asiLDuA
Sep 5 2007, 11:46 PM
EL KAİDE İsrailin Kapısına Dayandı.....
Jaish al-Umma Cemaati İşgalci Siyonistler üzerine Baskısını arttırdı...
İşgal altındaki FİLİSTİN topraklarında İşgalci Siyonist İsrail' karşı Kutsal Cihad etmekte olan Jaish al-Islam Cemaati ile birlikte hareket etmekte olan Jaish al-Umma Cemaatinden Eğitim Videoları.... http://www.sehadetvakti.com/haber_detay.php?haber_id=1551Rahman Ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla;
"Ey Peygamber! Muminleri savasa tesvik et. Eger sizden sabirli 20 kisi bulunursa, 200 kafire galip gelirler. Eger sizden 100 (yüz) kişi olursa,kafir olanlardan 1000 (bin)kişiye galip gelirler. Cunku onlar anlamayan bir topluluktur" [Enfal:65]
MoqavemaT
Sep 6 2007, 12:01 AM
Hamas tağut oldu zaten değilmi:) öyle diyorlardı El qaideci kardeşlerimiz, hamas put oldu...
Jaish al-Umma
kurtaracak gayir ne yaalım.. Ekmek yoksa pasta yesinelr..
Rabbim utandırmasın inş...
asiLDuA
Sep 6 2007, 12:06 AM
Hamasın şuanki hakkındaki tutumu gayet iyidir.Hamas şuan tağuttan uzak olarak görüyoruz hepimiz.Şanına yaraşır şekilde cihada dönmüştür diyebiliriz.Ve kişisel reddiyelerden ziyade bu konudaki ilim ehli mollalar haması tekfir etmekten ziyade onlara cihada dönün çağrısını yaptılar.
Şuanki hali ilede dönmüş tağuttan uzak bir hali var.İnşallah daim olur.Kaldiki Jaish al-Umma cemaati elkaide destekli bir cemaat olmakla birlikte,hamasın askeri düzeyi olan Kassam tugaylarına biad etmiş bir cemaattir.İnşallah tağuttan uzak cihad zaferlerini duyarız.
MoqavemaT
Sep 6 2007, 12:48 AM
Rabbim, tüm muvahhidlerin, mücahidlerin ve mustazaf halkların yardımcısı olsun inş...
ubeyde
Oct 9 2007, 09:52 PM
ben bu el kaideyi anlamıorum onlarda belki askerler işgalcileri hedef alıyolar ama bunu yanında masum insanlar da ölüyo anlamdım biri bana anlatsın
Zemahşeri
Oct 9 2007, 11:23 PM
ALINTI(ubeyde @ Oct 9 2007, 10:52 PM)

ben bu el kaideyi anlamıorum onlarda belki askerler işgalcileri hedef alıyolar ama bunu yanında masum insanlar da ölüyo anlamdım biri bana anlatsın

Masum israil halkı gibi bir sıfat tamlaması mı kurdunuz biraz önce bana mı öyle geldi?
AkinciBey
Oct 9 2007, 11:49 PM
ALINTI(Zemahşeri @ Oct 10 2007, 12:23 AM)

ALINTI(ubeyde @ Oct 9 2007, 10:52 PM)

Masum israil halkı gibi bir sıfat tamlaması mı kurdunuz biraz önce bana mı öyle geldi?
Çocuklar masumdur..Hayber halkıda yahudi idi ancak Efendimiz sadece askerlik çağındaki erkeklerin öldürülmesini emretti hayberin fethinden sonra..
Evet şimdiki İsrailde 17 yaşını geçmiş herkes kadın erkek demeden askerdir..Öldürülür..Ancak bebekler ve çocuklar buluğ olmadıkları için ve İslam fıtratı üzerine yaşadıkları için öldürülmeleri caiz olmaz ve sivil halk statüsündedir.
Hatta bu konu Filistindeki örgütler arasında çok tartışılmış diye biliyorum..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.