Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Allah A Emanet Olun... Hakkinizi Helal Edİn... :((
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
siyahzambak ve merve

sad.gif selamün aleyküm arkadaşlar.. öncelikle hepinizden helallik istiyorum.. foruma üye olduüum süreden beri güzel şeyler paylaştım bu forumda.. yanlız foruma birtürlü alışamadım gitti.. forumda kendimi hep misafir gibi hissettim.. cray.gif . kimseden siyahzambağı kabullenmesini istemedim.. ama belirli kişiler harici çoğunluk tan aynı samimiyeti göremedim... kimseye kendimi kabullendirmek niyetinde değilim.. bu sebeple üyeliğimin iptalini taleb ediyorum..

bide ben arapça ilmimi bitirdim yeni icazet aldım.. önceki senelerde yarıda bıraktığım hafızlığım vardı.. şimdide hafızlığımı tamamlamayı düşünüyorum...18 yaşımı doldurduğumda arapça ve hafızlığımın tamamlanmış olmasını istediğimden çok azimlihareket etmeye çalışıyorum.. bu sebeble foruma girmeye pek vaktim de olmaz artık.. zaten misafir gibi hissediyorum kendimi uzun süreli aralıklarla girersem adapte olamam.. hepinizden beni dualarınızdan eksik etmemenizi rica ediyorum.. hepinizi ALLAH a emanet ediyorum... flowers.gif flowers.gif

hattab84
ALINTI(siyahzambak ve merve @ Jun 25 2007, 06:35 PM) *

sad.gif selamün aleyküm arkadaşlar.. öncelikle hepinizden helallik istiyorum.. foruma üye olduüum süreden beri güzel şeyler paylaştım bu forumda.. yanlız foruma birtürlü alışamadım gitti.. forumda kendimi hep misafir gibi hissettim.. cray.gif . kimseden siyahzambağı kabullenmesini istemedim.. ama belirli kişiler harici çoğunluk tan aynı samimiyeti göremedim... kimseye kendimi kabullendirmek niyetinde değilim.. bu sebeple üyeliğimin iptalini taleb ediyorum..

bide ben arapça ilmimi bitirdim yeni icazet aldım.. önceki senelerde yarıda bıraktığım hafızlığım vardı.. şimdide hafızlığımı tamamlamayı düşünüyorum...18 yaşımı doldurduğumda arapça ve hafızlığımın tamamlanmış olmasını istediğimden çok azimlihareket etmeye çalışıyorum.. bu sebeble foruma girmeye pek vaktim de olmaz artık.. zaten misafir gibi hissediyorum kendimi uzun süreli aralıklarla girersem adapte olamam.. hepinizden beni dualarınızdan eksik etmemenizi rica ediyorum.. hepinizi ALLAH a emanet ediyorum... flowers.gif flowers.gif

ALLAH RIZASI BİR ŞEYLER YAPANLARIN HER ZAMAN YAPACAK BİR ŞEYLERİ VARDIR
BİR ŞEYLER YAPMAK İÇİN BİR ŞEYLER YAPANLAR İSE HER ZAMAN NE YAPACAGIM DİYE DÜŞÜNÜRLER...

EĞER GERÇEKDEN BELİRTDİĞİNİZ GİBİ EĞİTİMLERİNİZE DEVAM EDECEKSENİZ İNŞ. BU SİZİN İÇİN DAHA HAYIRLI OLACAKDIR....NE MUTLU SİZE MÜSAİT OLDUĞUNUZA İNANDIĞINIZ VE BOŞ VAKDİNİZDEDE YİNE AYNI HAVAYI SOLUMAK İÇİN BURAYA ATMIŞSINIZ KENDİNİZİ İNŞ. RABBİM YAPDIĞINIZ VE YAPACAĞINIZ BÜTÜN DAVRANIŞLARINIZDAN RAZI OLUR VE İNŞ. SİZLERDE BİZE DU EDERSİNİZ....

VE YİNE MÜSAİT OLDUĞUNUZDA KARDEŞ OLDUĞUMUZU UNUTMADAN BURADA OLURSUNUZ....
asiLDuA
Derslerin daha önemli merve ama uğrarsan bizide memnun edersin arada bir gelmeni isteriz.Hem ne misafirliği olurmu öyle şey.Selametle kal.
islam ve kulluk
kimine misafir kimine kardeş...

sen bizim kardeşimizsin bi kere bi daha misafir olduğun kelimesini duymayım ...

Allah-u teala eğitim sürecinde yar ve yardımcın olsun ...

bir kaç günde bir aramızda görmek isteriz ...

-varsa hakkım helaldir sende et kardeşim-
Selman-ı Aydın
Hay Allah! Biz sana aradığın o sıcaklığı verememişsek suç bizdedir kardeşim.Ne demek hakkınızı helal edin?. Asıl sen helal et hakkını biz helalleşmiş olalım. Oysa ben sizin için, sandığınızdan daha farklı şeyler düşünüyordum. Sizi bu forumun kaliteli yazarlarından görürken bu yazınız inanın benim içinde süpriz oldu. Ben yazılarınızı çok beğeniyordum. Bu hissiyatınız bence gerçeği yansıtmıyor kardeşim. Ben dahil çoğu islamiforum.com üyesi sizden mennundur sanırım. Ha siz misafirlik konusuna "Müslüman'nın Dünyadaki misafirliği" olarak bakıyorsanız o ayrı. Bizim sizden farkımız yok,bizde öyle bakıyoruz inşAllah. (Böyle bakıyorsunuz dimi?) Yoksa yok öyle "kendimi misafir gibi hissettim." falan demek. Ama yine tekrarlayayım sizinle yakınlık,kardeşlik,saygı ve sevgi bağı kuramamışsak suç bizimdir kardeşim. Gitmek için benden helallik istemeyin! Eğitiminizi askatmamak şartıyla islamiforum.com'da kalmanızı istiyorum, gitmenizi değil! Ben yazılarınızın devamını bekliyorum. Gitmek yok!

Selametle...
RuhulhaK
hiçbir yere gitmiyorsun.
:: LâL ::
ALINTI(/R/uhullah @ Jun 25 2007, 10:26 PM) *

hiçbir yere gitmiyorsun.

moderatör kardeşimizi duydun merve zambak kardeşimm ... lac.gif

Bence kal ve paylaşımlarına devamm et .. yazıların çok güzell zamanla benimsenirsin kardeşim ..

Bu sevilmediğin anlamına gelmezz ... oldumu güzel kardeşimmm smile.gif
ileney
Acaba beni kimler seviyordur. biggrin.gif
RuhulhaK
smile.gif ya beni ya beni
Alperenx
ALINTI(ileney @ Jun 25 2007, 10:20 PM) *

ilenay ,merve , ruhullah ... bu nasil soru yaaaaa... delimi edeceksiniz beni ....?ßß
islam ve kulluk
şimdi bende ruhullah ve ileney gibi sorcam kıskanıpda soruyo diceksiniz biggrin.gif ...
asiLDuA
hım...kimlerin sevdiğini anlamak için mi yapılıyor diyorsunuz.))))
islam ve kulluk
bence en mantıklısı öyle biggrin.gif bende bi asra yapayım şunu ...
asiLDuA
hadi ya ohmy.gif biz geç kalmışız desene. sad.gif
islam ve kulluk
yok mehlika kardeş aramızda kalsın aslında tam zamanı biggrin.gif hemen bi topicde gidiyorum deyin ...
ileney
ALINTI(Alperenx @ Jun 26 2007, 12:18 AM) *

ilenay ,merve , ruhullah ... bu nasil soru yaaaaa... delimi edeceksiniz beni ....?ßß

Alperen, aklı başında bir kaç insandan birisin ama bazen sende gidip geliyorsun.
Alperenx
ALINTI(ileney @ Jun 26 2007, 01:42 PM) *

ALINTI(Alperenx @ Jun 26 2007, 12:18 AM) *

Alperen, aklı başında bir kaç insandan birisin ama bazen sende gidip geliyorsun.
ileney ,ileney .. sendemi anlamadim beni ileney.. dost'un attigi gül yaralar beni ...!
ne demek kimse sevmiyor beni ...(ancak müminler kardesdir ayet ) iman etmedikce cennete giremezsiniz birbirinizi sevmedikce iman etmis olmazsiniz .. eger müslümansak birbirimizi sevmek zorundayiz ... simdi anladin mi ne demek istedigimi.. bu merve ve ruhullah icinde gecerli .. selam ve dua ile
ubeydullah
siyahzambak ve merve kardeşim eğitiminiz her şeyden önce gelir .ama burada kendinizi misafir gibi hissetmeniz selman kardeşimin dediği gibi benide uzdu.burasu ummetşin buluştuğu nokta .yani sen misafir değil ev sahibisin .arada sırada burdaki kardeşlrinide ziyaret et. tamammı?rabbim seni muvaffak etsin inş hayırlısı ile ilmini bitirip davet kervanında hakkın olan yeri alırsın.dualarında bizi unutma
allah yar ve yardımcın olsun
selametle kal kardeşim
islam ve kulluk
alperenx kardeş şakayı ciddiye almış gibime geliyo biggrin.gif
hamzayurekli
s.a...

ahh kardesım bee bune duygusallık...

sen yalt kalk sukret bız 18 yasında ıken foum bıle yoktu .....

kendı ayakların ustunde yurumek neymıs onu anlamaya calıstık....

bence hersey gelır gecer gerıye ınsanın NİYETİ kalır.....

Allah ıcın ben hafızlık yaparken gunde 40 dk spor saatımız vardı ben ondada ders calısırdım....

gece 200 kısının yattıgı yerde sırf ders calısmak ıcın nobete yazdırırıdım kendımı....

Ve Ben Ozamanlar 12 yasında ıdım sız ne kada sanslısınız yaptıgınız ilmi bilerek yapıyorunuz....

Dayakdanmı Yanar Kalbım Anne Hasretındenmı....

Sana Desemkı...! Anneme Anne Dıyecek Yaslarda Anne'den Ayrılmanın Acısını Bılırmısın.....

Sana Desemki..! Camdan Baktıgında Koprude Gıden Otobuslerden Annene Selam Yolladınmı...

ben bunların hepsını cektım bır basıma 12 yasımda esyalarımı yıkamayı ogrendım...

istanbul gıbı kocaman sehırde kaybolmamayı ogrendım....

Ama Her sey Bır Yana ALLAHIMIZIN KELAMINI OGRENDIM.....

Mahmud Hoca Efendımızın Ellerı Arasında Buyudum.... cray.gif cray.gif

Sahsen Istanbulu bıraktıgıma degılde Fatih / Carsambayı Kursumu Hocamı Bıraktıgıma Bın Pısmanım....

Ve Kıymtını Bıl Bu Hunlerının Bır Bakmıs 38 yasına gırmısın yazacaksın anımsayacaksın bu guzrl gunlerını....

Dünü Yaşadık iyi kötü ama geri getiremezssin.....

Yarın için Hiç bir şey yapamazssın....

Sen ANI yaşa.....kardesım benım.... flowers.gif friends.gif
Alperenx
ALINTI(islam ve kulluk @ Jun 27 2007, 01:27 AM) *

alperenx kardeş şakayı ciddiye almış gibime geliyo biggrin.gif
islam kardes bu baglam da diger kardeslerimize de mesaj vermek istedim.fikirlerimiz catissa da sizi seviyorum diyenker var .. müslüman müslümani zaten sevmek zorunda .. fikirler catissa da yine de ayni nokta da birlesmek zorundalar .. anlatabiliyorum.. ortak yönlerimiz olmali selametle..(bak kardesimiz kendisini misafir gibi hissetmis oysa sirf müslüman oldugu icin sevildigini bilmeliydi )burda herkes ev sahibi

ALINTI(hamzayurekli @ Jun 27 2007, 03:25 AM) *

s.a...

ahh kardesım bee bune duygusallık...

sen yalt kalk sukret bız 18 yasında ıken foum bıle yoktu .....

kendı ayakların ustunde yurumek neymıs onu anlamaya calıstık....

bence hersey gelır gecer gerıye ınsanın NİYETİ kalır.....

Allah ıcın ben hafızlık yaparken gunde 40 dk spor saatımız vardı ben ondada ders calısırdım....

gece 200 kısının yattıgı yerde sırf ders calısmak ıcın nobete yazdırırıdım kendımı....

Ve Ben Ozamanlar 12 yasında ıdım sız ne kada sanslısınız yaptıgınız ilmi bilerek yapıyorunuz....

Dayakdanmı Yanar Kalbım Anne Hasretındenmı....

Sana Desemkı...! Anneme Anne Dıyecek Yaslarda Anne'den Ayrılmanın Acısını Bılırmısın.....

Sana Desemki..! Camdan Baktıgında Koprude Gıden Otobuslerden Annene Selam Yolladınmı...

ben bunların hepsını cektım bır basıma 12 yasımda esyalarımı yıkamayı ogrendım...

istanbul gıbı kocaman sehırde kaybolmamayı ogrendım....

Ama Her sey Bır Yana ALLAHIMIZIN KELAMINI OGRENDIM.....

Mahmud Hoca Efendımızın Ellerı Arasında Buyudum.... cray.gif cray.gif

Sahsen Istanbulu bıraktıgıma degılde Fatih / Carsambayı Kursumu Hocamı Bıraktıgıma Bın Pısmanım....

Ve Kıymtını Bıl Bu Hunlerının Bır Bakmıs 38 yasına gırmısın yazacaksın anımsayacaksın bu guzrl gunlerını....

Dünü Yaşadık iyi kötü ama geri getiremezssin.....

Yarın için Hiç bir şey yapamazssın....

Sen ANI yaşa.....kardesım benım.... flowers.gif friends.gif

hamza sus aglayip durma .. özledigin bir annen var mis ........ ya annesi olmayanlar ...
hamzayurekli
ALINTI
hamza sus aglayip durma .. özledigin bir annen var mis ........ ya annesi olmayanlar ...

Şimdi Efendıler efendısı Hz.Muhammed Musdafa Aleyhisselam Efendımız Yasamıs Olsaydı..Ve Bızde goremedıımız ıcın kahrolurduk acızlıgımızden gıdemedıgımızden caresızlıgımızden....

Ama Efendımız Rabbımıze Kavustugu ıcın Bızler Sadece Dua Etmeliyiz....Kuran Okumalıyız...Övmliyiz...Örnek Gostermelıyız...

Degılmı.....

Ve Aglamakla Acı Cekmek CoooK Başka kavramlar...

Degılmı...

X Alperen.... angry.gif

+ mesele biz degılız mesele kardesımızın yanlızlıgına coum bulmaktır...

bızımkısı sadece örnekti....

oldugu gıbı kabul etmeyı ogrnmelısın....x alperen...
siyahzambak ve merve
ALINTI

+ mesele biz degılız mesele kardesımızın yanlızlıgına coum bulmaktır...

smile.gif smile.gif

bazı arkadaşlara şunu belirtiyim bu topiği açma amacım sadece helallik istemek içindi.. beni kimin sevdiği yahut sevmediğini merak ettiği,mden ileri gelen bir durum değil.. bu konu pekte önemli değil.. herkes keyfince dalgasını geçebilir yanlız ben şu zor zamanlarımda dua istiyorum o kadar... bende sizlere ediyorum.. hem bilirsiniz misafirin duası kabul olurmuş... smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.