Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Ibret
Islami Forum - Popüler Forum > FETİH GRUBU > .·[ RADYO ]·.
bursaprensi
BEN GECEN YIL SIZLERDEN TRAFIK KAZASI GECIREN SEVDIGIM KIZ ICIN DUA ISTEYEN KISIYIM.

HAMDOLSUN O ZAMANLAR BIR MILYONA YAKIN INSANA ULASTIM.HEPSINDEN DUALARINI ISTEDIM VE YINE HAMDOLSUN KI BU INSANLARIN DUALARINI ALMAK NASIP OLDU...
HEPSINE RABBIM CENNETIN KAPILARINI ACSIN RASUL-U MUHAMMED E EN YAKIN KOMSULAR OLSUNLAR INSALLAH... RABBIM KABIR VE CEHENNEM AZABINDAN MUHAFAZA BUYURSUN SIZLERI...

OLAYIN AKIBETIYLE ILGILI KIMSEYE BILGI VERMEDIM VEREMEDIM CUNKU UTANDIM INSAN OLDUGUMA...
O INSAN AYLARCA GECELERI DURMAKSIZIN SABAHLARA KADAR DUA EDIP AGLAYAN BANA KARSI YAPABILECEGI EN BUYUK KOTULUGU YAPTI VE AILESININ TELKINLERIYLE BENI TERKETTI...

OGRENDIM KI AYAGA KALKMIS... VE BIR BASKASIYLA BERABER OLMUS...

O BENI ALDATTI SIZI DE BEN ALDATTIM HAKKINIZI HELAL EDIN... ONCA DUANIN HAKKINI BEN ODEYEMEM KARDESLERIM..

SOYLENECEK O KADAR SOZ VAR IBRET ALINACAK ONCA OLAY VAR BU YASADIGIM SENELERDEN SONRA...

HAKKINIZI HELAL EDIN BU INSANA...

"BIZI ALDATAN BIZDEN DEGILDIR"

BEN SIMDI KENDIMI YANI KALBIMI HISSETMEDEN NE OLDUGUMU NERDEN GELDIGIMI NEREYE GITTIGIMI BILMEDEN ADETA BIR APTAL GIBI YASIYORUM...
SEVECEK BIR ZERRE KALP KIRINTISI KALMADI BENDE...

BILMEM BELKI ISTEMEYI NASIP EDER MI RABBIM BU KALBE CAN VERIR MI??? YENIDEN ESKISI GIBI OLMAYI... sad.gif

asiLDuA
Güzel kardeşim benim Sizi hatırladım açtığınız topiğide hatırladım.Duaları ALLAH RIZASI için yaptık ve yaptınız.Her şerde bir HAYIR vardır.Allah resulu buyuruyorki; kişinin imanına göre Allahu teala imtihan verir o kişinin imanı çok ise Allahu teala onu çok imtihan eder.

Yani bu imtihanlara isyan etmeyin.Ne güzel diyorsun 'Bizi aldatan bizden değildir' demekki senin böyle bir olayı yaşaman lazımdı ve o insanın bu yüzünü başka türlü göremeyecektin yada görsen bile böyle kanaat etmiyecektin bıraktığında belki vijdan azabı duyucaktın ama şimdi ? vijdanın rahat.Senden doğrudan yana olmadığını anladın.

Allah yardımcın olsun üzülme.Rabbim inşallah gönlünün muradının hayırlısını verir kardeşim müsterih ol.Allahu teala buyuruyorki

Siz bir şeyi çok is ter ve o şey için çabalarsınız fakat bilmezsinizki o sizin için şerdir,Ve yine siz bir şeyi istemez ve çabalamazsınız fakat bilmezsinizki o sizin için hayırlıdır.

Yani hayır bildiğimizde bazen şer şer bildiğimizde bazen hayır olabilir.

Müsterih olun.Sabredin.Biliyorumki üzülüyorsunuz.Kendinizi hiç aptal yerine koy mayın bu sizin İNSANLIĞINIZI DÜRÜSTÜLÜĞÜNÜZÜ gösterir.Senin şuan üzülmen yıpranman gayet normal, sakın anormal hissetme kendini.Allaha dayan.Ve kısa zamanda toparla kendini.Allaha şükretmelisinki yüzünü görmüş oldun.Ve birşeyler yapmakla onunadına vijdanın rahat olmuş.Bunları yaşaman lazımmış yaşamışsın bunlar kaderdendir.İsyan etmeyesin daha iyileri ile karşılaştırıcaktır Allah seni.inş. selametle kal.
kaizen
Selamun aleyküm;

Dostum herşeyde bir hayır vardır. İnşallah adına hayırlısı olmuştur. İyi ki durumunuz ilerlemeden böyle olmuş. Yoksa büyük zararlar olabilirdi. Sen üstüne düşeni yapmışsın. Daha ne olsun.
Raydin
Hayırlısı ...
sonsuz nur
kardeşim bu senin için bi imtihandı senin yapman gereken tek şey yaşadıklarına isyan etmek yerine Allah'a şükredip daha kötüsünden O'na sığınmaktır. yapılan dua Allah için yapılır sen bilemezdin onun böyle bi insan olabileceğini. hayata küsmek yerine kalan yaşamından kalbınle birlikte insanlara yardım etmek bence en iyisi bunuda kalbinde sevgi kırıntısı olmadan yapamazsın zaten Allh'a emanet ol inşallah sıkıntılarından çabuk kurtulursun.
SimRe
iyilik yap at denize balık bilmezse HALIK bilir demişler....sen hiçbirşey kaybetmedin hatta Allah katında bence bu iyi niyetli düşüncenle çok şey kazanmışsındır....ama karşındaki bir insan ve nefis taşıyor...kadın olsun erkek olsun bunu hiçbir zaman unutmamalıyız....selametle....
kardelen
eklemiş olduğunuz o yazıyı okudum yaşadıgınızın hemen hemen aynısını kardeşim anlattı tamamiyle trajikomik bence ben merak ettimde siz aynı kişimisiniz kız çüğnkü trafik kazası değil üniversite binasından kendini atıyor gerisi aynı hikaye değilseniz üzülmeyin sizinle aynı kaderi paylaşan başkalarıda var herşeyin herdaim hayırlısı demek lazım
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.