Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Amerika Bize Saldıramaz Bilimsel Olarak Kanıtladım
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GÜNDEM ]·.
erciyes_1903
İran lideri Mahmud Ahmedinecad ABD-İran arasındaki gerilime dün yeni bir boyut kazandırdı. Tahran’da yaptığı bir konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Ben mühendisim. Matematiken çok iyi anlarım. ABD’nin İran’a saldırma ihtimali üzerine bir teori geliştirerek tablolar çizdim, saatlerce farklı formüller uyguladım. Sonra da ABD’nin bize saldıramayacağına karar verdim. Bu, matematiksel olarak mümkün değil. Sağlamasını da yaptım... Allah’ın dediğine inanıyorum ve Allah doğru yolda yürüyenlerin zafer kazanacağını söylüyor. Sizin Allah’ın sözünde durmayacağına dair bir kanıtınız var mı?”

ÇORAPLI DEVİR TESLİM TÖRENİ

İran’da Devrim Muhafızları’nın komuta teslim töreni ilginç görüntülere sahne oldu. Ülkenin dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Yahya Rahim Safavi’den (sağdan ikinci) aldığı görevi Muhammed Ali Caferi’ye (solda) herkesin yerde oturup bağdaş kurduğu basit bir törenle teslim etti.

vatan
RuhulhaK
İçki içip fuhuş yapmadan da bilimde ilerleniyormuş demek ki. İlgililere duyrulur.
Selman-ı Aydın
ALINTI(RuhulhaK @ Sep 4 2007, 10:38 PM) *

İçki içip fuhuş yapmadan da bilimde ilerleniyormuş demek ki. İlgililere duyrulur.

Evet kardeş haklısın, "modern" ve "çağdaş" olmamak lazım. smile.gif

ALINTI
Amerika Bize Saldıramaz...

ayna
Allah isterse herşey olur istemezse hiçbir şey.bunun matematiksel yöntemi nasılmış acaba?
ubeyde
mihrican kardeşim haklısın ama o adam kendi içinde Allahı arkasına aldıysa ve buna gerçekten inanıyosa galib olan o olur amerikaya karşı değil ya isterse dünya çıksın karsına ben o adamı seviyorum cesur kimsenin yapamadığını yapııp amerikaya kafa tuttu helal olsun Allah onu muvafvak kılsın clap2.gif
M in M
ALINTI(RuhulhaK @ Sep 4 2007, 10:38 PM) *

clapping.gif
clapping.gif
shake2.gif
thumbup.gif
yahoo.gif
flowers.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.