Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Zeka Soruları Için
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
asuman
oyun parkında ve mizah bölümünde zeka sorularına rastladım.
bu soruların oyun parkı çinde ya da uygun görülen başka bir forumun içinde alt forum olarak açılmasını öneriyorum.
SimRe

asuman sakın bu avatarı değiştirme..... smile.gif .....beni güldürebilen tek yaratık bu yaaa.....

üffff çokkk tatlı nerden buldun bunu ..... clapping.gif flowers.gif
asuman
bunun kadar tatlı bi avatarım daha var. url alıp özel msj atayım sana. sen de avatar koy
SimRe

TEMEM... wink.gif
asuman
simre yolladığım avatarı beğenmedi sanırım sad.gif
islam ve kulluk
hımmm

bi nevi mantıklı olabilir admin kardeşimiz görünce kararını söyler size ...
asuman
adminin burayı okuduğu yok sanırım crying.gif
asuman
beni kimse kaale almıyor dry.gif dry.gif dry.gif
Selman-ı Aydın
ALINTI(asuman @ Aug 31 2007, 09:56 PM) *

beni kimse kaale almıyor dry.gif dry.gif dry.gif

biggrin.gif
Ben kâle alıyorum ama bi yanım faydalı olur diyor bi yanımda nasıl olsa açılıyor ayrıca açmaya ne gerek var diyor yani kısaca ben kararsızım.

Ayrıca fareniz dişlerini ömür boyu fırçalayacak mı?Yani yazık değil mi hayvana? smile.gif

Selametle...
asuman
alt forum olarak açılsa daha derli toplu olur kanaatindeyim. forumda her şey çok güzel bir de bu bölümü olsa benim için 4-4 lük olacak yani jp.gif

mizah bölümünde bile zeka sorusuna rastladım. böyle bir karışıklığa düşmemiş oluruz en azından
EsLeMNa
Bende daha derli toplu olur kanatindeyim..

Ama benim bu kanaatte olmam birşeyi değiştirmiyor,yöneticilerden birinin buna cevap vermesi gerek biggrin.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.