ALINTI
Bazı arkadaşlar maşAllah pek bi azimli, hiç üşenmek, tembellik etmek nedir bilmiyor (kaveller , TEVHİD - son iki cümle- )
Selman Kardeşim
Ben hem ev hem iş kadınıyım. O kadar yoğun çalışmaktayım ki.Boş olan zamanlarımı da forumda geçirmekteyim. 2 oğlumdan bana ortalık dağıtmaya fırsat kalmıyor ki. Sürekli toplamaktan....Kütüphanedeki kitaplar öyle üst üste ki sığsın diye öyle yerleştirmek zorunda kaldım. Ben dahi bazen aradığım kitabı bulmakta zorlanmaktayım. Okuduğunuz kitapları demişsiniz. Okuduklarımı bulmak öyle kolay bir iş değil. Afaki olarak da yazmak ne derece doğru bilemiyorum. Siz kitap hakkında bilgi isteseniz o kitabın içeriği hakkında bilgiyi elimin altında olmadan nasıl vereyim? Bu topiği açma nedenlerinizi az çok bilmekteyim. Bu beisle de eğer faydalı olacaksam doğru dürüst faydam olsun değil mi? Zaten bazı okuduğum kitapları kardeşlerimiz de belirtmişler.Belirttikleri kitaplar gerçekten çok güzel.Yalnız çok önemli olan bir husus var.Tevhid satırdan değil sadırdan öğreniliyor. Bu beisle de çok zikretmek ve fikretmek gerekmekte.
Son okumakta olduğum kitabı yazayım . "Noktanın Sonsuzluğu" Yazar Lütfi Filiz.4 Cilttir.
Selam ve dua ile
ALINTI
Evet TEVHİD abla seni anlamadım. Sende beni anlamışsın
Aşağıda sizden alıntı yaptığım yazınıza güldüm.
ALINTI
Arama yaptım ve belki bakarsanız buna benzer bir konu var sanabilirsiniz ama benim dediğim konu o arkadaşın açtığı konudan 1-2 gömlek farklı.
Hani şu aynı topikleri bildirme topiği. Aklıma o geldi de.
Selam ve dua ile