Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Buğulu Cama Ilk Yazacağınız şey Ne Olurdu
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ ANKETLER ]·.
bukle
Ben küçükken cama huh yapardım buğulandırıp başparmağımın izini çıkarırdım ve iki göz bir gülümsemen çizerdim . .
_

Ama şimdi allah yazıyorum ,ya siz ?
islam ve kulluk
dokunmuyorum genelde çünki buğulu camda kendi buğuluğumu gördüğüm oluyor ..

eskiden ev çizmek hoşuma giderdi ...
asiLDuA
AMMAR yazardım.

Kapıda cam olsa onuda buğular Yine AMMAR yazardım.

Gerçi böyle fedakar yoldaşımı heryere yazsam yine bıkmazdım.

Camın buğusu onun ismine zarar verir örter diye buğulamazdım açıkcası.ellerimi kapatırdım.

SimRe

küçükkende adımı yazardım herhalde yine adımı yazarım....SimRe... flaugh.gif
hattab84
İlk yazacağım sanırım aklımdan ve kalbimden bir an önce çıkmasını istediğim kişi olurdu ve yaptıklarıyla beraber nasıl koybolduğunu eridiğini ve bendede bu şekilde olması gerekdiğini kin ve sevginin kalmaması gerekdiğini tefekkür etmek için ilk onun adını yazardım ....
MoqavemaT
yazacağım ilk şey Cihad olurdu nefsime cihad
EsLeMNa
Ben ilk olarak adımı yazardım çocukluktan kalma...
TEVHİD
ALINTI

Camın buğusu onun ismine zarar verir örter diye buğulamazdım açıkcası.ellerimi kapatırdım.

Güzel kardeşim. Ne kadar samimi duyguların var. İnşallah her daim bu duyguların karşılıklı olsun.

Selam ve dua ile
aLaTurCa
cocuken ismimi yazardim, ama arada denk gelince yine ayni aliskanliga dewam ediyorum biggrin.gif
ubeydullah
kalp çizerdim her halde
:: LâL ::

buğulu bir camdır hayat...çizdiğin şekillerden sızıyor damlalar ve bozuyor...bozuluyor...akıyor...ne tam siliniyor ne de olduğu gibi kalıyor...dışardan bakana ters yazıyor ama ya içerden...bir tek içerden değişiyor...

bir buğusu olmalı camın...sen yazmalısın sen okumalı...
Nerede buğulu bir cam görsem, ille duruyorum, düşünüyorum önce, ne yazsam acaba diye...

Sonra kararımı veriyorum -öncesinde ne yapıyordum, sonrasında ne yapacağım, acil miydi işim, hiç önemi yok- yavaş yavaş, bir hattat edasıyla düşündüğüm şeyi cama yazıyorum. -kimin camı olduğunun da hiç bir önemi yok-

Yazdığım ise, korsan sözlerinden tutun da, ayetlere kadar varabiliyor.
O günkü ruh halimi yansıtan ve buraya yazabilecek kadar karizma sahibi bir cümle olması yeterli.

Bir cam gibi önünde
Yüzümü elinle sil
Hohlayarak üstüne
Seyret boş bir sokağa
Hüzünle yağışını yağmurun.
Sonra kaplasın yavaşça
Ilık buğusu soluğunun
Yüzümü baştanbaşa.
Ve bırakıp gittiğinde
Bir küçük boşluk kalsın
Alnını dayadığın yerde;
Bir yalnızlık işareti
İşleyen ta içime.

İmdat yazarım hayatıma heyecan gelsin diye …

… nokta koyarımmm.. noktalar lal’i ifade eder

buğulu camı öpüyorum dudaklarım çıksın diye ..bunu hep yaparımmm ..

Dışarıdan okunabilecek şekilde "dikkat bu evde köpek var"

yıldız çizerim

onun adını?

imzamı atarımmm

Kalp çizerimmm

Beni yıka ..

gözlerini çizerim hemen parmaklarımın döndüğüce sonra yok olup gidene kadar ona bakarım

nefessizce.....Bazen çok romantik oluyorum hemen silkelenip kendime gelerim)

Gül çizerim ..

Seni seviyorummm

Üfffff üfff.. yazar siler ohlarım ne yazdığım ne onemi vardır ki okuyacak birleri olmadıktan sonra

=) (smıle)

Kiralıktır … yazarım

Gülen ağlayan surat çizerimm

Sol anahtarı notalar çizerim

buğusunu tamamen silerim dışarıyı görmek için smile.gif

LaL)
kırık-rüzgar
buğulu cam bana hep yağmurun bereketini hatırlatır ve o vakit dua ederim cama yazı yazmaya korkarım silinip gidecek ben kalıcı yazılar kalıcı anılar isterim buğulu cama Allah yazdım diyelim sonra o silinecek ve ben yarın o cama baktığımda o yazıyı göremicem bana umutsuzluğu hatırlatır o yüzden birşey yazmıcam :papatya:Ben Unutmak ICın Sevmedım Unutmak ICın Sevmıs Olsam Kalbıme DeyıL Bugulanan Camlara YAzardım
bozkurt_vatan bizim
Direk 3 HİLAL CİZERİM
islam ve kulluk
ne güzel bir buuddan anlatmışsın konuyu lal kardeşim ...

teşekkür ederiz ...
My_GrAveStoNe
buğulu camı dışarıyı görebilceğim kadar silerim biggrin.gif
telpako
sebebini bilmiyorum ama vav harfi çizerdim.
suheyl622
bugulu bir cama ilk yazacagim sey beni sil yazmak olurdu.
islam ve kulluk
A harfi ...
O_Nur
Her yerde O olduğu her yerde O nu hatırlamak gereğinden sanırım ALLAH yazardım. Ama artık buğulu camların arkasında oturmak bile alamıyor kederimi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşALLAH.

ALLAH a emanet.
bukle
denemesi bedava buğulu cama yazın, mesela banyoda, bir dahaki sefere buhar olursa aynı yazıyı yine görürsünüz tabii ki silmezseniz. söz uçar, yazı kalır...

BEN BU FORUMUN NESİYİMMMMMM
ENN.. HİÇBİŞEYİMİİİİİİ..
HI NESİİ...
SERPİL
Herdaim adımı yazarım Serpil. Bazen soyadımı da eklerim. Hatta elime bir kalem kağıt geçse ben karalasam bakarım yine aynı şey, Serpil Serpil Serpil....
Yoksa ben megaloman falan mıyım acaba? confused1.gif Ama adımı seviyorum, başkalarından duymak, yada bir kağıt parçasında adımın karalanmış olması beni mutlu ediyor. biggrin.gif comico.gif
bukle
ALINTI(SERPİL @ Jul 28 2007, 03:50 AM) *

Herdaim adımı yazarım Serpil. Bazen soyadımı da eklerim. Hatta elime bir kalem kağıt geçse ben karalasam bakarım yine aynı şey, Serpil Serpil Serpil....
Yoksa ben megaloman falan mıyım acaba? confused1.gif Ama adımı seviyorum, başkalarından duymak, yada bir kağıt parçasında adımın karalanmış olması beni mutlu ediyor. biggrin.gif comico.gif

Her yere ismin yazman biraz düşündürücü..Sanki biraz beğenmişlik var,bende Serpil ismini seviyorum çünküü Serpil ablamın ismi smile.gif Benimde ismim Serap friends.gif
SERPİL
Bukle yoksa biz kardeşmiyiz. biggrin.gif Küçük kardeşime Serap ismini konacaktı, sonra Babam Rabia'da karar kıldı. Sen o musun. Evimizin tekne kazıntısı. flowers.gif
bukle
ALINTI(SERPİL @ Jul 29 2007, 03:57 AM) *

Bukle yoksa biz kardeşmiyiz. biggrin.gif Küçük kardeşime Serap ismini konacaktı, sonra Babam Rabia'da karar kıldı. Sen o musun. Evimizin tekne kazıntısı. flowers.gif

Anlamadım ama istersen kardeş olabılırız,forum kardeşi
biggrin.gif
SERPİL
ALINTI(bukle @ Jul 29 2007, 12:49 PM) *

ALINTI(SERPİL @ Jul 29 2007, 03:57 AM) *

Anlamadım ama istersen kardeş olabılırız,forum kardeşi
biggrin.gif

Çok sevinirim forumdaki küçük kız kardeşim olursun. smile.gif Ben abla olmayı çok seviyorum.
feyzanur
imzamı atarım hızlıca.bana acayip keyif verir
<VİSAL>
Eskiden ismimi yazardım.Şimdi ise HAYAT yazıyorum...Ey HAYATTT.....
öncevefa
ısmımı yazardım ve hala da yazarım her seferınde annem camı kırletıyosun angry.gif annen sıler kızım kırlet dıyo jp.gif ne yapayım alışkanlık işte fool.gif
hacegan86
biggrin.gif ESKİDEN OLSA SENİ SEVİYORM YAZARDIM ŞUAN İÇİN ELBET BİTECEK BU İMKANSIZLIK YAZARIM YİNEDE BELLİ OLMAZ O ANKİ RUH HALİME GÖRE DEĞİŞEBİLİRDE bleh.gif
emel
smile.gif
kırık-rüzgar
beni yıka

yazmadım ama yazabilirim
bukle
Arkadaşlar bu konuyu açtığımı bile unutmuştum,nerden buldunuz öyle
biggrin.gif laugh.gif jp.gif
<VİSAL>
Biz buluruz... wink.gif
bukle
iyi etmişsiniz jp.gif
beyda
çeşitli durumlar da ilklerim var:

kirli ise beni yıka

temizse kirlenmek güzeldir

ıslaksa kurula üşütmeyim

duygusal anıma denk geldiyse hiiiç sorma edebiyatçı olunca bulurum yazacak bir şiir:)

musalli
ben çocukluğumdan beri allah lafzını yazmayı çok seviyorum.
arabada olsun evde olsun allah lafzını yazıyorum.
fecrvakti
şehadet yazardım
bukle
Demek hepimiz illa bişeyler yazanlardanızz jp.gif
musalli
türk milleti işte. jp.gif çok şükür.
bukle
ALINTI(musalli @ Feb 10 2008, 11:18 PM) *

türk milleti işte. jp.gif çok şükür.

jp.gif
sabah_rüzgarı
o anki duygularıma göre değişir

her defasında aynı şey yazmm

ama kirli arabaya "beni yıka" yazarım
bukle
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Feb 11 2008, 12:24 AM) *

o anki duygularıma göre değişir

her defasında aynı şey yazmm

ama kirli arabaya "beni yıka" yazarım

laugh.gif
Elam
Soyutluğun sessizliği...
gölgem
özledim seni..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.