CeZaM
Jul 3 2007, 05:41 PM
yetkili arkadaslar uyelıgımın ıptalını ıstıyorum
hamzayurekli
Jul 3 2007, 06:01 PM
evet neden ki....
hem ben gırmek ıstemesem ısterse sılmesınler...
bende bunu hıc anlamam sankı ıkmetgah adresını yazmısında mahallenı degıstırmısınde muhtara cıkıyorsun adresımısılermısın böööö
ErKaMReaL
Jul 3 2007, 06:29 PM
Üyeliğin iptalini isteyen arkadaşlar bundan sonra foruma girmeyebilirler.
Bu bölüme üyelik iptali ile açılan mesajlar kısa bir süre sonra silinecek olup bundan sonra bu başlıkta yazı yazacak olan/yazmayı düşünen arkadaşlarımıza duyururuz.
Yeni uygulamamıza göre ;
Silinmesi ile birlikte bir çok mesaj yada yazılar anlamsız şekilde forumda kaldığından ; Üyeliğin silinmesi yada yazıların silinmesi gibi bir uygulama bulunmamaktadır ...
islam ve kulluk
Jul 3 2007, 07:48 PM
sendemi cezam ... çok garip ...
bencede en uygunu dediğin gibi erkam kardeşim. ..
mesajların silinmesi bir çok mesajı anlamsız hale getirmekte ..
hamzayurekli
Jul 4 2007, 05:46 PM
ALINTI
kendı fıkrını kendıne sakla o zaman soran olmadı sana ne yaparsın dıye .
Kızma Be Arkadaşımm.....
Canım SıkkındıSana tosladım ıstee.....
İdare Şart.....
Hem Neden gıdıyorsunki.....
ne yaptılarkı sana....
bana burda yapılanlardan sonra bıle ben gıtmeyı dusunmuyorum sana ne oldukı....
anlatırsan belkı destekleye bbılırım senı....

bunlar sana .....
ayna
Jul 4 2007, 06:08 PM
bak bak hamza kendine taraf arıyor....cıx cıx
hamzayurekli
Jul 4 2007, 06:16 PM
Sana Gore Taraf Aramak bana Gore......Yardımcı Olmak....
Onemlı Olan Cezam ında senın gıbı anlamaması...
ileney
Jul 10 2007, 02:53 PM
ALINTI(ErKaMReaL @ Jul 3 2007, 06:29 PM)

Üyeliğin iptalini isteyen arkadaşlar bundan sonra foruma girmeyebilirler.
Bu bölüme üyelik iptali ile açılan mesajlar kısa bir süre sonra silinecek olup bundan sonra bu başlıkta yazı yazacak olan/yazmayı düşünen arkadaşlarımıza duyururuz.
Yeni uygulamamıza göre ;
Silinmesi ile birlikte bir çok mesaj yada yazılar anlamsız şekilde forumda kaldığından ; Üyeliğin silinmesi yada yazıların silinmesi gibi bir uygulama bulunmamaktadır ...
Burada ki üyelik iptali,Karar değil manifesto'dur.
Hazreti Muhammed'e ve Ashabının gittiği yola dil uzatan.
Ehli sünnet alimlerinin yazılarını silen karalayan.
Mustafa İslamoğlun'a biri laf attığı zaman acı duyan ama İmam-ı Azam hazretlerine söz atanlara yüz dönen.
Forumu aylardır.Tek kişinin egamonyasına bırakan sonra da foruma girip onu bunu atan, üzen.
Ehl-i sünnet ile İslam dini arasında ki farkı kavrayamayan ,Dinimiz islamdır deme gafletinde [sanki ehl-i sünnet gayri islam] bulunan sonra sözleri toparlamaya çalışırken daha fazla bocalayan.Forumu fikir alışverişi değil reklam bilboardı yapan kişi ve kişilerin forumunda üyeliği iptal ettirmekten başka çare yok.
Senin ki yeni uygulama değil yeni strateji.
ErKaMReaL
Jul 10 2007, 05:21 PM
Fıkh-ı ekber şerhi - İmam-ı AzAM
Sayfa 28 de neler yazılmış ;
"...Bugun sizin için dininizi kemale erdirdim.Üzerinizdeki nimetimi tamamladım ve size din olarak "islam" (seçip) ondan razı oldum.(Maide Suresi 5) buyuruyor .
Biz dinimizin kemale ermesi için Kitab , yani Kur'an ve hadis-i şeriften başka bir şete muhtaç değiliz .Nitekim Allah-u Teala şöyle buyuruyor ;
"Bu Kur'an insanlara açık bir tebliğdir" (İbrahim Suresi 14)
-----------------------------------------------------
Dinin koyucusu ve sahibi Allah’tır. Hiçbir insan, hatta peygamberler dahi vahye dayalı bir din meydana getiremez.“İyi bilin ki, hâlis (gerçek) din Allah’ındır.” (Zümer, 3)
İnsanların ortaya koyduğu sistemler hak din değil; bâtıl dindir. Her yaşayış biçimi bir dindir. Her dinin bir dünya görüşü ve yaşayış biçimi vardır.Biz hak din üzereyiz ..Sen kalkıp başka batil dinleri savunuyorsan soyle sana o gözle muamele edelim !
Rabbimiz, din gerçeğini kendi çıkarlarına göre tanımlamaya ve yorumlamaya kalkışan böylesi sapıklara, Kur’ân-ı Kerim’de açıkça şöyle buyurmaktadır:
“De ki: 'Allah’a dininizi siz mi öğreteceksiniz?' Oysa Allah, göklerde ve yerde olanları bilir. Allah her şeyi bilendir.” (Hucurât, 16).
Bu ayet-i kerimede hem bu sapıklar itham edilmekte ve hem de Allah’ın râzı olacağı din gerçeğini öğretecek merciin yine Allah ve Allah’ın Kitabı olduğu belirtilmektedir. İşte Allah’ın razı olacağı yegane din olan İslâm, Allah’tan ve Rasulünden öğrenildiği zaman, aldatılmakta olan insanlarımız bu gerçekleri kavrayacak ve kendilerine yıllardır anlatılan safsataların yalan olduğunu kavrayabileceklerdir.
“Din” kelimesi, Kur’ân-ı Kerim’de yüksek bir otoriteye boyun eğme, ona itaat etme ve ona kul olma anlamında kullanılmaktadır. Dinin Allah’a has kılınmasının mânâsı, hâkimiyeti, hüküm koyma hakkını, ibâdet ve itaat edilmeye lâyık olmayı yalnızca Allah’a ait kabul etmektir. Kulluk anlamında Allah’tan başkasına boyun eğmemek, O’ndan başkasına ibâdet etmemek, kulluğa ait bütün hükümleri O’ndan almak demektir.
“De ki: ‘Ey insanlar! Benim dinimden şüphede iseniz, (bilin ki,) ben Allah’ı bırakıp da sizin taptıklarınıza (putlara) tapmam. Ben ancak sizi öldürecek olan Allah’a kulluk/ibâdet ederim. Çünkü bana mü’minlerden olmam emrolundu. Ve ‘yüzünü hanîf/muvahhid olarak hak dine döndür, sakın müşriklerden olma!’ (denildi.) Allah’ı bırakıp da, sana fayda ya da zarar vermeyecek şeylere tapma. Eğer bunu yaparsan, o takdirde sen mutlaka zâlimlerden olursun.” (10/Yûnus, 104-106)
"Kitab ve Sünnet'ten başka uyulması gerekli üçüncü bir yol yoktur. Sözlerin en güzeli Allah'ın kelâmı ve yolların en güzeli, Muhammed'in yolu, sîrettir. Dikkat! (Sonradan) dinde ihdas edilmek istenen şeylerden sakının. Çünkü şer işlerden birisi de, ihdas edilen şeylerdir. (Dinde) icat edilen her şey bid'attir. Bid'atler dalâlettir." (İbn Mâce, Mukaddime, 46)
"Hazreti Muhammed'e ve Ashabının gittiği yola dil uzatan"
Bir adamın şerefi olur..Sende bu sıfatda kalmamış adi adam !
Kim Efendimizin(sav) 'in yoluna laf atti ! Ehli Sünneti din olarak gören , imamların fetvalarını ayetler gibi anlayan , imam demişse kimse laf edemez gibi arabesk/kabadayı bir anlayışa sahip olan , imamların kendi fetvaları konusundaki görüşlerini ( daha once foruma defalarca yazıldı) okumayan/bilmeyen/araştırmayan , takvayı ve ahkamları unutan , 1-2 kitap okuyup kendini alim sanan , hocalara karşı "nasil mat edebilriim" anlayışında olan , akaide ait terimlerin sözlük ve ıstılah kavramlarını bilmeyen , sapıkça yollara sapan ama farkında olmayan senin gibi insanlara deriz ki ;
Biz unutulan Kur'an'ın yeniden gündeme gelmesi için hamle yaparken sen ; Ehli sünnet gibi çok önemli bir değere "din" tanımlaması yapıyorsun.Ehli Sünnet'i bilmemekle birlikte seni ehli sünnete laf atmak , ayrı bir batıl din çıkarmaya niyet etmek , bozuk itikadin ile fitne saçmak , bozuk itikadınla başka insanlara da zarar vermeye çalışmak durumlarından dolayı forumdan atiyorum !
Git kendin gibi batıl dinlere mensup olanlarla ne yaparsan yap .Bu forumda hiç kimse islam'ı kullanarak bir din meydana getiremez ve getirmek içinde hamle yapamaz.Ehli Sünnete küfredemez ve aşağılayıp alay edemez .Alimlerin yanlışlarını yanlış olarak kabul eder ve istifade edecek kısımlarından istifade eder.İtilaflı ve tartışılan mevzularda futbol maçı tutar gibi taraf tutup işi şeref meselesine getirip kalp kıramaz .Bunların yeri burası değildir ! Sapık anlayışlara sahip insanları daha önce forumdan attiğimiz gibi bu düşüncelere sahip olacak kişileride atmaya hazırız...
Doğruya doğru demeyen , salih ve samimi görüşte olmayıp iki yüzlülük yapmamız bizden beklenemez.Mustafa İslamoğlu bir konuda görüş belirtmiş ve birileri tarafından bu eleştirilmiş ise bunda hiçbir sorun yoktur.Eleştiriyi olması gerektiği gibi değilde ; Kavga eder , maç tutar gibi taraf tutumu içinde savunan , küfreden , aşağılayan , insanları kıran şekilde yaparsa seni forumdan defettiğimiz gibi o kişileride defederiz.
Ukalalığın , laf anlamazlığın ve cahilliğinin yanında birde utanmadan sıkılmadan müslümana yakışmayan şekilde yalan söyleyen adi bir insan olarak seni nitelendiriyorum... İnşaAllah tevbe edersin ...
"Forumu aylardır.Tek kişinin egamonyasına bırakan sonra da foruma girip onu bunu atan, üzen"
Forumda senin batıl dinlerinin hükümleri değil Allah(cc) ın hükümleri geçer ! Forum yonetimi hakkında bilgin yok , kendinin hakkında bilgin yok , ehli sünnet hakkında bilgin yok , 1-2 kitap okuyup dinimizin islamı bırakıp başka yollara din diyen cahilliğinle bilmediğin konularda nasil da hüküm veriyorsun ? Akaid'e ait konularda sen değil senin babanda gelsin forumdan atarım bunu 2 kulağınada küpe yap ! Kimseyede üzülmem akaidi bir konuda soylediklerim için ...
"Dinimiz islamdır deme gafletinde bulunan"
Bir insan yüce dinimiz hakkında islamdır demeyi gaflet olarak nitelendirmeni islama karşı küfür olarak görüyorum...Cahillğin mükemmel bir şekilde yazdıklarına yansımış... Allah seni ıslah etsin .
Şimdi 14.000 küsür üyeye otomatik mail atarak seni forumdan def ettiğimizi duyuracağım.
Bu yazıda mühür olsun .