Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Leyyin'e özgürlük!
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ ÜYELİK PROBLEMLERİ ]·.
EcMeL_iNaS
Mümkünse artık forumda yazmak istiyorum! Ne teşekkür edebiliyorum ne de konulara cevap verebiliyorum! Özel mesaj kısmını açtım özel mesaj bile atamıyorum.Kuzu gibi foruma gidiyorum esip gürlemeden yine kuzu gibi gidiyorum yoksa çoktan birkaç kişiye sataşmıştım bleh.gif bleh.gif bleh.gif
Ben artık aslan olmak istiyorum kavga dövüş kick box TOA (favorim Gürkan) vs... bunlar yani bleh.gif bleh.gif bleh.gif offtp.gif Gerçi beşiktaşlıyım lütfen aslan kelimesini takıma yormayalım yoksa mis gibi kara kartal olurdum
JiYaN-leyyin susmaz susturulamaz!!!
Bu mesajı size kusencanın sayesinde yazıyorum.O da olmasa kimse halin nedir demez crying.gif crying.gif crying.gif
En kısa zamanda bu durumun düzelmesini istiyorum.Yoksa benim gibi KALİTELİ bir üyeyi kaybedersiniz ve inanın ZOR BULURSUNUZ diyemem çünkü BULAMAZSINIZ cool.gif
Bilmem anlatabildim mi bleh.gif bleh.gif bleh.gif fool.gif fool.gif fool.gif
TEVHİD
Ecmel Kardeşim

Yazınız beni şaşırttı. Acaba bir sorun mu var topikte. Ben de ilk üye olduğumda mesaj yazamamıştım. Ama sizinki farklı herhalde. İnşallah müspet sonuçlar alırsınız kardeşim.

Not: Bu sorunu özelden modlara bildirseydiniz, size yardımcı olacaklardır inşallah.

Selam ve dua ile
EcMeL_iNaS
ALINTI(TEVHİD @ Jun 21 2007, 09:53 PM) *

Ecmel Kardeşim

Yazınız beni şaşırttı. Acaba bir sorun mu var topikte. Ben de ilk üye olduğumda mesaj yazamamıştım. Ama sizinki farklı herhalde. İnşallah müspet sonuçlar alırsınız kardeşim.

Not: Bu sorunu özelden modlara bildirseydiniz, size yardımcı olacaklardır inşallah.

Selam ve dua ile

Yazıyı iyi okumadığından galiba anlamadın.Ne demişim "BU YAZIYI SİZE KUZENİMİN SAYESİNDE YAZIYORUM" DEDİM.
Özel mesaj atamıyorum diyorum sen kalkmış bana ö.m ile bildirseydin diyorsun...
Moderatörlerle iş bitseydi islam ve kulluk bu işi çoktan halletmişti.Ama onun yetkisi de bir yere kadar acıdım doğrusu moderatör olmakla da bitmiyor mesele.İCRAAT lazım İCRAAT bleh.gif bleh.gif fool.gif fool.gif
TEVHİD
Ben bu mesajı Sizin ağzınızdan Ecmel'in yazdığına kanaat getirdiğim için Ecmel kardeşimin özelden konunun halli için gayret sarfedeceğini düşünmüştüm. Ecmel kardeşimin özel mesaj bölümü açık değil mi?

ALINTI
Özel mesaj atamıyorum diyorum sen kalkmış bana ö.m ile bildirseydin diyorsun...

Güzel kardeşim

Bu sinirli ifadenize bir anlam veremedim açıkçası. Yanlış da anlamış olabilirim. Ama sizi kırmak veya incitmek maksadıyla yazmadığımdan emin olabilirsiniz inşallah.

Selam ve dua ile
ayna
tevhid sadece çare aramaya soyuldu başka art niyeti yok bacımın.bak şimdi ben de kara kara düşünüyorum.ya erkam abi okusa yazınızı da bir çare bulsa.yada hamra abla
islam ve kulluk
ALINTI
Moderatörlerle iş bitseydi islam ve kulluk bu işi çoktan halletmişti.

inşaallah elimden geleni yaptığıma inanıyorsunuzdur ...
EcMeL_iNaS
ALINTI(islam ve kulluk @ Jun 21 2007, 10:54 PM) *

ALINTI
Moderatörlerle iş bitseydi islam ve kulluk bu işi çoktan halletmişti.

inşaallah elimden geleni yaptığıma inanıyorsunuzdur ...

Efet inanıyorum smile.gif
ileney
ALINTI(EcMeL_iNaS @ Jun 21 2007, 08:48 PM) *

Mümkünse artık forumda yazmak istiyorum! Ne teşekkür edebiliyorum ne de konulara cevap verebiliyorum! Özel mesaj kısmını açtım özel mesaj bile atamıyorum.Kuzu gibi foruma gidiyorum esip gürlemeden yine kuzu gibi gidiyorum yoksa çoktan birkaç kişiye sataşmıştım bleh.gif bleh.gif bleh.gif
Ben artık aslan olmak istiyorum kavga dövüş kick box TOA (favorim Gürkan) vs... bunlar yani bleh.gif bleh.gif bleh.gif offtp.gif Gerçi beşiktaşlıyım lütfen aslan kelimesini takıma yormayalım yoksa mis gibi kara kartal olurdum
Bu mesajı size kusencanın sayesinde yazıyorum.O da olmasa kimse halin nedir demez crying.gif crying.gif crying.gif
En kısa zamanda bu durumun düzelmesini istiyorum.Yoksa benim gibi KALİTELİ bir üyeyi kaybedersiniz ve inanın ZOR BULURSUNUZ diyemem çünkü BULAMAZSINIZ cool.gif

JiYaN,Nedenleri açıklar mısın ?
Nasıl yazamıyorsun,Ne oldu da yazamıyorsun.
Mod kontrolüne alınmış ta olabilirsin !
ayna
ileney alemsin.nasıl olsa leyyin konuşamıyor sıkıştır bakalım smile.gif
islam ve kulluk
mod kontrolü yok ileney kardeşim ben tüm panelleri kontrol ettim...

kujrtulmak istediği kıdemden kurtarılırken fazla kurtarıldığı için öyle olmuş ...

ben dün hamra kardeşimize mes-eleyi iletmiştim tahminimce geldiğinde ilgilenecektir...
ileney
Olsun be İslam,Böylesi daha iyi laugh.gif
EcMeL_iNaS

JiYaN,Nedenleri açıklar mısın ?
Nasıl yazamıyorsun,Ne oldu da yazamıyorsun.
Mod kontrolüne alınmış ta olabilirsin !

Hadi ya mod kontrolü ne demek ki confused1.gif
Valla herşey benim adminlere ö.m atmam ile başladı.Küresel ısınmanın kendini gösterdiği o günlerde emekli üye olmuştum ve bunu hiç istemiyordum.Etkin üye olmak istemiyorum derken daha üst kıdemleri istediğimi sanarak galiba sayın adminler beni emekliliğe uygun görmüşler bleh.gif Haliyle hemen ö.m bölümüm açarak kendilerine sadece ÜYE olmak istediğimi yazdım.Yanıtın gelmesi epey zor olmuştu.Arabamız yolda kalmış çocuklar açlıktan inim inim inliyordu.Çok yalvardım yeniden üye olmak için.Bekledim ama yılmadım.Ve sonunda o gün gelip çatmıştı.
Efet ÜYE olmuştum efet efet üye! Artık çocuklar sevinçten çığlık atıyordu.(Bu çocuklar nerden çıktı anlamadım ama bleh.gif bleh.gif bleh.gif )
Tam bu duruma müteşekkir olmuşken ve hali hazırda mesaj yazdığımı sanıyorken ÜYE olduğuma teşekkür edesim geldi ve direkt VAY BE ETKİN ÜYE OLMUŞUZ konusunun yolunu tuttum.Çocuklar yine inim inim inlemeye başladılar.Ben ne olduğunu anlamamıştım bir de ne göreyim aaaaaa ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif YAZAMIYORUM!!!!
Bari bi de teşekkür edeyim dedim yok çocuklar susmuyo anlamışlar yavrucaklar bleh.gif bleh.gif bleh.gif
O gün bugündür ne teşekkür ediyorum ne cevap yazabiliyorum ne de ö.m atabiliyorum.

İşte olay bundan ibaret...
Bilmem anlatabildim mi?

Senaryo:JiYaN
Figuranlar:İnim inim inleyen çocuklar
Özer film sundu bleh.gif bleh.gif bleh.gif fool.gif fool.gif fool.gif

Velhasılı kelam YARDIM İSTİYORUMMMMM!!!! smile.gif)))
islam ve kulluk
yardım tez gelir inşaallah ... çocuklar daha fazla ağlamazlar ... biggrin.gif
ileney
Admin'e pm atma havanı alırsın. laugh.gif
Cevap yazmaya üşenirler.Belki de bizler onların gözünde sanal bir klavyeden ibaretiz
Aynı durum bende de olmuştu ilk foruma üye olduğum zaman Erkam Real'e pm attığımda beni kale bile almadı.

Hakaret etseydim muhakkak alacağını biliyordum nedense.
EcMeL_iNaS
ALINTI(ileney @ Jun 22 2007, 12:01 AM) *

Admin'e pm atma havanı alırsın. laugh.gif
Cevap yazmaya üşenirler.Belki de bizler onların gözünde sanal bir klavyeden ibaretiz
Aynı durum bende de olmuştu ilk foruma üye olduğum zaman Erkam Real'e pm attığımda beni kale bile almadı.

Hakaret etseydim muhakkak alacağını biliyordum nedense.

Neyse çok mühim değil zaten yarın tatile gidiyorum 1 hafta yokum hadi yine rahatsınız ben yokken GÜL gibi geçinin gelince sataşmalarıma devam ederim bleh.gif bleh.gif fool.gif fool.gif Umarım sorun da giderilmiş olur.
İzmir marşıyla uğurlayın beni bleh.gif bleh.gif bleh.gif
islam ve kulluk
ALINTI
Umarım sorun da giderilmiş olur.

biggrin.gif umarız ...
ErKaMReaL
Es Selamu Aleykum ve Rahmetullahu ve Berekatuhu

Forumdaki yetkilendirmelerden kaynaklı bir takım sıkıntılar var.Zannedilmesin ki foruma girip incelemiyoruz.Leyyin isimli üyenin hiç bir kısıtlaması yok . Herkes gibi istediğini yazabilir....

Forumdaki admin,moderator yetkilendirilmeleri çalışmaları son aşamaya geldi.Artık bu tür sıkıntılar olmayacak İnşaAllah ...

Ayrıca çok fazla sayıda ö.m ve e-mail geldiğinden bazı mesajlara cevap verememekteyim.Bu konuda özür diliyorum.Yeki dahilinde heryere yetişememekten kaynaklı sıkıntılar bunlar ..Çok yakında aşılacak İnşaAllah .

Ayrıca kıdemli,etkin vb profillerin düzenlenmeside yeniden yapılacak İnşaAllah .Şu vakte kadar şu yada bu şekilde yetkiler verilmiş , kimisi küstürülmüş kimisi sevindirilmiş..Bu konuyada netlik kazandıracağiz İnşaAllah .

Lütfen beni ve sistemi yanlış değerlendirmeyiniz ..Birazcık sabır ...
Alperenx
ALINTI(ileney @ Jun 21 2007, 10:48 PM) *

Olsun be İslam,Böylesi daha iyi laugh.gif
ileney !!! meydan senin :-)))))))
EcMeL_iNaS
ALINTI(ErKaMReaL @ Jun 22 2007, 02:41 AM) *

Es Selamu Aleykum ve Rahmetullahu ve Berekatuhu

Ve aleykum selam...Ben yine kuzenimin şifresini kullanarak yazıyorum.

Forumdaki yetkilendirmelerden kaynaklı bir takım sıkıntılar var.Zannedilmesin ki foruma girip incelemiyoruz.Leyyin isimli üyenin hiç bir kısıtlaması yok . Herkes gibi istediğini yazabilir....

Ama yazamıyorum kanıtı da budur!

Artı çevrimiçi kullanıcılarda da giriş yaptığım halde yokum.Kanıtı da budur!

Forumdaki admin,moderator yetkilendirilmeleri çalışmaları son aşamaya geldi.Artık bu tür sıkıntılar olmayacak İnşaAllah ...

İnşaallah da 1 hafta olacak nereeyse YAZAMIYORUM.

Ayrıca çok fazla sayıda ö.m ve e-mail geldiğinden bazı mesajlara cevap verememekteyim.Bu konuda özür diliyorum.Yeki dahilinde heryere yetişememekten kaynaklı sıkıntılar bunlar ..Çok yakında aşılacak İnşaAllah .

Ayrıca kıdemli,etkin vb profillerin düzenlenmeside yeniden yapılacak İnşaAllah .Şu vakte kadar şu yada bu şekilde yetkiler verilmiş , kimisi küstürülmüş kimisi sevindirilmiş..Bu konuyada netlik kazandıracağiz İnşaAllah .

Lütfen beni ve sistemi yanlış değerlendirmeyiniz ..Birazcık sabır ...

Madem online oldunuz hatta bu konuya cevap yazdınız neden bu sorunu halletmediniz gerçekten hayret doğrusu!...
JiYaN
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmm
Ocağa geldi cif likid jel
Kirleri söktü cif likid jel
Fırına geldiii yağları sildi
Yerlere geldi çamur gitti
Evlere geldi cif likid jel
Temzilik sağlık cif likid jel!

İşte cif=JiYaN gücü bleh.gif fool.gif
Sadece yetkili eczanelerde bleh.gif fool.gif

Yeniden üye oldum ne yapabilirim lac.gif

SLOGANLARIM:
JiYaN leyyin el ele daha mutlu günlere!
Seni seveni sen de sev
Günün gününden güzel geçsin
Yüz yıl yaşa
Devletin başına JiYaN gelecekkkk!!! Bana oy verin pişman olmayacaksınız!!! fool.gif bleh.gif

offtp.gif Ufak bir ricam olacak JiYaN ile leyyin üyelerini birleştirir misiniz? JiYaN olarak devam edebilirim...
Ama tüm yazdıklarım tek bir hesapta toplatılsın istiyorum.Bari bunu gerçekleştirin. smile.gif
Alperenx
ALINTI(JiYaN @ Jun 22 2007, 01:58 PM) *

İşte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmm
Ocağa geldi cif likid jel
Kirleri söktü cif likid jel
Fırına geldiii yağları sildi
Yerlere geldi çamur gitti
Evlere geldi cif likid jel
Temzilik sağlık cif likid jel!

İşte cif=JiYaN gücü bleh.gif fool.gif
Sadece yetkili eczanelerde bleh.gif fool.gif

Yeniden üye oldum ne yapabilirim lac.gif

SLOGANLARIM:
JiYaN leyyin el ele daha mutlu günlere!
Seni seveni sen de sev
Günün gününden güzel geçsin
Yüz yıl yaşa
Devletin başına JiYaN gelecekkkk!!! Bana oy verin pişman olmayacaksınız!!! fool.gif bleh.gif

himm ileney 'in hosuna gitmeyecek bu haber :-)) <<<<<<Tursile karsi jiyan leyyin
JiYaN
himm ileney 'in hosuna gitmeyecek bu haber :-))

Pardon da burda onu ilgilendiren ne var?
EcMeL_iNaS
Foruma tekrar hoşgeldin münüğüm smile.gif
Günlerdir yoksun diye HERKES! seni çok merak etti. Özel mesaj kutum doldu, taştı. Hergün onlarca, yüzlerce, binlerce mesaj aldım bu konuya dair cool.gif
Senin foruma giremediğine dair basın açıklaması yapmadığım için üzgünüm. Kabul ediyorum tüm hata benim sad.gif Bir daha ASLA olmaz, olamaz, olmayacak inşaallah smile.gif

İYİ Kİ GELDİN TOTOBAM ...wink.gif
Selman-ı Aydın
ALINTI(JiYaN @ Jun 22 2007, 03:02 PM) *
offtp.gif Ufak bir ricam olacak JiYaN ile leyyin üyelerini birleştirir misiniz? JiYaN olarak devam edebilirim...
Ama tüm yazdıklarım tek bir hesapta toplatılsın istiyorum.Bari bunu gerçekleştirin. smile.gif

Bence şansını fazla zorlama... biggrin.gif
sorun çözüldü sanırım, dimi confused1.gif
kolay gelsin...
JiYaN
ALINTI(EcMeL_iNaS @ Jun 22 2007, 03:29 PM) *

Foruma tekrar hoşgeldin münüğüm smile.gif
Günlerdir yoksun diye HERKES! seni çok merak etti. Özel mesaj kutum doldu, taştı. Hergün onlarca, yüzlerce, binlerce mesaj aldım bu konuya dair cool.gif
Senin foruma giremediğine dair basın açıklaması yapmadığım için üzgünüm. Kabul ediyorum tüm hata benim sad.gif Bir daha ASLA olmaz, olamaz, olmayacak inşaallah smile.gif

İYİ Kİ GELDİN TOTOBAM ...wink.gif

Canımmmmm münüğümmmm hoşbulduk sen olmasan halimi arz edemezdim sana teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim smile.gif Merak etmeyin artık döndüm diyemem çünkü tatile çıkıyorum fool.gif

ALINTI(Selman-ı_Aydın @ Jun 22 2007, 03:38 PM) *

ALINTI(JiYaN @ Jun 22 2007, 03:02 PM) *

Bence şansını fazla zorlama... biggrin.gif
sorun çözüldü sanırım, dimi confused1.gif
kolay gelsin...

Bu konunun şansla uzaktan yakından alakası yok kaldı ki başka forumlarda bu işler dakikasında hallediliyor.
Sence çözülmüş mü? İki farklı üyelik ve sadece TEK kişi smile.gif
Selman-ı Aydın
ALINTI(JiYaN @ Jun 22 2007, 03:45 PM) *

Bu konunun şansla uzaktan yakından alakası yok kaldı ki başka forumlarda bu işler dakikasında hallediliyor.

Onlardan ayrı sorun çözülmüş olsaydı 4 mesajınız olmazdı.Bu durumda ne yapacağız sizi, "yeni üye" diye "Hoş geldin" falan diyelim mi, ister misin? biggrin.gif
JiYaN
ALINTI(Selman-ı_Aydın @ Jun 22 2007, 03:57 PM) *

Onlardan ayrı sorun çözülmüş olsaydı 4 mesajınız olmazdı.Bu durumda ne yapacağız sizi, "yeni üye" diye "Hoş geldin" falan diyelim mi, ister misin? biggrin.gif

Konu zaten kusenim tarafından açıldı geç kaldın yalnız dikkatimi çeken şudur ki kırmızı halınız yok lac.gif bleh.gif fool.gif
Selman-ı Aydın
ALINTI(JiYaN @ Jun 22 2007, 04:10 PM) *

Konu zaten kusenim tarafından açıldı geç kaldın yalnız dikkatimi çeken şudur ki kırmızı halınız yok lac.gif bleh.gif fool.gif

"kırmızı hal" mi? Bu ne demek? confused1.gif Google baktım bulamadım smile.gif
Alperenx
ALINTI(JiYaN @ Jun 22 2007, 03:10 PM) *

ALINTI(Selman-ı_Aydın @ Jun 22 2007, 03:57 PM) *

jiyan bu ne torpil !!! tek kisi giremezkem simdi iki kisiyi temsil ediyorsun ,,, rüsvet.... ?? :-))
EcMeL_iNaS
ALINTI

Google'a bakmanıza gerek yok, sadece biraz dikkatli okumalısınız yazılanları smile.gif
JiYaN
[/quote] jiyan bu ne torpil !!! tek kisi giremezkem simdi iki kisiyi temsil ediyorsun ,,, rüsvet.... ?? :-))
[/quote]

Torpil mi? Küresel ısınma sonucu galiba senin de başına güneş geçmiş mantıklı düşünemiyorsun smile.gif

ALINTI(Selman-ı_Aydın @ Jun 22 2007, 04:16 PM) *

ALINTI(JiYaN @ Jun 22 2007, 04:10 PM) *

Küresel ısınma sonucu galiba sizin gözleriniz bozulmuş bleh.gif fool.gif
Selman-ı Aydın
Hay Allah'ım yaa doh.gif
Kırmızı halıyı "Kırmızı hal" sanmışım...Bende diyorum "Bu Türkçe'de ammada deyim var ya,acaba "kırmızı hal" ne demek?" diye düşünüyordum. oleyo2.gif

Halımız yok malesef JiYaN, özellikle kırmızı olanından ama isterseniz size yeni bir deyim verebilirim laugh.gif
JiYaN
ALINTI(Selman-ı_Aydın @ Jun 22 2007, 04:42 PM) *

Hay Allah'ım yaa doh.gif
Kırmızı halıyı "Kırmızı hal" sanmışım...Bende diyorum "Bu Türkçe'de ammada deyim var ya,acaba "kırmızı hal" ne demek?" diye düşünüyordum. oleyo2.gif

Halımız yok malesef JiYaN, özellikle kırmızı olanından ama isterseniz size yeni bir deyim verebilirim laugh.gif

Deyimin sana kalsın bleh.gif Dağarcığına benim sayemde yeni bir deyim eklersin olur biter smile.gif
islam ve kulluk
foruma tekrar hoşgeldin jiyan kardeşim ...
ErKaMReaL
leyyin isimli üyenin problemi çözülmüştür.

Gecikme icin özür diliyorum ...
hamzayurekli
Kara KaRTaL Oley KaRa KaRTaL ....

Ya goruuyormusun Ertugrul Saglam Hocamızı Sırf namza kılıyor dıye maclara cıkartmıyorlardı.....

Rabbımızın Takdıurı ıste sen gel maca cıkartmadıgın adamı macların basına Teknık Dırekor Olarak Cıkar...

Egerkı baskanlar Ezmezsse Ertugrul Hocamızı Allahıumızın ıznı ıle sampıyonuz Bu Sene..Neden Cunku Dua ıle cıkacagız maclarımıza...

Sevıyordum Siyah Ve Beyazı ımdı Daha Bı Baska Oldu Sevgım....

yaa tantunım geldı bana musade...

bu Arada Gurkan pasa profeşinıl bız aha yolun basındayken basında kaldık... sad.gif

bu arada halın nasıl....._?

islam ve kulluk
hamza kardeş topicleri karıştırmış anlaşılan ... biggrin.gif
hamzayurekli
ALINTI(EcMeL_iNaS @ Jun 21 2007, 09:48 PM) *

Yigenim burada bu sekıl yazıyordu benımde bı an kanım deprestı....

Yanlıs yok yasımız artıyor ama gecmıyor daha....
ayna
jiyan mı desem leyyin mi bilmiyorum ama o kendini biliyor.aramıza tekrardan hoşgeldin canım kardeşim...
hamrA
sevgili leyyin-jiyan
ileti yollayamaman konusunu şimdi okuyorum, uzun süredir şehir dışındaydım, bana gelen ricaları ancak okuyabildim, Erkamreal halletmiş konuyu, ben kendi payıma düşen ve teknik olarak benim işlemimden doğan bu sıkıntıdan dolayı senden forum admini olarak özür diliyorum:)

Foruma tekrar hoşgeldin.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.