KARAMURAT-1
Jul 27 2007, 07:52 PM
Hangi dergiyi daha çok okuyoruz?
asiLDuA
Jul 27 2007, 10:42 PM
Dergi okuma alışkanlığım okul yıllarından beri var.Gazete ve kitaptan ziyade dergileri çok severim.O zamanlar şu saydıklarınızdanbir kısmını okurdum Şimdi açıkcası okumuyorum dergi.Ama YÜRÜYÜŞ DERGİSİ ni merak ediyorum selametle.
Kaveller
Jul 27 2007, 11:32 PM
Sızıntıya abim üye idi bu dergiyi eskiden okurdum özellikle okuyucuların yolladığı şiirleri en son sayfada yer alırdı sanırsam sızıntıyla aynı anda türkiye çoçuk dergisini de takip ederdim
yine abimden dolayı Semerkandı da bilirim yıllarca bu dergi de evimize girdi Aksiyon'u ben alırdım arada bir bi de akit (vakit) gazetesinin çıkardığı Cuma Dergisi vardı .
Mektup dergisini gıyaben biliyorum ama hiç okumadım sanırım emine şenlikoğlu'nun çıkradığı bir dergi .
Zafer dergisine de liseden arkadaşım aboneydi ondan alıp okurdum Cüneyd Suavi'nin güzel yazıları olduğunu anımsıyorum .
şimdilik
istisnai.netdiye interaktif dergiyi takip ediyorum arada bir.
Şu an itibariyle hiç bir dergiye aboneliğimiz yok çünkü abim evlendi

dergilerinide götürdü .
Esasında herşeyin bir zamanı varmış ,şimdi pekte dergi okuyasım da yok .
internet çıktı dergicilik öldü MÜ acaba ?
feyzanur
Jul 28 2007, 12:11 AM
Ben diğer dergilere oy verdim.çünkü ismi tek tek yazılanları okumadım bilmiyorum.lise yıllarında Hey Gırl alırdım düzenli olarak.20 li yaşların başında Form Sante okumaya başladım.Güzellik ve sağlık haberleriyle dolu olduğu için acayip beğenirdim o zamanlar.şimdiyse pek dergi almıyorum.bende internet gerçekten dergiciliği öldürdü diye düşünüyorum.eğer uzun bi yola falan gitceksem,canım sıkılmasın diye Aktüel yada Tempo alıyorum özellikle siyasi gündemi (taraflı da olsa)yakalıyolar diye düşünüyorum...
_yıldız_
Aug 15 2007, 05:48 PM
Mostar ,Sızıntı ve semerkand dergilerine aboneyim ......
Tavsiye ederimm
jetlii_fearless
Aug 20 2007, 09:08 AM
Aktüel, Tempo gibi din düşmanlarını okuorum. bakalım yine ne saçmalamışlar die. özellikle de siyasi konularda tarafsızlıklarına (!) hayranlıım var.
aLaTurCa
Aug 25 2007, 10:55 PM
herhangi bir dergi takip etmiyorum, bazen dikkatimi cekenleri alirim, onlarda yabanci zaten, ama yakin zamanda Sizinti dergisine uye olmak istiyorum
tov-che
Aug 30 2007, 12:26 PM
sızıntı kesinlikle..Allahın hikmetlerini mütiş anlatıyo inkar edenlere inat..aqua tavsiye ederim
gerçekyüz
Sep 1 2007, 09:40 PM
anadolu gençlik herkeze tavsiye ederim
gokturk68
Sep 15 2007, 12:40 AM
sızıntı okuyorum güya oda gelirse.kaç ay oldu belki elli defa aradım hala yollamıyorlar dergimi.bir dahada abone olursam ne olayım.kardeşim para alırken iyi demi dergi yollarken kötü..valla bunu okuyan ve o camiadan biri varsa iletsin dergicilere müthiş sinirliyim..gidecem cumhuriyetin verdiği kültür ekini okuyacam yaa.
pansy
Sep 16 2007, 08:48 PM
ben de gençbeyin okuyorum. Eğitici, öğretici yönleri çok güzel. herkese tavsiye ederim
mervedereli
Sep 16 2007, 09:55 PM
Semerkand'a aboneyiz ama sızıntı da okurum..
hattab84
Sep 17 2007, 01:27 PM
Vuslat Dergisi sebebi ise göstermiş oldukları duruş biçimi ALLAH razı olsun emeği ğeçen herkezden
BüYüK DoĞu
Sep 18 2007, 03:49 AM
Semerkant, Sızıntı felan okuyorum..Ama eski Büyük doğuları bulmaya çalışıyorum büyük bir kısmını buldum...30-40 sene öncesinin dergileri ama tartıştıkları konular günümüzde hiç değişmemiş.

40 senedir pek yol alamamışız gibi geliyor..
imamhatiplim__34
Oct 8 2007, 02:16 AM
beyan ve sızıntı dergileri çok güzel ...özellikle beyan dergisinde çok güzel konular var...
yoktan'var
Oct 8 2007, 08:46 PM
valla sızıntıya bir zamanlar abone yaptıydı ablalar beni o zamandan kelli alıyorum.daha doğrusu gönderiyorlar

özellikle bir dergi takip etmem.kitapçıya girdiğimde kapaklarını okurum ve ilgimi çeken bir konu varsa alırım..lakin genç beyin isimli derginin epey almıştık eski sayılarını.hatta seminerleri bedava iken de gidiyordum

aa yeni aklıma geldi K dergisini de pek severim.haftalık edebiyat dergisi...ama internetin doğuşuyla dergiler de raflarda tozlanmaya mahkum oldu diyebilirim...
aşkı-memnu
Oct 11 2007, 10:11 AM
irfan mektebi dergisi
Linkinpark
Oct 13 2007, 01:05 PM
TEMPO
Özgürlük
Nov 3 2007, 03:07 PM
Vuslat dergisi
sabah_rüzgarı
Nov 4 2007, 07:42 PM
vuslat semerkant irşad okurum arada
sürekli takip ettğim bir dergi yok
ahsen-i takvim
Nov 5 2007, 07:38 PM
GENÇ BEYİN!!!

her konuda mükemmel
İ K R A
Nov 20 2007, 10:02 PM
SIZINTI 3 yıldır aboneyiz ve memnunuz allaha şükür
nasreddinhoca
Nov 20 2007, 10:50 PM
bir ara sızıntı...
sonra hilafet...
daha sonra cuma...
daha sonra altınoluk...
daha sonra misak...
daha sonra iktibas...
halen iktibas...
esma_85_54
Nov 28 2007, 06:54 PM
BENDE KENDİME YARARLI VE GELİŞTİRİCİ OLAN BEYAN VE GENÇ BEYİN DERGİLERİNİ OKUYORUM
Linkinpark
Dec 24 2007, 03:33 PM
TEMPO
liberal_24
May 11 2008, 08:08 PM
Marie claire dergisini okuyorum. Modayı iyi takip ederim.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.