Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Profile Resim Ekleme Adım Adım ...
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
TiKky
Bismillahirrahmanirrahim ...

Sevgili Kardeşlerim bende sizler gibi bir üyeyim avatar yüklemede bende Problemler yaşamıştım ! Oysaki bu hatalar bizlerin ufak tefek dikkatsizliklerinden kaynaklanmakta !

1.Aşama : ( www.imageshack.us ) Parantez içine yazmış olduğum bu siteye Lütfen giriş yapınız ...

2.Aşama
ImageShack's mission is to provide an easy-to-use image hosting service for everyone.

Yazısı altında GÖZAT ! Bölümü bulunuyor ... Bu Bölüme bastığınız Zaman Doğrudan sizin Bilgisayarınız Karşınıza çıkacaktır ... Oradan istediğiniz Resmi seçiniz ...

( Buraya kadar gele bildiyseniz hiç bir şey kalmadı demektir ) Buraya kadar gelemediyseniz O zaman smile.gif Başa dönün veya ! Pes edin bir diğer seçenek ise Hazır Aavatarlardan birisini kullana bilirsiniz ..

3. Aşama Resmini Seçtikten sonra ( Bunun için seçili resmin Üzerine 2 Defa Tıklamanız yeterli olacaktır ) Aşşağıda ki ! KUTU İÇERİSİNDE GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ
Host İt Yazısı bulunmakta Onu Elinizde tutmakta Olduğunuz Maus Yardımı ile tıklayınız ! uploadıng yazar !

4.Aşama Allat 4 seçenek göreceksiniz hiç uzatmaya gerek yok ! Direk diyen : Direct link to image Daki linki alıp kopyalayın ! Dikkat edin sorunlar aslında zaten hep buradan kaynaklanıyor bu ana kadar herkez Rahat bir şekilde geliyor ... Orada ki Http:// <-- İbaresinden kaynaklanıyor Çünkü buradan almış olduğunuz ! adresi profilinizde !
a.KOntrol panelim
b.Avatar ayarımı düzenle bölümünde
c.Başka bir siteden kullanmak için URL giriniz Bölümüne Pastelleyeceksiniz
İŞTE Hata burada oluşuyor ya iki Http:// Başında yazılı oluyor Yada sonunda Buna dikkat edin Yoksa Başka bir problem yok Din Kardeşlerim ...

Bu kadar Güzel Avatarlarınızı Bekliyoruz İslam Forum adı ben Tikky ... Yönetim Kuruluna sevgilerle ...

Hatalardan ders çıkarmayı bilmek lazım .. clap2.gif
leyla
RABBİM sizden razı olsun ya kaç kere denedimse yapamamıştım avatar yüklemeyi..ikinci http://yi silmek gözümden hep kaçtı çünkü..
detaylı ve eğlenceli anlatımın için sağol tikky kardeş smile.gif
HAKK'A EMANET OL
lalezar_
selamun aleykum,
yıllardır basaramadıgım confused1.gif su avatar olayını velhasıl
basarmama vesile oldunuz.... thumbup.gif

çok sagolun...

Allah razı olsun....
sadien
selamun aleykum yaptım sonunda ..bunyamin kardesimin yolladıgı link ve tikky kardesimin acıklaması icin allah razı olsun .. bu kadar nie ugrastırırlar anlamadım smile.gif
feyza:)
offtp.gif evet geyik a.ş. farkı diye buna denir işte good.gif sizde sağolun biggrin.gif biggrin.gif
benja
offtp.gif sadien, tikky bizim mahalleden onur haberin olsun wink.gif
TiKky
Sizler saolun Bu Geyik A.Ş farkıdır flaugh.gif
@Li
QUOTE(TiKky @ Jan 10 2006, 11:19 AM)
Sizler saolun Bu Geyik A.Ş farkıdır  flaugh.gif
*

bu geyikte amma farklı ya...

herşeyde farkı varr...
TiKky
QUOTE(benja @ Jan 9 2006, 11:40 AM)
offtp.gif  sadien, tikky bizim mahalleden onur haberin olsun wink.gif
*

Benja adımı duymayan kalmadı 7 di mahalle biliyor artık adımı ulan sus sus ... Mustafa flaugh.gif naber kardeşim msnini ver bana kaydedeyim seni flaugh.gif
avicenna_000

Tikky neredesin???
Gel öpcem seniii biggrin.gif flowers.gif flowers.gif good.gif
DarusSelam
s.a
flowers.gif teşekkürler TiKky cok basitmiş gercekten biggrin.gif
feridebeyza
Thank You TİKKY...
alaimi_sema
talimatları harfiyen uyguladım ama yine de problem çıkıyor.. başka bir problem olabilir mi?
muslimah
Gerçekten çok teşekkürler Tikky! biggrin.gif
Uzun bi süre önce yazmışsın ama benim gibi yeni üyelerin hala işine yarıyor bu tavsiyen thumbup.gif [font=Comic Sans Ms][size=4]
@}--`--`--
saol tikky smile.gif
golgecan
Allah (c.c.) Razı Olsun Sizden yaa üçüncü denememde de olsa başadım sonunda artık benim de bir avatarım var biggrin.gif
TiKky
Elh Hizmetimiz İşe Yaramış Allah Sizlerden Razı Olsun smile.gif Ne zaman İsterseniz Yardım ederiz ...
hesna;)
@tikky: Allah razi olsun kardes, fakat benim bir sorum olacak. Bilgisayarimdan neden diyer forumlarda oldugu gibi direkt yükleyemiyorum?
islam ve kulluk
kardeşim Allah razı olsun bi kere deneyip vazgeçmiştim smile.gif şimdi görünce oldu Allah'ın izni ile...
DieLiebe
TESEKKÜRLER ALLAH Razı olsun inş.
muamma

Aman Allah'ım ne kadar da uğraşmıştım.

Çok teşekkürler. flowers.gif

Artık benimde avatarım var. yahoo.gif
asiLDuA
smile.gifsmile.gif
siyahzambak ve merve
adım adım yardımcı oldunuz gerçekten tikky kardeş... aslında çok basitmiş ben bir defa deneyip hemen pes etmiş tim smile.gif sağolunn gerçekten... bende avatarlandım sonunda smile.gif smile.gif
SimRe
ALINTI(muamma @ Feb 22 2007, 01:08 AM) *

Aman Allah'ım ne kadar da uğraşmıştım.

Çok teşekkürler. flowers.gif

Artık benimde avatarım var. yahoo.gif

benimde imzam var.... bleh.gif yahoo.gif
siyahzambak ve merve
senin imzan yeter simre cim smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.