Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Seyyid Abdulbakİ Hz'nin Sohbetlerinden Derlemeler-görüntülü
Islami Forum - Popüler Forum > MULTİMEDYA > .·[ FİLM/BELGESEL/SOHBET/VAAZ ]·.
bezm
Seyyid ABDULBAKİ Hz nin Çok Güzel Bir Derlemesi İYİ SEYİRLER.

\"\" \"\"

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Örnek Bir İnsan Büyük Bir Veli ( Seyyid Abdulbaki Hz. )

Özet:
Süre: 00:43:10
Bit Hızı: 1919kbps

Video:
Format: mpeg4 / DivX
Büyüklük: 720x528 / 592 MB
Oranı Çerçeveleyin: 25.00fps

Ses:Format: mp3
Bit Hızı: 128kbps
Oranı Deneyin: 48000Hz

Link: Download
RapidShare: 1-Click Webhosting

nursuz
Selamun aleyküm kardesim flowers.gif , sifreyi rica etsem confused1.gif , selametle...
bşrtrkz
arkadaşım çok sağol hazırlamışsın ama hani bunun şifresi yaw? confused1.gif rica etsem en yakın zamanda yazar mısın?indirdim fakat izleyemiyorum
bşrtrkz
arkadaşım şifreyi buldum www.muhteva.com ama yinede izleyemiyorum cray.gif yardım edersen sevinirim
dostum
S.A. dostum,dosyaları açarken şifre istemiyor ve tam açılacakken arıza veriyor program açılmıyor,yardım eder misin?Benim için de çok önemli bu sohbetler,ALLAH (CELLE CELALUHU) RAĞZI OLSUN.
addaks
SEYYİD ABDÜLHAKİM ARVASİ HZ. HAYATI GERÇEKTEN HOŞ OLMALI BUNU BURAYA KOYDUĞUN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
Teşekkürler
<#thank#>
bşrtrkz
ALINTI(addaks @ Oct 1 2007, 06:12 PM) *

SEYYİD ABDÜLHAKİM ARVASİ HZ. HAYATI GERÇEKTEN HOŞ OLMALI BUNU BURAYA KOYDUĞUN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN

Onda şüphe yokta ben indirmeme rağmen izleyemedim biri bana yardımcı olursa sevinirim.Sadece yazılar çıkıyor acaba izlemek için başka bir programın yüklü olması mı gerekiyor confused1.gif
CAFER
bezm

Üye Grubu: Üyeler

Son Aktivitesi 26th August 2007 - 07:38 PM
Bulunduğu Konu (Çevrimdışı)

arkadaşlar demem o ki boşuna beklemeyin

problemi çözen bir arkadaş ALLAH rızası için yazar inşallah...
bşrtrkz
ya bari bilgisayardan veya programdan anlayaqn biri yardım etsin ya Allah rızası için
w4rsouL
[b] Heybetine kurban ..
CraftXrac
Allah be mürşidim benim mis kokulum hemen indiriyorum telefonumda bile bu resmi duvar kagıtı menzilin kokulu gülü
hasattt
nerde bu sohbetler kardeş
bizimyunus
video nasıl arkadaşlar... biri açıklayabilirmi? görüntülerde ne var.. ses kimin sesi?
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.