Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Photo Shop
Islami Forum - Popüler Forum > INTERNET - TEKNOLOJİ DÜNYASI > .·[ WEBMASTER ]·. > Photoshop
blackout
ben photoshopsuz yaşıyamıyoruummm blink.gif sizlerle paylaşmak istedim bilgilerimi umrm takipte olursunuz biggrin.gif
ErKaMReaL
Biraz "show" yap blackout wink.gif
Ke[R]eM
blackout bize Photoshop göster tongue.gif

Selametle...
blackout
az kaLdi tut'Lari hazırlıyorum kojaman imaj şekLinde... smile.gif
fe_eyne_tezhebun
sa ya Allah rızası için şu programı biri anlatsın bana.bu programı pc ye kurmak lazım dimi nerden bulcam turkçesini googleden arıyorum bulamıyorum çıkıyor bişiler anlamıyorum.photoshop öğrenmek istiyorum.yardım edin pls sabırlı bilgili vakti olan bi hoca arıyorum ilgililere duyrulur el cvp pls varsa kendine güvenen izler06@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz smile.gif)
blackout
QUOTE(fe_eyne_tezhebun @ Dec 12 2005, 12:51 AM)
sa ya Allah rızası için şu programı biri anlatsın bana.bu programı pc ye kurmak lazım dimi nerden bulcam turkçesini googleden arıyorum bulamıyorum çıkıyor bişiler anlamıyorum.photoshop öğrenmek istiyorum.yardım edin pls sabırlı bilgili vakti olan bi hoca arıyorum ilgililere duyrulur el cvp pls varsa kendine güvenen izler06@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz smile.gif)
*

ben warım, msne ekledım sızı waktımde war baya anlatırım ok´ yargitay.net uzantılı maıl bana ait wesselâm...´
TiKky
QUOTE(blackout @ Dec 15 2005, 06:14 PM)
ben warım, msne ekledım sızı waktımde war baya anlatırım ok´ yargitay.net uzantılı maıl bana ait wesselâm...´
*

bende varım benide ekle Ö.m at sana bana mnsnini ?
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.