Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Hazırsan Buyur
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ OYUN PARKI ]·.
kırık-rüzgar
Bir oyun! da benden. Kısaca anlatayım:

Şimdi ben buraya birşeyler yazacağım alttakide onu yapacak ve birşeyler yazacak. Mesela...

Bi altta ki kardeşimiz, abdest tazeleyip 100 salavat getirecek, diyorum. Buna talip olan yazacak ben yapayım inşa'ALLAH diyecek ve bi alttakine yapması gerekeni söyleyecek. ve hemen yapacağım dediği şeyi yapmaya gidecek. Süresinide kendisi belirleyebilir. Mesela bi altta kullanıcı 100 salavatı okuduktan en geç 1 saat içinde yapacak yoksa almasın.

Bu şekilde sırf ibadete dayalı istekler olacak. Kuran okuma salavat getirme, namaz kılma. gibi....

Evet 100 salavat getirmek isteyen buyorusun
.

<alıntı>
daha önce böyle bir oyun açılmış mı bilemiyorum göremedim eğer varsa kapanacak zaten varsa şimdiden iki aynı konu açtığım için özür dilerim jp.gif
ubeydullah
sure işi bozuyor
kırık-rüzgar
süreyi kendimiz belirliyelim mesela ben 100 salavatı inşaAllah bugün bitiricem dedim ve bitirdiğim vakit yada daha sonrada olabilir söylicem bitirdim diye ve alttakine gene bir şey söylicez 100 salavat getirmek isteyen buyursun süresini kendisi belirlesin.(bakıyorumda kimse gelmiyor üstlenmiyor)
nur!
ben yapayım işallah

yaptım. benden sonraki 5 ihlas okusun
fizikci
Yaptııım jp.gif
Çok güzel bir oyunmuş hoşuma gitti jp.gif
Benden sonraki bana ve islama(islam ve kulluk) dua etsin olurmu(mümkünse hemen jp.gif )
halis_
Esselamun Aleykum

Allah'a şükür ben yaptım inşallah...

İyiliğe vesile olan o iyiliği yapan gibidir.

Ama ihlasa ve samimiyete dikkat edlim.

Şimdiki arkadaşta üç ihlas bir Fatiha okuyup sevabını Efendimize ve annesi ve babası vefat etmiş kardeşlerimizin rahmetli anne ve babalarına yollasın İnşallah...
fizikci
Allah kabul eylesin çok huzur veren bir alış veriş oluyor...

Allah razı olsun...

Benden sonraki kardeşim bugün tanımadığı birine selam verebilirmi?
ubeydullah
verdim
benden sonraki bana dua etsin
nur!
ettim..
benden sonraki 33 defa bu zikiri zikretsin
=> La ilahe illa ente sübhaneke inni küntümminezzalimin..
aLaTurCa
zamani bos gecirtmeyen bir oyun, yapmadim ama yapacam smile.gif

Benden sonraki arkadasta 3 defa ayetelkursi okusun.
kırık-rüzgar
ALINTI(halis_ @ Jul 2 2007, 03:32 PM) *

Esselamun Aleykum

Allah'a şükür ben yaptım inşallah...

İyiliğe vesile olan o iyiliği yapan gibidir.

Ama ihlasa ve samimiyete dikkat edlim.

Şimdiki arkadaşta üç ihlas bir Fatiha okuyup sevabını Efendimize ve annesi ve babası vefat etmiş kardeşlerimizin rahmetli anne ve babalarına yollasın İnşallah...

ve aleyküm esselam

bende ibadete vesile olayım ve arkadaşlarda olsun diye açtım bu oyunu inşaAllah tartışmasız kavgasız sürer

AqUa okudum jp.gif

şimdiki arkadaşta kaza namazı varsa inşaAllah onu kılsın
SimRe

esengül ne güzel topic açmışsın.... smile.gif helal olsun sana.... flowers.gif

kaza namazı kılamadım....ortam müsait değil...artık akşama inşallah.... cool.gif

alttaki 11 ihlas bir fatiha okuyup ümmet i muhammmedin ruhuna bağışlayalım inşallah.... good.gif
kırık-rüzgar
SEVGi

Anlatildigina göre adamin biri çöl ortasinda yürürken gözünün önüne çirkin bir yüz dikilir. Adam «sen kimsin» der. Çirkin yuz «ben senin çirkin amellerinim» diye cevap verir. Adama «senden kurtulmanin yolu nedir» diye sorar. Adam «Peygamber (S.A.V)'e selât-ü se'âm getirmektir.»

Nitekim Peygamberimiz (S.A.S.) söyle buyuruyor:

"Bana getirilen selât-ü selâm, sirat köprüsü üzerinde isiktir, cuma günü seksen kere selât-ü selâm getiren kimsenin geçmis seksen yillik günahi affedilir» der.

Yine anlatildigina göre ademin biri Peygamberimize Hz. Muhammed (S.A.S.)'e seîâm getirmezdi, bir geçe rüyasinda Peygamber'imizi (S.A.S.) görür, fakat Peygamber'imiz (S.A.S.) yüzünü adama çevirmez. Adam «ey Allah (C.C)'in Resul'ü! Yoksa bana kizgin misin» diye sorar. Peygamber'imiz «hayir» diye cevap verir. Adam «o halde niye yüzüme bakmiyorsun?» diye sorar. Peygamber'imiz (S.A.S.) «çünkü seni tanimiyorum» diye karsilik verir.
Adam «beni nasil tanimazsin, ben senin ümmetinden biriyim, cümlerin anlattigina göre sen ümmetini ananin çocugunu tanidigindan daha iyi tanirsin» der. Peygamber'imizin (S.A.S.) cevabi söyle olur: "Alimîer dogru söylemisler, yalniz sen üzerime selât-ü selâm getirerek beni hatirlamadin ki! Benim ümmetimi tanimam, üzerime getirecekleri selât-ü selâm ile ölçülüdür"
Bu arada adam uyanir, ve her gün Peygamber'imize (S.A.S.) yüz kere selât-ü selâm getirmeyi üzerine borç haline getirir ve bunu yapar. Bir müddet sonra Peygcmber'imizi (S.A.S.) yine rüyasinda görür. Peygamber'imiz (S.A.S.) ona «simdi seni taniyorum ve sana sefaat edecegim» diye müjde verir. Çünki adam Rasulullahi sever olmustur.

Ulu Allah (C.C.) buyurur ki:

"Ey Rasul'üm! de ki, eger Allah'i seviyorsaniz, bana uyunuz da Allah´da sizi sevsin ve günahlarinizi affetsin. Hiç süphesiz Allah, bagislayici ve esirgeyicidir"

Al-i imran Süresi. 31

Ayet-i kerimenin nüzul sebebi söyle nakledilir: Peygamber'imiz (S.A.V) K'ab Ibni Esref ile adamlarini Islâmi kabul etmeye davet ettigi zaman onlar da Peygamberimize (S.A.V) «biz Allah'in ogullari yerindeyiz, o yüzden biz Allah'i daha çok severiz» diye cevap verdiler.
Adamlarin bu cevabina karsilik ulu Allah (C.C.) Peygcmber (S.A.V)'in onlara su mahiyette bir cevap vermesini murat etmis olmalidir: Eger siz Allah (C.C.)'i seviyorsaniz, teblig ettigim dini kabul ederek bana uyunuz. Çünkü ben O'nun bildirisini size ulastiran ve sizinle ilgili hükümlerini açiklayan bir Allah (C.C.) Resulüyüm. Eger benim O'nun adina yaptigim davete uyarsaniz, o sizi sever ve günahlarinizi bagislar. Hiç süphesiz O. bagislayici ve esirgeyicidir. Mü'minlerin Allah (C.C.)'i sevmesi, O'nun emrine uymakla. ibadetine kosmakla ve hosnutlugunu aramakla olur.

Allah'in (C.C.) mü'minieri sevmesi, onlara merhametle muamele etmesi, onlari mükâfatlandirmasi, günahiarini bagislamasi, onlara rahmet, günahtan korunma ve basari ihsan eylemesi demektir.

o zaman bi 80 salavat daha okur musun alttaki? jp.gif
kırık testi
OKUDUM.....
e o zaman benden sonraki de 11 tane salatı tefriciye çeksin

İmamı Kurtubî Hazretleri şöyle buyurmuş: "Bir kimse, çok önemli bir işinin veya önemli bir dileğinin gerçekleşmesini, ya da üzerinde devam edip duran büyük bir belanın üzerinden çekilip gitmesi (kalkması) için "Salât-i Tefriciye"yi (4444) defa okuyup, bu mübarek Salâtü Selâm ile Yüce Peygamberimizi vesile edinse, hiç şüphe ve tereddüt yoktur ki, Yüce Allah, okulunun istek ve muradının olması için hayırlı bir sebeb yaratır ve ona muradını verir."

"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
nur!
ben yaptım benden sonraki ÖSS ye girmiş arkadaşlar için dua edebilir mi??
seni içimden terkediyorum
tamam dua ettim benden sonraki güzel insan da tüm ölmüşlerin ruhuna 1fatiha 3 ihlas okusun
ubeydullah
ben yaptım benden sonrakide butun foruma dua etsin
33 defa suphanallah deisn
seni içimden terkediyorum
hayırlı olsun arkadaslar hadi yine iyisiniz benden sonraki 33elhamdülillah ceksin de bi tesbihi tamamlıyalım forum için
hamzayurekli
33 elham tamamdır...

benden sonrakı ezilen muslumanlar ıcın ve ıhtıyacı olan muslumanlar ıcın anlamlı bır dua ınsallah.....
EsLeMNa
Allahım sen onların gönüllerindekini en iyi bilensin onlar hayırlı ne istiyorlarsa senden kabul eyle hayır görmediklerini de hayra çevir.
Rabbim herşeyi görensin nolur müslümanlara günümüzün asr_ı saadetini yaşat.
Amin...
Benim için ve sonra tüm müslümanlar için dua eder misin?
Selman-ı Aydın
Eğer bu oyunsa ben bu oyunda varım. good.gif

Dua ettim.
Benden sonra ki kişi Allah rızası için 7 Fatiha, 3 İhlas ve 1 Salat-ı Tefriciye okuyup hastalara şifa olmasu niyetiyle okusun.
My_GrAveStoNe
okudum Allah hastalara şifa versin..

hey aşağıdaki hazırsan bi dua et tüm müslümanlar için ve duanın öncesinde ve sonrasında salavat getir smile.gif
kırık-rüzgar
ettim alttaki sende kaza namazın varsa kıl bu gece inşaAllah

peki neden kimse bu oyuna girmiyor yaaaa nono.gif
ubeydullah
ALINTI
peki neden kimse bu oyuna girmiyor yaaaa

smile.gif geldik kardeşiim
alttaki benden sonra 33 defa subhanallahi velhamdu lillahi ve lailahe illahu vallahu ekber desin
haytuch
ben okudum duayı..benden sonraki kardeşde Allahın sevdiği şu duayı gönlü kaç kere isterse okusun;

Subahanallahi ve-bihamdihi,Subhanallahil-azıym

Allah razı olsun hepinizden
kırık-rüzgar
okudum alttaki benim için dua eder misin?
halis_
Allahım Esengül kardeşimi ve bütün ümmet-i Muhammedi her iki cihanda da aziz eyle amin...

Alttaki kardeşim bir bardak serin su içip Elhamdulillah desin ve Rabbimin bu nimetin tadını Kerbala şehitlerinin canına ve diline de hissettirmesi için dua etsin...
Ferfecir
Dua tamamdır.

Şimdi alttaki, benim ve bu duayı benimle paylaşmak isteyen tüm müslüman kardeşlerim için, karşıma doğru ve yanlış iki yol çıktığında, yanlış olan yolu yanlış, doğru yolu da doğru olarak görebilmemiz ve doğru olan yolu seçmemiz için dua edebilir mi?
Tevhid_13
ALINTI(Ferfecir @ Jul 23 2007, 12:11 AM) *

Dua tamamdır.

Şimdi alttaki, benim ve bu duayı benimle paylaşmak isteyen tüm müslüman kardeşlerim için, karşıma doğru ve yanlış iki yol çıktığında, yanlış olan yolu yanlış, doğru yolu da doğru olarak görebilmemiz ve doğru olan yolu seçmemiz için dua edebilir mi?

KArdeşim Allah seni Hakkı Hak, Batılıda Batıl Olarak Görmeni ve Şeytani Vesveselerden Allah ı Hatırlayıp Kurtulmanı Nasıl Etsin. Seni Cinsi Ve insi Şeytanlardan korusun inşaAllah.

Sıradaki KArdeşimiz De. Kuranı Kerim'den Ankebur Suresinin Meal Lini Okumasını Rica Ediyorum Ve Bana Dua Etmesini İstiyorum inşaAllah.
dagmara
meal işi tamamdır ALLAH sana müslüman kardeşine düşündüğün hayat gibi hayat versin benden sonrakı tüm müslümanların kurtuluşu için ihtiyaclı bi kardeşine sadaka vermesini rica ediyorum
-EBRAR-

Bu görev Allah'ın izniyle benimdir inşaAllah...

Şimdi alttaki kardeşim bay ise bütün işini bırakıp cuma namazına gitsin inşaAllah, bayan ise öğle namazından sonra 7 İhlas, 7 Nas , 7 Felak ve 7 de Ayetel Kürsi okuyup duasına zalimlerin zülmü altında ezilen kardeşlerimizi de Allah için katabilir mi?
aLaTurCa
insallah yarin oglen namazindan sonra yaparim bunu.
genelde zaten anca hafta sonlari ogleni vaktinde kiliyorum, diger gunler maalesef kazaa oluyor is'te oldugum icin.

Benden sonraki Ramazan fitresini biran once verse olurmu?
imamhatiplim__34
ohooo verdk allahın izniyle ...benden sonraki bi yasin-i şerif okuyup peygamberimize (s.a.v) evliyalara şehitlere ve ölmüşlerin ruhlarına hediye etsin...
-EBRAR-

İnşaAllah kardeşim önceki vazifelerimizi Rabbimiz kabul buyurursa uyguladığımız gibi bunu da inşaAllah yapıcaz.

Alttaki kardeşim teheccüde buyursun inşaAllah...
<VİSAL>
ALINTI(Ümmü_Seleme @ Oct 18 2007, 09:59 PM) *

İnşaAllah kardeşim önceki vazifelerimizi Rabbimiz kabul buyurursa uyguladığımız gibi bunu da inşaAllah yapıcaz.

Alttaki kardeşim teheccüde buyursun inşaAllah...

İnşallah kılacağım...
Alttaki kardeşim:Bir Yasin-i Şerif okuyup tüm Ümmet-i Muhammediye ruhuna teslim eder misin?...
Not:Bu oyunu başlattığın için Allah razı olsun Esengül kardeşim...
imge
Mevlam kabul ederse inşallah..ve tüm yüreğimle dualarımda olacaksınız,sizde beni unutmayın olur mu?

Altta ki arkadaşım yazıyı okuduğu şu anda İnşirah suresini okur mu?
TEVHİD
Hemen okudum inşallah.Bu benim için güzel bir fırsat oldu.Biliyorsunuz İnşirah kalbi rahatlatır.Allah razı olsun.

Benden sonra gelen kardeşim tüm forumdaş kardeşlerim ve benim için bol rızka niyet ederek Vakia Sûresini okuyabilir mi?

Selam ve dua ile
kırık-rüzgar
ALINTI(TEVHİD @ Jan 19 2008, 08:26 PM) *

Hemen okudum inşallah.Bu benim için güzel bir fırsat oldu.Biliyorsunuz İnşirah kalbi rahatlatır.Allah razı olsun.

Benden sonra gelen kardeşim tüm forumdaş kardeşlerim ve benim için bol rızka niyet ederek Vakia Sûresini okuyabilir mi?

Selam ve dua ile

ALINTI

amin ecmayin kardeşim ne güzel maşaAllah bu topice önem vermeniz zira hayırlı işler teşkil ediyoruzdur inşaAllah inşaAllah böyle birşeyi yapmya vsile olduğum için ve sizde bu vesileden yararlanıp söylnenleri yerine getirdiğiniz için Allah binlerce razı olsun burda olanlardan e olmayanlardan da..

tevhid annecim yerine getirdim inşaAllah

alttaki kardeşimden şuan kardşleri için(mümin, müslüman olan kardeşlerinden)duasını eksik etmesin Allah izin verirse inşaAllah
<VİSAL>
ALINTI(esengül @ Jan 20 2008, 05:10 PM) *

Selam ve dua ile

ALINTI

amin ecmayin kardeşim ne güzel maşaAllah bu topice önem vermeniz zira hayırlı işler teşkil ediyoruzdur inşaAllah inşaAllah böyle birşeyi yapmya vsile olduğum için ve sizde bu vesileden yararlanıp söylnenleri yerine getirdiğiniz için Allah binlerce razı olsun burda olanlardan e olmayanlardan da..

alttaki kardeşimden şuan kardşleri için(mümin, müslüman olan kardeşlerinden)duasını eksik etmesin Allah izin verirse inşaAllah

Dua ettim kardeşim...İnşallah her daim Müslüman kardeşlerimiz duamızdalar...
Alttaki:Sabah Namazı Tesbihatından sonra Türban sorununun bertaraf edilmesi için dua eder misin?
Hakikat
ALINTI(ressamdemet @ Jan 20 2008, 05:33 PM) *

ALINTI(esengül @ Jan 20 2008, 05:10 PM) *

Selam ve dua ile

ALINTI

Dua ettim kardeşim...İnşallah her daim Müslüman kardeşlerimiz duamızdalar...
Alttaki:Sabah Namazı Tesbihatından sonra Türban sorununun bertaraf edilmesi için dua eder misin?

İnşaallah...

Alttaki arkadaş Cevşen'den 2 kısım okuyabilir mi? Bunu Gül-i Rana kardeşimizin vefat eden arkadaşının ruhuna dua olarak hediye edelim.
ubeydullah
ALINTI
Alttaki arkadaş Cevşen'den 2 kısım okuyabilir mi? Bunu Gül-i Rana kardeşimizin vefat eden arkadaşının ruhuna dua olarak hediye edelim.

bunu başka kardeş okusun biz o kardeşe bi fatiha okuruz
alttaki hastalar için dua etsin yanlız farz namazın arkasından
musalli

[/quote]

dua allahın izniyle tamamdır.rabbim el-mücip ismiyle muamelede bulunsun.
alttaki hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı,gönlümde olanıda hakkımda hayırlı kılması için sabah namazı sonrası 'ayşe'ismini zikrederek benim için rabbimden niyaz edermisin.
allah razı olsun şimdiden.(bencil bir istek oldu ama ihtiyacım var.)
kırık-rüzgar
ALINTI(musalli @ Feb 4 2008, 12:56 AM) *

dua allahın izniyle tamamdır.rabbim el-mücip ismiyle muamelede bulunsun.
alttaki hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı,gönlümde olanıda hakkımda hayırlı kılması için sabah namazı sonrası 'ayşe'ismini zikrederek benim için rabbimden niyaz edermisin.
allah razı olsun şimdiden.(bencil bir istek oldu ama ihtiyacım var.)

Estağfirullah edicem inşaAllah..

Alttaki bende kendim için bir dua isticem ama bencil olacak gene ama çok ihtiyacım var inşaAllah..Neyse ''Rabbim Esengül kardeşimin isteği hayırlıysa nasip eyle hayırlı değilse hayırlıya çevir ver inşaAllah sen herşeyin en iyisini bilirsin Esengül kardeşimin hakkında gelişecek olanları hayırlı kıl inşaAllah geçeceği imtihanları hayırlısıyla kazansın inşaAllah'' der misin??

Allah razı olsunn
bilal habeş
ALINTI(esengül @ May 4 2008, 06:19 PM) *

Estağfirullah edicem inşaAllah..

Alttaki bende kendim için bir dua isticem ama bencil olacak gene ama çok ihtiyacım var inşaAllah..Neyse ''Rabbim Esengül kardeşimin isteği hayırlıysa nasip eyle hayırlı değilse hayırlıya çevir ver inşaAllah sen herşeyin en iyisini bilirsin Esengül kardeşimin hakkında gelişecek olanları hayırlı kıl inşaAllah geçeceği imtihanları hayırlısıyla kazansın inşaAllah'' der misin??
Allah razı olsunn

ben zaten sizin için ve musalli kardeş için bu duaları ediyorum ama biraz daha değişik kısaca şöyle birkaç ettiğim dua sizin için YA-RABBİ kalbini dininde sabit kıl,sıkıntılarını gider ilmiyle amel edenlerden eyle gönlünden geçenleri hakkında hayırlı eyle başka ettiğim dualarda var ama bunları ettiğimi belirteyimde gönlünüzü ferah tutun İNŞAALLAH.aynı duaları musalli kardeş içinde ediyorum sizde bana ediyorsunuzdur ve etmeye devam edersiniz İNŞAALLAH.olurmu jp.gif selam ve duayla

alttaki arkadaş benim içim ALLAHUMME YA-MUKALLİB EL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE: ey kalbleri iyiden kötüye,kötüden iyiye çeviren RABBİM kalbimi dininde sabit kıl. bu duayı ederseniz İNŞAALLAH çok memnun olurum birde tüm müslümanlara özelliklede zulüm altındaki kardeşlerimize dua edin olur mu? selam ve duayla
musalli
kardeşim senin için zaten dediğin gibi dua ediyorum,el-mücip olan rabbim icabet buyurur inş

devam edeceğimden emin olabilirsin good.gif senin ettiğin dualar içinde allah razı olsun,

ismimi her zaman anıp dualarında olduğumu bilmek beni çook mutlu ediyor.

rabbimin sevdiği kullarından olasın inş... jp.gif

mazlum kardeşlerimizi unutmaktan da allah a sığınırım.

benim için dualara devam ederseniz sevinirim.özellikle eş-şafi ismiyle şifa dilerseniz

memnun olurum arkadaşlar.allah razı olsun... jp.gif
karakiz
duanı edyorum
benım ıcın deeeeeeee buraya bayan futbolcu fotosu koyarmsnız
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.