Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Silinen Yazılar Hakkında!
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
leyyin
Geçen gün edebiyat bölümüne yazmış olduğum yazı silinmiş! Muhtemelen islam ve kulluk LaL kardeşinin ricası üzerine; Evenstar,(konu hakkında yorumunu esirgemeyen) lalin ve benim yazılarımızı silmiş.Edebiyat bölümünü sohbet yerine çevir (ki bölüme alıntı yaptıktan sonra bu durumun farkına vardım yoksa debiyatla alakalı olmayan bölüme ASLA yazı koymazdım), kişilere cevap ver sonra rica et yazılar silinsin vs...

Tartışmaya mahal verecek olsa dahi yazıların hiçbir şekilde silinmesi doğru değil!Üyeliği silinen üyelerin bile yazıları durmaktadır!Çöp kutusu boş yere yapılmamış.ÜSTÜNE KİM ALINIYORSA BUYURSUN.
islam ve kulluk
muhtemel dediğiniz için vebal altına girmediniz leyyin kardeşim

ben geldiğimde bahsettiğiniz mesajlar çoktan silinmişti bende kırıntıları topladım diyeyim...

Allah-a emanet olasın

ALINTI
Tartışmaya mahal verecek olsa dahi yazıların hiçbir şekilde silinmesi doğru değil!

bu sizin düşünceniz ama bu forumun bir çok üyesi mevcut ve islami bir sitede tartışmaların alelade gözükmesinin "daha kendi aralarında anlaşamıyorlar" şeklinde vermiş olduğu görüntüde hoş değil ...

silinmesi daha doğrudur kanaatindeyim ...
leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 6 2007, 10:08 PM) *

muhtemel dediğiniz için vebal altına girmediniz leyyin kardeşim

ben geldiğimde bahsettiğiniz mesajlar çoktan silinmişti bende kırıntıları topladım diyeyim...

Allah-a emanet olasın

Koruyucu melekliğini yapan başka SANAL üst düzey yöneticiler de var demek ki smile.gif
Madem polemiğe girilmiş hatta bu konu hakkında cevaplar verilmiş bırakın da öyle kalsın.
Silinmesini gerektirecek HİÇBİR neden bulamıyorum.İNSANLARIN KENDİ YAZDIKLARI ÜZERİNDEN DOĞAN PROBLEMLER YİNE KİŞİNİN KENDİ RİCASI İLE PUFFF! ORTADAN KAYBOLUVERİYOR.Konunun gidişatı seyri BİRDENBİRE değişiveriyor SADECE EDEBİ YAZILAR YAZILMIŞ süsü veriliyor.

Bilmeyenler için: çöp tenekesi (isim)

1 . Sokaklarda çöplerin içinde toplandığı büyük kap.
2 . mecaz Çöplük:
"Âdemoğulları Haliç'i iğrenç bir çöp tenekesi yapmışlardır."- B. R. Eyuboğlu.
3 . sıfat, mecaz İşe yaramayan, kötü, berbat.

ALINTI: http://tdk.gov.tr/TR/sozbul.ASPX?F6E10F889...p&GeriDon=2

Çöp kutusu görüntü teşkil etsin diye konulmamış.Gereksiz görülen yazılar silinmez çöp kutusuna taşınır.
islam ve kulluk
herşeyi bilmeden hüküm vermeyi alışkanlık haline getirmişsiniz sanırım

ama ne lalin nede benim bu mesajların silindiğinden haberdar olmadığımız ihtimali sanırım aklınıza gelmemiş.

Kendi senaryonuzda kendi hükümlerinizi vermeyi düstur haline getirirseniz gerçekleri görmek zor olabilir.

Bunu yapma sebebiniz inşaallah mazideki tartışmalara dayalı bir esbab değildir.

unutmayın ben o zaman sadece üye idim.
EcMeL_iNaS
İslam ve kulluk tarafsız biri olarak olaya baktığımda birinci mesajında;

ALINTI

yazarken, ikinci mesajında;

ALINTI
benim bu mesajların silindiğinden haberdar olmadığımız ihtimali sanırım aklınıza gelmemiş.

yazıyor. Bu nasıl bir çelişkidir anlamadım...
islam ve kulluk
ecmel kardeşim ne kadar olgun olduğunuzu bildiğim için konuya tarafsız baktığınızdan hiç şüphem yok

ben foruma gelip konuya baktığımda mesajlar çoktan silinmişti ama bazı kardeşlerimizin alıntılarında konunun içeriğini yansıtan yazılar kalmıştı bende o alıntıları silmiştim madem mesajlar silinmiş o halde onlarda gitsin diye ...
EcMeL_iNaS
Açıklaman için teşekkür ediyorum.

Anladığım kadarıyla hakkın, hukukun ne demek olduğunu benden daha iyi biliyorsun. Buna bağlı olarak, forumda yazılanlarla ilgili olarak yapacağın işlemlerde herkese EŞİT davranacağına inanıyorum, İNANMAK İSTİYORUM smile.gif

(Bu yazdıklarımda sadece sana hitap ediyorum gibi görünse de, aslında forumun diğer yöneticilerine de hitap ediyorum.)
islam ve kulluk
çok teşekkür ederim ecmel kardeşim

en çok dikkat ettiğim beis hak mes-elesi zaten , inşaallah tam manası ile yerine getirebiliyorum/uzdur ...

Allah-a emanet olasın
Kaveller
ALINTI(leyyin @ Jul 6 2007, 09:58 PM) *

Geçen gün edebiyat bölümüne yazmış olduğum yazı silinmiş! Muhtemelen islam ve kulluk LaL kardeşinin ricası üzerine; Evenstar,(konu hakkında yorumunu esirgemeyen) lalin ve benim yazılarımızı silmiş.Edebiyat bölümünü sohbet yerine çevir (ki bölüme alıntı yaptıktan sonra bu durumun farkına vardım yoksa debiyatla alakalı olmayan bölüme ASLA yazı koymazdım), kişilere cevap ver sonra rica et yazılar silinsin vs...

Tartışmaya mahal verecek olsa dahi yazıların hiçbir şekilde silinmesi doğru değil!Üyeliği silinen üyelerin bile yazıları durmaktadır!Çöp kutusu boş yere yapılmamış.ÜSTÜNE KİM ALINIYORSA BUYURSUN.

tartışma içerikleri yazıları ben sildim ,islam ve kulluk da kırıntıları (kendi ifadesi )silmiş ,islamın günahını almışsınız ,konuyu yönetime açtığım ve tartışmanın devam etmemesi gerektiğini düşündüğüm için sildim ,sildiğim mesajlar evenstar ve lal'in mesajlarıydı sanırım islam'da geri kalanları silmiş ,bu kadar yüklenmeyin kardeşime.
islam ve kulluk
ayrıca kaveller kardeşimiz bu kararı tek başına vermemiş tüm modaretör kardeşlerininde kararlarını alarak uygulamıştır...

teşekkür ederim kendisine ...
leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 6 2007, 10:37 PM) *

herşeyi bilmeden hüküm vermeyi alışkanlık haline getirmişsiniz sanırım ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMEM İÇİN BUNU SÜREKLİ YAPIYOR OLMAM ARTI SİZİN DE BENİ TANIYOR OLMANIZ GEREKİR.SİZ BENİ TANIMADIĞINIZ VE BUNU ALIŞKANLIK HALİNE GETİRİP GETİRMEYECEĞİMİ BİLMEDİĞİNİZ VE BİLEMEYECEĞİNİZ İÇİN BU KONU HAKKINDA YORUM YAPMAYIN DERİM! smile.gif

ama ne lalin nede benim bu mesajların silindiğinden haberdar olmadığımız ihtimali sanırım aklınıza gelmemiş. TARİH TEKERRÜRDEN İBARET.MALUMUNUZ BAZI OLAYLAR SONRASI DA TARAFINIZDAN YÜKSEK RİCALAR ÜZERİNE KONU KAPATILMIŞ VE BAZI TARTIŞMA İÇERİKLİ YAZILAR SİLİNMİŞTİ.

Kendi senaryonuzda kendi hükümlerinizi vermeyi düstur haline getirirseniz gerçekleri görmek zor olabilir. DÜSTUR HALİNE GETİRİP GETİRMEDİĞİMİ BİLEMEZSİNİZ! BUNUN HAKKINDA HELE HİÇ YORUM YAPAMAZSINIZ! ÖNCE TARAFSIZ OLMAYI ÖĞRENİN SONRA TABİRİ CAİZSE MİLLETE AKIL DAĞITIN!ZATEN SİZDEN AKIL ALMAYA İHTİYACIM OLDUĞUNU DA ŞİMDİLİK SANMIYORUM.

Bunu yapma sebebiniz inşaallah mazideki tartışmalara dayalı bir esbab değildir. GEÇMİŞ TARTIŞMALARA (BEĞENDİKLERİM...'DE) BAKINIZ Kİ HALA FORUMDA YERLERİ MEVCUT.KİM KONU HAKKINDA NE DEMİŞ NE YAZMIŞ HALA ORTADA.AMA BAZILARININ GERİ ÇEVRİLMEYECEK RİCASI ÜZERİNE (SANIRIM BU BÖYLE Kİ DURUM ONU GÖSTERİYOR) TARTIŞMA İÇERİKLİ YAZILAR ANİDEN KAYBOLUYOR KONUŞULMADI YAZILMADI GİBİ GÖSTERİLİYOR.SADECE EDEBİYATTAN BAHSEDİLDİ SÜSÜ YANİ...

unutmayın ben o zaman sadece üye idim. BEN ÜYE OLDUĞUNUZ ZAMANLARDAN BAHSETMİYORUM.BAZILARI GİBİ TARİHİ GEÇMİŞ YAZILARI DA YENİ GÖRMÜYORUM.

ÇÖP KUTUSUNUN ANLAMINI BİR KERE DAHA OKUYUN.

ALINTI(EcMeL_iNaS @ Jul 6 2007, 10:50 PM) *

ALINTI

ALINTI
benim bu mesajların silindiğinden haberdar olmadığımız ihtimali sanırım aklınıza gelmemiş.

ÖNCE KIRINTILARI TOPLADIM SONRA HABERİM YOK CİDDİ CİDDİ BU NE BİÇİM BİR ÇELİŞKİDİR!MANTIK BEKLİYORUM...

ALINTI(Kaveller @ Jul 7 2007, 01:26 AM) *

tartışma içerikleri yazıları ben sildim ,islam ve kulluk da kırıntıları (kendi ifadesi )silmiş ,islamın günahını almışsınız ,konuyu yönetime açtığım ve tartışmanın devam etmemesi gerektiğini düşündüğüm için sildim ,sildiğim mesajlar evenstar ve lal'in mesajlarıydı sanırım islam'da geri kalanları silmiş ,bu kadar yüklenmeyin kardeşime.

TARTIŞMA İÇERİKLİ YAZILAR SİLİNMEZ ÇÖP KUTUSUNA TAŞINIR.DUYRULUR! wave.gif BENİM MESAJIMI DA SİLMİŞSİNİZ.HAFIZA?...
GÜNAHINI ALMADIM.MUHTEMELEN İBARESİ YAZDIM.ÜZERİNE ALINAN BUYURSUN DEDİM KENDİLERİ BUYURMUŞ DEMEK Kİ OLAYLA BİZZAT ALAKALI.ÖNCE OKUMALI OKUMAK DA YETMEZ ANLAMALI!
islam ve kulluk
- sizin gözünüzde ben "adaletsiz" "taraflı" bir yöneticiyim anlaşılan...

bu düşüncenizde hiç değişmeyeceğine göre sanırım bişeyler anlatmamın söylemenin de pek bir manası yok ...

Ben akıl dağıtmam fikrimi veya bildğimi söylerim sizden ricam herhangibir sözümü akıl dağıtmak olarak görmemenizdir.

Önceki silinen mesajlar içinde :
ALINTI
AMA BAZILARININ GERİ ÇEVRİLMEYECEK RİCASI ÜZERİNE

demişsiniz ; sizin gözünüzde sanırım ben aynı zamanda yalancıyım -Allah-u alem- ister inanın ister inanmayın böyle bir durum mevcut değil ...

Allah-a emanet ol

Not : çelişki bahsi ile ilgili konuya cevap yazmıştım inşaallah okumuşsundur.
leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 7 2007, 12:03 PM) *

- sizin gözünüzde ben "adaletsiz" "taraflı" bir yöneticiyim anlaşılan... LAL KONUSUNDA VE BAZI KIRAMADIĞINIZ İNSANLAR KONUSUNDA EVET.

bu düşüncenizde hiç değişmeyeceğine göre sanırım bişeyler anlatmamın söylemenin de pek bir manası yok ...
GEREKLİ TATMİN EDİCİ CEVAP VERİLDİKTEN SONRA KARŞI TARAFI İNANDIRMAK KİŞİNİN ELİNDE DE.TABİ CEVAP VERMEDEN KAÇMAK DA...

Ben akıl dağıtmam fikrimi veya bildğimi söylerim sizden ricam herhangibir sözümü akıl dağıtmak olarak görmemenizdir.

"Kendi senaryonuzda kendi hükümlerinizi vermeyi düstur haline getirirseniz gerçekleri görmek zor olabilir.ama ne lalin nede benim bu mesajların silindiğinden haberdar olmadığımız ihtimali sanırım aklınıza gelmemiş."

HAKKIMDA ÖNCE HÜKÜM VERİN YARGILAYIN.YETMEDİ AKIL VERİR GİBİ TAVSİYEDE BULUNUN... BU ŞEKİLDE GÖRMEM GAYET NORMAL.

Önceki silinen mesajlar içinde :
ALINTI
AMA BAZILARININ GERİ ÇEVRİLMEYECEK RİCASI ÜZERİNE

demişsiniz ; sizin gözünüzde sanırım ben aynı zamanda yalancıyım -Allah-u alem- ister inanın ister inanmayın böyle bir durum mevcut değil ...

Allah-a emanet ol

YALANCILIKLA KONUNUN UZATKTAN YAKINDAN İLGİSİ YOK OLAYI TAAAA NERELERİ TAŞIMIŞSINIZ smile.gif KİŞİLER ARASINDAKİ İLİŞKİ ARKADAŞLIK UMRUMDA DEĞİL BENİ RAHATSIZ ETMEDİĞİ SÜRECE.İKİLİ İLİŞKİLER KONUSUNDAKİ RAHATSIZLIĞIMI (KONUŞMALARIN ŞAHSIMCA ÖZELE GİRDİĞİ VE BENCE SEVİYESİZLEŞTİĞİ KONUSUNDA) ÖNCELERDEN DE DİLE GETİRDİM.BUNDAN SONRASIYLA ZATEN ARTIK İLGİLENMİYORUM.

YİNE KENDİ BİLDİĞİNİZİ OKUYACAK KENDİ ARANIZDA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ YAZIŞMALAR SONUCU YİNE KENDİNİZİ HAKLI ÇIKARTARAK BUNU DA ÇOK UMURSAMAYACAĞINIZDAN ADIM GİBİ EMİNİM.ÇÜNKÜ ELEŞTİRİYE HİÇBİR ZAMAN AÇIK OLMADIĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM.NEFSİ MÜDAFA MALUMUNUZ... smile.gif

offtp.gif Forumda lara croft varmış da haberimiz yokmuş! Hey güzel Allah'ım!!! Sen hepimize HİDAYET VER!
islam ve kulluk
ALINTI
Forumda lara croft varmış da haberimiz yokmuş! Hey güzel Allah'ım!!! Sen hepimize HİDAYET VER!

peki bunu yazınca ne geçti eline ? veya neyi hedefledin?

http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=176374

yalancılık kelimesi benden böyle bir ricada bulunulmadı dediğim halde ikinci mesajınızda gene ricada bulunulmuştur ibaresni kullandığınız içindi...

ALINTI
- sizin gözünüzde ben "adaletsiz" "taraflı" bir yöneticiyim anlaşılan... LAL KONUSUNDA VE BAZI KIRAMADIĞINIZ İNSANLAR KONUSUNDA EVET.

burda böyle diyorsunuz ama açıklamalarımı görüyorsunuz konuya müdahale eden ben değil kaveller

ALINTI
GEREKLİ TATMİN EDİCİ CEVAP VERİLDİKTEN SONRA KARŞI TARAFI İNANDIRMAK KİŞİNİN ELİNDE DE.TABİ CEVAP VERMEDEN KAÇMAK DA...

tatmin olmak istemiyorsa ne yazık ki olmuyor mevlana çok güzel demiş : ne kadar anlatırsan anlat ; anlatabildiğin karşı tarafın anladığı kadardır.

leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 7 2007, 12:35 PM) *

ALINTI
Forumda lara croft varmış da haberimiz yokmuş! Hey güzel Allah'ım!!! Sen hepimize HİDAYET VER!

peki bunu yazınca ne geçti eline ? veya neyi hedefledin? ÜSTÜNE YİNE SEN ALINMIŞSIN KORUMALIĞI ELDEN BIRAKMAM DİYORSUN YANİ smile.gif ANLAYANA YA DA ÜZERİNE ALINMAK İSTEYENE GAYET GÜZEL BİR UYARIYDI.SONUNU DA DUA İLE KAPATMIŞIM İÇİNE KENDİMİ DE EKLEYEREK.

http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=176374

BANA BENİM YAZDIKLARIMLA CEVAP VERME İSTERSEN smile.gif

yalancılık kelimesi benden böyle bir ricada bulunulmadı dediğim halde ikinci mesajınızda gene ricada bulunulmuştur ibaresni kullandığınız içindi...

NASIL BULUNULMADI? HAFIZANI YOKLA DERİM. KONUNUN KAPATILMASI, GİRİLEN TARTIŞMADA YAZILARIN SİLİNMESİ İÇİN "SEVGİLİ MODERATÖRÜM KONUYU KAPATIR MISIN?" YAZISI ÜZERİNE KONUNUN ŞAK KAPATILMASINI YA HATIRLAMAK İSTEMİYORSUN YA DA ERKEN ALZHEIMER SENDROMU İLE KARŞI KARŞIYAYIM.ZATEN ÖNEMLİ OLAN BENİM YAZIMIN SİLİNMİŞ OLMASI.

ALINTI

burda böyle diyorsunuz ama açıklamalarımı görüyorsunuz konuya müdahale eden ben değil kaveller O ZAMAN ÜSTÜNE ALINMASAYDIN.ÜSTÜNE ALINAN BUYURSUN DEDİM KIRINTILARI TEMİZLEYEN SENSİN BEN DEĞİL.

ALINTI

tatmin olmak istemiyorsa ne yazık ki olmuyor mevlana çok güzel demiş : ne kadar anlatırsan anlat ; anlatabildiğin karşı tarafın anladığı kadardır.

ANLATAMADIM ANLATMAYA YANAŞMADIM GEREKLİ AÇIKLAMAYI HİÇBİR ŞEKİLDE YAPMADIM LAF SALATASI YAPTIM DEMİYORSUN DA O GÜZEL SÖZÜ BANA YAZIYORSUN.TUHAFSINIZ VESSELAM.
Kaveller
ALINTI(leyyin @ Jul 7 2007, 11:54 AM) *

ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 6 2007, 10:37 PM) *

herşeyi bilmeden hüküm vermeyi alışkanlık haline getirmişsiniz sanırım ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMEM İÇİN BUNU SÜREKLİ YAPIYOR OLMAM ARTI SİZİN DE BENİ TANIYOR OLMANIZ GEREKİR.SİZ BENİ TANIMADIĞINIZ VE BUNU ALIŞKANLIK HALİNE GETİRİP GETİRMEYECEĞİMİ BİLMEDİĞİNİZ VE BİLEMEYECEĞİNİZ İÇİN BU KONU HAKKINDA YORUM YAPMAYIN DERİM! smile.gif

ama ne lalin nede benim bu mesajların silindiğinden haberdar olmadığımız ihtimali sanırım aklınıza gelmemiş. TARİH TEKERRÜRDEN İBARET.MALUMUNUZ BAZI OLAYLAR SONRASI DA TARAFINIZDAN YÜKSEK RİCALAR ÜZERİNE KONU KAPATILMIŞ VE BAZI TARTIŞMA İÇERİKLİ YAZILAR SİLİNMİŞTİ.

Kendi senaryonuzda kendi hükümlerinizi vermeyi düstur haline getirirseniz gerçekleri görmek zor olabilir. DÜSTUR HALİNE GETİRİP GETİRMEDİĞİMİ BİLEMEZSİNİZ! BUNUN HAKKINDA HELE HİÇ YORUM YAPAMAZSINIZ! ÖNCE TARAFSIZ OLMAYI ÖĞRENİN SONRA TABİRİ CAİZSE MİLLETE AKIL DAĞITIN!ZATEN SİZDEN AKIL ALMAYA İHTİYACIM OLDUĞUNU DA ŞİMDİLİK SANMIYORUM.

Bunu yapma sebebiniz inşaallah mazideki tartışmalara dayalı bir esbab değildir. GEÇMİŞ TARTIŞMALARA (BEĞENDİKLERİM...'DE) BAKINIZ Kİ HALA FORUMDA YERLERİ MEVCUT.KİM KONU HAKKINDA NE DEMİŞ NE YAZMIŞ HALA ORTADA.AMA BAZILARININ GERİ ÇEVRİLMEYECEK RİCASI ÜZERİNE (SANIRIM BU BÖYLE Kİ DURUM ONU GÖSTERİYOR) TARTIŞMA İÇERİKLİ YAZILAR ANİDEN KAYBOLUYOR KONUŞULMADI YAZILMADI GİBİ GÖSTERİLİYOR.SADECE EDEBİYATTAN BAHSEDİLDİ SÜSÜ YANİ...

unutmayın ben o zaman sadece üye idim. BEN ÜYE OLDUĞUNUZ ZAMANLARDAN BAHSETMİYORUM.BAZILARI GİBİ TARİHİ GEÇMİŞ YAZILARI DA YENİ GÖRMÜYORUM.

ÇÖP KUTUSUNUN ANLAMINI BİR KERE DAHA OKUYUN.

ALINTI(EcMeL_iNaS @ Jul 6 2007, 10:50 PM) *

ALINTI

ALINTI

ÖNCE KIRINTILARI TOPLADIM SONRA HABERİM YOK CİDDİ CİDDİ BU NE BİÇİM BİR ÇELİŞKİDİR!MANTIK BEKLİYORUM...

ALINTI(Kaveller @ Jul 7 2007, 01:26 AM) *

TARTIŞMA İÇERİKLİ YAZILAR SİLİNMEZ ÇÖP KUTUSUNA TAŞINIR.DUYRULUR! wave.gif BENİM MESAJIMI DA SİLMİŞSİNİZ.HAFIZA?...
GÜNAHINI ALMADIM.MUHTEMELEN İBARESİ YAZDIM.ÜZERİNE ALINAN BUYURSUN DEDİM KENDİLERİ BUYURMUŞ DEMEK Kİ OLAYLA BİZZAT ALAKALI.ÖNCE OKUMALI OKUMAK DA YETMEZ ANLAMALI!

sizin mesajınızı silmedim ,eğer ö.m iletiniz açık olsaydı meseleyi anlatırdım ,bu meseleyi irdelemenin alemi yok ben evenstar adlı üyenin şikayeti üzere konuya baktım ve tasvip etmediğim konuyu yönetime bildirdim ,şikayet eden üyeye mesajlarını sileceğimi söyledim .hafızam da yerinde smile.gif
islam ve kulluk
ALINTI
ANLATAMADIM ANLATMAYA YANAŞMADIM GEREKLİ AÇIKLAMAYI HİÇBİR ŞEKİLDE YAPMADIM LAF SALATASI YAPTIM DEMİYORSUN DA O GÜZEL SÖZÜ BANA YAZIYORSUN.TUHAFSINIZ VESSELAM.

hepsine tahammül ettim ama bu sözünüz artık beni çok kırdı sayın leyyin

daha ne açıklama bekliyorsunuz bilmiyorum
-gelkdiğimde haberim yoktu
-konusu kaveller sildi -ki kendi de açıkladı-
-mesaj silmekteki amacın yeni üyelere görünen görüntü ile ilgili olduğunuda söylemiştim

daha ne istiyorsan açık açık sormanı yeylerim
leyyin
sizin mesajınızı silmedim ,eğer ö.m iletiniz açık olsaydı meseleyi anlatırdım ,bu meseleyi irdelemenin alemi yok ben evenstar adlı üyenin şikayeti üzere konuya baktım ve tasvip etmediğim konuyu yönetime bildirdim ,şikayet eden üyeye mesajlarını sileceğimi söyledim .hafızam da yerinde smile.gif
[/quote]

YAZILARI BEN SİLDİM diyen birisi için SONRADAN sizin yazınızı ben silmedim demek düşündürücü.İkilem?

"Bu Mesaj islam ve kulluk tarafından değiştirildi: Jul 4 2007, 09:39 PM"

Zaten silen hatırlamıyor kaldı ki sen nerde hatırlayacaksın.ERKEN ALZHEIMER...İki mesaja ardışık zamanda cevap verdiğim için bir mesajım tamamen kaybolmuş durumda.Bana mesajımın silineceği haber gelmedi.Direkt silinmiş sorulmadan! Yönetime bildirmek yönetimden silin cevabı geldiğini yapacağınız işi onayladığını göstermez.Bildirilir yapılan yine yapılır.Zira öyle de olmuşa benziyor.

Çöp tenekesi nedir ne işe yarar bu konu hakkında bir düşünün isterseniz.
islam ve kulluk
ALINTI

ALINTI
ben foruma gelip konuya baktığımda mesajlar çoktan silinmişti ama bazı kardeşlerimizin alıntılarında konunun içeriğini yansıtan yazılar kalmıştı bende o alıntıları silmiştim madem mesajlar silinmiş o halde onlarda gitsin diye ...

bunu açıklamıştım ...
Kaveller
[quote name='leyyin' date='Jul 7 2007, 01:02 PM' post='187271']
[/quote]

YAZILARI BEN SİLDİM diyen birisi için SONRADAN sizin yazınızı ben silmedim demek düşündürücü.İkilem?

Zaten silen hatırlamıyor kaldı ki sen nerde hatırlayacaksın.ERKEN ALZHEIMER...İki mesaja ardışık zamanda cevap verdiğim için bir mesajım tamamen kaybolmuş durumda.Bana mesajımın silineceği haber gelmedi.Direkt silinmiş sorulmadan! Yönetime bildirmek yönetimden silin cevabı geldiğini yapacağınız işi onayladığını göstermez.Bildirilir yapılan yine yapılır.Zira öyle de olmuşa benziyor.

Çöp tenekesi nedir ne işe yarar bu konu hakkında bir düşünün isterseniz.

[/quote]
ALLAHIM ,büyüksün smile.gif leyyin ö.m açarmısın canım kardeşim ,biraz da sakin ol .
leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 7 2007, 12:58 PM) *

ALINTI

-mesaj silmekteki amacın yeni üyelere görünen görüntü ile ilgili olduğunuda söylemiştim

[size=4]
Amacınızın bu olduğunu sanmıyorum smile.gif Kırılmanızı da eleştirye açık olmamanıza bağlıyorum.

Kimi diyor ben sildim o silmedi
Kimi diyor hayır ben sildim o silmedi günahını alma ...........................

Önce aranızda anlaşın kimin sildiğine karar verin.
Kaveller
ALINTI(leyyin @ Jul 7 2007, 01:15 PM) *

ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 7 2007, 12:58 PM) *

ALINTI

[size=4]
Amacınızın bu olduğunu sanmıyorum smile.gif Kırılmanızı da eleştirye açık olmamanıza bağlıyorum.

Kimi diyor ben sildim o silmedi
Kimi diyor hayır ben sildim o silmedi günahını alma ...........................

Önce aranızda anlaşın kimin sildiğine karar verin.

Evenstar ve Lal'in mesajlarını ben sildim leyyin ve Tevhid ablanın mesajlarını islam silmiş kani oldun mu şimdii
leyyin
ALLAHIM ,büyüksün smile.gif leyyin ö.m açarmısın canım kardeşim ,biraz da sakin ol .
[/quote]

Allah çok büyük tabi... Özel mesaj bölümünü açmıyorum (KİŞİSEL TERCİH MESELESİ) .Sakinim zaten smile.gif
asiLDuA
Konu ne kadarda uzamış..

Silinen yazıları bari geri dönüşüm kutusuna taşıyın olsun bitsin.Bu arada geri dönüşüm kutusu konusunda leyyin haklısın.
EcMeL_iNaS
Yazılanları SABIRLA okudum.

Evenstar ve Lal'in mesajlarını Kaveller, kuzenimin ve TEVHİD'in mesajlarını da islam ve kulluk silmiş.
Kimin hangi mesajları sildiği belli olduysa, bu durumda birilerinin birilerinden ÖZÜR DİLEMESİ gerekmez mi ???
leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 7 2007, 01:05 PM) *

ALINTI

ALINTI

bunu açıklamıştım ...

KONU DÖNDÜ DOLAŞTI NEREYE GELDİ?

1.ÇÖP TENEKESİ NEDİR GÖRÜNTÜ DİYE Mİ KONULMUŞTUR?

2.ÜYELİĞİ İPTAL EDİLEN ÜYELERİN BİLE MESAJLARI DURURKEN BAZI İNSANLARI (ŞAHSIMCA KORUMAK ADINA) ARTI OLAYIN SEYRİNİ DEĞİŞTİRMEK YAP BOZ TAHTASI GİBİ YAZILARI PUFF ORTADAN KALDIRMAK TARTIŞMAYI ÖRTBAS ETMEK CİCİ EDEBİYAT BÖLÜMÜNE DEVAM EDELİM GELİN KARDEŞ OLALIM GİBİ GEREKSİZ AYRINTILARA GİRMEK NE DERECE TARAFSIZ BİR TUTUMDUR?

3."SİZ ZATEN BAZI ŞEYLERİ DÜSTUR HALİNE GETİRMİŞSİNİZ VS.. VS.." GİBİ BENİ TANIMADAN HAKKIMDA PEŞİN HÜKÜM VERMEK NE DERECE DOĞRUDUR?

4.SİLMEDİM DİYİP DE SONRADAN YA ASLINDA O ALINTILARI BEN TEMİZLEDİM DİYİP SİLMEKLE TEMİZLEMEK KELİMELERİNİN ANLAMINI FARKLILAŞTIRMAYA ÇALIŞMAK KIVIRMAK DEĞİL DE NEDİR?

VEL HASILI KELAM "ELEŞTİRİYE AÇIK OLUN" YERİ GELDİĞİ ZAMAN KARDEŞİM BİLE DEDİĞİNİZ KİŞİYİ UYARMAKTA GÖZ GÖRE GÖRE YANLIŞ YAPMASINA İZİN VERMEYİN.

Aaa unutmuşum pardon siz birbirinizi çok kolluyordunuz bunlar da bir kulağınızdan girer diğerinden çıkar değil mi smile.gif

ÇOK GÜZEL BİR SÖZ DE BEN EKLEYEYİM:SUS DA ADAM SANSINLAR! ANLAYANA...
islam ve kulluk
kalanları temizlediği zaten söylemiştim sanırım

değil mi ecmel kardeşim ?

ALINTI
kuzenimin ve TEVHİD'in mesajlarını da islam ve kulluk silmiş.

tevhidin mesajını sildim diğerlerinin alıntılarını düzenledim zaten mesajlarda düzenleme tarihleri mevcut ...
leyyin
ALINTI(Makdisi-Selefia @ Jul 7 2007, 01:22 PM) *

Konu ne kadarda uzamış..

Silinen yazıları bari geri dönüşüm kutusuna taşıyın olsun bitsin.Bu arada geri dönüşüm kutusu konusunda leyyin haklısın.

Teşekkür ederim MeHLiKa seviyorum seni wave.gif
islam ve kulluk
http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=187014

ALINTI
4.SİLMEDİM DİYİP DE SONRADAN YA ASLINDA O ALINTILARI BEN TEMİZLEDİM DİYİP SİLMEKLE TEMİZLEMEK KELİMELERİNİN ANLAMINI FARKLILAŞTIRMAYA ÇALIŞMAK KIVIRMAK DEĞİL DE NEDİR?

mesajları nasıl okuyorsunuz anlamadım ben daha ilk mesajımda kabul etmişim o topicde işlem yaptığımı
leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 7 2007, 01:37 PM) *

kalanları temizlediği zaten söylemiştim sanırım

değil mi ecmel kardeşim ?

ALINTI
kuzenimin ve TEVHİD'in mesajlarını da islam ve kulluk silmiş.

tevhidin mesajını sildim diğerlerinin alıntılarını düzenledim zaten mesajlarda düzenleme tarihleri mevcut ...

Sildim temizledim düzenledim.

Gelin anlamlarına hep beraber göz atalım:

silmek -er
(-i)

1 . Bir şeyin ıslaklığını gidererek kuru duruma getirmek:
"Terlemiş gibi alnını elinin tersiyle sildi."- Ö. Seyfettin.
2 . (nsz) Üzerine genellikle bir bez sürterek tozlarını, kirlerini almak veya parlatmak:
"Türküler çağırarak tahta siliyorlar."- Y. Z. Ortaç.
3 . Bir yazı, çizgi vb.ni kazıyarak veya sürterek yok etmek:
"Daktilo yanlışlarını iğneyle kazıyarak sildi."- .
4 . Tahta malzemeyi makineyle düzgün ve pürüzsüz hâle getirmek.
5 . (-i, -den) Üzerini çizerek atmak, yok etmek:
"Defterden adını silmişler."- .
6 . İlişkisini koparmak, yok saymak.
7 . (-i, -den), mecaz Üstünlük göstererek o alanda üstün olanları ikinci plana atmak:
"Takımı sahadan silmek."- .
8 . mecaz Ortadan kaldırmak, yok etmek veya gidermek:
"Senin gözlerin gönlümü dolduran kara düşünceleri silecek, beni korkulardan kurtaracaktır."- M. Ş. Esendal.

temizlemek
(-i)

1 . Arıtmak:
"Yeşil alanların, parkların, koruların klorofili kirli havayı süzer, temizler."- H. Taner.
2 . Sakıncalı, pürüzlü bir işi olumlu sonuçlandırmak.
3 . mecaz Bitirmek, tüketmek:
"Bir aylık iş vardı, bir haftada temizledim. Bir tepsi böreği temizledi."- .
4 . argo Öldürmek, yok etmek:
"İntihar etmeden önce de yargıcı temizleyecekti."- Ç. Altan.
5 . argo Kumar oyunlarında öbür oyuncuların bütün paralarını almak.
6 . tıp (***) Bir yaranın, bir dokunun sağlam olmayan bölümlerini neşter veya bıçakla kesmek.

düzenlemek
(-i)

1 . Düzenli, düzgün duruma getirmek, düzen vermek, tanzim etmek:
"Odasını düzenledi."- .
2 . Yapmak, hazırlamak:
"Merdivenleri, masaları gayet hantal, battal şeyler. Bodrumun ışığını da buna göre düzenlemişler."- B. R. Eyuboğlu.
3 . müzik Düzenleme yapmak.
4 . müzik Müzik aletlerini akort etmek.

ALINTI:TDK

Şimdi bunlardan hangisini seçeceğine önce bu kelimelerin ne anlama geldiğini idrak edip sonra varsa karar verme yetisini kullanarak ne yaptığını seçmek kalıyor.
Benden bu kadar!
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.