Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Lütfen Bana Yardım Edin, Kol Saati Arıyorum!
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ BİT PAZARI ]·.
Selman-ı Aydın
Selamün Aleyküm

Kardeşler benim için hayati derecede önemli bir konudur ve lütfen Allah rızası için bana yardım edin.

Kardeşlerim vatani görevimi yapma vaktim yavaş yavaş geliyor ve ben namaz vakitlerinden haberdar olabileceğim bir kol saati arıyorum. Bu yüzden namaz vakitleri girdiğinde bana haber verebilecek, alarmı titreşimli olan (kesinlikle titreşimli olmalıdır), Türkiye'deki bütün şehirlerin namaz vakitlerini gösterebilen ve su geçirmeyen bir erkek kol saati arıyorum. Bana yardım edin kardeşler. Ben kendi şehrimde bu özelliklere sahip bir kol saati bulamadım. Bana "Tanıdıklarımızdan Hacc'a gidenlere söyleyelim onlar alsınlar." diyenler oldu ama Hacc'a gidenler genellikle çok yaşlı kimseler olduğu için aradığım saati bulabileceklerini sanmıyorum, bulsalar bile ben çokta yaşlı işi bir saat istemiyorum, genç birinin takabileceği bir saat olsun yani biraz yakışıklı olsun. smile.gif (Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.)

Bu yardımı herkesten istemekte birlikte özellikle İstanbul'da, Ankara'da, Konya'da veya Bursa'da oturanlardan ayrıca istirham ediyorum. Aradığım nitelikteki bir saati bu şehirlerde daha kolay bulunabiliriz diye tahmin ediyorum. Ayrıca tanıdığınız bi saatçi varsa lütfen onlarada bir sorup soruşturun.

Ben internette bakındım, aşağıdaki Casio'nun bi saatini buldum ama buda kendini çok belli ediyor o yüzden beğenmedim.

Lütfen Kardeşlerim umursamamazlık yapmayın, Allah rızası için bana yardımcı olun. Çünkü benim için çok önemli bir konudur bu. Benim böyle bir saate ihtiyacım var. Allah rızası için yardım edin. friends.gif

Allah yardım edenlerden razı olsun. Yardım etmek niyetiyle yola çıkıp yardım edemeyenlerden de razı olsun.

NOT: Konuyu açacak başka bi yer bulamadım. O yüzden konuyu BİT PAZARI bölümüne açtım ama ben ikinci el bir saat aramıyorum. Kullanılmamış, sıfır bir saat arıyorum ve almayı düşünüyorum.

Selametle...
asiLDuA
smile.gif)) bende diyorumki kool saatini niye ararlar bi bakim konuya dedim smile.gif)).Hay Allah..Selman kardeş istediğiniz özellikte ki saati hac malzemeleri vs gibi şeyler getiren (namaz saatleri için diyorsunuz sanırım) bu tip yerlere bakın istanbulda olabilir diye düşünüyorum.Spariş verirsiniz.
islam ve kulluk
ALINTI
İstanbul'da, Ankara'da, Konya'da veya Bursa'da oturanlardan ayrıca istirham ediyorum

iyi izmir dememiş biggrin.gif
senrahatol
madem askere gdiorsn ben sna alıp gönderym inş hediyem olsn bulabilrsem tabi aradıın özellklerde..özel msj atarsan konşrz inş
hamzayurekli
S.a....

Selman Bak bu Sıralar Dövecek Adam Arıyorum Bak geberdırım senı ...

dalgamı gecıyon lem sen bısle hımmm...?

sen vatani gorevini yahudi israil devletindemi yapacaksın ...? da ezanı belirten satt arıyorsun....

Cennet vatanımıxzın her bır kosesınde Camii Serifler Mevcut mutlaka Duyarsın ...

hadı senın gıttıgın yere selman buraya gelecek dıye camii yapmamıslar ....hıcmı anlamaz ınsan vaktı saate bakarım saat 2 kılarım oglen namazımı saate bakarım saat 6 kılarım ıkındı namazımı hava kararır sate bakarım 7.30 derımkı aksam olmustur gece 2 olur kılarıom yatsımı yanı bendekı bu kus beyınle ben bunları dusunebılıyorsam senın yıldızlardan karınca yuvalarından mezarlıklardan bulman lazım..hee bunları bılmıyorsan askerde bunların hepsını ogrtıyorlar.... bleh.gif

ve ınan bana mutlaka namaz kılan bırı daha vardır onunla kaynasırsınız oylelıklede namazlarınızı beraber kılarsınız...

hadı buda olmadı babana soyle sana bı takvım alsın her gun bırını koarırsın...12 ay 5 aylık yapacaksan sana yeterde artar bıle yok 15 ay yapacaksan senelık alırsın hem ucuz olur bleh.gif

yaw selman bak senı geberdırım bır daha boyle sorular sorma gopardırım gulaklarını...
Selman-ı Aydın
Selamün Aleyküm.

Öncelikle konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Bu saati bulmak benim için önemlidir. Bunu size izah edeyim.

ALINTI(MehLiKA @ Aug 22 2007, 10:10 PM) *

smile.gif)) bende diyorumki kool saatini niye ararlar bi bakim konuya dedim smile.gif)).Hay Allah..Selman kardeş istediğiniz özellikte ki saati hac malzemeleri vs gibi şeyler getiren (namaz saatleri için diyorsunuz sanırım) bu tip yerlere bakın istanbulda olabilir diye düşünüyorum.Spariş verirsiniz.

Valla Mehlika abla bi saat için taa İstanbul'a gitmeyi gözüm kesmiyor be. lac.gif
biggrin.gif

Ayrıca bu konu için bana yardım edecek bayan kardeşlerim varsa onlar bana buldukları dükkanın kartvizit bilgilerini buraya yazarlarsa sanırım daha hayırlı olur ve memnun olurum. Eğer bana yardm edecek erkekler olursa onlarla kişisel bilgileri (cep no,iş no, adres vs.) paylaşılabilirim. Ama kendileri buna çekinecek olurlarsa onlarda buldukları dükkanın kartvizit bilgilerini verirlerse yeterli olur. Gerisini ben halletmeye çalışırım.

ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 22 2007, 11:40 PM) *

ALINTI
İstanbul'da, Ankara'da, Konya'da veya Bursa'da oturanlardan ayrıca istirham ediyorum

iyi izmir dememiş biggrin.gif

Allah Allah ben yazdım sanmıştım demek yazmamışım. Ama hatırlattığın iyi olmuş islam ve kulluk kardeşim. İzmir'deki kardeşlerde bakarsa sevinirim. Zaten ben sadece İstanbul, İzmir Ankara demiyorum herkes yardımcı olsun diyorum ama buralarda bulmak daha kolay olur diye düşünüyorum. (Yani kurtuluşun yok kardeşim yahoo.gif )

ALINTI(senrahatol @ Aug 23 2007, 01:18 AM) *

madem askere gdiorsn ben sna alıp gönderym inş hediyem olsn bulabilrsem tabi aradıın özellklerde..özel msj atarsan konşrz inş

EyvAllah kardeşim gönderilmiş bil.

ALINTI(hamzayurekli @ Aug 23 2007, 01:19 AM) *

S.a....

Selman Bak bu Sıralar Dövecek Adam Arıyorum Bak geberdırım senı ...

dalgamı gecıyon lem sen bısle hımmm...?

sen vatani gorevini yahudi israil devletindemi yapacaksın ...? da ezanı belirten satt arıyorsun....

Cennet vatanımıxzın her bır kosesınde Camii Serifler Mevcut mutlaka Duyarsın ...

hadı senın gıttıgın yere selman buraya gelecek dıye camii yapmamıslar ....hıcmı anlamaz ınsan vaktı saate bakarım saat 2 kılarım oglen namazımı saate bakarım saat 6 kılarım ıkındı namazımı hava kararır sate bakarım 7.30 derımkı aksam olmustur gece 2 olur kılarıom yatsımı yanı bendekı bu kus beyınle ben bunları dusunebılıyorsam senın yıldızlardan karınca yuvalarından mezarlıklardan bulman lazım..hee bunları bılmıyorsan askerde bunların hepsını ogrtıyorlar.... bleh.gif

ve ınan bana mutlaka namaz kılan bırı daha vardır onunla kaynasırsınız oylelıklede namazlarınızı beraber kılarsınız...

hadı buda olmadı babana soyle sana bı takvım alsın her gun bırını koarırsın...12 ay 5 aylık yapacaksan sana yeterde artar bıle yok 15 ay yapacaksan senelık alırsın hem ucuz olur bleh.gif

yaw selman bak senı geberdırım bır daha boyle sorular sorma gopardırım gulaklarını...

Aleyküm Selam.

Sanırım askerlik yapılmış, geniş geniş konuşuluyor smile.gif . Valla kardeşim ben bilmediğim bir ortama gidiyorum o yüzden kendimi en kötüye hazırlamak istiyorum. Aradığım saat Türkiye'deki bütün illerin namaz vakitlerini göstersin istiyorum çünkü nerde askerlik yapacağım belli değil, belli olsada bahsettiğiniz şeyler yapılabilir ama ben yinede böyle bir saati istiyorum çünkü bu saat benim işimi oldukça kolaylaştırır.

Ayrıca titreşimli istiyorum ki özellikle sabah namazına beni uyandırabilsin diğer vakitlerde de uyarsın. Çünkü sesli uyarılar hergün günde beş kere çal çal çal çok dikkat çekebilir. Ben bunu istemiyorum. Sessiz sakin ama görevini eksiksiz yapacak bir saate ihtiyacım var.

Abi ben sadist biriyle konuşmuyorum dimi? flaugh.gif

Neyse hala böyle bir saate sahip olmak istiyorum. İnşAllah bana nasip olur. Çünkü böyle bir saate cidden ihtiyacım var. (Bence)

Selametle...
Selman-ı Aydın
Haber vereyim kol saati almış durumdayım. 5 alarmı ve su geçirmeme özelliği var. Gerçi namaz vakitleri girince kendi kendine haber vermiyor ama onuda şu 5 alarm sayesinde halletmeyi düşünüyorum. Ama yinede kafamdaki istediğim gibi bir saat değil artık yapacak birşey yok Hacc'a yada Umre'ye giderseö inşAllah ordan alırım.

Selam ve dua ile...
EsLeMNa
Hayırlı olsun Selman,konuyu bir tebessümle takip ediyordum biggrin.gif

Sonuca varılmasına sevindim..
Selman-ı Aydın
ALINTI(Eslemna @ Oct 2 2007, 09:27 PM) *

Hayırlı olsun Selman,konuyu bir tebessümle takip ediyordum biggrin.gif

Sonuca varılmasına sevindim..

Aslında tam olarak sonuca varmadı ama buna da şükür idare edeceğiz artık.
dagmara

AY SELMAN ABI SEN HALA ASKERE GITMEDINMI SANIRIM 1 AY ÖNCE ASKERE GIDIYORUM DIYE BI KONU ACMISTIN biggrin.gif1 AY OLDU HALA YAKINDA GITCEM DIYOSUN AYNEN SÖYLEDIGIN GIBI YAKISIKLI KARIZMATIK biggrin.gif BI SAAT VAR AMA BURDA TITRESIM YOK SADECE ALARMI VAR ISINE YARARMI
Selman-ı Aydın
ALINTI(dagmara @ Oct 3 2007, 01:19 PM) *

AY SELMAN ABI SEN HALA ASKERE GITMEDINMI SANIRIM 1 AY ÖNCE ASKERE GIDIYORUM DIYE BI KONU ACMISTIN biggrin.gif1 AY OLDU HALA YAKINDA GITCEM DIYOSUN AYNEN SÖYLEDIGIN GIBI YAKISIKLI KARIZMATIK biggrin.gif BI SAAT VAR AMA BURDA TITRESIM YOK SADECE ALARMI VAR ISINE YARARMI

Sanırım askerlik konusunu tam anlatamamışım, ben muhtemelen Kasım-Aralık gibi gideceğimi söylemek istemiştim. Dilekçe verdim ve şuan bu dilekçenin cevabını bekliyorum(Henüz cevap gelmedi). "Peki neden 1-2 ay önceden böyle bir konu açtın?" diye merak ediliyorsa açık açık söyleyeyim, Ramazan ayında edilen duaların diğer zamanlarda edilen dualara göre daha makbul olduğunu düşündüğüm için,Ramazan'ın bu fırsatını kaçırmak istemedim. Yani bana ve benim gibi olanlar için yapacağınız duaların Ramazan'da kabul olunabileceğini umduğum için açtım. İnşAllah kabul olur.

dagmara kardeşim, o saati nerden buldun, internetten mi yoksa bi saatçiden falan mı? İnternetten buldunsa resmini görebilir miyim?Eğer saatçiden falan bulduysan şimdilik aldığım saatle idare etmeyi düşünüyorum yani görmeden saat almak istemiyorum eğer saat almamış olsaydım bahsettiğin saat ile ilgilenirdim.

Mühendis bir arkadaşım var, 1-2 hafta önce Suudi Arabistan'da iş buldu ona daha söylemedim ama sanırım o yardımcı olabilir bana. İşin aslı ömür boyu işimi görecek sağlam bir saat arıyorum. Titreşim sabah namazları için faydalı olur diye düşünmüştüm. Ama eğer öyle bir saat yoksa yapacak birşey yok sanırım. Özel sipariş verecek kadar ileri gitmem herhalde smile.gif Ayrıca ilgilendiğin için teşekkür ederim zahmet verdim, Allah razı olsun. Diğer ilgilenen kardeşlere de teşekkür ederim, Allah razı olsun.

Selam ve dua ile...
dagmara
saatı istanbul emınönünde bı saatcıde gördüm eger istersen gönderebılırım müstakbel asker abımıze hedıyem olur slm ve dua ile buarda hayırlı cumalar
Selman-ı Aydın
ALINTI(dagmara @ Oct 5 2007, 01:08 PM) *

saatı istanbul emınönünde bı saatcıde gördüm eger istersen gönderebılırım müstakbel asker abımıze hedıyem olur slm ve dua ile buarda hayırlı cumalar

Allah razı olsun kardeşim benim için bunu söylemeniz bile yeterli, ancak iki tane saat fazla gelir sanırım. Gerçi bahsettiğiniz saati merak etmiyorda değilim ama yinede göndermenize gerek yok kardeşim. Önceden de dediğim gibi eğer saat almamış olsaydım bu teklifi seve seve kabul ederdim, yardımseverliğiniz ve cömertliğiniz için teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin. Ayrıca tekrar tekrar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim zahmet verdim. Allah razı olsun.

Selam ve dua ile...
sabah_rüzgarı
tam olarak istediğiniz gibi olmasada saat temin ettiğinize sevindim

hayırlı günlerde kullanın inş..
Teşekkürler
<#thank#>
Selman-ı Aydın
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Nov 2 2007, 10:12 PM) *

tam olarak istediğiniz gibi olmasada saat temin ettiğinize sevindim

hayırlı günlerde kullanın inş..

Evet bende sevindim, inşAllah almış olduğum amaca uygun olarak kullanabilirim saati.

Amin.
AkinciBey
Merak etme selman kardeş askere gidipde senin gibi namazı unutmaktan korkan çok sayıda kardeşimiz olacak.Onlardanda yardım alırsın inşallah.Allahda muhakkak yardımcın olacaktır.

Kısa dönem gidersen bir sıkıntı yaşamazsın ancak yedek subay gidersen çok dikkatli ol yakalanırsan Allah korusun atarlar ve 15 ay baştan er olarak yaptırırlar.

Birde haddim olmayarak son bir tavsiye eğer form doldurtacaklarsa deniz ve havayı başa yaz.Orada bu mevzular (namaz ve diğer ibadetler) çok daha rahat oluyor.
Hayırlı tezkereler..
imge
yorumları tebessümle okudum Allah razı olsun smile.gif

saat bulmuş olmana sevindim yoksa bulmak için çaba gösterecektim laugh.gif
Selman-ı Aydın
ALINTI(AkinciBey @ Nov 9 2007, 03:40 AM) *

Merak etme selman kardeş askere gidipde senin gibi namazı unutmaktan korkan çok sayıda kardeşimiz olacak.Onlardanda yardım alırsın inşallah.Allahda muhakkak yardımcın olacaktır.

Kısa dönem gidersen bir sıkıntı yaşamazsın ancak yedek subay gidersen çok dikkatli ol yakalanırsan Allah korusun atarlar ve 15 ay baştan er olarak yaptırırlar.

Birde haddim olmayarak son bir tavsiye eğer form doldurtacaklarsa deniz ve havayı başa yaz.Orada bu mevzular (namaz ve diğer ibadetler) çok daha rahat oluyor.
Hayırlı tezkereler..

Allah razı olsun Akıncıbey kardeşim.
Sanırım ben direkt karacı oluyormuşum dediğiniz gibi denizci karacı veya havacı olma gibi bir seçeneğim yokmuş. Siz dua edin. Buna çok ihtiyacımız var sanırım.

ALINTI(nakşiyan @ Nov 16 2007, 05:08 PM) *

yorumları tebessümle okudum Allah razı olsun smile.gif

saat bulmuş olmana sevindim yoksa bulmak için çaba gösterecektim laugh.gif

Teşekkür ederim kardeşim bu ilgi beni memnun ediyor doğrusu.

Ayrıca madem tebessüm ettin karşılığını isterim.Bizlere Dua et kardeşim.

Selam ve dua ile...
smile.gif
nasreddinhoca
ALINTI
Aug 21 2007, 04:29 PM

Daha bulamadın mı kardeşim aylar oldu ya hu!!! smile.gif
EsLeMNa
ALINTI(nasreddinhoca @ Nov 17 2007, 11:46 PM) *

ALINTI
Aug 21 2007, 04:29 PM

Bulundu saat bende konyu takip edenlerden biri olarak gönül rahatlığıyla söylebilirim biggrin.gif

Bir mesajda belirtiliyor zaten saatin bulunduğu..
hamzayurekli
S.a....

Selman kocum sen saat pesıne duserken ısyancılar dedıklerı adi pkklılar savas baslattı sen orda saatı takacak kolunu nasıl kurtaracan ona bak bence....

arıza senıı bende askerde dıyordum bukadar arıza bı araya nasıl toplanmış..... blink.gif

şimdi öğrendim gayrı ıcım rahatladı....
musalli
allahım yaa hepiniz çok tatlısınız.rabbim selman abimize askerliğini enn hayırlı enn kolay şekilde

yapıp dönmesini nasip etsin inş.şuan itibariyle 4,5 ay olmuş olması lazım.çünkü aynı aylarda giden

başka beklenenlerde var... cray.gif

ve umarım inş. farz ibadetlerinide en güzel şekilde ifa edebiliyordur.rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın
sabah_rüzgarı
ALINTI(musalli @ Mar 31 2008, 07:02 PM) *

çünkü aynı aylarda giden

başka beklenenlerde var... cray.gif

on da şüphe yok zaten
beklemek mi zor yoksa bekletmek mi acaba
hamzayurekli
beklemek mi zor yoksa bekletmek mi acaba

sen söyle...tongue.gif
sabah_rüzgarı
ben ne zamn kıdemli oldum ohmy.gif
bu konu da farkedebildim

hamza cevabını bilmiyorum
birgün biilersem sizinle de paylaşırım
tabi foruma devam ediyor olursamm smile.gif
hamzayurekli
tabi foruma devam ediyor olursamm

Nası yaniii...?
sabah_rüzgarı
yani bunu öğrendiğimde forumda olursam
ne zamn öğreniceğim belli değil değil mi hamza yürekli

bu aralar her yazıma bi izahat gerekiyor nedense
hamzayurekli
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Apr 3 2008, 05:28 PM) *

yani bunu öğrendiğimde forumda olursam
ne zamn öğreniceğim belli değil değil mi hamza yürekli

bu aralar her yazıma bi izahat gerekiyor nedense

shhh.gif
sabah_rüzgarı
yazınn ucu dokununca susmayı ve susturmayı mı deniyosun
musalli
sabahcım bakma sen hamza abiye.abi yeni mimiklerin hoşmuş yanlız good.gif

bana göre her ikiside zor,aynı seviyede sonuçta oda bekleyen.

ama bekletmenin daha zor olduğunu söylüyor-lar.aslında beklediğimiz zaman sad.gif
hamzayurekli
ben sıze soylımmı hangısı zor....

En zoru'u sevılmek....
musalli
sevilmek mi?

bence enn güzeli sonrada sevmek. jp.gif
hamzayurekli
sevmek senın elınde musalli....,ama sevılmek uyhh benım hosuma gıdıyor yane sevılmek sızı bılmem...wink.gif
musalli
beni birde doğru anlasan diyorum abi. doh.gif

bende sevilmek güzel dedim iyi okumuyormusun ne yapıyorsun anlayamadım gitti... biggrin.gif
sabah_rüzgarı
ALINTI
iyi okumuyormusun ne yapıyorsun anlayamadım gitti...

güzel okumadığı ve okudunu anlayamadığı kesin
bu aralar bi haller oldu hamzaya fool.gif
Selman-ı Aydın
ALINTI(nasreddinhoca @ Nov 18 2007, 12:46 AM) *

Valla saati buldum hatta şuan kolumda.

Bu konununda bu kadar ilgi odağı olacağını kestirememiştim. Baya muhabbeti oldu saatin. Aşağıdaki saati aldım, ucuz yollu bir saat. Görüntüsü ilk başta hoşuma gitmemişti ama sonradan anladımki askerlik için ideal bi saatmiş. Fazla albenili şeyler götürmemek lazım kalabalık yerlere, aşırırlar biggrin.gif

Şahsen tavsiye ederim bu saati özelliklere askere gideceklere. 5 alarmı var su geçirmiyor ayrıca 30 tane telefon hafızası var (Bunun faydasını çok görürsünüz tabi "cep telefonu götürürüm" diyenlerdenseniz siz bilirsiniz).

Aleyküm Selam.

kırık-rüzgar
ALINTI(Selman-ı Aydın @ Apr 5 2008, 11:47 AM) *

Valla saati buldum hatta şuan kolumda.

Bu konununda bu kadar ilgi odağı olacağını kestirememiştim. Baya muhabbeti oldu saatin. Aşağıdaki saati aldım, ucuz yollu bir saat. Görüntüsü ilk başta hoşuma gitmemişti ama sonradan anladımki askerlik için ideal bi saatmiş. Fazla albenili şeyler götürmemek lazım kalabalık yerlere, aşırırlar biggrin.gif

Şahsen tavsiye ederim bu saati özelliklere askere gideceklere. 5 alarmı var su geçirmiyor ayrıca 30 tane telefon hafızası var (Bunun faydasını çok görürsünüz tabi "cep telefonu götürürüm" diyenlerdenseniz siz bilirsiniz).

Aleyküm Selam.

Madem işine yarıyor çok sevindim jp.gif

Aşırmak mı???Gerçekten oluyor mu sad.gif

Bu arada hamza abinin kafasının neden karıştığı ortada yahu jp.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.