Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Hikaye Yazıyoruz
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
musalli
(bana kalsa bırakmazdım ya sevenlerine yat kalk şükret hamza)
ilk yapacağı şey intikam almak olacaktır...(biraz heyacan katalım hikayeye yaw)
hamzayurekli
(bana kalsa bırakmazdım ya sevenlerine yat kalk şükret hamza)

Sevdirene Şükretsem olmazmı.... wink.gif

Vee gider ellerini yıkar.... boxing.gif
musalli
(korktum şimdi ellerini yıkamadan önce bir kaç satır atlamışsın gibi bir his geldi içime.o eller kanlı filan olmasın hamzaa) weety.gif
sakinleşmek için abdestini alır.bilirki öfke ve intikam müslümana yakışmaz... nono.gif
kırık-rüzgar
hamza kuyuya düşer ve esengülle visal uzun bir dal uzatıp onu kuratarır ve ortadan kaybolurlar belkide esengülle visal( hamzanın koruyucu melekleridir)

musalli onu geri atar kuyunun içine flaugh.gif (çık bakalım şimdi hamza)
Benevşe
ALINTI(esengül @ Mar 6 2008, 04:05 PM) *

hamza kuyuya düşer ve esengülle visal uzun bir dal uzatıp onu kuratarır ve ortadan kaybolurlar belkide esengülle visal( hamzanın koruyucu melekleridir)

musalli onu geri atar kuyunun içine flaugh.gif (çık bakalım şimdi hamza)

Kuyunun başında da bir aslan beklemektedir hamzayı.. bleh.gif
musalli
hamza bu aslandan korkarmı?bırakın aslan ondan korksun. jp.gif
şöyle bir nara atar, heeeyyttt.savulun ülem!!!
Ayn-ı Visal
ALINTI(musalli @ Mar 6 2008, 05:48 PM) *

hamza bu aslandan korkarmı?bırakın aslan ondan korksun. jp.gif
şöyle bir nara atar, heeeyyttt.savulun ülem!!!

Ben geldim gleam.gif gleam.gif gleam.gif
hamzayurekli
Aslanı koyanlar bilmezlerki HAMZA'nın aslan avcısı olduğunu....

Kurugundan tuttugu gıbı kendını yukarı ceker( nasıl ceker onu yonetmene sorun)

Sonra Vurur ve bı guzel cızzzz bızzzz yapar aslandan.... oleyo2.gif

Ayn-ı Visal
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 7 2008, 12:13 AM) *

Aslanı koyanlar bilmezlerki HAMZA'nın aslan avcısı olduğunu....

Kurugundan tuttugu gıbı kendını yukarı ceker( nasıl ceker onu yonetmene sorun)
Sonra Vurur ve bı guzel cızzzz bızzzz yapar aslandan.... oleyo2.gif

Sonra bir güzel yer oleyo.gif (aç olduğundan yemesi helaldir laugh.gif )
kırık-rüzgar
midem bulandı ya sad.gif

aslan hamzanın midesine oturur ve kalkamaz yerinden
musalli
allaaaah daha çok konuşmaya fırsatı olur desenize. biggrin.gif hayır ağırlıktan sızıp kalsa diyecem ama,
hamza+sükut=HAYAL diyorum başkada bişey demiyorum. crying.gif
hamzayurekli
ne oturacakmıs mıdeme... gıder agacın bırıne zıplar ve barfiks ceker tongue.gif
musalli
hemen nargilesini yetiştirirler. gleam.gif esen yada visal.elmelı olsun ama... whistling.gif good.gif
kırık-rüzgar
hayatta nargile getirmem sanırım biz hamzayla dargınlık süreci geçiriyoruz Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin
musalli
dargın olmayan varmı ona sanıyorsun.ama o bunun farkındada değil,umurunda da değil.böyle gelmiş böyle gidecek.şimdi girer konu felç der en iyisi yazayım bişeyler.o düşünmesede biz düşünelim konunun ucunu sonunu. jp.gif
hamza uykuya dalar.derken biggrin.gif bir avcı kuş avlamak adına gözü ağaçlardadır... yahoo.gif
hamzayurekli
ALINTI(musalli @ Mar 7 2008, 05:00 PM) *

dargın olmayan varmı ona sanıyorsun.ama o bunun farkındada değil,umurunda da değil.böyle gelmiş böyle gidecek.şimdi girer konu felç der en iyisi yazayım bişeyler.o düşünmesede biz düşünelim konunun ucunu sonunu. jp.gif
hamza uykuya dalar.derken biggrin.gif bir avcı kuş avlamak adına gözü ağaçlardadır... yahoo.gif

ehu ehu ehu musalli sende olmasan benı kım guldurecek yahuuu...sen cook yaşa emi..

bu arada bı ıtırafda bulunayım.sevdıgın herseyı bende sevıyorum .ör:nargele olsun elmalı olsun vs... bleh.gif

hayatta nargile getirmem sanırım biz hamzayla dargınlık süreci geçiriyoruz Allah hakkımızda hayırlısını nasip eylesin

cocukmuyuz bız darılacaz ...tavrımızıda bellı etmeyeceksek ne yapacaz....
musalli
bir anda hamzayı farkeder.sizi birkaç gündür buralarda görüyorum genç adam .galiba işsizsiniz,gelin yanıma size iş vereceğim der.yanına katıp götürür... jp.gif
bukle
senın gıbısıne iş miş yok der( tipinden analar,aylak aylak gezmeyı sevdiğini)
musalli
(abi görüyorsun tam toparlamaya çalışırken bu defada bukle yıkıyor.sen naaptın bu forum milletine.ubeydullah abiye kankim,tekiz filan diyordunda mübalağa yaptığını düşünmüştüm.haklısın galiba.başka sevenin yok.ben diyorum ki kendini bir yoklasan,acaba nerede hata yaptın biggrin.gif halada benim! diyorsan sen bilirsin tabii)
neyse konuya dönelim.buklecim yapma etme bi işe girsinde bizde rahatlıyalım artık ne dersin? flaugh.gif
avcı hamzaya ormanda bekçi olarak görev verir.küçük bir kulübe,içinde mütevazi döşemesi,şöminesi ve nargilesi,dışarıda muhteşem manzarasıyla orman içi hamza tesisleri hamzanın teşriflerinden mutludurlar.bakalım neler olacak...kızlar üretin artık.bu kadar topladım. jp.gif
hamzayurekli
hamza tesisleri

yaktırmayın ulem bana tesıslerı sinir lenmeye başladım ulemmmm yakrız bu gezegeni....

kankım su nargelenın yanında bır tavla olsa ıyımı olurdu kotumu olurdu demeye başlar.... yes.gif
bukle
ALINTI(musalli @ Mar 7 2008, 11:32 PM) *

(abi görüyorsun tam toparlamaya çalışırken bu defada bukle yıkıyor.sen naaptın bu forum milletine.ubeydullah abiye kankim,tekiz filan diyordunda mübalağa yaptığını düşünmüştüm.haklısın galiba.başka sevenin yok.ben diyorum ki kendini bir yoklasan,acaba nerede hata yaptın biggrin.gif halada benim! diyorsan sen bilirsin tabii)
neyse konuya dönelim.buklecim yapma etme bi işe girsinde bizde rahatlıyalım artık ne dersin? flaugh.gif
avcı hamzaya ormanda bekçi olarak görev verir.küçük bir kulübe,içinde mütevazi döşemesi,şöminesi ve nargilesi,dışarıda muhteşem manzarasıyla orman içi hamza tesisleri hamzanın teşriflerinden mutludurlar.bakalım neler olacak...kızlar üretin artık.bu kadar topladım. jp.gif

biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif olsun bakalım...ona az bile ama... fool.gif
musalli
az maz katlanıcaz artık forumumuzun bitanecik hamzası doh.gif
kulübede bir müddet dinlendikten,şekerleme yaptıktan sonra hamza odun kırmaya ormanın içine doğru işe koyulur.bir taraftanda akşama ne yesem diye düşünmektedir....
(ee ama benden başka hikaye meraklısı yokmuş bu forumdada. tutun arkadaşlar ucundan şu işin, hadi artık)
hamzayurekli
(ee ama benden başka hikaye meraklısı yokmuş bu forumdada. tutun arkadaşlar ucundan şu işin, hadi artık)

Sen yenı oldugun ıcın tanımıyorsun daha benı...

Eskiler iyi tanıdıgı ıcın höööddd dedimmi anlarlar hamza dellendi....

neyse yasın genc daha ogrenırsın....(der:P)
musalli
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 9 2008, 02:52 AM) *

Sen yenı oldugun ıcın tanımıyorsun daha benı...

Eskiler iyi tanıdıgı ıcın höööddd dedimmi anlarlar hamza dellendi....

neyse yasın genc daha ogrenırsın....(der:P)

offtp.gif neyseki hızlı öğrenme kabiliyetim var,sizinde dilinizle hızlı öğretme kabiliyetiniz. dry.gif
hamzayurekli
EYVALLAH.....

sonra hamza ile musalli barışlarını kutlamak için bi mekan ararlar....
Benevşe
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 9 2008, 01:30 PM) *

EYVALLAH.....

sonra hamza ile musalli barışlarını kutlamak için bi mekan ararlar....

Benevşe de bu barışa katılır (tabi kabul görürse!)
musalli
jp.gif hamza tüm forum üyelerini tesislerine bu barışı kutlamak için davet eder.orman içi barbekü partisine tüm forum koşa koşa gelirler.fecr vakti bağdat seferi öncesi bir otobüs kiralayarak forumu hamza tesislerine ulaştırır ve o sonsuz güzellik yoluna uğurlanır.kalanlar onu onurlu bir hüzün ile yaad ederler .barbekü yakmak,etleri pişirmek hamzaya ait,salatalar, söğüşler,cacıklar bana.visalcimden meyve suları,benevşe karpuzları yüklenmiş,esenciimden tatlılar,kendisi gibi gül tatlılar yapmış bizlere ellerine sağlık.kurmuşuz çamların altına soframızı,buyrun eeeyyyy ahaliiii..... jp.gif
Benevşe
ALINTI(musalli @ Mar 9 2008, 02:12 PM) *

jp.gif hamza tüm forum üyelerini tesislerine bu barışı kutlamak için davet eder.orman içi barbekü partisine tüm forum koşa koşa gelirler.fecr vakti bağdat seferi öncesi bir otobüs kiralayarak forumu hamza tesislerine ulaştırır ve o sonsuz güzellik yoluna uğurlanır.kalanlar onu onurlu bir hüzün ile yaad ederler .barbekü yakmak,etleri pişirmek hamzaya ait,salatalar, söğüşler,cacıklar bana.visalcimden meyve suları,benevşe karpuzları yüklenmiş,esenciimden tatlılar,kendisi gibi gül tatlılar yapmış bizlere ellerine sağlık.kurmuşuz çamların altına soframızı,buyrun eeeyyyy ahaliiii..... jp.gif

Karnım acıktı blink.gif
hamzayurekli
barbekü yakmak,etleri pişirmek hamzaya ait

Hamzanın yapmış olduğu etlerden bazı arkadaşlar zehirlenir tongue.gif

(heyecan bıterse ızleyıcı azalır wink.gif)
musalli
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 9 2008, 02:52 PM) *

kim zehirlensin mesela,hem umarım aramızda doktor vardır,aksi halde,nasıl tedavi ederiz kardeşlerimizi hamza abi,yoğurtla ayranla olmaz bu işler.fecrde bıraktı gitti taşıt yok,kim almaya gelecek bizi akşama...
Benevşe
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 9 2008, 02:52 PM) *

Hamza madem zehirledin say bakalım kimler zehirlenmiş offtp.gif
hamzayurekli
Tmm...

Düşündüm Esen bu işe uygun diek zehrledim bunye zayıfya o acıdan esen nemle hemen...

Sonra Fecr gitmesin direk onuda zehırledım....

Sonra musalli sanada kıtlenmısım kac gundur senıde zehırledım doh.gif şaka vallaha flowers.gif

Sonra beyda var oda hemserım oama olsun .... wink.gif

Sabah ruzgarını ......

Ve sonunda visal hamza ne yaptınn yaaa be senı okadar savundum butun hersey boşa gitti...

Hamza.. : visal et yermisin ... bleh.gif
Benevşe
Bu arada hamza da yanlışlıla zehirli etten yer kendini kurtarabilecek tüm forumdaşlarını zehirledğinden kurtaracak adam kalmaz.. jp.gif
musalli
neyseki musalli barbekü sevmemektedir.hizmet ederken tadına bile bakamamıştır etlerin.(çoğu zaman olduğu gibi)arkadaşları için elinden geleni arkaya koymayacaktır,yola çıkıp otostop usulü ile bir araba çevirir.hem bu ormandan kurtulma vakti artık gelmiştir...
Benevşe
Ama ne var ki musallinin otostop çektiği arabanın sahibi organ mafyasıdır forum ahalisi şimdi ne yapacaktır??
bukle
içlerinden tek hamzanınkını alır..çünkü cılız mılız bişeydir yanı etlerı yağ bağlamamıştır biraz böbrek,ciğer,dalak derken hamzanın kalbınıda gözüne kestirir flaugh.gif
hamzayurekli
Ama her zaman oldugu gıbı ava cıkan avlanır...

Hamza barbekuden bısey anlamadıgı ıcın adamı parcalamıstır ...

ehu ehu ehu....

(Bukle sana bu zevkı tattırmıyacam ....)
musalli
adamcağız aslanlar gibi kükreyen boxing.gif hamzayı görünce arkasına bile bakmadan arabasınıda burada bırakarak kaçmıştır,hamza direksiyona geçer,forumluların hepsi arabada şehrin yolu tutulur...
(bu arada burası neresi?) jp.gif
hamzayurekli
Sonra arabaya bınerım bakarım tesısatta sıkıntı var müzik olayına girerim.... comico.gif

atarım müslüm babadan dertler benım care benım cıle benım bleh.gif

yok yok atarız mustafa cihad'dan gel deme bana gelemem...

sonra burası neresı der musallı kaybolduk herhalde der tam sıra bı tabela gorulür.....
musalli
tabelada ne yazmaktadır hamza abii angry.gif
topu tam yerinde atıyorsun yani aşkolsun.

tamam.tabelada biggrin.gif KONYA YA HOŞGELDİNİZZZ yazmaktadır. biggrin.gif

insanın kendi memleketi dibisi yok.

varsa bir hikaye,kurgu bu konyada bulmalı vukuu biggrin.gif

e bizim eve gidelim olmazsa, dinlenir rahatlarız arkadaşlar ne dersiniz? yahoo.gif
annem bize börekler, baklavalar açar.
hem konyadan ala misafir perver ilmi vardır?
rotamız meram bağları...
sür hamza abi...
kırık-rüzgar
musallinin annesi bizi kapı dışarı eder( flaugh.gif )insan toplayıp toplayıp eve getiriyorsun deyip musalli dahil bizi saokağa atar ve sonra herkes kendi memleketine gider musallide annesinden af dileyip evine gider herkes kendi evine ulaşır karnını doyurur iyi bir uyku çeker sabah kalktığında kahvaltısını yapar gazetesini oklur ailesiyle gezmeye çıkar herşey yolundadır(oh bee topladım)
musalli
ohooo amma hızlı toplamışsın esen yaa.dur bi gezecektik güzel konyamızı,ikramlar,piknikler.tam bahar ayı gidilirmi böyle ansızın.memleketiniz kaçmıyor ya,durun hele.hem annem mizafiri çook sever ,ben bıraksam o bırakmaz sizleri... jp.gif
lac.gif vallahi bırakmam .daha sac böreği yapacağız.bu gitme fikrine hamza abi pek sıcak bakmaz benden söylemesi,dimi hamza abi.hem şöförsüzde gidilemeyeceğine göre... jp.gif

yetiş hamza abii... biggrin.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(musalli @ Mar 11 2008, 04:16 PM) *

ohooo amma hızlı toplamışsın esen yaa.dur bi gezecektik güzel konyamızı,ikramlar,piknikler.tam bahar ayı gidilirmi böyle ansızın.memleketiniz kaçmıyor ya,durun hele.hem annem mizafiri çook sever ,ben bıraksam o bırakmaz sizleri... jp.gif
lac.gif vallahi bırakmam .daha sac böreği yapacağız.bu gitme fikrine hamza abi pek sıcak bakmaz benden söylemesi,dimi hamza abi.hem şöförsüzde gidilemeyeceğine göre... jp.gif

yetiş hamza abii... biggrin.gif

şöylşe yapıyorum

herkes evindeyken esengül musallilere yolculuk yapar annesi çağırmıştır esengülü esengül tek başına gider ve ikramlara icabet eder(hamza senin yerinede yerim gerçi o zamn kilo alrım flaugh.gif )
İlle Cihad
suraanın yoluda oraya düşmüştür..
acep davet eden olacakmı ki tongue.gif
Ayn-ı Visal
ALINTI(musalli @ Mar 11 2008, 03:41 PM) *

tabelada ne yazmaktadır hamza abii angry.gif
topu tam yerinde atıyorsun yani aşkolsun.

tamam.tabelada biggrin.gif KONYA YA HOŞGELDİNİZZZ yazmaktadır. biggrin.gif

insanın kendi memleketi dibisi yok.

varsa bir hikaye,kurgu bu konyada bulmalı vukuu biggrin.gif

e bizim eve gidelim olmazsa, dinlenir rahatlarız arkadaşlar ne dersiniz? yahoo.gif
annem bize börekler, baklavalar açar.
hem konyadan ala misafir perver ilmi vardır?
rotamız meram bağları...
sür hamza abi...

offtp.gif Musalli sen Konya'lı mısın? Ben de Konya doğumluyum.Ama henüz göremedim.. sad.gif
Artık bir gün davet edersin,geliriz. jp.gif .
hamzayurekli
esen arabadakı havasızlıkdan dolayı havale gecırıp dusmustur ve bu olayların hepsının ruya oldugunu fark etmıstır...

Neysekı konyada yakınlasmıstır....

ve bahar yagmurları baslamıstır ....

o sıra musallı bır sey gormektedır...
musalli
ne görmektedir confused1.gif
visalcim evet ben konyalıyım her zaman beklerim buyur gel,suraan abi sizide beklerim.davete gerek bile yok benim evim sizinde eviniz buyrun gelin başımın üzerinde yeriniz var... jp.gif
bukle
Hamzanın kan davalıarını görmektedir
musalli
vaaayy derin mevzu. smile.gif

ben kaçıyorum o halde...siz toparlayın bana sunun
ben ne çektim bu kadar toparlıycam diye buklecim yaa.
yazık diilmi hamzaya... sad.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.