ayna
Jun 21 2007, 10:49 PM
Pembe
Dışa dönük, konuşkan, iyimser, enerjik, neşe kaynağı insanlardır. Yalnız olmaktan, yalnız kalmaktan, sessizlikten hoşlanmazlar. Heyecanlı, tutkulu, coşkulu konuştukları ve çevrelerine enerji yaydıkları için lider yönleri vardır. Duygusaldırlar. Hobileri vardır. Kolay iletişim kurarlar. İçten ve sevecendirler.
Övülmeyi beklerler, övüldüklerinde motivasyonları artar, tersi durumlarda çabukmoralleri bozulur. Değişken ruh halleri vardır. Renkli giyinir, yüksekses tonu ile ve çok konuşurlar. Abartılı el kol hareketleri vardır. Sürekli hareket halinde olmaları ile dikkat çekerler. Meraklı kişilik yapıları vardır. Konuşurken konudan konuya atlayabilme yetenekleri üstseviyededir. İlgi alanları hızla değişebilir. Sürekli yaratıcı fikirleri vardır. Duygusal ve insancıl olmaları en önemli özelliklerinden. Örnek ünlüler: Adile Naşit, Barış Manço, Sadri Alışık, Sakıp Sabancı, Hıncal Uluç, Armağan Çağlayan.
Mor
Düzenli, planlı, idealist, çözümleyici, detaycı ve mükemmeliyetçidirler. Düsturları 'yaptığını en iyi şekilde yap'tır. Her şeyin doğru olmasını isterler. Kötümserdirler, olumsuzluklara çok odaklanırlar. Vücut hareketleri oldukça düzgündür. Oturmaları, kalkmaları ve yürüyüşleri ölçülüdür. Uyumlu ve düzgün giyinirler. Kararlarda en az risk alacak şekilde hareket etmeye çalışırlar. O nedenle yavaş karar verirler. Kendilerini güvende hissetmek isterler. Toplumsal olaylara yüksek duyarlılık gösterirler. Yardım kuruluşlarında gönüllü çalışırlar.
Sakin ve ilgilidirler. Çok bilir, çok dinlerler. Ne düşündüklerini belli etmez, soru sormaktan çekinmez ve daha az açıklama yaparlar. Detaylara önem verirler. Örnek ünlüler: Rahmi Koç, Erol Evgin, Hulki Cevizoğlu.
Kırmızı
Güç ve kontrol onlar için önemlidir. Hırslı, otoriter, kararlı, işkolik, girişimci, dinamik, coşkulu, dediğim dedikçi, agresif ve asabidirler. Mücadele ve liderlik ruhu taşırlar. Rekabet etmekten çekinmezler. Kolay vazgeçmezler. Kazanmayı ve birinci olmayı isterler.
Başkalarının dikkatini çekerler. Sosyal katılımı severler. Eğilimleri belirlerler. Yeni fikirleri ilk onlar uygular. Hızlı karar alırlar. Kararlarından kolay dönmezler. Lider olmak, tanınmak, takdir görmek isterler. Baskın kişilikleri vardır. Güçlü el sıkışır, sürekli göz teması kurarlar. İleri düzeyde sözel iletişime önem verirler.
Az dinler, yüksek sesle, hızlı ve vurgulayarak konuşurlar. Mimiklerini kullanırlar. Fonksiyonel elbiseleri tercih ederler. Sporla ilgilenmeyiseverler. Hızlı hareket ederler. Direkt konuya girmeyi tercih eder, konuşmalarında işaret parmaklarını kullanırlar. Bu özellik, son sözü kendilerinin söylemek ve hakimiyetlerini kabul ettirmek istemelerindendir. Doğru olma, mükemmel olma onlar için önemlidir. Stresli ve gergin oldukları zaman saldırgan olabilirler. Örnek ünlüler: Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Baykal, Fatih Terim, Uğur Dündar, Kadir İnanır, Margaret Thatcher.
Beyaz
Sakin, telaşsız, çatışmayı sevmeyen, uzlaşmayı tercih edenyapıları vardır. Çok dikkat çekmekten rahatsız olduklarından, genelde koyu renk ve sıradan giyimi tercih ederler. Alçak sesle, yavaş konuşmayı severler. İyi bir dinleyicidirler. Bu nedenle sağlam dostlukkurarlar. Mütevazıdırlar. Değişime karşı dirençlidirler. İnce zeka ürünü esprileri vardır. Temel felsefeleri hayatla barışık yaşamaktır.
Az enerji ile iş yapmaya bayılırlar. Başkaları ile çalışmaktan mutluluk duyarlar. Ego çatışmalarına girmez, arka planda olmaktan rahatsızlık duymazlar. Güç arayışı içinde değillerdir. Yardım etmek için işlerini bırakırlar. İnsan odaklı, arkadaş ve dost canlısıdırlar.İnsanlarla güvene dayalı iletişim ve ilişki kurarlar. Empati yetenekleri yüksektir. Sizin duygularınıza karşı duyarlı bir gruptur. Güven verirler. Tutarlı ve güvenli kişilerdir. Örnek ünlüler: Bülent Ecevit, Yıldırım Akbulut, Ahmet San, Süleyman Saba, Gordon Milne, Lucescu''.
ubeydullah
Jun 21 2007, 10:53 PM
belki saçma gelecek ama bende herrenkten özellik var
şimdi benimki ne oluyor?
ebruli rengimi?
fuzuuli
Jun 21 2007, 11:06 PM

mihrican avatarını gördükçe yavrucak ağlıyo diye üzülüyorum

değiştiremezmiyiz
ayna
Jun 21 2007, 11:19 PM
peki değiştiririm.yenisini bulana kadar idare et olur mu kardeş.en kısa zamanda değişecek..
suheyl622
Jun 21 2007, 11:24 PM
eskiden rengim siyahtı artık pembe.ama;Armağan Çağlayan'la aynı kategoride olmaya yüreğim dayanmaz.
megatherion
Jun 23 2007, 06:51 PM
pembe

bana uyar ama Adile Naşit var..idare etcez artık
siyahzambak ve merve
Jun 24 2007, 10:14 PM
her renkten de var.. nolcak şimdi..

ama ben mor renge bayılırım... bide çok ciyak olmamak şarıyla pembe.. beyaz renkte hiç bana göre değilmiş.. ayrıca aşırı sakin ve ağır tempolu insanlarla pek muhabbet kuramam nedense.. muhabbetleride çok monoton olur bazı sakin kişilerin ve beni sarmaz...
kilit
Jun 24 2007, 10:45 PM
ben biraz ebruliyim galiba hepsinden biraz var
:: LâL ::
Jun 25 2007, 09:01 PM
Moooor benimm rengimm ..
Mor güç ve asaleti temsil ederr .. ayrıca
Alperenx
Jun 26 2007, 02:57 PM
ALINTI(SimRe @ Jun 26 2007, 02:49 PM)

BEMBEYAZ....

hemen baska bir renk bulmaliyim .. olamaz ya
SimRe
Jun 26 2007, 02:59 PM
ALINTI(Alperenx @ Jun 26 2007, 03:57 PM)

ALINTI(SimRe @ Jun 26 2007, 02:49 PM)

BEMBEYAZ....

hemen baska bir renk bulmaliyim .. olamaz ya
ben sana buldum kapkara.....
ubeydullah
Jun 26 2007, 03:26 PM
yaw mihrican kardeşim hakkaten benim durumne olacak
Elam
Sep 6 2007, 07:23 PM

Bende hepsinden var...Bazı bölümleri yok...Ortalarda karışık bir şey sanırım..
ellerinize sağlık
EsLeMNa
Sep 6 2007, 10:50 PM
Benim için de tüm renklerden biraz çıktı...
suskun
Sep 9 2007, 12:35 PM
ya ben hiç birini uyduramadım kendime..
imamhatiplim__34
Oct 8 2007, 01:43 AM
Nur'unAlaNur
Oct 11 2007, 10:11 PM
ALINTI(ubeydullah @ Jun 21 2007, 11:53 PM)

şimdi benimki ne oluyor?
ebruli rengimi?

arkadaşım emin ol hiç komik gelmiyor çünkü bende de her renkten mevcut

Ama farkettim ki kırmızı rengi ağırlık kazanıyor

sportiflik, ani kararlar alabilme, idealistlik, liderlik, aşırı maceraperest bir ruh, ani çıkışlar vs...
Yani sözün kısası tipik bir koç burcuyum

ALINTI(imamhatiplim__34 @ Oct 8 2007, 02:43 AM)

arkadaşım her rengi seninde kapsaman güzel ama istersen bu mübarek gecede kahırlı belalı konuşmayalım
bünyamin
Oct 13 2007, 06:01 PM
arkadaslar heralde herkeste her rengin özelliklerndn biraz vardr.ama bi tanesi agır basıyodur.
işte benim rengim yaa..KIPKIRMIZI
bu rengi giydimmi bile kendimi çk iyi hissediyrm
imamhatiplim__34
Oct 15 2007, 01:21 AM
ALINTI(Nur'unAlaNur @ Oct 11 2007, 11:11 PM)

ALINTI(ubeydullah @ Jun 21 2007, 11:53 PM)

şimdi benimki ne oluyor?
ebruli rengimi?

arkadaşım emin ol hiç komik gelmiyor çünkü bende de her renkten mevcut

Ama farkettim ki kırmızı rengi ağırlık kazanıyor

sportiflik, ani kararlar alabilme, idealistlik, liderlik, aşırı maceraperest bir ruh, ani çıkışlar vs...

ALINTI(imamhatiplim__34 @ Oct 8 2007, 02:43 AM)

arkadaşım her rengi seninde kapsaman güzel ama istersen bu mübarek gecede kahırlı belalı konuşmayalım

kardeşim tmmda bu mizah anlayışıdır...hem kahır bela okuduysam kendime sana değil...
TEVHİD
Oct 31 2007, 12:40 AM
Her renkten birşeyler aldığımı düşünüyorum.Ne olacak şimdi? Çok renkli bir mi oluyorum?
Selam ve dua ile
tusem
Dec 29 2007, 11:02 PM
ben kırmızı ve pembeye daha yatkınım
kilic_aygül
Dec 30 2007, 05:27 AM

Daha çok pembe mordan da biraz var. Yani LİLA diyelim biz şuna....
Ben kişilikleri dörde ayıran bi kitap okumuştum.
1.Barışçıl Soğukkanlılar
2.Güçlü Klorikler
3.Melankolikler
4.Popüler optimistler. Ben popüler optimist çıkmıştım bu kitaba göre.. keh keh keh
aLaTurCa
Dec 30 2007, 04:15 PM
burayi daha ilk defa goruyorum, bende en agir pembe ve kirmizi basiyor
Ahmet7
Dec 30 2007, 09:03 PM
Bukalemum gibiyim desem herkes anlar sanırım
hz.ömer_21
Jan 20 2008, 02:00 AM
KIRMIZI VE PEMBE BENI YANSITIYOR AMA BEN BU IKI RENGIDE SEVMEM NASIL OLDU YA BUU SIMDI KAFAM KARISTII
<VİSAL>
Jan 20 2008, 10:32 AM
Bana en fazla uyan özellikler Beyazda var.Beyaz yani...
ubeydullah
Jan 21 2008, 10:32 PM
ALINTI
Nur'unAlaNur
ALINTI
arkadaşım emin ol hiç komik gelmiyor çünkü bende de her renkten mevcut Ama farkettim ki kırmızı rengi ağırlık kazanıyor sportiflik, ani kararlar alabilme, idealistlik, liderlik, aşırı maceraperest bir ruh, ani çıkışlar vs...
bide şu burç meselesi var hala burcumun ne olduğunu anlayabilmiş değilim kasımın 11 de dunya teşrif etmişim artık burcum ne oluyo bana uyuomu onuda bilmiyoz çok cahal kaldık çook
sabah_rüzgarı
Jan 21 2008, 10:59 PM
ubeydullah
bide şu burç meselesi var hala burcumun ne olduğunu anlayabilmiş değilim kasımın 11 de dunya teşrif etmişim artık burcum ne oluyo bana uyuomu onuda bilmiyoz çok cahal kaldık çook smile.gifburcuna bakarım kitaptan söylerim inş..
bende tam olark hiç bi renkte kendimi bulamdım
orta karar bi insanım demek ki
Kaveller
Jan 21 2008, 11:02 PM
ALINTI(ubeydullah @ Jan 21 2008, 10:32 PM)

ALINTI
Nur'unAlaNur
ALINTI
arkadaşım emin ol hiç komik gelmiyor çünkü bende de her renkten mevcut Ama farkettim ki kırmızı rengi ağırlık kazanıyor sportiflik, ani kararlar alabilme, idealistlik, liderlik, aşırı maceraperest bir ruh, ani çıkışlar vs...
bide şu burç meselesi var hala burcumun ne olduğunu anlayabilmiş değilim kasımın 11 de dunya teşrif etmişim artık burcum ne oluyo bana uyuomu onuda bilmiyoz çok cahal kaldık çook

sanırım yay burcu oluyor. bi de yükseleni bilmek lazım bi de alçalanı bu böyle sürüp gider.
ubeydullah
Jan 21 2008, 11:06 PM
başkasıda sen akrepsin demişti

ALINTI
yükseleni bilmek lazım
one kardeş?onu nasıl anlayacağız?
Kaveller
Jan 21 2008, 11:09 PM
ALINTI(ubeydullah @ Jan 21 2008, 11:06 PM)

başkasıda sen akrepsin demişti

ALINTI
yükseleni bilmek lazım
one kardeş?onu nasıl anlayacağız?
Evet ben yanlış anımsadım akrep miş ,neyse ha akrep ha yay
yükselen için doğum saatini bilmen gerekiyor
ubeydullah
Jan 21 2008, 11:13 PM
ALINTI
yükselen için doğum saatini bilmen gerekiyor
onu b,ilmiyorum bi anneme sorayım

iyide ne işe yarıyo yani faydası ne zarırıne?
bide akrep burcu iyimi?yani ismi hiç hoş değil yani
TEVHİD
Jan 22 2008, 10:25 AM
Allah hiçbirşeyi kötü yaratmamıştır kardeşlerim.Bizler neye nasıl bakıyorsak o şekilde değerlendirmeye almaktayız diye düşünmekteyiz.
Selam ve dua ile
^^ŞULE^^
Jan 27 2008, 05:00 PM
selamün aleyküm bende KARBEYAZım kesinlikle

ama bülent ecevit falan bozdu biraz
musalli
Jan 27 2008, 05:30 PM
ben ağırlıklı olarak mor ve biraz da beyaz dan alıyorum.
bukle
Jan 28 2008, 02:11 AM
Yeni gördüm bu yazıyı müthişmiş.Beni çok yansıttığını sanmıyorum ama en çok PEMBE de ondan biraz az BEYAZ da ve bıraz da MOR da var
hamzayurekli
Jan 28 2008, 06:09 AM
Pembe
Dışa dönük, konuşkan, iyimser, enerjik, neşe kaynağı insanlardır. Yalnız olmaktan, yalnız kalmaktan, sessizlikten hoşlanmazlar. Heyecanlı, tutkulu, coşkulu konuştukları ve çevrelerine enerji yaydıkları için lider yönleri vardır. Duygusaldırlar. Hobileri vardır. Kolay iletişim kurarlar. İçten ve sevecendirler.
Övülmeyi beklerler, övüldüklerinde motivasyonları artar, tersi durumlarda çabukmoralleri bozulur. Değişken ruh halleri vardır. Renkli giyinir, yüksekses tonu ile ve çok konuşurlar. Abartılı el kol hareketleri vardır. Sürekli hareket halinde olmaları ile dikkat çekerler. Meraklı kişilik yapıları vardır. Konuşurken konudan konuya atlayabilme yetenekleri üstseviyededir. İlgi alanları hızla değişebilir. Sürekli yaratıcı fikirleri vardır. Duygusal ve insancıl olmaları en önemli özelliklerinden. Örnek ünlüler: Adile Naşit, Barış Manço, Sadri Alışık, Sakıp Sabancı, Hıncal Uluç, Armağan Çağlayan. + Hamza Yürekli+
bi renk bi insana bukadarmı yakışır.....yahuuuu....
bukle
Jan 31 2008, 11:19 PM
ALINTI(musalli @ Jan 31 2008, 11:04 PM)

Bu simile yineden gönderdiniz anlamadım,yoksa uymuyormu Hamza

kardeşe
hamzayurekli
Feb 1 2008, 12:41 AM
erkegız delıkanlıyız kurtlar vadısıyız yaaa pembe bozar adamı ondandır ....
ECRİN
Feb 12 2008, 05:14 PM
HEM PEMBE HEMDE MOR İKİSİNDEN DE BİRAZ VAR.
SELAMETLE...
bukle
Feb 12 2008, 05:17 PM
ALINTI('ECRİN' @ 'Feb 12 2008, 05:14 PM)
HEM PEMBE HEMDE MOR İKİSİNDEN DE BİRAZ VAR.
SELAMETLE...
Herkeste karışım çıktı zaten..bizde renk çoookk
hamzayurekli
Feb 13 2008, 01:40 AM
ulem bu pempe mor bendede bızzat var yahuu...