Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Oyun : Buzdolabı Dünyası
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ SAĞLIK ]·.
Selman-ı Aydın
Eğitim Amaçlı Oyundur.

Doğru cevaplarınızda "Yeşil Onay" işaretine, yanlış cevaplarınızda "Kırmızı Çarpı" işaretine tıklayın!

İtiraf etmeliyim ki ben meyve, sebzeden anlamıyorum. Sorular zor geldi...
kırık-rüzgar
156 puan aldım bence hiç zor değildi 2 yalnış yaptım onlardada sorunun hepsini okumadan yanıt verdim sonra okuyunca doğru cevabı hemen buldum anlamam lazım zaten benim bu işlerden okadar yemek yapıyoruz ediyoruz
EsLeMNa
Bende 193 yaptım...

Çok çok kolay bir oyundu ... biggrin.gif

Belki oyun bile denilemez..
kırık-rüzgar
ALINTI(Eslemna @ Sep 9 2007, 08:19 PM) *

Bende 193 yaptım...

Çok çok kolay bir oyundu ... biggrin.gif

Belki oyun bile denilemez..

good.gif katılıyorum şimdi tekrar oynasam yalnışımın çıkacağını hiç sanmıyorum
-EBRAR-

159 yaptım.Mutfağa hobi olsun diye giren biri olarak bu bile güzel fool.gif
asiLDuA
bende oyun gösükmüyor ohmy.gif

ahha gözüktü hımm birisinde takıldım ya 162 yaptım ama daha fazla yapacam dur sen sucukta takıldım ))))
kırık-rüzgar
ALINTI(MehLiKA @ Sep 29 2007, 03:45 PM) *

ahha gözüktü hımm birisinde takıldım ya 162 yaptım ama daha fazla yapacam dur sen sucukta takıldım ))))

biggrin.gif

bende birdaha oynuyum ya daha iyi yaparım şimdi

ALINTI(MehLiKA @ Sep 29 2007, 03:45 PM) *

biggrin.gif

bende birdaha oynuyum ya daha iyi yaparım şimdi
asiLDuA
229 ehuehuehu
kırık-rüzgar
228 yaptım hepsini doğru cevaplamışım eh zaten işim bu smile.gif
asiLDuA
236 oldu bu seferde : )))))))

yeter artık oynamıyorum bu kadar yeter yahuu : ))) ben kazandim ben kazandim : )))))
Selman-ı Aydın
Öncelikle şunu söylemem lazım ben erkeğim yani sizin kadar çok yemek yapan biri değilim okurken yapmıştım ama artık yapmıyorum biggrin.gif yemek yapanlara kolay gelsin...

Selam ve dua ile
EsLeMNa
255 yaptım ama bir kaç kez oynayınca zaten aynı sorular tekrar geldiği için dahada kolaylaşıyor biggrin.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(Selman-ı_Aydın @ Sep 30 2007, 02:13 PM) *

Öncelikle şunu söylemem lazım ben erkeğim yani sizin kadar çok yemek yapan biri değilim okurken yapmıştım ama artık yapmıyorum biggrin.gif yemek yapanlara kolay gelsin...

Selam ve dua ile

sağolasın jp.gif

eslemna bana aynı sorular gelmedi çünkü sadece iki kere oynadım
imamhatiplim__34
kardeşim ilk oynadığım için puanım 169 du...ama 2.daha iyi olacak inşş... biggrin.gif
TEVHİD
220 çıktı.Sanırım ilk defa cevapladığım için olsa gerek. smile.gif

Selam ve dua ile
kırık-rüzgar
bu oyunları nasıl yüklüyoruz selman benimde elimde var böyle birşey ama foruma nasıl eklicem bilemiyorum oyunuda silmiştim geri getiremem galiba demii

bilen cevaplasın
Selman-ı Aydın
ALINTI(esengül @ Dec 9 2007, 07:58 AM) *

bu oyunları nasıl yüklüyoruz selman benimde elimde var böyle birşey ama foruma nasıl eklicem bilemiyorum oyunuda silmiştim geri getiremem galiba demii

bilen cevaplasın

Kardeşim eklemek istediğin oyunun adresini bul sonra aşağıdaki kırmızı ile yazdığım yere kopyala-yapıştır. Aşağıdaki kodların aktif olabilmesi için mesaj seçeneklerinden "HTML Devrede" seçeneğini seç.

Aşağıdaki kodlarda 700 ve 600 sayıları var onlar genişlik ve yükseklik ilgili yerler, kafana göre ayarlayabilirsin bunları.

Yapıştıracağın adresin en sonunda .swf varsa güzel olur.

________________kodlar_________________

<iframe src="Buraya adresi yapıştır" width="700" height="600" frameborder="1" scrolling="yes"></iframe>
kırık-rüzgar
adresini nasıl bulucam selman bilgisayarda kayıtlı diyelim naıl yapıcaz o zaman
Selman-ı Aydın
ALINTI(esengül @ Dec 10 2007, 03:45 PM) *

Bilgisayara mı kayıtlı? Valla o durumda nasıl yapılacağını tam olarak bilmiyorum. Ama sanırım imageshack.com'daki gibi resim eklenebilen siteler gibi flash eklemeye izin veren bir site bulup oyunu oraya yüklemen(upload) gerek. Sonra sana verilen o linki, kırmızı ile gösterdiğim yere kopyala-yapıştır. Umarım olur.

Ben flash eklenebilen bir site var mı yok mu bilmiyorum. Zaman sıkışıklığından dolayıda yardım edebilecek imkanım malesef yok.Veya oyunun adını söyle ben internette var mı yok mu diye bakayım.Sonrası kolay.

Selam ve dua ile...
kırık-rüzgar
ALINTI(Selman-ı Aydın @ Dec 10 2007, 03:56 PM) *

ALINTI(esengül @ Dec 10 2007, 03:45 PM) *

Bilgisayara mı kayıtlı? Valla o durumda nasıl yapılacağını tam olarak bilmiyorum. Ama sanırım imageshack.com'daki gibi resim eklenebilen siteler gibi flash eklemeye izin veren bir site bulup oyunu oraya yüklemen(upload) gerek. Sonra sana verilen o linki, kırmızı ile gösterdiğim yere kopyala-yapıştır. Umarım olur.

Ben flash eklenebilen bir site var mı yok mu bilmiyorum. Zaman sıkışıklığından dolayıda yardım edebilecek imkanım malesef yok.Veya oyunun adını söyle ben internette var mı yok mu diye bakayım.Sonrası kolay.

Selam ve dua ile...

selman Allah razı olsun ilginden dolayı ama hemen bakamadım ya kusura bakma nette yoktum sen nerelerdesin bilmiyorum
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.