Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Nacizane Bir Istek.
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
gülüngülü
esselamu aleyk.

arkadaşlar sizden özür diliyorum yalnız yöneticilerden bir şey isteyeceğim daha önce bu istenildi mi yada forum genelinde görüşüldü mü bilmiyorum ama ben üyelerin kişisel imzasının uzunluğu hakkında bir şey ypılması taraftarıyım imza uzunluğu yada karakter sayısında azaltmaya gidilebilir.Tamam bu tercih meselesi bazı imzalar gerçekten çok güzel ama fazlaca uzun konuda zorluk çekiyorum hatta bazen karıştırıyorum hangisi o şahsın mesajı hangisi imzası diye
(kişisel imzayı gösterme deerseniz görmezsiniz demeyin lütfen bazı imzalar gerçekten güzel ve okunası... )

veddua

EsLeMNa
Ewet kardeşim bildiğim kadarıylaböyle bir kural var..

Yöneticiler uygun görmedikleri imzalar için de zaten uyarıyorlar..
ayna
canım bu konuda çok fazla insan daha önceleri uyarılmıştır.bu sizin başlığınız dolayısıyla bir daha uyarı olsun herkese.lütfen sayfalar halinde değil kısa ve özlü olsun.inanın ben iyi biliyorum forumda uzun yazılan hiçbir yazı okunmaz.mesela ubeydullah abinin bir imzası vardır hepsine bedeldir.
islam ve kulluk
imzaları kısıtlama yoluna gitmek istemedik

ama uygun olmayan imzaları uyarıyor veya müdahale ediyoruz kardeşim
kırık-rüzgar
peki benim imza niye sıkışmış
gülüngülü
selamun aleyk.

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.

selametle
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.