Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Bu Nebiçim Iş ?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
kül yutmaz
http://www.islamiforum.com/index.php?showtopic=24390&hl=

Burada kendini bilmez bir üye;durmuş benim nikime hitaben topiç açıyor silinmiyor !

Benim AYET VE HADİSLİ yazdığım cevaplar siliniyor !

Sizleri kınıyorum !

Kendinol denilen kendini bilmez,Taassupçu,cemaatimi savunayım derken nerdeyse kendini öldürücek laugh.gif kişilerin uyarılmasını istiyorum.
KeNDiNoL
Bende sizin uyarılmanızı istiyorum. Haddinizi aştığınız için..

Haa bu arada benim cemaatimde kişinin kendini (yada başakasını) öldürmesi söz konusu değildir:) beni düşünmeyin ! siz..
kül yutmaz
Kardeş ilk konuyu açan sensin Daha hala ukalalık yapıyorsun o linki benmi açtım senmi ? kül yutmaza diye açmışsın.Ne diye bukadar gerildin.Ben yaza yaza ayet ve hadis yazdım ? Ne diye ayet ve hadislere bu kadar gerildinde külyutmaza ! diyerek konu açıyorsun ?
KeNDiNoL
yok ben gerilmedim rahat bi fıtratım var zamanla anlarsınız smile.gif

ilk hakaret eden sizdiniz size sizin cümle tarzınızda bile cevap vermedim sadece topik açtım kibarca beğendiğim bi paragrafı attım okuyup tarzınızı değiştirme ihtimalinize karşı, onuda yapamadınız hoş. topiğide mod arkadas kapattı ve bitti. ltf gerilmeyin...
kül yutmaz
Subhanallah verdiğil linkteki topiği kim açtı ? Senin şifreni başkasımı kullanıyor ? Madem gerilmedin niye benim adıma topic açıyorsun.Bak burada dahi ben de senin gibi kendiola! diye açardım ama o kadar Hayasız ve edepsiz değilim 38 yaşına gelmiş aklı başında bir insanım.Bu konuyu açmamdaki muhatabım siz değil ilgilelerdir.Birdaha lütfen kişilerin niklerine hitaben başlık konu açmayın.anlaşıldımı ?
KeNDiNoL
benim o topiği acmadan önceki hakaretlerinizi unutmuş olmalısınız ki topiğin neden açıldı sorusunu bikez olsun düşünmediniz.tabi unuttunuz hakaret dolu cümlelerinizi..

neyse..

ikimizde susalım en iyisi.
hamrA
1-Forumda kişi adları ile konu açmak yasaktır. smile.gif

Sanırım gözden kaçmış....İlgili konu ile ilgili gereken yapılacakdır.

2- Sayın Kendinol, sizi uslubunuz ve hakaretlere karşı sabırlı ve sebatlı tavrınızdan dolayı tebrikediyorum.

3- Sayın külyutmaz,
Bu site cemaatleri değil cemaatlerin tarikatlerin yada meşreblerin icraatlerini eleştirmeye izin verir. Sizin eleştiri adı altında yaptığınız hakaretler sadece kendinizi bağlar,Sayın moderatörüm Kavaller size link verdi ve ulvi bilgilerinizi orada tartışmanıza devam etmenizi de ekledi. Sanırım okumanın yanında anlama gibi bir meziyetinizde var.

Burası o yada bu yada şu cemaati karalama, cemaat düşmanlığı yapma, avam bir dille İslam ahlakına aykırı bir tarzda yazışma ve de tek taraflı olarak sadece kendi yazdıklarını okuma sitesi değildir. Eleştiriler ilmi, delilli olmanın yanında avam değil hamas bir dil gerektirir.

İcraatleri; ilmi ve edepli bir tarzda alabildiğine eleştiriye evet ama kişileri hedef alan avam ağızla hakaret ve seviyesiz yazılara hayır.

Bu size ilk ve son uyarımdır.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.