Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Necip Fazıl
Islami Forum - Popüler Forum > EDEBİYAT VE DÜŞÜNCE > .·[ KİTAP TAVSİYESİ ]·.
dacin
bende suan n.fazıl dan sahte kahramanları okuyorum thumbup.gif ve tavsıye ederım bırde ustadın cıle kıtabını mutlaka okuyun derım biggrin.gif
SimRe
aynen katılıyorum...Fazıl ın kitapları bir harika....mutlaka en az 1 tanesini okumanızı tavsiye ederim... good.gif
SERDENGECTI
Ben "BATI TEFEKKÜRÜ ISLAM TASAVVUFU" adli kitabini tavsiye ederim, digerleri de süper tabi ama bu baska biggrin.gif
imamhatiplim__34
oooo necip fazılın kitapları okunmazmı yaaa smile.gif hele ölümle ilgili olanları müthiş ...
SimRe
heyyyt bee.....benim duyarlı ecdadını bilen özünü seven kardeşlerim....Allah hepinizin yolunu açık etsin....yaşasın müslüman Türk gençliği...... good.gif
addaks
şairlerin üstadının kitabı hele birde hocasıyla tanıştıktan sonraki eserleri muhteşem insanı kendinden geçiriyor ap ayrı dünyada ahireti anlatıp insanı kendine getiriyor..
Önkuzu
Sükut kıvrım kıvrım uzaklık uzar
Tek nokta seçemez dünyadan nazar
Yerindemi acep ölü ve mezar
Yeryüzü boşaldı habersizmiyiz
Güneşe göç varda kalan bizmiyiz
mustafa44
necip fazıl- İDEOLOCYA ÖRGÜSÜ. bunu kesinlikle okuyun
Ergul
sahte kahramanları ve tiyatro eserlerinin hepsini tavsiye ederim. Tiyatro eserleri çok hoştur.
-BeRcEsTe-
ben necip fazıl ın ÇÖLE İNEN NUR unu tavsiye ediyorum müthiş bir anlatım ....... peygamberimizi anlatırken o kadar saygılı ki etkilenmemek mümkün değil..
chemist_us
Üstaddan Çöle İnen Nur" u tavsiye ederim çok güzel clapping.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.