1 hafta aradan sonra tekrar siz sevenlerimle beraberim
Efet sevgili okurlar Akdeniz'in incisi İZMİR'deydim!Olley olley olley!!! Ama maalesef tatil bitti ve kalbim kadar bu temiz mesaj kutusunu sizler için dolduruyorum
Allah'ım bu bir kabus olmalı!Hatta ikinci bir kabus bugün nöbetçiyiz!
Hatta üçüncü kabus haberim olmadan kimileri moderatör olmuş pesss!!!! Biz burda İzmir admini miyiz insan bi fikrimizi alır
Sizler için tatilde yedim içtim uyudum yüzdüm sahil kenarında gezdim çekirdek çitledim vs
Bitmediiiii sizler için 5 metre keşif dalışı yaptım kendim için yapmışsam leyyin olayım
Çok ağır şartlar altında çalışmaya devam ettim yılmadım geceler boyu ağır şan dersleri aldım kaset çalışmalarım da böylelikle başlamış olduk
Her güzel şeyin bir sonu vardı ve tatilim bitti
Tatilden sonra değiştiğime karar verdim ve uzun uzun düşündüm buraya ait değildim admin olmalıydım efet efet ADMİN !Zaten doğum günüme şunun şurası 272 gün kalmış bu MİNİK isteğimi yerine getirirsiniz umuyorum
Admin olunca kurallara riayet edeceğimi umuyorum buna inancım sonsuz
Mesela beni admin yaparsanız ki seçimler yaklaşıyor yeni sesler yeni nefesler gelmeli diye düşünüyorum size vaadlerim şunlar olacak!
1.ileneye ömür boyu bannnnnnnnnnnnnnnn
2.Duygusal kıdemli üyelikten üyeliğe terfiiiiiiiiiii bu iyiliğimi unutma
3.islam ve kulluk için bu ayrı gayrılığa dayanamayarak fizikçiyle ikisini uyumlu bir çift yapmaya karar verdim ikisine de benden etkin üyelik
4.LaL olduğu yerde kalabilir zararı yok
5.Sevgili kuzenim münük totobam tabi ki admin olacak
6.Ve siz değerli forum sakinleri...
İstek ve önerilerinizi bana bildirebilir adminliğe sayılı saatler kala isteklerinizi bu başlık altına yazabilirsiniz
VEEEE SON...
TATİL BİTTİ DÖNDÜMMMMMMMMMMM