Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Neden Yapılıyor Bu Kadarıda Pes !
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
asiLDuA
Bu Mesaj Makdisi-Selefia tarafından değiştirildi: Dün, 09:31 PM

Çok sinirlendim.Mesajlarımla kimler oynuyor ? Ben dün bu saatte foruma girmedim.Ve measjımın devamı vardı silinmiş.Bu kadarınıda kaldıramam açıkcası.Yapılan hakaretler bir yana , şurada Allah rızasını gözeterek yazılarıma devam ederken Bunu kim yapıyor ?Lütfen açıklama yapılmasını bekliyorum.
asiLDuA
......güncelleme.
Zemahşeri
ALINTI(Makdisi-Selefia @ Jun 30 2007, 09:00 PM) *

......güncelleme.

Bu konu hakkında bilgi vereceğim biraz sabır.
Zemahşeri
ALINTI(Makdisi-Selefia @ Jun 30 2007, 08:38 PM) *

Bu Mesaj Makdisi-Selefia tarafından değiştirildi: Dün, 09:31 PM

Çok sinirlendim.Mesajlarımla kimler oynuyor ? Ben dün bu saatte foruma girmedim.Ve measjımın devamı vardı silinmiş.Bu kadarınıda kaldıramam açıkcası.Yapılan hakaretler bir yana , şurada Allah rızasını gözeterek yazılarıma devam ederken Bunu kim yapıyor ?Lütfen açıklama yapılmasını bekliyorum.

Öncelikle konu ile alakalı moderator ve admin arkadaşlarla konuştum.Kimsenini bilgisi dahilinde olan bir durum değil kardeşim.Ayrıca siz o saatte nette olmadığınızı ifade etmişsiniz ama mesajınızı düzeltmeden iki dakka önce yazmışsınız.Zannedersem mesajınızdaki ufak bir hatayı gidermek için edit yaptığınızda mesajınızın bir kısmını sizin yanlışlıkla sildiğinizi düşünüyorum.Allaha emanet olun.
asiLDuA
zemahşeri ben o saatte nette değildim ikincisi exloperi kapatıp çıkınca tekrar girdiğinizde DÜZLET butonunu bulamazsınız.Üçüncüsü ben düzelttiğim zaman yazı yazılmış hemen arkasından bakmıştım böyle değildi.Dördünce YEŞİL RENK ile düzeltilmiş yazılı.

Neyse ya zan etmemek için sordum.İnşallah tekrarı olmaz.
Zemahşeri
Makdisi-Selefia Mesaj Jun 29 2007, 09:29 PM

Yazıyı yazdığınız tarih ve zaman

Bu Mesaj Makdisi-Selefia tarafından değiştirildi: Jun 29 2007, 09:31 PM

düzeltmenin yapıldığı tarih ve zaman.

asiLDuA
Yani akşam 09 yazısı forumda 21:00 diye çıkmıyormu ?? 09 diyemi çıkıyor akşam 9 ?? hım ne bileyim kardeşim sabahın 9 unda benim forumda ne işim var istisna bu sabahları girerim ama akşam ise doğrudur.21:00 değilde 09:30 yazılırsa tabi bende millette sabah anlar akşam anlamazZz.Saol semahşeri.
Zemahşeri
ALINTI(Makdisi-Selefia @ Jul 2 2007, 04:28 PM) *

Yani akşam 09 yazısı forumda 21:00 diye çıkmıyormu ?? 09 diyemi çıkıyor akşam 9 ?? hım ne bileyim kardeşim sabahın 9 unda benim forumda ne işim var istisna bu sabahları girerim ama akşam ise doğrudur.21:00 değilde 09:30 yazılırsa tabi bende millette sabah anlar akşam anlamazZz.Saol semahşeri.

Rica ederim aklında bulunsun PM ve AM sisteminde 24 saatlik uygulama olmaz.09.00 AM dendiğinde sabahtır 09.00 PM dendiğinde ise gecedir.
asiLDuA
anladım saol semahşeri paşam.::::::: )) saat yüzünden olmuş işte forumun saati bozukk duyrulurr akşam saatlerini sabah gibi gösteriii.
ayna
konu çözüldü...
MoqavemaT
Az daha dayağı yiyecekti görevliler smile.gif
Zemahşeri
ALINTI(Gazneli @ Jul 3 2007, 11:13 AM) *

Az daha dayağı yiyecekti görevliler smile.gif

Sorma uzun zamandır böyle tırsmamıştım. blink.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.