Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Nurdan Damlalar!
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
Mütefekkir
''nurdan damlalar'' adlı bölümü ''nura saldırılar'' , ''nura itirazlar'' veya ''nura savaş'' diye değiştirisek daha mantıklı olmaz mı? maşallah '''nurdan damlalar'' bölümü bediüzamandan çok nurcu geçinenler, risaleden çok reddiyeler ve itiraznamler ve iftiralarla ve yanlış anlamalarla dolu saldırılar, her tarafı işgal etmiş.. risale i nur düşmanlarının sığınacak yuvası olmuş..

bari başlığı değiştirelim de makbule geçsin değil mi?!!
islam ve kulluk
böyle demek yerine kendilerine açıklayıcı cevaplar vermek daha doğru olmaz mı ?
fizikci
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 7 2007, 10:02 PM) *

böyle demek yerine kendilerine açıklayıcı cevaplar vermek daha doğru olmaz mı ?

Mütefekkir kardeşime katılıyorum yeterince açıklayıcı olmuş bence...
Bugün okuduğum yazılarda çok üzüldüm güzel şeyler okumayı düşünerek
açtığım sayfalarda hayrete düştüm diyecek birşey bulamıyorum...
Allah a havale ediyorum..İçinde bulunmayan insanlar dahi kulaktan dolma bilgilerle
yorum yapabiliyor... madem... sayfayı o arkadaşlara bırakalım ... Görüşlerimiz ne olursa olsun
bu karşımızdaki insanın görüşlerini aşağılamak olmamalı ...ne olursa olsun... !
Böyle yazı yazanlar adına ben utanıyorum... !
Sadece saygıya davet ediyorum başkada birşey demiyorum... !
islam ve kulluk
son üç gündür risale-i nur taraftarı kardeşlerin ekseriyetinden aldığım tepki sonucu vardığım üzücü sonuç şu :

Madem ki risale-i nurları korumak ve hakaret edilmesini önlemek istiyoruz neden onlara açıklama yapmak yerine bölümü onlara bırakıyoruz ?

Amacımız birşeyleri düzeltmek ve birşeyleri savunmaksa bunu yapmanın yolu ne zamandan beri kaçmakla oldu ?

Ayrıca o bölümde kıymetli kardeşlerimizin bir çok çalışmaları ve notları mevcut bunları kaçınız okuyup cevap yazdı? orda bir sürü yazılmış risale-i nur notları var ama arasında okunup cevaplanmış bir Allah razı olsun dahi dediğiniz kaç tane var?

Neden hep kötüyü görmek alışkanlığımız olmuş?

Kaç defa en azından bana bu konularda düzeltme yapalım yada şu konuda hakaret ediliyor müdahale edermisin dendi?

Birazcık yardımcı olun ama...

Allah-a emanet olun
fizikci
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 9 2007, 08:47 PM) *

son üç gündür risale-i nur taraftarı kardeşlerin ekseriyetinden aldığım tepki sonucu vardığım üzücü sonuç şu :

Madem ki risale-i nurları korumak ve hakaret edilmesini önlemek istiyoruz neden onlara açıklama yapmak yerine bölümü onlara bırakıyoruz ?

Amacımız birşeyleri düzeltmek ve birşeyleri savunmaksa bunu yapmanın yolu ne zamandan beri kaçmakla oldu ?

Ayrıca o bölümde kıymetli kardeşlerimizin bir çok çalışmaları ve notları mevcut bunları kaçınız okuyup cevap yazdı? orda bir sürü yazılmış risale-i nur notları var ama arasında okunup cevaplanmış bir Allah razı olsun dahi dediğiniz kaç tane var?

Neden hep kötüyü görmek alışkanlığımız olmuş?

Kaç defa en azından bana bu konularda düzeltme yapalım yada şu konuda hakaret ediliyor müdahale edermisin dendi?

Birazcık yardımcı olun ama...

Allah-a emanet olun

Hakaret edilen yerde ne kadar açıklama yapmak yeterli olur sizce?
ve ne kadar sağlıklı bir konuşma olur peki?

Yapılan şey kaçmak değil seviyemin müsade etmediği bölüm... !

Konuşmak ve tartışmaktan çok yazılanlar hakaret ve terbiyesizlik oldukça ne kadar
karşılıklı sohbet edip anlaşma ihtimalimiz var?

Bölümde yazılan yazıları kendi adıma okuyorum daha doğrusu vaktim oldukça okumaya çalışıyorum Allah razı olsun yazan kardeşlerimizden..

Hakaret ediliyor diye şikayet etsemde neye yarar yine aynısı olacaksa... !
Yapılacak birşey olmadığınıda biliyorum Allah yardımcımız olsun...duayla...
islam ve kulluk
ALINTI

daha önce bu yöntemi denemiş gibi söylemişsin ama ...

hiç bir şekilde bildiri gelmedi bana . Ben gördüğüm kadarına müdahale edebilirim ancak değil mi?

şikayet edilip müdahale edildikce müdahale edildiği anlaşılır ve bunlardan vazgeçilir ancak .
fizikci
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 12 2007, 07:46 PM) *

ALINTI

daha önce bu yöntemi denemiş gibi söylemişsin ama ...

hiç bir şekilde bildiri gelmedi bana . Ben gördüğüm kadarına müdahale edebilirim ancak değil mi?

şikayet edilip müdahale edildikce müdahale edildiği anlaşılır ve bunlardan vazgeçilir ancak .

Şikayetlerimi tlefonla bildirmem yeterli değil mi? bleh.gif
Neyse...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.