Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: O Banka Bıraktım..
Islami Forum - Popüler Forum > EDEBİYAT VE DÜŞÜNCE > .·[ EDEBİYAT ]·.
islam ve kulluk

Hani bir banka gitmiştik. Orda birbirimizin kalblerindeki tüm duyguları nasıl paylaştığımıza , bu duyguların birbirlerini nasıl tamamladığına o bank tanıklık etmişti. Bütün gün senin aklındaydı biliyorum. Çünki gelmeler gitmek içindi. Gideceğimi düşünerek kalbinde bir çok hüzün oluşturuyordun. Benim kalbimde ise gideceğim için oluşuyordu. Biliyorduk ikimizde tekrar birlikte olabileceğimizi , ama ayrı halde geçecek olan zamanın olmamasını istiyorduk değil mi?

Ama bu ayrılığın içerisine bir sır saklamak gerekiyordu. O sırda o bankda. Ben o banka kalbimi bırakmıştım. Sen oyrulduğunda güç versin , sen yalnız kaldığında yanında olsun , sen üşüdüğünde sarıp ısıtsın hep yanında olsun ve varlığımı hissettirsin diye. İhtiyacın olmayınca hiç ses etmesin ihtiyacın olunca da hep seni sahiplensin diye. Sen bana kalbini hediye etmemişmiydin? evet etmiştin o halde o kalbi sonuna kadar koruyabilsin diye o bankta duruyor kalbim...

Artık gitme vaktim gelmiş ve çatmıştı. Biliyorsun ki en az senin kadar bende istemiyordum zamanın geçmesi hatta dursun istiyorduk. Saatleri görünce kalbimiz hüzünlerin yüzümüz asık olurdu. Ama zaman bu işte. Durmuyordu. Eninde sonunda beklenen an gelecekti ve geldide...

Sen bana hissettirmeden gözlerinin bir ucundan sızan göz yaşlarını benden saklamaya çalışıyordun. Giderken hüzünlü gitmeyim diye. Ama benden saklayamayacağını da biliyordun. Çünki kalblerimizin bir olduğunu ve ruhlarımızın sevgi ile birleştiğini biliyorsun. Ve tek vücut bir tarafını hissederken diğer tarafını nasıl hissetmesin ?

Gidiyordum artık ama bu gidiş nasıl bir gidişse kalblerimizi parçalamıştı. Gene geliceğimi bile bile üzülüyorduk. Sen bana bende sana bakıyordum. Aramızda bir cam parçası vardı. Gözlerimizde manalar yüklüydü. Sen beni bırakıp nereye gidiyorsun diyordun bana , ama ben seni bırakmıyordum ki...

Gidişimin senin içni olduğunu biliyordun ama kalbin aklını kabullenmiyordu. Bende sana bakarak :

"hayır gitmiyorum , ben o bankdayım ne zaman ihtiyacın olursa gidip bakabilirsin" diyordum...

islam ve kulluk
fizikci
cray.gif İslam herşeyide anlatmışsın cray.gif
ubeydullah
smile.gif çok hoştu islam
islam ve kulluk
ALINTI
İslam herşeyide anlatmışsın

her şey bu foruma sığmaz sende biliyorsun fizikciğim ...

ubeydullah kardeş teşekkür ederim ...

Allah-a emanet olun
:: LâL ::
Hmmmmm.. çok gusellll .. yorumm yookkk smile.gif

devamı gelsinnn ... wink.gif

Alla alla yaa resim arşivimde ki bu resim'in burda işi neee .. confused1.gif

yok olmuş biri çalmışşş belli oldu kimin gizlice girip aldığıııı biggrin.gif

dua ile ...
MoqavemaT
Ellerine sağlık kardeşim güle olmuş.
islam ve kulluk
biggrin.gif lal kardeş çaktırma ...

ben teşekkür ederim lal ve badevlet kardeşlerim.

Allah-a emanet olun
Elam
sad.gif yureginize saglık...

izin verirseniz alıntılamak istiyorum siteme eklemek için..
islam ve kulluk
demek siteniz var yeni öğreniyorum

tabi kardeş müsaade sizin ...

-sitenizin ismini bir verin belki ziyaret etmek nasib olur-

Allah-a emanet olasın
Elam
cok tesekurler..en kısa zamanda ekleyecegim inşallah..

adresi profilden alabilirsiniz..smile.gif
Elam
ekledim inşallah kardeşim tekrardan tesekkurler..

http://mnelam.blogcu.com/3473496/
islam ve kulluk
ben teşekkür ederim kardeşim

siteni çok hoş tasarlamışsın ellerine sağlık

inşaallah daha geniş bir çerçevede ziyaret eme imkanım olur ...
leyyin
Yazı iyi hoş da sanki devamı gelecek sanıyorsun da aniden kesilmiş gibi smile.gif
Ama teşekkürler yüreğini açtığın için wink.gif
Teşekkürler
<#thank#>
islam ve kulluk
leyyin kardeşim devam ettirecektim ama o anki psikolojik durumum müsaade etmedi dersem sanırım beni anlarsın ...
musalli
cray.gif harika,gönlüne sağlık islam kardeşim...insan o bankta kalbini değil nelerini bırakıyor ama
yetmiyor işte yetmiyor... cray.gif cray.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.