Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yorumsuz...
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GÜNDEM ]·.
Selman-ı Aydın

Resmin büyük olduğuna bakmayın aslında avuç içi kadar bir resimdir ve Aydın'da dün hemem hemen bütün sokaklarda bu küçük kağıtlardan vardı. Babam bir tane almış bende tarayıcıdan taradım. İki tane resim koyma nedenim bu kağıdın önlü arkalı olmasından dolayıdır.

Konunun adından anlaşılacağı gibi yorum yapılsın istemiyorum ama sessiz kalmakta zor gibi. Sizden yorum yerine sadece uygun bir MİMİK kullanmanızı rica edeceğim. Bu konuda böyle bir konu olsun.Yazıyla değil mimiklerle yorum yapmış olalım.

Benim mimiğim bunlar --> angry.gif nono.gif

Selametle...

O_Nur
doh.gif confused1.gif ohmy.gif crying.gif cray.gif
RuhulhaK
chp kökenli güvenilmez MİT'çi (başbuğ öyle diyor smile.gif ) Bahçeli , MH partisini düşürebileceği en aşağı konuma kadar düşürdü...

Kur'an değiştirilmeli diyen dinsizleri partiye aldı (hoş kendisi de çok farklı biri değil ya ...)

CHP ye Uşaklık Seçme sınavını başarıyla sonuçlandırdı. Tebrik ederim.
bozkurt_vatan bizim
Ugrasın sizböyle devam edin bakalım milliyetçilerle ugrasmaya zamanında sizinde bizimde bas düsmanlarımız olan komüzim destekcilerinin din düsmanlarının sloganlarını biz susturmaya calısıyorduk.Hala kaşımda durur bi kavgada serefsizlerin atııgı tasın izi bana hep o din düsmanlarını hatırlatır bu iz.
Ancak siz böyle kendinizden sogutmaya devam edin insanları.CHP=AKP=SP=DSP=BAGIMSIZ VATAN HAİNLERİ=vb...

Bunların hepsi amerikan canakcılarıdır.MHPnin simdi güttügü politika secim oyunudur.Siz gidinde biraz AKP den ADAY OLAN vatan hainleriyle ugrasın birazcık Allah korkusu varsa.Yeter bu kadar hakaret.3 HİLAL BİZİM İCİN KUTSAL SANCAKTIR,ATALARIMIZIN OSMANLININ SANCAGIDIR.Bunu getirip burada sergilemeniz 3 hilale yapılan saygısızlıga ortak olmanız demektir.

Dedigim gibi dindar TAKILAN kesim SADECE LAFLA olmuyor bu isler bir iki karikatür bir iki komik fotograf yayınlamakla dava savunulmaz.sokaklarda biz SOLCU DÖVMEYE;VATAN bayrak EZAN düsmanlarının merkezlerini basmaya giderken GELİNDE BİZE YARDIMCI OLUN BİRAZ.Yattıgınız YERDEN konusmayın.

SİMDİ KİMİLERİNİZ DİYECEK Kİ:YA İSTE BU İSLER BÖYLE OLMAZ DA HOSGÖRÜ LAZIMDA BİLMEMNEDE!!
BIRAKIN BU AYAKLARI DEVİR MÜCADELE KAVGA DEVRİDİR.HEM AKILLA HEM YUMRUKLA.ORDA BURDA ONU BUNU KÖTÜLEYİP GENELLEME YAPMAYI BIRAKIN ARTIK.
islambuli
selamun alyekum kardeş yaptığımız mücadelenin bizi cehennem ateşinden koruyacağını düşünüyorsak yapalım yoksa boş yere dünyevi işlerle uğraşmayalım kendimizi şu soruyu soralım ben ne için mücadelel ediyorum yarın Allah bana hesap sordumu ne diyeceğim hepsi bu kadar tek mücadele islam mücadelesidir ve önemli olan mücadelenin nerseinde olduğumuzdur Allah huzurunda başka türlü hesap veremeyiz. ziyanda olanlardan olmamak duasıyla inşallah.

ASR SURESİ

Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla

1- Asra andolsun;

2- Gerçekten insan, ziyandadır.

3- Ancak iman edip salih amellerde bulunanlar, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka.

Önkuzu
Milletin verdiği karara her zaman saygı duyarım çünkü milletler hakettikleri gibi yönetilirler ama bu yapılan montajdır güzel kardeşim ben gerçek fotoğraflar vereyim

Alperenx
ALINTI(Önkuzu @ Jul 23 2007, 11:05 PM) *

Milletin verdiği karara her zaman saygı duyarım çünkü milletler hakettikleri gibi yönetilirler ama bu yapılan montajdır güzel kardeşim ben gerçek fotoğraflar vereyim

o pisirik devlet cin'lilerle görüsmekle kalmadi ,,birde adam lari mükaaflandirdi.. (dogu türkistan daki zulmü desteklemek icin mi yapti ?)
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.