Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Bende Actim Sonunda Böyle Bir Topic :)
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
asiLDuA
Öncelikle selam aleykum ve rahmetullah,

Bir müddet aranızda olamayacağım için bu topiği açma gereği duydum. laugh.gif Yani hep açanlara hayret ederdim gidersem sessiz giderim derdim ama demekki gerekli oluyormuş.Yinede yazılara ve konulara devam etmesi için bir kardeşime nikimden devam etmesini rica ettim fakat nikim değiştirilirse kendisi için daha rahat olucaktır.Tatil vaktim gelmiş vel hasıl.Konularım ve devamı emanettir bir kardeşe.Kendisi devam eder benim yerime artık.Hakkınızı helal edin.Arada bir girer yine sizlerle paylaşımlara devam ederim.Selametle kalın.Hakkım var ise herkeze helaldir.
Kaveller
iyi tatiller Mehlika ,helal olsun sende helal et ,gerçi tatile gidiyormuşsun ama olsun smile.gif
ama tatilde olanlar geri kaçıyor güney çok sıcakmış blink.gif aslında yazın serin bi yerlere gitmek lazım.
asiLDuA
saol kaveller smile.gif)
:: LâL ::
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Meklikaaa şişşşttt aramızda kalsınnn kimse duymasınnn ...

Daha iyi oynaman lazımm bu oyunu .. hiç de inandırıcı gelmedi bana flaugh.gif

Eğer seni az buçuk tanımışsamm sanal da olsa mehlika yerini kimselere emanet etmezzz..

Tatilde de olsa arada bir gelir gider benimm gibi ..

Askerlikte bir deyimm var .. silah namustur .. verilmezzz biggrin.gif

Benimm tanıdığımm mehlika bu olamazzz cray.gif

hiç bir yere gitmiyoon.. bakk gidersennn beylere gün doğarr ona göree ..

Rahatça elini sallayan forumda .. sen bizim medarı iftiharımızsınnn .. good.gif

dua ile ...
asiLDuA
est.LAL senin güzel düşünncelerin kendin gibi yine saolasın güzel kardeşim.biraz öyle gerekti bakalım hayırlısı ama tamda yani bu konularla ilgili yazdığım ana denk geldi.smile.gif))) ileney le islam öyle anlamayın ha yani zaman trafiğinden sebep böyle oldu smile.gif zaten biliyorsunuz bazı sorunları her neyse kardeşler bu bir gitme değil nik değişicek allahın izniyle ve bir kardeşime emanet ederek biraz aravericem.inşallah.
ayna
ya ne tatiliymiş bu.bize tatil yakışır mı?her bulduğun fırsatta gel aramıza.sensiz bir islami forum düşünemem.o nedenle gitmeni istemem.nikini de sadece sen kullan.başkasına verme.
ubeydullah
hayırlısı mehlika kardeşim.rabbim kararını hakkında hayırlı kılsın
selametle inş
duanı eksik etme bizden
islam ve kulluk
biggrin.gif mehlika kardeşim inşaallah iyi gelir hepimize bi nevi tatil gerekir...

ve mehlika kardeş forumu terk etmez artık gizlenmek istiyor bi nevi biggrin.gif ...

-bizden kaçar mı?-
asiLDuA
JCuz.gif gdance.gif bu smileyleri yeni keşfettim smile.gif yok belki dediğinden olabilir ama nik değişene kadar bu gece son ge cem yani foruma sık giremeyeceğim için yasdım ne yapim ösendimmm gdance.gif dermişim shades.gif smile.gif)
islam ve kulluk
işin ilginç yani smileyleri tam gideceğin zaman keşfetmiş ve açıklamış olman

hımm burdan şu kanaate varalım mehlika kardeşim kim olduğunu bu smileyleri kullanışından bulabiliriz...

flaugh.gif
asiLDuA
hadi ya demee shhh.gif gerçekten yeni buldum bugün keşfettim dediğin gibi dur bari yazi yazimda smileyleri yapim hevesimi alim yoksa gösüm açik gidecekk shutup.gif pokey.gif crybaby.gif w00t2.gif icon_petting.gif nep.gif spaminated.gif dpac.gif orgu.gif
islam ve kulluk
bence dal parçasıyla öbürünnü gözü ile oynayan sana benziyo flaugh.gif flaugh.gif
EcMeL_iNaS
Senin için "Böyle bir başlığı en son açacak kişilerden biridir!" diye düşünmüştüm MehLiKa smile.gif

Esen kal... wave.gif
Alperenx
ALINTI(MehLiKA @ Jun 26 2007, 11:57 PM) *

hadi ya demee shhh.gif gerçekten yeni buldum bugün keşfettim dediğin gibi dur bari yazi y shutup.gif pokey.gif crybaby.gif w00t2.gif

su göze parmak isi hosuma gitti cok da ihtiyacim olacak ama pc. felc oldugu icin kullanamiyorum .. en kisa zaman da yeni pc. almaliyim .. :-)9 selametle
islam ve kulluk
inşaallah alırsın alperenx kardeş ...

Ecmel kardeş bi gün seni de böyle bir topic açarken görmeyelim biggrin.gif belki başkalarıda sizi öyle düşünüyordur ...
EcMeL_iNaS
Eğer foruma uzun bir süre girmezsem "Siz bana böyle yaptınız o yüzden gidiyorum, biraz işim var, bir süre aranızda olamayacağım" gibi başlıklı konular açmayacağımdan emin olabilirsiniz islam ve kulluk smile.gif
Benim hakkımda böyle düşünenler varsa en doğruyu düşünüyorlar zaten smile.gif

offtp.gif Size yüksek müsaadenizle bir soru sormak istiyorum islam ve kulluk: BAĞLAÇ OLAN DE DA NASIL YAZILIR??? cool.gif
islam ve kulluk
tercih sizindir ecmel_inas

saygı duyarım ...

henüz fark ettim inşaallah tekrar olmaz...
siyahzambak ve merve
benim helallik amaçlı açmış olduğum topik komedi olmuş ya.. biggrin.gif olsun ne diyelim.. ben ayrıca siz bana böyle yaptınız şeklinde bir şey yazmadım açık ve net duygularımı yazdığım için özür dilerim.. rahatsız olundu sanırım.. topiği kaldırın isterseniz rahatsızlık daha fazla sürmesin.. allah a emanet olun.. sad.gif
islam ve kulluk
estağfurullah duygularınızı yeterince iyi açıkladınız ki size verilen cevvap ve ricalar o doğrultuda oldu ...

yanılıyormuyum ?
siyahzambak ve merve
ok yanılan herhalde benim.. bilmem neden öyle bir topik açtıysam.. mehlika abla nında dediği gibi sessiz sedasız gitmek en iyisi... de ben helallik alıyim ve dua istiyim diye düşünmüştüm.. mü min kardeşlerimin duasını istemektede bi yanlışlık görmemiştim.. neyse siz sessiz sedasız gittim farzedin.. smile.gif sad.gif
islam ve kulluk
peki dua etmemişmiyiz kardeşim ?
siyahzambak ve merve
etmişsiniz sağolun... ALLAh razı olsun.. bundan sonra tıpppp konuşmuyorum.. biggrin.gif
leyyin
ALINTI(EcMeL_iNaS @ Jun 27 2007, 01:04 AM) *

Senin için "Böyle bir başlığı en son açacak kişilerden biridir!" diye düşünmüştüm MehLiKa smile.gif

Esen kal... wave.gif

Böyle diyen kişiler birkaç günü geçtim aynı gün içinde foruma gelebiliyor bleh.gif fool.gif
Bu tür başlıklar ziyadesiyle gereksiz olsa da hoş gitmişsin hoş gelmişsin wave.gif
TEVHİD
Mehlikacığım

Bı topiği yeni gördüm.Ara sıra diyorsun. Ama ne kadar aralıkla gireceksin, bir bilelim. Sık aralıklarla gireceksen sorun YOKKKK. lac.gif Amaaaa kendini çok özletirsen OLMAZZZ. nono.gif Sen bu sitede tanıdığım mis kokan güllerdensin kardeşim. Kendini çok özletme.Kıyamet kopar sonra bak karışmam kardeşim. Tatil yap. Tamam izin veriyoruz. Ama uzun sürmesin.Tamam mı canım?Seni seviyoruz ve özleyeceğiz. Bunu unutma tamam mı? Bu da benden sana tatil çiçekleri

flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif flowers.gif

Selam ve dua ile
leyyin
ALINTI(EcMeL_iNaS @ Jun 27 2007, 01:23 AM) *

Eğer foruma uzun bir süre girmezsem "Siz bana böyle yaptınız o yüzden gidiyorum, biraz işim var, bir süre aranızda olamayacağım" gibi başlıklı konular açmayacağımdan emin olabilirsiniz islam ve kulluk smile.gif
Benim hakkımda böyle düşünenler varsa en doğruyu düşünüyorlar zaten smile.gif

offtp.gif Size yüksek müsaadenizle bir soru sormak istiyorum islam ve kulluk: BAĞLAÇ OLAN DE DA NASIL YAZILIR??? cool.gif

Kusencan imzandan kopya çekebilirrrrr ohmy.gif flaugh.gif bleh.gif fool.gif
Mehlika gitmedi zaten bugün de burdaydı wink.gif
TEVHİD
ALINTI
Mehlika gitmedi zaten bugün de burdaydı

Öyle miii? Bakın buna pek sevindim. Demek ki henüz tatile çıkmamış.Neyse hayırlısı ile gider hayırlısı ile gelir inşallah. Acaba tatilde nereye gidecek? thinking.gif Merak ettim doğrusu.

Selam ve dua ile
asiLDuA
Tevhid abla saol.Nik değişti nik değişince şöyle bazen arkadaşımda bu nikle girip yazılara devam ediyor.durum bundan ibaret.smile.gif leyyin sendeki direniş bizde bazen olmuyor forumda smile.gif bak bir yazamadın forumu ayağa kaldırdın aferim yani :9 ecmel düşüncen için saol şu leyyin sana hiç çekmemiş :DDDDD siyahzambak kardeşim inşallah oradaki latifeleri yalnış anlamadınız kardeş.Makdisi selefia niki sizin adınıza ! Hayırlı olsun ! smile.gif)
leyyin
ALINTI(Makdisi-Selefia @ Jul 2 2007, 09:01 PM) *

Tevhid abla saol.Nik değişti nik değişince şöyle bazen arkadaşımda bu nikle girip yazılara devam ediyor.durum bundan ibaret.smile.gif leyyin sendeki direniş bizde bazen olmuyor forumda smile.gif bak bir yazamadın forumu ayağa kaldırdın aferim yani :9 ecmel düşüncen için saol şu leyyin sana hiç çekmemiş :DDDDD siyahzambak kardeşim inşallah oradaki latifeleri yalnış anlamadınız kardeş.Makdisi selefia niki sizin adınıza ! Hayırlı olsun ! smile.gif)

Efet çok savaşçı bir ruhum vardır bleh.gif
Demek arkadaşın senin adını kullanarak buraya yorum yazıyor thinking.gif Onun yerine o da üye olsun olmaz mı? fool.gif
offtp.gif Bu arada çok ince ruhlu olduğumu söylerler ama ...bleh.gif
asiLDuA
evet çok ince ruhlusun sweatingbul.gif gdance.gif
leyyin
ALINTI(Makdisi-Selefia @ Jul 2 2007, 10:20 PM) *

evet çok ince ruhlusun sweatingbul.gif gdance.gif

yes.gif shake2.gif huglove.gif jester.gif orgu.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.