Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Otobüs Yolculuğunda En çok Sinir Olduğunuz şeyler
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ ANKETLER ]·.
Sayfa: 1, 2
suheyl622
Allah izin verirse bugun Tr ye gıdıyorum.otobus yolculugunda bır takım seyler acayıp sınırlerımı bozuyor.pekı sizi neler rahatsız eder?
secenekler koymustum nıye cıkmıyo
neyse barı buraya yazayım

1-horlama sesi
2-hohlama sesi
3-bir grup hanzonun yüksek sesle muhabbet etmesi
4-sakız sesi
5-tesbih tıkırdatma sesi
6-ben hepsine gıcıgım
ayna
yanımda şişman bir hanımın oturması bir
çocuklu bir hanımın oturması iki
çok konuşan bir olması üç
abur cubur yemesi dört
muavinin asılması beş
islam ve kulluk
muavinin asılması mı ? hımm hakikaten sinir oluncak durum ...

çok hasta veya yorgun iken bir sürü genç otururken iki kişinin başıma ikilip şu gençlerde kimseye yer vermiyor diye başlayan konuşmaları ...
Evenstar
ALINTI(islam ve kulluk @ Jun 22 2007, 12:19 AM) *

muavinin asılması mı ? hımm hakikaten sinir oluncak durum ...

çok hasta veya yorgun iken bir sürü genç otururken iki kişinin başıma ikilip şu gençlerde kimseye yer vermiyor diye başlayan konuşmaları ...

aynen

bir de kara bahtım kör talihimden olacak ,üzerime düşen insanlar,genellikle şişko oluyorlar,arkalara geçerken elinizden tutunanlar,hayır askı gibi halim mi var(iett halleri bleh.gif )
asiLDuA
Sevdiklerimden ayrılmak ve Yalnız tek başıma eşsiz yolculuk etmek moralimi bozar herzaman.2.ciside otobüsteki müziklere hep sinir olmuşumdur.Gayrisini pek takmam.
suheyl622
biz sık sık uzun yolculuklar yapıyoruz.bır keresınde Türkiye'den Suriye'ye gelirken ön koltukta Irak pasaportlu bir adam oturuyordu.ayakkabısını cıkartmıs ve bır ayagını koltuga dogru kaldırmıstı.ortalık cok agır kokuyordu.ben de sakasına esıme dedım kı adama soylesene ya ayakları kokuyo dıye.o da cılgın dedı kı adama ayakkabılarınızı gıyer mısınız lutfen kokuyo da.adam dedı kı benım ayagımda sandalet var.yanı klımalı.neyse bız de baska bır koltuga gectık orası da kokuyo megersem arabanın halıları nemlıymıste o kokuyomus.adamcagızın gunahını aldık.
neyse bugun Allah ızın verırse Türkıye ye aıle zıyaretlerıne gıdıyoruz.dua edın arkadaslar kazasız belasız gıdelı.gecen gun bır arkadasımızı uzun yol otobusunde uyuyan şoför yüzünden kaybettık.
Suriye yi ucakla gececegız ınşaAllah.çünkü Kamışlı'ya giden otobuste bır ton bedevi var koca koca adamlar cekırdek çitleye çitleye gıdıyorlar şöför de öyle.bı acayıplar yanı.
SimRe

otobüs yolculuğunda en nefret ettiğim sıkışıklıktır....tabi bu şehirçinde....

şehirlerarası yolculuğu çok severim smile.gif ....ama pis kokuya tahammül edemem....ne olursa olsun....
Alperenx
ekmek yoksa pasta ya buyrun,, otobüs den korkanlar tren'e buyrun :-)) bekara ... bosamak kolay ;_))))
siyahzambak ve merve
şehiriçinde sıkışpıkış yolculuktan.. herkesin birbirine sürünmesinden nefret ettiğim için genelde taksiyle yolculuk ediyorum.. bu şekilde huzurlu ve rahat .. arkamda ki erkekmi kadınmı kuşkusu olmadan yolculuk ederim.. şehirdışına yolvuluklarımda eğer teksem muhakkakki yanımda bir bayan oturması için önceden yer ayırtırım.. genelde volkmen filan dinlediğimden horlama seslerini duymam.. rabim hayırlı yolculuklar nasib eylesin.. malum tatile çıkıcas yakında:)
SimRe
ALINTI(Alperenx @ Jun 22 2007, 01:20 PM) *

ekmek yoksa pasta ya buyrun,, otobüs den korkanlar tren'e buyrun :-)) bekara ... bosamak kolay ;_))))

Alperenx sen Kenya da mı yaşıyosun.....dilini pek anlayamıyorumda.... laugh.gif laugh.gif

mervecim tamam sen zenginsinde biz hergün taksiye binemiyorsak nolucak.... crying.gif oleyo.gif
Kaveller
yolculukta en tahammül edemediğim şey, çoçuklar .
zır zır ağlarlar ,çok soru sorarlar .
en iyisi hiç yüz vermemek ,sakın sevmeye falan kalkmayın hemen annesi çoçuğu kucağınıza verir .
veya yaşlı biri varsa illa konuşmak ister ,kulağınız daki mp 3 ,bakarak''' şimdi de bu fişler çıktı ,gençlerin hepsinin kulağın da bir fiş ! :laugh:der
megatherion
öndekinin koltugunu yatırmasııııı sinirimden aglıyorum crying.gif angry.gif
Alperenx
ALINTI(SimRe @ Jun 23 2007, 08:29 AM) *

ALINTI(Alperenx @ Jun 22 2007, 01:20 PM) *

Alperenx sen Kenya da mı yaşıyosun.....dilini pek anlayamıyorumda.... laugh.gif laugh.gif

mervecim tamam sen zenginsinde biz hergün taksiye binemiyorsak nolucak.... crying.gif oleyo.gif

yine simre yine obsayt!! cevap merve den gelmis zaten taksi bin , özel oto bin ve tren'e bin ok ..??yok siz yine anlamadiniz .... selametle. ( himm bulabilirsen kagni da olur )
hamzayurekli
..

Ayagındakı Ayakkabıyı Cıkarıp Kokuyu dırek yayın yapan kısılerden .....

Koltukların Darlıgından..........

Koltugu Arkaya DayamaCalısırken Arkadakınınde bana baskı yapması....

No Otobus...

Yes Tren...... bleh.gif
Zemahşeri
Valla benim hayatım minibüs ve vapurla geçtiği için ordan devam ediyim.

Minibüs:

Minibüs şöförünün fetiş haline getidiği kornası.

Aynı minibüs şöförünün asabi hareketleri ile yolcuları kendilerini hız treninde imiş gibi hissettirmeleri.

Minibüsün cam kenarına kasten, gelen rüzgardan rahatsız olacak kişilerin oturması.Bu insanlar bu sıcak havalarda camı kapatmaktan haz duymaktadılar.

Minibüs şöförüne falanca yer ne kadar dendiğinde bir homurtudan başka bir şey duymamak.

Arkadan gelen paralarla minibüsçüye muavinlik yapmak.

Minibüsçünün "oralarda hala bir yer olmalı, var biliyorum" psikopatlığı ile münibüsün istihap hattini aşıp bizi insanlıktan çıkarması.

Minibüste çalan müziklerin insanı müzik düşmanı yapması.Heleki bir laz münibüsüne bindiyseniz işte o zaman bittiğiniz andır.Otobüsten indiğiniz halde omuzlarınız öne arkaya hızlı aralıklarla gitmeye devam edecektir.

Arkadaki yolcunun "parayı uzatırmısın?" derken omzunuzu matkap gibi delmesi.
Alperenx
ALINTI(Zemahşeri @ Jun 24 2007, 11:37 AM) *

Valla benim hayatım minibüs ve vapurla geçtiği için ordan devam ediyimMinibüste çalan müziklerin insanı müzik düşmanı yapması.Heleki bir laz münibüsüne bindiyseniz işte o zaman bittiğiniz andır.Otobüsten indiğiniz halde omuzlarınız sağa sola hızlı aralıklarla gitmeye devam

giygidi (kemence) bir baslarsa sonu gelmiyor,ve sinirlerim lacka olur :-))) selam ve dua ile
ayna
herkes bu dertten müzdaripmiş demek.okurken hep ahh çektim.hep aynı sorunlar var.şehir içinde en utanılacak durum ise özellikle uzun yol taksiminde önde gençlerin oturup uyumuş numarası yaparak yaşlılara yer vermemesidir.bir gün herkes yaşlanacaktır
SimRe
ALINTI(mihrican @ Jun 24 2007, 06:08 PM) *

herkes bu dertten müzdaripmiş demek.okurken hep ahh çektim.hep aynı sorunlar var.şehir içinde en utanılacak durum ise özellikle uzun yol taksiminde önde gençlerin oturup uyumuş numarası yaparak yaşlılara yer vermemesidir.bir gün herkes yaşlanacaktır

evet mihrican haklısın....birgün hepimiz yaşlanıcazz...eğer bugün yaşlılara değer verirsek yarın bizde değer görürüz diye düşünüyorum.... good.gif

alperenx obsayt ne.... oleyo2.gif oleyo.gif flaugh.gif
Alperenx
[quote name='SimRe' date='Jun 25 2007, 11:20 AM' post='182291']
[quote name='mihrican' post='182076' date='Jun 24 2007, 06:08 PM']

alperenx obsayt ne.... oleyo2.gif oleyo.gif flaugh.gif
[/quote]

simre hakem'e sor ben anlamam .. :-))
SimRe

senden iyi hakem bulamadım.... laugh.gif .....
siyahzambak ve merve
ALINTI
mervecim tamam sen zenginsinde biz hergün taksiye binemiyorsak nolucak....

simrecim zengin filan değiliz yaf... yani ben pek fazla şehiriçi yolculuğu yapmaktan hoşlanmam genelde seyahata çıkarız ailecek.. yanlı şehiriçinde genelde tabanvay a biniyorum.. biggrin.gif biggrin.gif tabanvay la çok yorulucaksam o zaman taksi yi tercih ediyorum..
anlaştık mı canım... smile.gif zengin değülük yani.. tongue.gif tongue.gif
SimRe

merwecim ...zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış... fool.gif flowers.gif ....afedersün... wave.gif
jetlii_fearless
Tam uykuya geçecekken bakarsın oradan bir bebek sesi gelir. "Vığyyy Vığğyy".. biggrin.gif biggrin.gif

hamzayurekli
ALINTI
Arkadaki yolcunun "parayı uzatırmısın?" derken omzunuzu matkap gibi delmesi

gecerım arkaya bakarım keyfıme...tongue.gif
aLaTurCa
senelerdir otobus yolculugu yapmadigimdan, sadece yolculuk esnasinda en sevmedigim cocuklardir, genelde hep arkamda bir cocuk olur, koltuga tak tak ayaklariyla vururlar yada baska sesler, elleri kollay ayaklari hic rahat durmaz. Genelde ucakta yerime gecmeden once beklerim arkamdakilerin oturmasini, cocuklu olan koltugun onune gecmemek icin, yine sonradan yer degistiren olur her seferinde bir cocuk arkamda olur maalesef wallbash.gif artik hic toleransim yok, aninda sert olup rahat dursana diyorum cocuklara, yada ailelerine cocuklarina bakmalarini soyluyorum, eh rahat bir yolculuk hakkimiz herhalde diye dusunuyorum..
hamzayurekli
Ya Aqua Ucakdan hıc bahsetme yaaa.... biggrin.gif

Ilk Bındıgımde Yurt Dısına Ucmustum 3 saat bızmek bılmıyordu hyattakı en uzun gecırdıgım zaman o andı...

sonra yanımda ayşe dıye bır kız vardı aman Allahım bu nasıl kasıntı gorsenız gorende Hulya Avşar Zanneder.. bleh.gif

Konusmaya Calısıyorum Olmuyor Cunku Cocuklarla Mutlaka Anlasırım Gulduremedıgım Cocuk yoktur desem yanılmam erhalde nesse...

bır kalktı ucak ben basladım şehadete yaww oylekı kendımı nasıl sıkmıssam uyuya kalmısım hanı 2-3 saat degıl (keşke) sonra ben bır sıcradım korıdorda satıs yapıyorlar yaaa o araba benım ayagıma vurmus bnım ayakta ucagın ortasına koymusum bu kadar dar olurmu yaaa sıgdıramamısım nesse..

carpınca ben dustuk zannettım ama nasıl tırsmısım pardon pardon ınan varya dovecektım salak kızı hostesmıs sankı tır suruyor ınsan kocaman ayagı gormezmı yaa... boxing.gif

ucak deme bana yanıııı.... doh.gif
ferah_diba
BENM DE SİNİR OLDUĞUM BİŞEY VAR..ÇOCUKLAR ZIR ZIR AĞLAR YA DELİ OLURUM. HELE BİDE YOK UZUNSA İİCE ÇİLEDEN ÇIKARIM. HA BİDE SESLİ TLFN KONUŞMALARINDAN HİÇ HAZ ETMEM weety.gif
DuYGuSaL
Her gün 40-45 dakikamı otobuste geçirdiğim için iyi bilirim o sıkıntıları bende söyleyim..
Şoförün aynadan bakıp pis pis sırıtması
Tam karşıma oturan adamın suratıma bakıp durması..
Fazla kalabalık...
Sesli sesli gülen erkekler..
Sakız çiğneyen kadınlar..
Arka koltuğa oturup kızlara bakan erkekler...vs. vs...
bukle
uzun yolculuık yapacaksam eğer şoförün sigara içmesine sinir olurum-çünkü midemi bulandıırıyo-
Gece yolculuğu terciiihimdir
bebeği olan kadınların otodayken emzirmwlwri smile.gif
ağlama sesleri ve ne yapıldıysa çocukların susmamalrı
muavinin konuşmak için sürekli gelip bişey ikram etmesi ki ondan mide bulantısı için kusacak bişeyler istemenize rağmen (sanırım benle kimse yolsuluk yapmak istemez)
soğuk bir ortam olur klimaları hep bana isterim,temiz ve sessiz yolculuk terciiiiihimdir
en iyisi benim arabamla gitmek D
Alperenx
bukle de pasta yiyenlerden
bukle
ALINTI(Alperenx @ Jun 28 2007, 01:01 AM) *

Anlamadım espriyi dry.gif
hamzayurekli
ALINTI
Arka koltuğa oturup kızlara bakan erkekler...vs. vs...

sen Aldırma Onlara Ordan Sadece Zihinler Okunur.....Duygusal....ben Kıdemlı Musterıyım deseydın

Bakmazlardı belkı..... gleam.gif
Alperenx
ALINTI(bukle @ Jun 28 2007, 12:04 AM) *

olay fransa da gecer.. ,halk yemeye ekmek bulamiyor diye dert yanarlar kral 'a ( aslinda kral degil öyle kabul edin ) o da ekmek bulamiyorlarsa pasta yesinler der .. Tam.?,, sizinki de ona benzer bir sey otobüs den rahatsiz oluyorsaniz özel oto ya binin misali .. yeterlimi kardes ? bu kadar izahat
hamzayurekli
ALINTI
olay fransa da gecer.. ,halk yemeye ekmek bulamiyor diye dert yanarlar kral 'a ( aslinda kral degil öyle kabul edin ) o da ekmek bulamiyorlarsa pasta yesinler der .. Tam.?,, sizinki de ona benzer bir sey otobüs den rahatsiz oluyorsaniz özel oto ya binin misali .. yeterlimi kardes ? bu kadar izahat

Birinde Yoksulluk Anlatılıyor.....

Digernde ise (buklede) rahatsızlıı anlatıyor....

ALINTI
yeterlimi kardes ? bu kadar izahat

izahat basarısız.....
Alperenx
yani hamza bir sen eksikdin .. icerigi önemli degil ... 2. secenekler lüx degil mi ? deveye hendek atlatsam daha kolay .. selametle

(en iyisi benim arabamla gitmek D)
bukle
ALINTI(Alperenx @ Jun 28 2007, 08:32 PM) *

biggrin.gif flaugh.gif biggrin.gif clapping.gif yahoo.gif
suheyl622
ALINTI(bukle @ Jun 28 2007, 12:34 AM) *

uzun yolculuık yapacaksam eğer şoförün sigara içmesine sinir olurum-çünkü midemi bulandıırıyo-
Gece yolculuğu terciiihimdir
bebeği olan kadınların otodayken emzirmwlwri smile.gif
ağlama sesleri ve ne yapıldıysa çocukların susmamalrı
muavinin konuşmak için sürekli gelip bişey ikram etmesi ki ondan mide bulantısı için kusacak bişeyler istemenize rağmen (sanırım benle kimse yolsuluk yapmak istemez)
soğuk bir ortam olur klimaları hep bana isterim,temiz ve sessiz yolculuk terciiiiihimdir
en iyisi benim arabamla gitmek D

uzun yolculukta bebegini ac mi birakacak kadin tabii ki emzirecek benim kizim mama yemiyor mecburen emziriyorum arkadasim bebegin olsun seni de goruruz

ALINTI(Alperenx @ Jun 28 2007, 08:32 PM) *

kral degil o maria antuanet denilen bir hatun kisi.
SERPİL
Buraya da hep çocuğu olmayan kişiler yazmış. Napalım çocuklarımızı bagajda mı getirelim? angry.gif Sanki siz çocukken başkalarını rahatsız etmediniz? Böyle konuşanların hepsi çocukken haşarı olandır. angry.gif Emzirme konusuna gelince kısa mesafe için olmasa bile uzun yolculuklarda mecbur olunur. Tabiki iyice örtünmek koşuluyla. Sizin çocuğunuz olunca görücez bakalım.
hamzayurekli
ALINTI
Sizin çocuğunuz olunca görücez bakalım.

Serpil kardesım oyle Bır yazmıssınızki Sankı Beddua gıbı Evlenmeyı Dusunmuyordum su sıralalr küllün sildim...... blink.gif
MoqavemaT
Şu sıcakta dolmuşun tek açık penceresinin önüne bir yaşlının yada cereyan yaparda ölürüm diyen bir kılın oturmasıdır. Yaşlıysa sabreder kıl ise orada öldürmeyi planlarım genelde.

Eylemlerim devam edecek tongue.gif
bukle
ALINTI(Gazneli @ Jul 31 2007, 02:24 AM) *

Şu sıcakta dolmuşun tek açık penceresinin önüne bir yaşlının yada cereyan yaparda ölürüm diyen bir kılın oturmasıdır. Yaşlıysa sabreder kıl ise orada öldürmeyi planlarım genelde.

Sana niye sinirli dediklerini şimdi anladım biggrin.gif
SERPİL
ALINTI(hamzayurekli @ Jul 31 2007, 02:11 AM) *

ALINTI
Sizin çocuğunuz olunca görücez bakalım.

Serpil kardesım oyle Bır yazmıssınızki Sankı Beddua gıbı Evlenmeyı Dusunmuyordum su sıralalr küllün sildim...... blink.gif

Estafirullah beddua değil. Siz evlenin bişi olmaz flaugh.gif (Çocuk olana kadar, sonrası karalık) fool.gif

ALINTI(Gazneli @ Jul 31 2007, 02:24 AM) *

Dediniz tipler başka bir yere oturmayı da kabul etmez, camı da açtırmaz. Biz de sıcaktan kurdeşen dökeriz. fool.gif
yalnız
konuşan adamlarrrrrr bıde sıgara ıcenler.
hamzayurekli
daha evelsi gun yolculukdan gelıyordum arkadfasım tam arkamda cocuk mırılda mırıl mırılda mırıl baba gell baba gell dedım senın babanada senı susuturmayan annenede artık boyle kafaı koltuga vuruyorum 5 dk ses kesılıyor uyudum uyudum yoksa gene bır bır dedım ıcımden arabanın dıreksıyonunu cevırım temellı urtulsammı.....
ümeyr
insanları rahatsız eden davranışlardan hepsinden rahatsız oluyorum
SERPİL
Hamza yakın zamanda bir otobüs yolculuğu yapacak mısın? flaugh.gif ne zaman nereye gideceksen bana söyle de, tam arkanda oturalım ailecek. flaugh.gif biggrin.gif Benim iki çocuğum var da o bakımdan şeyeetim. flaugh.gif Hem de biri 17 aylık, diğeri 5 yaşında. Hadi gel tahammül et. fool.gif fool.gif
imamhatiplim__34
valla 4 sene okuluma gidip geldim otobüslerde en nefret ettiğim şey tıklış pıklış yolculuk yapmak bide iğrenç ağır kokulu parfümlerle otobüse binenler oluyo benim şahsen midem kalkıyo sabahın köründe.. biggrin.gif ayrıyeten şehirler arası yolculuklardada bilemem kaç desibelle horlayan adamlar oluyo valla sabaha kadar uyku girmiyo insanın gözüne... crying.gif smile.gif
jetlii22
Kadınların sürekli dedikodu yapması
gerçekyüz
pis
ter kokanlar vae
doğanay58
VALLA OKADAR ÇOK GICIK OLUNACAK KONU VARKİ OTOBÜS İÇERİSİNDE.

BUNLARDAN BİRİDE ŞÖFÖRÜN NAMAZ VAKTİNDE DURMASI İÇİN UYARILDIĞI BÖLÜM ADAM DİYORKİ YOLDASIN CANIM NE OLACAK KAZA EDERSİN YA OKADAR RAHATKİ SANKİ NORMAL BİŞİYMİŞ GİBİ BİDE BUNU KALKIP SÖLEMEZMİ ALSANA GICIKLIK İŞTE
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.