Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Yazı Rengi Griden Siyaha Dönüştürülebilir Mi?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
Selman-ı Aydın
Selamün Aleyküm kardeşlerim

Beyaz zemin üzerine gri renkle yazı yazıldığında yazıları okumak zorlaşıyor.Gri renk beyaz renge yakın olduğundan belli bir zamandan sonra özellikle de uzun yazılarda insanın gözleri yoruluyor diye düşünüyorum. Acaba bu yazı rengini siyah yapabilir misiniz?

Tabi ben siyah dedim ama belki başkası pembe der, yeşil der, mor der... onu bilemem. Bu yüzden üyelerle birlikte ortak bir renkte karar kılalım diyorum. Seçilecek rengin gözü yormayan kolay seçilebilen bir renk olması şartıyla şu griden kurtulmak mümkün müdür?

Ben oyumu SİYAH'tan yana kullanıyorum. Siyah-beyaz benim açımdan gayet uyumlu.

Selametle...
hattab84
Aleykümselam

Bu konuda aynı fikirdeyim kardeşim uzun süre ekrana bakdından gözler çok ciddi derecede buğulanıyor(karıncalanıyor) ciddi manada yoruyor dediğiniz gibi buda yazı renginden kaynaklanıyor olabilir.....
asiLDuA
Bencede haklısın gri renk açıkcası kim akıl etmiş bunu sormak lazım çok komik insanlarınyazıları SİLİK çıkıyor net çıkmıyor gibi duruyor.Bencede değişsin.
kırık-rüzgar
aslında anket eçsak mı yada açtınız mı oylara göre belki bir karar verilip değiştirilebilir yani değiştirilebilir mi?
Selman-ı Aydın
ALINTI(esengül @ Jul 14 2007, 12:32 AM) *

aslında anket eçsak mı yada açtınız mı oylara göre belki bir karar verilip değiştirilebilir yani değiştirilebilir mi?

bi bilsem...

esengül kardeşim bence böyle bir konu için kalkıpta yeni bir konu açılmasın, gerek yok. O kadar önemli değil bu konu. o yüzden anket yapıp da yeni bir konu açmayalım bence.

Selametle...
İLENEY
http://www.islamiforum.com/Yaz-Stili-t17799.html

Arama butonunu kullanmadan konu açmayın .Hasta etmeyin adamı angry.gif

smile.gif
Selman-ı Aydın
ALINTI(İLENEY @ Jul 14 2007, 06:11 PM) *

http://www.islamiforum.com/Yaz-Stili-t17799.html

Arama butonunu kullanmadan konu açmayın .Hasta etmeyin adamı angry.gif

smile.gif

Hay Allah'ım! Bu benim iki etti. Bakalım ilerleyen zamanlarda açılmış başka bir konuyu yenidem açar mıyım?
Hadi hayırlısı...

İleney kusura bakma kardeş.Bu konunun telif hakkı sana aitmiş. smile.gif Ama seninkinden sonra pek bir değişiklik olmamış yazı renginde.
islam ve kulluk
o halde bunu kapatıyoruz kardeşlerim ...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.