Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Ilginç Bilgiler..
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ MESLEKLER ]·.
imamhatiplim__34
Yüzyıllarca önce insanlarda şeytani güçlerin, bebeklerin veya küçük çocukların odalarında dolaştıklarına, onların vücutlarına girmek için fırsat kolladıklarına ilişkin ortak bir inanç vardı. Ayrıca bu şeytani güçlerin, mavi renk tarafından kovulduğuna da inanılıyordu. Çünkü mavi göklerin rengi idi. Hatta bugün bile hala Ortadoğu'da şeytanı kovmak için, bazı evlerin kapıları maviye boyanmaktadır.
O zamanlarda, sülalenin devamı için, erkek bebeklerin önemi daha fazla olduğu için, şeytan korkar da gider diye, erkek bebeklerin ve küçük erkek çocukların giysilerinin mavi olması adet haline geldi ve yüzyıllar boyunca devam etti.
Çok sonraları kız bebekler de "erkek bebekler kadar önem kazanınca", onların giysilerine de bir renk verilmesi ihtiyacı doğdu ve de çiçeklerin en güzeli olan gülün rengi, yani pembe renk verildi.
DuYGuSaL
Kardeşim uyardık aynı konu forumda mevcut ve niye tekrar takra yanlış yere açıyosun..?
Selman-ı Aydın
Selamün Aleyküm kardeşim
Yazınızı okudum ama sanırım yazınızın bu bölümle pek fazla alakası yok. Yada ben anlayamadım.

Sanırım konu taşınmalı...
imamhatiplim__34
ALINTI(DuYGuSaL @ Aug 28 2007, 01:00 PM) *

Kardeşim uyardık aynı konu forumda mevcut ve niye tekrar takra yanlış yere açıyosun..?

ee yeni üye olduk ve burada kimse neyi nasıl yapacağımız hakkında bir bilgi vermiyor????nasıl taşınacağını söyleyinde bizde taşınalım... confused1.gif
islam ve kulluk
konu taşımayı ancak yöneticiler yapabilir

fakat konudan forumda mevcut olduğu için taşımak yerine kapatıyoruz

ve lütfen konu açarken arama motorunu kullanalım
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.