Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Gidişim Suskun Oldu Ama...
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
leyyin
İslami forum ahalisi BEN GELDİMMMMMMM!!!!
1 hafta aradan sonra tekrar siz sevenlerimle beraberim bleh.gif Biliyorum beni bu bir hafta içinde çok özlediniz hatta giderken ileneyin hıçkırıklarını duymamak elde değildi (ayaktaydı dermişim bleh.gif ) duygusal gözyaşlarına boğuldu moderatörler telefona sarıldı adminler Türkiye'nin heryerine tam seferber olacakken MERAK ETMEYİN dedim sakin! Tatile çıkıyorum!!!!
Efet sevgili okurlar Akdeniz'in incisi İZMİR'deydim!Olley olley olley!!! Ama maalesef tatil bitti ve kalbim kadar bu temiz mesaj kutusunu sizler için dolduruyorum bleh.gif
Allah'ım bu bir kabus olmalı!Hatta ikinci bir kabus bugün nöbetçiyiz!
Hatta üçüncü kabus haberim olmadan kimileri moderatör olmuş pesss!!!! Biz burda İzmir admini miyiz insan bi fikrimizi alır thumbdown.gif
Sizler için tatilde yedim içtim uyudum yüzdüm sahil kenarında gezdim çekirdek çitledim vs bleh.gif
Bitmediiiii sizler için 5 metre keşif dalışı yaptım kendim için yapmışsam leyyin olayım bleh.gif Deniz kulağı ve deniz kabuğu topladım pisi balığı ve bissüüüü balık sürüsü gördüm.
Çok ağır şartlar altında çalışmaya devam ettim yılmadım geceler boyu ağır şan dersleri aldım kaset çalışmalarım da böylelikle başlamış olduk bleh.gif
Her güzel şeyin bir sonu vardı ve tatilim bitti crying.gif
Tatilden sonra değiştiğime karar verdim ve uzun uzun düşündüm buraya ait değildim admin olmalıydım efet efet ADMİN !Zaten doğum günüme şunun şurası 272 gün kalmış bu MİNİK isteğimi yerine getirirsiniz umuyorum fool.gif İlla ki ilerde admin olcam da işte ayağımız alışsın bleh.gif
Admin olunca kurallara riayet edeceğimi umuyorum buna inancım sonsuz bleh.gif
Mesela beni admin yaparsanız ki seçimler yaklaşıyor yeni sesler yeni nefesler gelmeli diye düşünüyorum size vaadlerim şunlar olacak!
1.ileneye ömür boyu bannnnnnnnnnnnnnnn bleh.gif fool.gif
2.Duygusal kıdemli üyelikten üyeliğe terfiiiiiiiiiii bu iyiliğimi unutma cool.gif bleh.gif
3.islam ve kulluk için bu ayrı gayrılığa dayanamayarak fizikçiyle ikisini uyumlu bir çift yapmaya karar verdim ikisine de benden etkin üyelik bleh.gif
4.LaL olduğu yerde kalabilir zararı yok bleh.gif
5.Sevgili kuzenim münük totobam tabi ki admin olacak cool.gif İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız zaten bleh.gif bleh.gif bleh.gif
6.Ve siz değerli forum sakinleri...
İstek ve önerilerinizi bana bildirebilir adminliğe sayılı saatler kala isteklerinizi bu başlık altına yazabilirsiniz bleh.gif

VEEEE SON...

TATİL BİTTİ DÖNDÜMMMMMMMMMMM smile.gif
hattab84
biggrin.gif biggrin.gif ALLAH razı olsun ALLAH (CC) seni cennetine atsın İNŞ.
leyyin
ALINTI(hattab84 @ Jul 2 2007, 11:06 AM) *

biggrin.gif biggrin.gif ALLAH razı olsun ALLAH (CC) seni cennetine atsın İNŞ.

Ecmain olsun... Amin hepimizi inşaallah... smile.gif
offtp.gif Şu adminlikte ciddiyim ama bu duyguyu tatmak istiyorum 1 günlüğüne admin olmam bana kaça patlar acaba bleh.gif fool.gif
ileney
ALINTI
1.ileneye ömür boyu bannnnnnnnnnnnnnnn

Erkam bile ban atmadığına göre sen hiç atamassın laugh.gif

Beni oğuz'dan başka kimse banlayamaz.
fizikci
Etkin üyelik için teşekkür ederim çok düşüncelisin sağol jp.gif
Bende kim etkin üye yapıyor diye merak ediyordum jp.gif
leyyin
ALINTI(ileney @ Jul 2 2007, 02:01 PM) *

ALINTI
1.ileneye ömür boyu bannnnnnnnnnnnnnnn

Erkam bile ban atmadığına göre sen hiç atamassın laugh.gif

Beni oğuz'dan başka kimse banlayamaz.

Sen öyle san hıh bleh.gif Bi admin olayım forum yenilenecek herkese girişte kırmızı halı serilecek fool.gif clapping.gif
Haydi hep beraber;
Buraların en büyüğü o bir başka leyyin leyyin (bugs bunny bugs bunny) çok yaşa! Çizgi filmden çalınmıştır bleh.gif
fizikci
Başörtü yasağını kaldıracakmısın vaatlerin neler laugh.gif
ileney
Tatil yaramış aslanıma laugh.gif

Bak ben tatil bölgesindeyim deniz şu an evden 20-25 merte uzaklıkta buraya tatil amaclı gelen olursa pm den ulaşsın.Uygun fiyata anlaşırız,kalacak yer konusunda.Tağut kölesi olmayanlar tercihimdir.Kapıya polis dikmesinler bide laugh.gif

Mit'te ki abilere de birşeyler yaparız tongue.gif

Ha.Unutmadan camii'ye de yakın. biggrin.gif

Deniz manzaralı. :usnure:
leyyin
ALINTI(ileney @ Jul 2 2007, 02:29 PM) *

Tatil yaramış aslanıma laugh.gif

Bak ben tatil bölgesindeyim deniz şu an evden 20-25 merte uzaklıkta buraya tatil amaclı gelen olursa pm den ulaşsın.Uygun fiyata anlaşırız,kalacak yer konusunda.Tağut kölesi olmayanlar tercihimdir.Kapıya polis dikmesinler bide laugh.gif

Mit'te ki abilere de birşeyler yaparız tongue.gif

Ha.Unutmadan camii'ye de yakın. biggrin.gif

Deniz manzaralı. :usnure:

Karaburun'a giderken deniz kenarından gittik çoğu zaman. Su şahane denizin dibi görülüyor yalnız tek sorun taşlı olması smile.gif Ayağıma ilk gün ayrıca deniz kestanesi battı dry.gif Bissürü adacıklar var ve adalarda keçiler.(Yat turu yaptık da bleh.gif )Aklıma takılan sorulardan birisi de bu keçiler yüzme biliyor mu adada yaşadıklarına göre biliyor olmalılar bleh.gif fool.gif

Çok şanslısın iki mavinin buluştuğu yerdesin.Sahilde dalga seslerini dinlemek gerçekten çok güzel.Gerçi oturduğum yerde de sahil var ama Ege daha farklı.Her için sıkıldığında stres atacak yerin var smile.gif
Otelin yanında bir cami vardı ama sesi çok gelmiyordu en büyük eksiklik de bu.
Vaadlerim forum içinde gördüğüm eksiklerle ilgilidir ya da fazlalıklarla.Mesela benim admin olmamam büyük bir eksikliktir kimlerin fazla olduğunu söylememe gerek yok bleh.gif fool.gif
offtp.gif Beşiktaşlıyımdır lütfen bana bundan sonra kara kartal diyin bleh.gif fool.gif
islam ve kulluk
hoşgelmişsin leyyin kardeşim

gelir gelmez neşeniz ne kadar yerinde olmuş güldün beni de biggrin.gif

Allah razı olsun

demek bizim için keşif dalışı yaptın tamam inandık biggrin.gif neler buldun peki ?
leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Jul 2 2007, 09:23 PM) *

hoşgelmişsin leyyin kardeşim

gelir gelmez neşeniz ne kadar yerinde olmuş güldün beni de biggrin.gif

Allah razı olsun

demek bizim için keşif dalışı yaptın tamam inandık biggrin.gif neler buldun peki ?

Çok şükür yerinde insan tatilden gelir de keyfi yerinde olmaz mı smile.gif
http://www.egeoctopus.com inanmıyorsan bu sayfayı ziyaret edebilirsin wink.gif Sağ aşağıda ortada oturan beyin eşi Filiz hanım ile keşif dalışı yaptım smile.gif
Pisi balığı gördüm adını bilmediğim bir sürü balık sürüsü de cabası.Deniz kabuğu daha değerli olan deniz kulağı topladım.Gerçi Filiz hocam topladı bana verdi bleh.gif Sahilden taş topladım vs vs bleh.gif
Vel hasılı kelam tatil bitti ve bugün NÖBETÇİYİZ crying.gif
Bu bir kabus olmalı buraya ait değilim crying.gif bleh.gif fool.gif
islam ve kulluk
Allah nöbetinde yardımcın olsun

bu arada tamam inandım biggrin.gif
asiLDuA
ALINTI
demek bizim için keşif dalışı yaptın tamam inandık neler buldun peki ?

Bulsa bulsa dikenli kestane bulur onlarıda buraya atar))
leyyin
ALINTI(Makdisi-Selefia @ Jul 3 2007, 12:04 AM) *

ALINTI

Ne münasebet...Hiç yakıştıramadım doğrusu...
Sizler için çırpınayım didineyim tam bir hafta tatillerde canım çıksın sonra geleyim şu yazılana bak pes doğrusu! İyilik de yaramıyor size dry.gif bleh.gif fool.gif
fuzuuli
ALINTI(leyyin @ Jul 3 2007, 12:08 AM) *

ALINTI(Makdisi-Selefia @ Jul 3 2007, 12:04 AM) *

ALINTI

Ne münasebet...Hiç yakıştıramadım doğrusu...
Sizler için çırpınayım didineyim tam bir hafta tatillerde canım çıksın sonra geleyim şu yazılana bak pes doğrusu! İyilik de yaramıyor size dry.gif bleh.gif fool.gif

sen hakkaten tam havaya girmişsin buralarda ne işin var dön geri boşver laugh.gif
leyyin
Öyle dön diyince dönülmüyor maalesef dry.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(fizikci @ Jul 2 2007, 02:08 PM) *

kim yapıyormuş ya bi benide yapsa çok sevinecem leyyin kardeş sende inşaAllah hedefine ulaşırsın.
leyyin
ALINTI(esengül @ Jul 3 2007, 01:27 PM) *

ALINTI(fizikci @ Jul 2 2007, 02:08 PM) *

kim yapıyormuş ya bi benide yapsa çok sevinecem leyyin kardeş sende inşaAllah hedefine ulaşırsın.

Amin amin inşaallah bakalım çırpınıyoruz işte bleh.gif fool.gif

BEN NEDEN ADMİN OLAMIYORUM YAA crying.gif crying.gif crying.gif
leyyin
Hala kırmızı değilim thumbdown.gif thumbdown.gif thumbdown.gif offtp.gif Hadi yine iyisiniz turuncu olsam da olur acıdım bleh.gif fool.gif
hamzayurekli
ALINTI(leyyin @ Jul 3 2007, 12:30 AM) *

Öyle dön diyince dönülmüyor maalesef dry.gif

ne yapcazz leyyin.....

limuzini gonderecez.... blink.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.