Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Ruhullah Denilen üyenin Moderatörlükten Alınmasını Istiyorum.
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
ÖzTüRk
siteyi kendi şahsi emelleri için kullanan doğruları söyleyenleri susturmaya çalışan herkese dinsiz zihniyetiyle yanaşan haddinin aşan bu üyenin moeratörlükten alınmasını talep ediyorum.
RuhulhaK
Hasbunallahu ve ni'mel vekil , ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr

smile.gif

Arkadaşlar , öncelikle burada bir moderatör arkadaşımızın uyguladığı bir müeyyide varsa, biliniz ki o şahsi değil yönetim adınadır ve diğer yöneticilerle de müzakere edilerek uygulanmıştır.

Doğruları söyleyeni susturmak gibi bir ithama da gülmekten başka yapacak bir şey yok, olmadı anket açıp üyelere soralım , yeni üye olduğunuz için , yönetimde bulunduğum 7 ay zarfında , ifade özgürlüğünde forumun ne denli gelişim gösterdiğini bilmezsiniz.

Lakin bu, şirk özgürlüğü ve edepsizlik özgürlük olarak telakki edilmemelidir.
EsLeMNa
Kardeşim henüz forumda fazla bulunmamış gibi duruyorsunuz...

Bence tespitiniz yanlış bu konuyu kapatmamış olmasıda onun nasıl biri olduğunu gösterir aslında..

Selametle
ubeydullah
ALINTI
Kardeşim henüz forumda fazla bulunmamış gibi duruyorsunuz...

Bence tespitiniz yanlış bu konuyu kapatmamış olmasıda onun nasıl biri olduğunu gösterir aslında..

Selametle

bencede öyle
serttir şudur budur ama adildir kardeşimiz.fikri ayrılık için konu kapattığına şahit olmadım
yanlış anlama var selemetle kalın
AyDe
Bildiğim kadarıyla bir çok kişi ruhullahın moderatörlükten alınmasını bekliyor ve foruma girmiyorlar protesto için.
asiLDuA
ALINTI(zytn @ Jul 18 2007, 02:42 PM) *

Bildiğim kadarıyla bir çok kişi ruhullahın moderatörlükten alınmasını bekliyor ve foruma girmiyorlar protesto için.

laugh.gif laugh.gif
RuhulhaK

Şu isimler mi yoksa :

sunshine
alâ
asır
link
blacksun

bir de zytn . nedense IP adresleri de aynı çıkıyor bu arkadaşların. Tesadüfün bu kadarı yani laugh.gif

Foruma sırf benim yüzümden girmeyen kişiler , diğer yönetici arkadaşlarım olduğu sürece de girmek istemeyecektir. E tabiatiyle , epey bir süre beklemeleri gerekiyor foruma girmek için, bu gidişle

sabrın sonu selamet... smile.gif

hattab84
smile.gif smile.gif ruhullah kardeşim ALLAH yardımcın olsun bu kadar çok düşmanın varmış....

Bu arada bir çok kişide onu daha üst düzey yönetici olmasını istiyor adaletli ve kişilikli duruşu ile....(biride benim)
nur!
kimse istemiyo galiba Öztürkten başka smile.gif
AyDe
ALINTI(/R/uhullah @ Jul 18 2007, 01:53 PM) *

Şu isimler mi yoksa :

sunshine
alâ
asır
link
blacksun

bir de zytn . nedense IP adresleri de aynı çıkıyor bu arkadaşların. Tesadüfün bu kadarı yani laugh.gif

Foruma sırf benim yüzümden girmeyen kişiler , diğer yönetici arkadaşlarım olduğu sürece de girmek istemeyecektir. E tabiatiyle , epey bir süre beklemeleri gerekiyor foruma girmek için, bu gidişle

ıp den bahsediyorsunuz. aynı ÇIKABİLİR AMA EKSİK YAZMIŞSINIZ isimleri. DAHA ÇOOOOOK VAR. İyi takip edin isterseniz. nedenine geilnce kerem kardeşime yapmıştım açıklamayı. tabiki aynı olacak.
RuhulhaK
Niye güzel kardeşim...

kime ne yapmışız Allahaşkına smile.gif
AyDe
ALINTI(zytn @ Jul 18 2007, 01:57 PM) *

ALINTI(/R/uhullah @ Jul 18 2007, 01:53 PM) *

Şu isimler mi yoksa :

sunshine
alâ
asır
link
blacksun

ıp den bahsediyorsunuz. aynı ÇIKABİLİR AMA EKSİK YAZMIŞSINIZ isimleri. DAHA ÇOOOOOK VAR. İyi takip edin isterseniz. nedenine geilnce kerem kardeşime yapmıştım açıklamayı. tabiki aynı olacak.

bunu anlamadınız sanırım.
RuhulhaK
Eleştiriye açığımdır smile.gif
AyDe
Nedenini başkalarına sorun beni ilgilendirmez. Bir çok kişi sizden hoşlanmıyor.
EcMeL_iNaS
Aranızdaki meseleyi "özel mesaj" yoluyla halletseniz hoş olmaz mı? smile.gif
My_GrAveStoNe
halt etmişsin sen zytn biggrin.gif

ben yaptığı şeylerden gayet memnunum.. /R/uhullah kardeşim mod görevinde gayet başarılı clapping.gif

beğenmeyen gelmesede olur comico.gif giden gitsin kalan sağlar bizimdir gleam.gif
AyDe
ALINTI(ÖzTüRk @ Jul 18 2007, 11:05 AM) *

siteyi kendi şahsi emelleri için kullanan doğruları söyleyenleri susturmaya çalışan herkese dinsiz zihniyetiyle yanaşan haddinin aşan bu üyenin moeratörlükten alınmasını talep ediyorum.

işte daha nedesin anlayana çok bile.
inci364
Ya arkadaşlar ne oluyor size madem rahatsız oluyorsunuz siteye girmezsiniz illede konu açıp olayı duyurmaya ne gerek var kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygıyı aşmayalım arkadaşlar
RuhulhaK
Öyleyse sus.

"vellezıne meahu eşiddaü alel küffari ruhamaü beynehüm "

"onlar kafirlere karşı şiddetli , kendi aralarında merhametlidirler."

küfre karşı kesin ve tavizsiz tavrımız muhakak ki kalplerinde hastalık bulunanları rahatsız edecektir.

Herhangi birine şahsi bir haksızlığım varsa söyleyin.

Yoksa forumu lüzumsuz hezeyanlarınızla meşgul etmeyin.

Girmek istemiyorsanız , girmeyin ya da benim ve diğer yönetici arkadaşlarımın (çünkü biz uyumlu bir ekibiz) siteyi terketmelerini bekleyin... Hatta site sahiplerinin siteyi devretmelerini ya dakapatmalarını bekleyin ki kısa vadede pek mümkün görünmüyor bu. Bir sürü islami forum var... seç beğen al... ne diyeyim ben sana.

Anlaşıldı mı.
AyDe
tabiki anlaşıldı ama ben bir iddiada bulunacağım ve takip edeceğim, bunuda hep birlikte göreceğiz. yakında siz bu foruma giemeyecek hale geleceksiniz. nasılmı ? bu benim özel sırrım , benimle bu tarz ukalaca konuşanlara uyguladığım yöntem . akıbetinizi görünce size mesaj atacağım hoşçakalın. sanalda benimle bu tarz konuşan niceleri aynı sonu yaşadı.hoşçakalın
RuhulhaK
Allah derim başka hiçbir şey demem smile.gif
Kaveller
/R/uhullah ,amma hayranın varmış baya bi şöhretlisin bakıyorum biggrin.gif
hattab84
Bana yaparmısın ne yapacaksan lütfen yalvarıyorum beni bu şerefden mahrum etme smile.gif)))) zytn çapını ve kişiliğini ortaya koydun başarılar diliyorum bundan sonraki forum hayatında smile.gif
RuhulhaK
Bunlar sadece buzdağının görünen kısmı smile.gif
inci364
ALINTI(zytn @ Jul 18 2007, 03:18 PM) *

tabiki anlaşıldı ama ben bir iddiada bulunacağım ve takip edeceğim, bunuda hep birlikte göreceğiz. yakında siz bu foruma giemeyecek hale geleceksiniz. nasılmı ? bu benim özel sırrım , benimle bu tarz ukalaca konuşanlara uyguladığım yöntem . akıbetinizi görünce size mesaj atacağım hoşçakalın. sanalda benimle bu tarz konuşan niceleri aynı sonu yaşadı.hoşçakalın

bu nedir kardeşim korku filmi gibi hergun bir uyenin cineyeti falan mı olacak

gazetelerde manşet islami forum üyelerine ne oluyor???

hergun bir uyeye önce bir mesaj sonrada ölüm haberi jester.gif jester.gif jester.gif jester.gif jester.gif
Selman-ı Aydın
Ruhullah kardeşin üslubunun sert olduğunu düşünüyorum ama haksızlık vs. şeyler yaptığını görmedim. Bu konu üyelerin aslında Ruhullah kardeşe olan güvenini göstermeye yaradı. smile.gif

Selametle...
EsLeMNa
Sadece polemik olmasımı amacınız bunun kararını admınler verir kardeşim çok istiyorsanız anket açın görelim ruhullah kalsın.
Bence çok iyi yapıyor görevini neden ben hiç bir sorun yaşamadım kendisiyle.
Bu durum biraz da sizinle alakalı...
Bunuda bir düşünün...
ubeydullah
ALINTI(zytn @ Jul 18 2007, 03:18 PM) *

vay be kardeşim kerametinmi var?
nediyim ruhullah kendine dikkat et. yolda başına saksı filandüşerse yada birileri üzerine çullanıp komalık ederse yada trfaik kazası geçirirsen bilki zeytin kardeşimizin kerametidir.şimdiden tövbe istiğfara başla biggrin.gif

ALINTI
inci364 bu nedir kardeşim korku filmi gibi hergun bir uyenin cineyeti falan mı olacak

gazetelerde manşet islami forum üyelerine ne oluyor???

hergun bir uyeye önce bir mesaj sonrada ölüm haberi

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ALINTI
Eslemna Sadece polemik olmasımı amacınız bunun kararını admınler verir kardeşim çok istiyorsanız anket açın görelim ruhullah kalsın.
Bence çok iyi yapıyor görevini neden ben hiç bir sorun yaşamadım kendisiyle.
Bu durum biraz da sizinle alakalı...
Bunuda bir düşünün...

guzel bi tespi,t kardeşim bence denenmeli
My_GrAveStoNe
delinin biri kuyuya bi taş atıyo kırk akıllı çıkaramıyo..

ya bunlar sırf huzur bozmak için yapıyor bunları biggrin.gif

forumun tadını kaçırmalarını istemem doğrusu good.gif
ubeydullah
My_GrAveStoNe kardeşim huzur değil bak işte ne guzel muhabbet ediyoruz morlimiz duzeltiyoruz biggrin.gif
My_GrAveStoNe
durup durup bu tür tartışmalar neden konuşuluyor? bi sorunun varsa git o kişiyle hallet..

ama var işte bundada bi hayır biggrin.gif kırk yıl düşünsem ruhullah ı savunacağım aklıma gelmezdi biggrin.gif
he tabi savunmak denmez pek ama bleh.gif
ubeydullah
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif fenmaı bi kardeşini savunuyon
My_GrAveStoNe
yok fena değil tabiki wink.gif

kim haklıysa onun yanında olurum her zaman biggrin.gif

e bigün benimde başıma gelse sizde benim yanımda olursunuz inşallah fool.gif
EsLeMNa
ALINTI(My_GrAveStoNe @ Jul 18 2007, 04:55 PM) *

yok fena değil tabiki wink.gif

kim haklıysa onun yanında olurum her zaman biggrin.gif

e bigün benimde başıma gelse sizde benim yanımda olursunuz inşallah fool.gif

Kardeşim sen haklı olduğun sürece yanında oluruz biiznillah...

Ruhullahıda üzmeyin artık ya Hu!

Elinden geleni yapıyor...
ubeydullah
ALINTI
e bigün benimde başıma gelse sizde benim yanımda olursunuz inşallah

düşünmem lazım biggrin.gif
My_GrAveStoNe
ya abi hem borçlarını ödüyorum hemde düşünmem lazım diyosun ama olmazki flaugh.gif
ubeydullah
ALINTI
ya abi hem borçlarını ödüyorum hemde düşünmem lazım diyosun ama olmazki

şaka şaka sen haklı ol canla başla seni savunmasssam na merdim
senin bi bir kardeşi yerdemi buldukta sahipsiz bırakacaz?
duanı eksik teme uztumuzden smile.gif
selametle kal
EsLeMNa
ALINTI(ubeydullah @ Jul 18 2007, 05:14 PM) *

ALINTI
ya abi hem borçlarını ödüyorum hemde düşünmem lazım diyosun ama olmazki

şaka şaka sen haklı ol canla başla seni savunmasssam na merdim
senin bi bir kardeşi yerdemi buldukta sahipsiz bırakacaz?
duanı eksik teme uztumuzden smile.gif
selametle kal

İşte abilik bu haklının yanında olmak ben boşuna demiyorum formun en abisi ubeydullah diye...
ubeydullah
ALINTI
İşte abilik bu haklının yanında olmak ben boşuna demiyorum formun en abisi ubeydullah diye...

bu senin teveccuhundür kardeşim bu iltifatın için allah razı olsun
selametle kalın ikinizde
My_GrAveStoNe
işte bu yaa clapping.gif

e dua ediyorum tabi Allah hayırlı uzun ömür ve bol rızık versin smile.gif

borcunu taksidini ödeyesin diye biggrin.gif
ubeydullah
ALINTI
borcunu taksidini ödeyesin diye

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
yani borcu ben ödeyeyim diye dua ediyosun yani ölemi ?
My_GrAveStoNe
tamam tamam alınma yahu ben öderim.. biggrin.gif

hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin smile.gif
MoqavemaT
Ben R/uhullah kardeşimin yönetici yapılasını talep ediyorum yoksa bende boykot yaaprım bende girmem foruma tongue.gif tongue.gif
My_GrAveStoNe
gazneli kardeşim biraz abartmıyomusun? biggrin.gif

mod ken iyi bence good.gif
ubeydullah
ALINTI
tamam tamam alınma yahu ben öderim..

hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin

amiin inş senin gibi kardeşlerin duasıyla muvaffak olacağız kardeşim sağolasınrabbim seninde gönlüne göreversin isteğini hakkında hayırlı kılsın
Alperenx
ALINTI(zytn @ Jul 18 2007, 02:18 PM) *

zeytin kardes tehdit ,santaj müslümana yakismaz ...bu site ye bir degil 10 ruhullah lazim ...kisir cekismelere son verin artik ,, selametle
SimRe
ALINTI(ÖzTüRk @ Jul 18 2007, 12:05 PM) *

öztürk flaugh.gif ...sevgili kardeşim....ya artık birilerini şikayet etmekten vazgeçsen diyorum.... wink.gif sana kalsa forumda bir sen yaz kimse yazmasın....var mı böle bişey kardeşim??...ne güzel işte farklı düşünceler var....sen beğendiğini takdir et beğenmediğinede kibarca....centilmence uyarını yap...çocukmusun sen...onu atın forumdan ...şunu atın forumdan....bi ara benide şikayet etmiştin fool.gif ...yapma kardeşim yaa....forumun bir çizgisi olsun....seviyeyi düşürmeyelim....ok??
asiLDuA
Ruhullah iyi sabırlısın.Ruhullahın yönetimde bulunmasından neden bu kadar rahatsızsınız anlayamıyorum,nitekim kendisi biz kadar bile sık sık giremiyor.Şahsen ben bu kardeşimin yönetiminden memnunum.Fikir ayrılıkları elbette olucaktır.Olmuşturda.Ama iş bazı kişilerin ekmeğine yağ sürülsün diye yani tağutilerin ekmeğini yağlamak için tağut düşmanı bir kardeşimizi desteksiz bırakamayız.Selametle.
Alperenx
ALINTI(Makdisi-Selefia @ Jul 19 2007, 07:26 PM) *

Ruhullah iyi sabırlısın.Ruhullahın yönetimde bulunmasından neden bu kadar rahatsızsınız anlayamıyorum,nitekim kendisi biz kadar bile sık sık giremiyor.Şahsen ben bu kardeşimin yönetiminden memnunum.Fikir ayrılıkları elbette olucaktır.Olmuşturda.Ama iş bazı kişilerin ekmeğine yağ sürülsün diye yani tağutilerin ekmeğini yağlamak için tağut düşmanı bir kardeşimizi desteksiz bırakamayız.Selametle.
tabi ki sabirli olacak ,,, sabir da iman dan degil mi ? selametle(bu kardesimiz hak yolda oldugu sürece sevildigini biliyor )
hamrA
Açılan topic okunmuştur,
Yazılar ve iddalarda okunmuştur,
Bu forumda kimin moderatör kimin yönetici olarak kalıp kalmayacağına biz karar veririz.
Üyeler değil......
Ruhullah bu forumda yönetici olarak kalacaktır.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.