Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: üyeliğim Neden Askıya Alındı?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
ÖzTüRk
evet perşembe gününden itibaren siteye giriş yapamadım.üyeliğim neden askıya alındı.bana özel mesaj yoluyla sebebini neden göndermediniz.bunu bilmek benim hakkım değil mi?
ÖzTüRk
vay be.adam bahçeliye dinsiz desin bir şey yok.dini istismar etsin bir şey bana gelince üyeliğimi askıya alın.bence siteye bir açıklama koysanız daha iyi olur.TAYYİPÇİ VE ERBAKANCILAR HARİÇ KİMSE GİREMEZ diye.yaptığınız ayıp ama bunu o bahçeliye dinsiz diyen küstahla tartışacağım.

ayrıca ruhullah denilen mod burası senin babanın evi değil.ben forumu kurallarını asla çiğnemedim.ama sen kafana göre bilmediğin birine dinsiz diyecek ve bunu ayetle açıklayacak kadar küçülmüşsün.bu forumda isteğininin üyueliğini askıya alıp istediğini üyeliğini silemezsin.
fuzuuli
ALINTI(ÖzTüRk @ Jul 18 2007, 12:03 PM) *

vay be.adam bahçeliye dinsiz desin bir şey yok.dini istismar etsin bir şey bana gelince üyeliğimi askıya alın.bence siteye bir açıklama koysanız daha iyi olur.TAYYİPÇİ VE ERBAKANCILAR HARİÇ KİMSE GİREMEZ diye.yaptığınız ayıp ama bunu o bahçeliye dinsiz diyen küstahla tartışacağım.

ayrıca ruhullah denilen mod burası senin babanın evi değil.ben forumu kurallarını asla çiğnemedim.ama sen kafana göre bilmediğin birine dinsiz diyecek ve bunu ayetle açıklayacak kadar küçülmüşsün.bu forumda isteğininin üyueliğini askıya alıp istediğini üyeliğini silemezsin.

kimsenin kimseye dinsiz deme hakkı yoktur haklısın ama akıllı bir müslümanın da bahçelinin yolundan gitmesi düşündürücü...
ÖzTüRk
benim bahçelinin yolundan gittiğim falan yok.ama bahçeliye saygım var.ona dinsiz diyen aslında kendisi dinden sapmıştır.
EcMeL_iNaS
Bu kadar büyütülecek ne var anlayamıyorum. Merak etmeyin 4-5 gün forumdan uzak kalmakla hiçbir şey kaybetmiş değilsiniz. Forumda her şey aynı. smile.gif
asiLDuA
ecmel ile fuzuliyi görünce içime ferahlık geldi..

Bu arada ÖZTÜRK sadece bahçeli değil,O meclise giren her kişi girerken yaptıkları yemin dolayısı ile Dinden çıkmıştır.Yani buda benim yorumumum hehe smile.gif
ÖzTüRk
ALINTI
Bu kadar büyütülecek ne var anlayamıyorum. Merak etmeyin 4-5 gün forumdan uzak kalmakla hiçbir şey kaybetmiş değilsiniz. Forumda her şey aynı.

mühim olan uzaklatırılmamö değil.haksız yere uzaklaştırılmamdır.tama belki benim sözlerim yanlıştır ama ruhullah denilen şasın sözleri çok mu doğrudur.eğer ben 5 gün uzaklaştıma aldıysam onunda alması gerekiyordu.
EcMeL_iNaS
Ben halâ GEREKSİZ yere bu konunun uzadığını düşünüyorum.
- Artık forumda mısınız?
- EVET!
- E daha ne istiyorsunuz? smile.gif

/R/uhullah'ın da sizinle aynı cezayı almasını istiyorsanız bence çok şey istiyorsunuz. Başka bir şey isteyin, belki yapılabilir smile.gif
Boşu boşuna ortamı germenin bir anlamı yok. Sakin olun, rahatlayın smile.gif ( Aman Allah'ım bunları söyleyen ben miyim doh.gif )
ÖzTüRk
ALINTI
Ben halâ GEREKSİZ yere bu konunun uzadığını düşünüyorum.
- Artık forumda mısınız?
- EVET!
- E daha ne istiyorsunuz?

/R/uhullah'ın da sizinle aynı cezayı almasını istiyorsanız bence çok şey istiyorsunuz. Başka bir şey isteyin, belki yapılabilir
Boşu boşuna ortamı germenin bir anlamı yok. Sakin olun, rahatlayın ( Aman Allah'ım bunları söyleyen ben miyim )

benimle aynı cezayı almasını değil moderatörlükten alınmasını istiyorum.burasının kuralları adaleti var.eğer adalet varsa kendi düşüncelerine ters diye beni susturmaya çalışan şahsın moderatörlüğünü alırlar.adalet yoksa eğer bu ruhullah denilen şahıs beni bu forumdan kovar.
EcMeL_iNaS
ALINTI
benimle aynı cezayı almasını değil moderatörlükten alınmasını istiyorum.

Sen oldukça büyük düşünüyorsun. İşte gelecek nesiller böyle yetişiyor smile.gif
ALINTI
burasının kuralları adaleti var.eğer adalet varsa kendi düşüncelerine ters diye beni susturmaya çalışan şahsın moderatörlüğünü alırlar.

Aynen öyle her yerde olduğu gibi burada da kurallar var. Şöyle ki : http://www.islamiforum.com/index.php?act=boardrules smile.gif
ALINTI
adalet yoksa eğer bu ruhullah denilen şahıs beni bu forumdan kovar.

Kimsenin kimseyi kovma gibi bir hakkı yok. Tabii ki karşı taraf şansını zorlayıp BENİ KOVUN! diye ısrar etmediği sürece smile.gif Güzel insan ÖzTüRk, sen beni dinle ve gel bu konuyu daha fazla uzatma. Ne dersin ?
ÖzTüRk
uzatmam gerekiyor.şimdi ruhullah denilen şahıs forumda değil.geldiği anda ilk yapacağı iş beni forumdan kovmak olacaktır.bu yüzden haklı davamda haksız duruma düşmek istemem.
EcMeL_iNaS
Peki, sen bilirsin...
ÖzTüRk
ruhullah forum kurallarının 6. maddesini ihlal etmiştir.belki bende etmişimdir.ben cezamı çektim oda çeksin.
RuhulhaK
Bismillahirrahmanirrahim.

"O kimse Allah'ın kendisine okunan âyetlerini işitir de, sonra sanki kibrinden hiç işitmemiş gibi ısrar eder. İşte sen onu, can yakıcı bir azabla müjdele"

http://www.islamiforum.com/index.php?showt...mp;#entry190078

Üyeliğiniz , bu linkte size açıklanan ayetleri küçümseyip üstüne üstlük bunları bir din istismarı olarak yorumlamanız ve bu ithamınıza karşı yazdığımız

"De ki: Sizden bir ücret, bir mükafat da istemiyorum, sizin olsun. Benim ecrim yalnızca Allah'a aittir. O, her şeye şahid olandır"

ayetini de görmezden gelerek, küçümseyerek, sanki hiç işitmemiş gibi , aynı ithamı sürdürmeniz sebebiyle 10 günlüğüne askıya alınmış , yönetimce müzakere edilerek 5 güne indirilmiştir.

Ayetleri görmezden gelmeye devam etmezseniz , din istismarı vesaire saçmalıklarla bizi suçlamaya devam etmezseniz , pkk yı ordu kursa da yine de orduyu savunurum çünkü sizin gibi dincilerle ordu mücadele ediyor gibi provakatörce söylemlerde bulunmaya devam etmezseniz, burada kalmanızda bir sakınca yoktur.

Şu dakikadan itibaren, yukarıdakilerden tek bir tanesine uymazsanız kesinlikle bu forumda bir saniye daha fazla kalamazsınız. (Bu konuda bütün yönetimce bir mutabakat da mevcuttur, onu da söyleyeyim)

İnşallah birbirimizi anlamışızdır.

Selam ederim.
elgazi
Selamün aleyküm
Bende bu forumda bir sürü sıkıntı yaşıyorum. evvela el-gazi daha sonra hattat-ı hümayun şimdi de elgazi nicki ile katılıyorum. ama nedensiz yere önceki nicklerim yasaklandı. nedensiz diyorum çünkü bana şöyle hata yaptın gibi bir mesaj gelmedi. herhalde sebebini öğrenmek hakkım diye düşünüyorum.
hatamı öğrenmek istiyorum. yoksa bu forumda insanların kalplerini ve beyinlerini okuyanlar varda bizim buraya zararlı olduğumuzu düşünenler mi var. anlamadım gitti. confused1.gif
EsLeMNa
Öztürkün istediği olmuş Ruhullah alınmış mod luktan coadmin olmuş flaugh.gif

Rahattır sanırım artık biggrin.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.