Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Afrikada'ki "aÇ" Olan Kardeşlerimize Yardım Etmek Için Her Gün Tıklayalım
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ DUYURULAR ]·.
9999999
Herkese selamlar…

Afrika 'daki açlıktan ölme sınırında yaşayan insanları hepimiz biliyoruz. Bu bir ekmeğe muhtaç insanlara artık her gün bağış yapabileceksiniz. Lütfen onlardan bu yardımı esirgemeyelim… Adres:

http://www.thehungersite.com/cgi-bin/WebObjects/CTDSites

Yapmamız gereken sadece “HELP FEED THE HUNGRY” yazan sarı kutucuğa tıklamak. Sadece bu kadar… Lütfen, her gün tıklayalım. Bağış yapmak bu kadar kolayken bu fırsatı kaçırmayalım…

Allah kimseyi aç bırakmasın…
ayna
duyarlılığınız için teşekkür ederim kardeşim.ancak internet ortamında yaptığınız açıklama ve eylem güvenilir değil.ben bu topiğin başarılı olacağına inanmıyorum.insanlar verdiği paranın nereye gitttiğini görmek ister.hatta mümkünse yerinden görmek o verilen paranın vucüt bulduğunu görmek ister.
duyarlılığınız için Allah sizden razı olsun
RuhulhaK
ALINTI(mihrican @ Jul 6 2007, 01:36 PM) *

.insanlar verdiği paranın nereye gitttiğini görmek ister.hatta mümkünse yerinden görmek o verilen paranın vucüt bulduğunu görmek ister.

Para vermiyoruz kardeşim. Sadece bir "tık".

Ben bu başlığı okuyan arkadaşlarımızdan, bu siteyi browserlarının sık kullanılanlar bölümüne ekleyerek günde bir kez tıklamalarını rica ediyorum.
ayna
ruhullah bey,sizce yardımın konusu hakkında yeterince açıklama yapılmışmıdır?para yada değil....
siz elbette devam edin....
whitedove
siteye girdim ama dediğin sarı kutucuğu bulamadım hayırlı günler
flowers.gif flowers.gif
TEVHİD
ALINTI
Ben bu başlığı okuyan arkadaşlarımızdan, bu siteyi browserlarının sık kullanılanlar bölümüne ekleyerek günde bir kez tıklamalarını rica ediyorum.

Ricanız kabul edildi.Hergün tıklayacağım inşallah.

Selam ve dua ile
suzan
BENDE BULAMADIM
b4RiSh
Arkadaslar linki tikladiginizda karsiniza gelen sayfanin en ust sol kisminda sari renkte " Hunger " sekmesine tiklayacaksiniz. Acilan sayfada tine sari renkte " Click Here to Give - It's free " butonu var. Bunda parasal bi gider yok sizden. Bulunan sponsorlar araciligi ile karsilaniyor yiyecekler. Sizden beklenen gunluk olarak bu butonu tiklamaniz. Selametle..
dur
sonuna kadar haklısınız kardeşim biz azıcık bu yolda bir çaba göstersek bu konularda zaten sorunumuz olmayacak teşekkürler böyle bi konu hakkında bizi uyardığınız için aslında bu burdaki tüm forum üyelerimizin derdi görevi borcu ne dersek diyelim bu bizim çok önemli bir zaafımız(eksikliğimizdir) wallbash.gif
dadaş
şu anda tıkladım inşallah hergün tıklarım selametle
beyda
Allah razı olsun hiç olmazsa bir işe yarıyoruz!
SAMİRA
sa bnde tıkladım inşallah faydalı olabiliris bizi böyle yönlendiren arkadaşlarımızdan ALLAH RAZI olsun dewamı dewlet nasibi cennet olsun inşallah
leyl_hadid
Allah razı olsun bu bilgiyi verdiğiniz için, her gün o kadar siteye girip tıklıyoruz ve insanlar para kazanıyor bundan, o zaman neden bu siteye de girip tıklamaylaım ki hem bundan ihtiyacı olan insanlar faydalanacakken?
bilal habeş
ALINTI(9999999 @ Jul 6 2007, 02:29 AM) *

Herkese selamlar…

Afrika 'daki açlıktan ölme sınırında yaşayan insanları hepimiz biliyoruz. Bu bir ekmeğe muhtaç insanlara artık her gün bağış yapabileceksiniz. Lütfen onlardan bu yardımı esirgemeyelim… Adres:

http://www.thehungersite.com/cgi-bin/WebObjects/CTDSites

Yapmamız gereken sadece “HELP FEED THE HUNGRY” yazan sarı kutucuğa tıklamak. Sadece bu kadar… Lütfen, her gün tıklayalım. Bağış yapmak bu kadar kolayken bu fırsatı kaçırmayalım…

Allah kimseyi aç bırakmasın…

amin kardeşim amin. güzel kardeşim..ne kadar önemli bir konuya değinmişsiniz ALLAH razı olsun bu hassasiyetinizden dolayı... tıklarız siteyi.İNŞAALLAH..ayrıyeten o kardeşlerimizden duayı eksik etmeyelim..
bu konuda önce kendi nefsime sonra sizlere dua etmenizi rica ediyorum..
ALLAHA EMANET OLUN..
hyr
ayna kardesime katiliyorum'tamam para degil linke tikliyorsun ama kime ne icin... ya bir oyunsa ya geliri baska bir yere gidiyorsa.

nasil anlariz bunu sitenin sahibinin kim olduguni'nasil emin olabilecegimizi v.s bilen varsa bilgilendirebilir mi?

biliyorsuki sozde ntv nin 2006 yilinda baslattigi efendimize hakaret iceren goruntuleri yayinlayip yayinlama icin imza! bu konu maillerde uc yildir dolasiyor ve hala dolasiyior safsata haber ama hala tiklaniyor ve geliri kime gidiyor bilinmiyor bile ;o da bir oyun cikti

selametle
SAMİRA
S.A
arkadaşlar bnde tıklamaya çalışıyordum fakat oradaki resimlerde hınzır resmi gördüğüm için bıraktım...yardım yapılan kişilerde müslüman kardeşlerim warsa onlara yedirmek istemm..tıkladıktan sonra sponsorlar teşekkür ediyorlar we resimleri çıkıyor ya ozmn gördüm.bilmenizde yarar war selametle....
hyr
evet lutfen dikkat edelim yukarida da dedigim gibi her duyduguma iyi niyetimizle yoneliyoruz ama arastirmak lazim ki arastirmadan bir cogunun tuzak oldugunu anliyorsun insanlarin inancindan yakalayip somuruyorlar

ayrica genellikle yabanci sitelerden uzak durmak en iyisi ya da dilini iyice bilip anladiktan sonra girmek neyin ne oldugunu bilerek cevaplamak gerekir

selametle
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.