Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Iraklı Namusu Kirletilen Bacıların Intikamı Alınmıştır.
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ DUYURULAR ]·.
asiLDuA
Münafık Esirlere Verilen Süre Doldu....
15/06/2007

11 Haziran 2007 tarihinde mücahid kardeşlerce esir alınan ve Kukla Maliki Hükümetine esir değişimi için verilen 72 saat dolmuş ve Kukla Maliki Hükümetinden bu konuda bir açıklama gelmemiştir.Irak İslam Devleti Emirliği tarafından Kukla Maliki Hükümeti istekleri reddettiği için Münafık Polisler 14 Haziran 2007 tarihinde süre bitiminde İNFAZ edilmişlerdir.İnfaz edilenler,BaCIlarımıza tecavüz eden birimlerin memurları YARDIM EDEN MÜNAFIKLARDAN OLUŞMAKTADIR.Hapishanedeki Bacılarımızın SERBEST bırakılmasını istediler süreyi belirlediler ve Süre sonucunda Müslüman kadınlar serbest bırakılmamış süre bitiminde gerekli infaz yapılmıştır.

İNFAZ VİDEOSUNU İZLEmelisiniz.Yüreğinize su serpilsin müslüman kardeşlerim işte MÜSLÜMAN BACILARIMIZIN İNTİKAMI;;;; TIKLA/İZLE
Selman-ı Aydın
Kadına yapılan tecavüzden iğ-re-ni-yo-rum! Allah tüm kadınları bu zulümden korusun.Hele hele müslüman kadınlarımıza bu iğrençliği yapanların Allah belasını versin!
gülüngülü
Allahuekber !

bu kolay olanıydı şimdi onları daha zor bi sınav bekliyor ...

Rabbim her şeyin en iyisini bilen ve mükafatını da cezasınıda en iyi şekilde verecek olandır

Allahuekber!

fi emanillah
islam ve kulluk
ALINTI
Kadına yapılan tecavüzden iğ-re-ni-yo-rum!

aynen kardeşim zira insanlık dışı bir hadise...

Bu şahıslar idam oldular ama bu diğer tarafta göreceklerinin zerresi bile olamaz.

Allah muhakkak el-adildir.
kilit
rabbim o kadınlara sabırlar versin. ve tacizcilerde dünyada nasiplerine düşeni gördüler ahiret allah a kalmış. rabbim tacizcilere bu fırsatı bu emri verenlere de bu sonu versin müslümanların elinden
hammal
Merak ettigim sey Islamdaki kisas Zina yapanlara kafalarina silahlanmi sikilir yoksa bu durum Tecavüz etmelerindenmi acaba.
Eger Tecavüzden ve Zinadan olsa ilkin Taslanip sonra Idam edilmeli diye düsündüm.
Bu sadece kendimin fikriydi.
Fetva degil Allah korusun Fetva verecekkadar olamadik.

Rabbim Tüm Islam Alemini Sehadet Bayragi Altinda birlik Eyler Insaallah. Amin
Tevhid_13
ALLAHU EKBER...ALLAHU EKBER...ALLAHU EKBER...ALLAHU EKBER...ALLAHU EKBER...ALLAHU EKBER...ALLAHU EKBER...ALLAHU EKBER...ALLAHU EKBER...ALLAHU EKBER...ALLAHU EKBER...
usame
Ben göremiyorum kardeşler, linkte bir arızamı var acaba?
asiLDuA
Link sağlam kardeş.Bu haberi buraya ekleyeli bayağı oldu.Linke tıkladığında aşağılara doğru video.
gokturk68
kendimize geldiğimiz zaman işte küffarın cezasını o zaman asıl layıkıyla vereceğiz inşaAllah..kirletilen kadınlar ifadesine katılmıyorum onlar Allahın indinde temizdir..asıl kirli olanlar amerikan askeri olma soysuzluğuna ulaşmış keferelerdir.Allah yar ve yardımcımız olsun.
talebex
kardeş yorumun çok açıklayıcı ben de sana katılıyorum clapping.gif
İlle Cihad
ben bu videoyu merak ettim.

Asildua kardeşim, siteye erişim engellenmiş, bu videoyu nasıl izleyebilirim yardım edersen çok memnun olacağım.
musalli
ALINTI(İlle Cihad @ Sep 3 2008, 11:17 AM) *

ben bu videoyu merak ettim.

Asildua kardeşim, siteye erişim engellenmiş, bu videoyu nasıl izleyebilirim yardım edersen çok memnun olacağım.

evet bende merak ettim,,tekrar link yenilenirse sevinirim...
sabah_rüzgarı
bu adi insanlık suçunu işleyenlerin infaz edilemsiyle belki bi parça huzr bulabilrm
fakat infaz bu iğrenç insanlar içn kesinlikle yeterli değil
[JT]_BlacK
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Sep 3 2008, 10:43 PM) *

bu adi insanlık suçunu işleyenlerin infaz edilemsiyle belki bi parça huzr bulabilrm

Aynen katılıyorum.
zümrüt
ALINTI(sabah_rüzgarı @ Sep 3 2008, 09:43 PM) *

Bende katiliyorum buna...yeterli degil..

Bu arada link nerde ???
ilkemir
O siteye erişim engellenmiş.Proxy kullanmak lazım .
asiLDuA
http://www.sehadetzamani.com multimediabölümünden girebilirsiniz.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.