Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Bağlanmayacaksın.....
Islami Forum - Popüler Forum > EDEBİYAT VE DÜŞÜNCE > .·[ ŞİİR PENCERESİ ]·.
SimRe
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
“O olmazsa yaşayamam” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin o’nu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini…
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları…
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
“O benim” diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin…
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, ya da pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden,
Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak…

bukle
ALINTI(SimRe @ Jul 28 2007, 12:16 PM) *

Demeyeceksin işte
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın

Haklısın,mesela ben bu siteye bağlandım önceden ne yapardım bılmıyorum ama bakın forumda hatırlayan bile yoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk boxing.gif
Alperenx
ALINTI(bukle @ Jul 28 2007, 11:44 AM) *

Demeyeceksin işte

Haklısın,mesela ben bu siteye bağlandım önceden ne yapardım bılmıyorum ama bakın forumda hatırlayan bile yoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk boxing.gif
en kisa zamanda senin icin hatirlama gecesi düzenleyecegiz bukle :-))
SimRe
buklecim alperenx in hatırlama gecesine katılacağına git kendini biyerlerden aşağı fırlat....aynı kefede sayılır fool.gif ....kendisinin bu alemde namı gözçıkarıcıdırda...ondan yani... ninja.gif oleyo2.gif boxing.gif
Teşekkürler
<#thank#>
bukle

[/quote] en kisa zamanda senin icin hatirlama gecesi düzenleyecegiz bukle :-))
[/quote]
Sen alay at bakalım gerçekten kırıldım.Kabeyi hz İbrahim yaptı yani insan ama kalbi Allah yaptı ve bu kalp kırıldııııı:'(

Ben forumun en... nesiyimmmmmmmm crying.gif
SimRe
seni foorumun ennn nazlısı ilan ediyorum.... gleam.gif flowers.gif
Alperenx
Ben forumun en... nesiyimmmmmmmm ... Ennnnnnnn enn egoist di :-))) ve ennn aglayani ... :-))) güzel iltifa di dem i ? :-))( senin yerinde olsam sarayburnun dan denize atlarim ):_))
SimRe
ALINTI(Alperenx @ Jul 29 2007, 01:00 PM) *

Ben forumun en... nesiyimmmmmmmm ... Ennnnnnnn enn egoist di :-))) ve ennn aglayani ... :-))) güzel iltifa di dem i ? :-))( senin yerinde olsam sarayburnun dan denize atlarim ):_))

intihara teşvik var...imdat....... clapping.gif fool.gif boxing.gif
nur!
smile.gif alemsiniz arkadaşlar... Simre şiir çok güzel cnm...
Alperenx
bukleeee , atlamadan önce foruma hakkini helal et
SimRe
teşekkür ederim ünlemli nur um.... smile.gif ....ne yapıyim yahu....bu alperenx zorla adımı kavgacıya çıkarmaya çalışıyor baksana.... oleyo.gif
Bolvadinli
Bu aralar böyle güzel bir şiir okumamıştım kardeşim ellerine sağlık
ayna
daha önce bu şiiri ben yazmıştım.konu kapatılacaktır..lütfen araştırılmadan konu açılmasın

http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=146910
EsLeMNa
Simre şiir için teşekkürler...

Alperenx lede uğraşma bence bu kadar,o da iyi bir arkadaşımız neticede...
SimRe
ALINTI(mihrican @ Jul 29 2007, 04:51 PM) *

daha önce bu şiiri ben yazmıştım.konu kapatılacaktır..lütfen araştırılmadan konu açılmasın

Sevgili mihrican ne olur biraz sakin...biraz olumlu....biraz olgun olalım...ok?? smile.gif ....benim için sorun değil....bak okumayanlar varmış....bişeycik olmaz.... doh.gif ..selametle kal....ve sakin ol....smile.gif
MoqavemaT

rtfm.gif Hani en orjinal konuları sen açıyordun. Simfe efendi...
flaugh.gif oleyo.gif whistling.gif yahoo.gif
SimRe
ALINTI(Gazneli @ Jul 30 2007, 01:01 PM) *

rtfm.gif Hani en orjinal konuları sen açıyordun. Simfe efendi...
flaugh.gif oleyo.gif whistling.gif yahoo.gif

Türk filmlerinden bir bukle sunuyorum size.... flaugh.gif
teker teker gelin ulennnnn...ben deli kadir.....pardon deli SimRe.... oleyo2.gif oleyo.gif
ecmelim nerdesinnnn....kurta beni sad.gif
feyzanur
ALINTI(bukle @ Jul 28 2007, 11:44 AM) *

Demeyeceksin işte

Buklecik,güzel insan,şirin insan,sen bu ENNNmeselesina niye bu kadar taktınki?daha dün yazdım benide kimse tınlamıyo diye.bak sonra hemen "en çok tanınmak isteyen"diye adımı çıkardılar biggrin.gif ,en meşhur olmak isteyen benmişim flaugh.gif kendi gündemimi kendim oluşturdum ama olsun.en azından artık bi iki kişi tanıyo benii bleh.gif şimdi sen söyleee bu forumun enn nesi olmak istiyosun? offtp.gif Bu arada simre şiir gerçekten çok güzel elinize sağlıkkk
ayna
ALINTI(SimRe @ Jul 30 2007, 09:56 AM) *

Sevgili mihrican ne olur biraz sakin...biraz olumlu....biraz olgun olalım...ok?? smile.gif ....benim için sorun değil....bak okumayanlar varmış....bişeycik olmaz.... doh.gif ..selametle kal....ve sakin ol....smile.gif

simre sana şunu diyorum sana kalbini kırmak istemiyorum ama konuşmalarına dikkat et.normal hayatında nasıl olursan ol beni ilgilendirmez ama bana akıl verici konuşma lütfen.başka hiçbir şey demiyorum.
SimRe
bak mihrican nesin kimsin bilemem....ama yazılarınla beni tahrik etmeye çalıştığın her halinden belli...bak arkadaşım...bir kere seni tanımıyorum....muhatabım değilsin...sadece forumdaki bir mihrican sın benim için...yazılarıma cevap vermek zorunda da değilsin....benden rahatsız oluyorsan benle muhatab olmazsın...ok??..tekrar söylüyorum...benim seninle bir problemim yok ama sanırım senin kendinle bir problemin var....sana iyilikler diliyorum....özel hayatım genel hayatım ....sadece beni ilgilnedirir...bilgi sahibi olmadığın konulard a yorum yapma.....sana kırgın ya da kızgın değilim....çünkü benim için sadece bir mihrican sın...bende senin için öyle olmalıyım....sevgiyle kal....
ayna
ALINTI(SimRe @ Jul 30 2007, 06:20 PM) *

bak mihrican nesin kimsin bilemem....ama yazılarınla beni tahrik etmeye çalıştığın her halinden belli...bak arkadaşım...bir kere seni tanımıyorum....muhatabım değilsin...sadece forumdaki bir mihrican sın benim için...yazılarıma cevap vermek zorunda da değilsin....benden rahatsız oluyorsan benle muhatab olmazsın...ok??..tekrar söylüyorum...benim seninle bir problemim yok ama sanırım senin kendinle bir problemin var....sana iyilikler diliyorum....özel hayatım genel hayatım ....sadece beni ilgilnedirir...bilgi sahibi olmadığın konulard a yorum yapma.....sana kırgın ya da kızgın değilim....çünkü benim için sadece bir mihrican sın...bende senin için öyle olmalıyım....sevgiyle kal....

arkadaşım ben de senin için aynı şeyleri düşünüyorum.çünkü senin kişiliğinle alakalı bir şey yok ortada ben tevhid ablaya bu konunun çıldığını söyledim sadece ve başka yerde de olduğunu söyledim ama sen birden kendini ortaya attın.benim seninle alıp veremediğim yok.kimseyle yok.aynı şeyi ben yaptığım zaman sen de konuyu kapatacaksın.ne var bunda?genel konuştum kimse konuya bakmadan ekmesin diye.siz şahsınız agresif bir tutum içine girmişsiniz.
artık uzatmayalım.birbirimize karşı hoş bir tutum içinde değiliz bilmem farkına vardınız mı?kendinize gelin bir ondan sonra konuşalım ne olacaksa!!!
aeo
SimRe
mihrican tekrar ediyorum benim seninle hiç sorunum olmadı olmaz daaaaa....lütfen artık bunu anla..... smile.gif
i
Alperenx
ALINTI(SimRe @ Jul 30 2007, 08:17 PM) *

mihrican tekrar ediyorum benim seninle hiç sorunum olmadı olmaz daaaaa....lütfen artık bunu anla..... smile.gif
i
tipik bir tartisma .. kan cikmadan sonuca baglansa bari :-))) simre yi bende kurtaramam ..
Kaveller
ALINTI(Alperenx @ Jul 30 2007, 09:57 PM) *

ALINTI(SimRe @ Jul 30 2007, 08:17 PM) *

i
tipik bir tartisma .. kan cikmadan sonuca baglansa bari :-))) simre yi bende kurtaramam ..

Kan çıkmadan sonuca bağlayalım ,madem bu konudan bi tane daha var o halde kurallar gereği ,kilit.

Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.