yüzden foruma koyamıyoruz.Bu etkin ve kidemli üyelerde buton e tkin halde bir bakıverin inşallah.Herkeze açık olursa daha iyi olur.
Selametle kalın.
islam ve kulluk
Sep 12 2007, 12:21 AM
şimdi oldumu mehlika kardeşim ?
asiLDuA
Sep 12 2007, 01:15 AM
olmuş yaw harika

saol islam
islam ve kulluk
Sep 12 2007, 05:34 AM
sende sağolsın mehlika kardeşim
EsLeMNa
Sep 12 2007, 10:52 PM
Bu HTML tam olarak bana ne yarar sağlıyor sayende farkettim MehLika
Selman-ı Aydın
Sep 16 2007, 04:13 AM
Buton konusuna yeni bir öneri sunuyorum buton yerine mimik koysak olmaz mı?Google da ararken pulkoyu.Com diye bir forumundan buldum
Bu arada HTML mevzusu hayırlı olsun. Ben baya kullanıyorum onu.
Selametle...
islam ve kulluk
Sep 16 2007, 10:52 AM
herkes hemfikirse yapabiliriz selman kardeşim
benimde hoşuma gitti açıkcası
kırık-rüzgar
Sep 16 2007, 01:54 PM
ALINTI(islam ve kulluk @ Sep 16 2007, 11:52 AM)

herkes hemfikirse yapabiliriz selman kardeşim
benimde hoşuma gitti açıkcası

yapalım yapalım
islam ve kulluk
Sep 16 2007, 02:18 PM
iki kardeşimiz hem fikir ..
ama biraz daha bekleyelim şuan için ...
EsLeMNa
Sep 16 2007, 02:32 PM
Benimle beraber 3 oldu..
Çok güzel bir fikir..
islam ve kulluk
Sep 16 2007, 02:51 PM
anlaşılan bu tercih edilecek

ilgili değişiklik yapıldı
teşekkürler ismi de -Allah razı olsun- olarak değiştirildi...
hayırlı olur inşaallah
malesef resim koyamıyoruz selman kardeşim

sanırım url ile igili bir problem oluşuyor yada ben yapamıyorum
EcMeL_iNaS
Sep 16 2007, 03:41 PM
Sadece denemek için Teşekkürler butonunu kullandım.
Teşekkür etmek farklı bir şeydir, Allah razı olsun demek farklı bir şey. Yani, teşekkür edilecek yerler ayrı, Allah razı olsun denecek yerler ayrıdır.
Bence 'Teşekkür' butonu eski haline dönsün. 'Allah razı olsun' için de Selman-ı Aydın'ın göstermiş olduğu ikon konulsun. İkonun konulması gibi bir imkan yoksa, insanlar da üşenmeden "Allah razı olsun" yazıversinler
( Teşekkürler butonunu çok fazla kullanan biri olarak bunu istemek hakkım sanırım
)
islam ve kulluk
Sep 16 2007, 05:47 PM
hımm
teşekkür ile Allah razı olsun farklıdır doğru
çoğunluk böyle söyleyince bu değişikliği yaptım zira şuana kadar 8 kişi Allah razı olsun olmasını uygun gördü , diğerini seçen tek siz oldunuz ecmel kardeşim .
(gene de bir yol bulmaya bakacağım -Allah'ın izni ile- ecmel kardeşim)
EsLeMNa
Sep 16 2007, 05:50 PM
Neden her zaman birini seçmeliyiz ikiside olsa olmaz mı konuya göre teşekkürler ya da Allah razı olsun deriz..
islam ve kulluk
Sep 16 2007, 05:53 PM
ilk başta öyle tasarlamıştım belki görmüşsünüzdür ama bir iki yerde sadece Allah razı olsun olması istenmişti
konu ile ilgili anket mi yapsak acaba diye düşünmeye başladım
EsLeMNa
Sep 16 2007, 05:58 PM
Farkettim ama demek istediğim aslında tam olarak o değil..
Yani hem Allah razı olsun,hem de teşekkürler istediğimize basalım ve konuya göre seçmiş olalım..
Çok şey mi istedim ne
EcMeL_iNaS
Sep 16 2007, 06:38 PM
ALINTI(islam ve kulluk @ Sep 16 2007, 06:47 PM)

hımm
teşekkür ile Allah razı olsun farklıdır doğru
çoğunluk böyle söyleyince bu değişikliği yaptım zira şuana kadar 8 kişi Allah razı olsun olmasını uygun gördü , diğerini seçen tek siz oldunuz ecmel kardeşim .
(gene de bir yol bulmaya bakacağım -Allah'ın izni ile- ecmel kardeşim)
Şimdiden teşekkür ederim islam ve kulluk. Ben sadece fikrimi söyledim. "Eğer bu forumda demokrasi geçerli, çoğunluk ne isterse, o olur" derseniz siz bilirsiniz tabii...
Son yazdığım cümleye lütfen bir kulp bulmayın. Sadece espriden ibarettir!
kırık-rüzgar
Sep 16 2007, 07:17 PM
ALINTI(islam ve kulluk @ Sep 16 2007, 06:53 PM)

ilk başta öyle tasarlamıştım belki görmüşsünüzdür ama bir iki yerde sadece Allah razı olsun olması istenmişti
konu ile ilgili anket mi yapsak acaba diye düşünmeye başladım
herkesin fikrini almak lazım aslında
islam ve kulluk
Sep 16 2007, 07:43 PM
ALINTI
Son yazdığım cümleye lütfen bir kulp bulmayın. Sadece espriden ibarettir!
öyle bir niyetim yoktu ecmel kardeşim.
teşekkürler ismini geri verdik , butonu kullanınca çıkan yazı hakkındaki yorumun nedir ecmel kardeşim ?
EcMeL_iNaS
Sep 16 2007, 08:39 PM
EsLeMNa
Sep 16 2007, 08:45 PM
Bu teşekkür butonunun ilk günlerini hatırlıyorum da..
Herkesi teşekkür ettirmek boşa mesaj yollamamak için uyarıyorıyordu yöneticiler..
Nerden nereye..
Şimdi gün geldi de,teşekküre alıştık vazgeçemiyoruz..
Bence de İslam abi sen bildiğini yap,bizde uyalım..
islam ve kulluk
Sep 16 2007, 10:01 PM
ALINTI
Zaten o sözüm sana değildi islam ve kulluk. Üzerine alınmana gerek yok

tamam anlaştık ecmel kardeşim
şuankini bir kaç kardeşimiz beğenmişti . ama en ideai için çalışmalar sürüyor diyelim şimdilik ikisi bir arada bulunsun bi süre
asiLDuA
Sep 21 2007, 09:03 PM
islamm HTML butonu yine gitmiş kardeşim bakımdan sonra bir el atıver.Oyun ekleyeceğim
islam ve kulluk
Sep 21 2007, 09:09 PM

tamam kardeşim bakıyorum inşaallah
inceledim problem gözükmüyor hala aktif
asiLDuA
Sep 21 2007, 09:49 PM
Mesaj seçenekleri'nin altında ki HTML kodu gitmiş flash ekleyemiyoruz 
Burada o seçenek aktif ama başka yere konu ekleyeceğimiz zaman o seçenek gözükmüyor.
islam ve kulluk
Sep 22 2007, 04:14 AM
oyun parkındaki html seçeneği aktif edildi sanırım bi tek orası aktif değildi
başka aktif olmayan forum varsa söyle değiştirelim kardeşim
hasbihal
Sep 22 2007, 08:44 AM
HARİKA YAZILARINIZ VAR UMARIM BANA DA YARDIMCI OLURSUNUZ
RABBİM DAİM MUAFFAK ETSİN SİZİ İNŞALLAH AMİN.....
-EBRAR-
Oct 5 2007, 09:12 AM
Tartışmalara son nokta olarak ''Teşekkür Butonu'' mu kaldırılmış?
Yoksa ben mi göremedim?
kırık-rüzgar
Oct 5 2007, 11:36 AM
ALINTI(Ümmü_Seleme @ Oct 5 2007, 10:12 AM)

Tartışmalara son nokta olarak ''Teşekkür Butonu'' mu kaldırılmış?
Yoksa ben mi göremedim?yoo yerinde sen görmemeişsin bakıyım orda duruyor hala yerinde
-EBRAR-
Oct 5 2007, 02:13 PM
Allah razı olsun, peki o zaman benim bilgisayarda bugün bir sorun var sanırım.
islam ve kulluk
Oct 5 2007, 05:23 PM
islami forumun alt kısmındaki skin seçiminiz 3.0 ise bulamamanız normaldir açıkca yerini görmek için skini 2,0 yapın göreceksiniz.
-EBRAR-
Oct 5 2007, 08:26 PM
Allah razı olsun İslam kardeşim... Yarın inşaAllah denerim işyerinde. Bu arada teknoloji özürlüsü için biraz ne demek istediğini anlamak zor oldu.
Ama buldum sonunda
Selam ve dua ile...
islam ve kulluk
Oct 5 2007, 10:55 PM
estağfurullah herkes anne karnında öğrenmiyor zaman lazım
aLaTurCa
Oct 5 2007, 11:25 PM
QUOTE(islam ve kulluk @ Oct 5 2007, 05:23 PM)

islami forumun alt kısmındaki skin seçiminiz 3.0 ise bulamamanız normaldir açıkca yerini görmek için skini 2,0 yapın göreceksiniz.
Islam hm bende sadece skin 2.0 var, 3.0 i nasil degisiyor, explorerle mi ilgili, bende skin 3.0 neden gostermiyoooo
islam ve kulluk
Oct 5 2007, 11:27 PM
belki explorerden ötürü olabilir
şuan aklıma ilk gelen neden o daha üst bir modelini yükleyin gene olmazsa nedeni üzerinde biraz araştıralım inşaallah ..
aLaTurCa
Oct 5 2007, 11:32 PM
benimki sanirim 7, en ustudemi cikti haberim yok
islam ve kulluk
Oct 5 2007, 11:41 PM
hımm o zaman başka bişey var benim aklıma gelen sebeb buydu
aLaTurCa
Oct 5 2007, 11:43 PM
zaten baktim 7 den fazlasi yokmus daha:) ne yapacam yaa cozum nedirrrr bende istiyorum 3.0

hem zaten cok cok cok agir aciliyor bu site

bazen hata veriyo sayfada suanki gibi mesela
Kaveller
Oct 5 2007, 11:48 PM
Bu botun işi de halledilemedi gitti yahu ,sizde herşeyi devletten beklemeyin illa buton mu olacak,normal hayatınızda da butonla mı teşekkür ediyorsunuz

yakında bunuda isterler yeni nesil işte teknoloji çoçuğu bunlar bizim zamanımızda buton mu vardı .yazın dile getirin beğenizi ne güzel yazmışsın Allah razı olsun diye elinize mi yapışır
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.