Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yeni üyeye Yardım
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
kimim_ben
slm arkadaşlar
ben yeni üyeyim forma yazdıgım yazılara gelen cevapları okuyamıyom neden anlamadım yeni bir konu açtım soru sordum hepinize cevap bekledim iki arkadaş cevap yazmış ama nedense okuyamıyorum cevapları nasıl neyapmam gerek bi yardım edermisiniz bilen arkadaşlar lütfen şimdikden teşekkürler
bukle
ALINTI(kimim_ben @ Aug 16 2007, 12:47 AM) *

slm arkadaşlar
ben yeni üyeyim forma yazdıgım yazılara gelen cevapları okuyamıyom neden anlamadım yeni bir konu açtım soru sordum hepinize cevap bekledim iki arkadaş cevap yazmış ama nedense okuyamıyorum cevapları nasıl neyapmam gerek bi yardım edermisiniz bilen arkadaşlar lütfen şimdikden teşekkürler

Yazdığın yazıyı tıkla...ama bu yazdığımı nasıl okuyacaksın şimdi.. confused1.gif
kırık-rüzgar
ya ne oluyor yaaaa bende konuya giriyorum herhangi bir konu oklarla neler yazılmış gösteriliyor fakat 2 cimle başlık olarak nasıl anlatsam bilmiyorumki neyse tıklıyorum onlara gene açılmıyor alt tarafta cevap yaz felan var oradan yazdım
islam ve kulluk
yazılar açılmadığında geri gelip sağ tıklayarak aç deyin

problem gene çözülmezse modeminizi bi süre dinlendirin -4-5dk.- problem çözülür inşaallah ...
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 30 2007, 05:55 PM) *

yazılar açılmadığında geri gelip sağ tıklayarak aç deyin

problem gene çözülmezse modeminizi bi süre dinlendirin -4-5dk.- problem çözülür inşaallah ...

çok yaptım onları olmadı

modemlede alakalı değil

az önce Ruhulhak yardımcı oldu düzelttik çok şükür

ayarlardan standart seçeneğine bastım sorun kalktı

çok değişikti ya sormayın ilk defa geliyor başıma
islam ve kulluk
smile.gif ayarları değiştirdiğinizi söyleseydiniz keşke

eğer ayarları değiştirirsek sadece mesajların ilk bir kaç kelimesini görebiliriz ...
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 30 2007, 06:04 PM) *

smile.gif ayarları değiştirdiğinizi söyleseydiniz keşke

eğer ayarları değiştirirsek sadece mesajların ilk bir kaç kelimesini görebiliriz ...

nasıl değiştirmişim şimdi bende merak ettim doğrusu hiç bişey yapmadımki baktım bir kaç kelimesin
görüyorum nerdeyse çıldıracaktım galerinizede giremedim yeni şeyler koymuşsunu sandım üzüldüm baya cray.gif crying.gif
islam ve kulluk
smile.gif tamam sıkmayın artık canınız madem problem çözülmüş ...
kırık-rüzgar
ALINTI(islam ve kulluk @ Aug 30 2007, 06:51 PM) *

smile.gif tamam sıkmayın artık canınız madem problem çözülmüş ...

jp.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.