Kardeşler benim için hayati derecede önemli bir konudur ve lütfen Allah rızası için bana yardım edin.
Kardeşlerim vatani görevimi yapma vaktim yavaş yavaş geliyor ve ben namaz vakitlerinden haberdar olabileceğim bir kol saati arıyorum. Bu yüzden namaz vakitleri girdiğinde bana haber verebilecek, alarmı titreşimli olan (kesinlikle titreşimli olmalıdır), Türkiye'deki bütün şehirlerin namaz vakitlerini gösterebilen ve su geçirmeyen bir erkek kol saati arıyorum. Bana yardım edin kardeşler. Ben kendi şehrimde bu özelliklere sahip bir kol saati bulamadım. Bana "Tanıdıklarımızdan Hacc'a gidenlere söyleyelim onlar alsınlar." diyenler oldu ama Hacc'a gidenler genellikle çok yaşlı kimseler olduğu için aradığım saati bulabileceklerini sanmıyorum, bulsalar bile ben çokta yaşlı işi bir saat istemiyorum, genç birinin takabileceği bir saat olsun yani biraz yakışıklı olsun.
Bu yardımı herkesten istemekte birlikte özellikle İstanbul'da, Ankara'da, Konya'da veya Bursa'da oturanlardan ayrıca istirham ediyorum. Aradığım nitelikteki bir saati bu şehirlerde daha kolay bulunabiliriz diye tahmin ediyorum. Ayrıca tanıdığınız bi saatçi varsa lütfen onlarada bir sorup soruşturun.
Ben internette bakındım, aşağıdaki Casio'nun bi saatini buldum ama buda kendini çok belli ediyor o yüzden beğenmedim.

Lütfen Kardeşlerim umursamamazlık yapmayın, Allah rızası için bana yardımcı olun. Çünkü benim için çok önemli bir konudur bu. Benim böyle bir saate ihtiyacım var. Allah rızası için yardım edin.
Allah yardım edenlerden razı olsun. Yardım etmek niyetiyle yola çıkıp yardım edemeyenlerden de razı olsun.
NOT: Konuyu açacak başka bi yer bulamadım. O yüzden konuyu BİT PAZARI bölümüne açtım ama ben ikinci el bir saat aramıyorum. Kullanılmamış, sıfır bir saat arıyorum ve almayı düşünüyorum.
Selametle...