Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Selam ve Dua ile
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİ KONULAR > .·[ GENEL ]·.
DarulHikme
Esselamu aleykum rahmetullah

Bismillahirrahmanirrahim

Bir süredir bu siteye takılıp kardeşlerimizin fikirlerini okuyup, yeni birşeyler öğrenmek ve bildiklerimizle amel etmekti amacımız..fakat farkına vardığım şu hadise ise buraya geliş gidişlerimizi kesmeyi bize telkin etti. Cedele battıkça nefsi savunmalara girişiyor ve hakkın rızasını unutup, galip gelme iç güdüsüyle hareket etmeye başlıyorum, bu da imanıma (takvama ) ne kadarda az olsa) sirayet ediyor ve düşmesine sebep oluyor.

Dünyanın çeşitli köşelerinde kan ağlayan kardeşlerim varken benim buralarda takılıp cedelleşme örneği sergilemem boynumdaki vebali büyütmekte, onların acısını unutturmakta. Bu yüzden rahmet rüzgarlarının bolca estiği bu 3 aylarda Rahmet rüzgarlarına kapılmak, feyizlenmek ve bir nebze olsun onların acısına ortak ve merhem olmak amacıyla bu siteden ayrılma kararı aldık..

Ve sevgi saygı duyduğumuz değerlere (metodoloji okunmadan) atılan iftiralar bizi üzmekte ve müslüman kardeşimizden bizi soğutmakta, bu hadisede bizi bu kararı almaya itti.

Ve en önemli sebep ise Bir sürede yurtdışı tebliğ ve yardım amaclı olarak gidişimizden dolayıdır. Tabiki bu sebep olmasada bu karar alınacaktı.

ALLAH kendisine kul (müslüman) olan, Rasulune tabi olan kardeşlerimin yar ve yardımcısı olsun. Olmayanlarada hidayeti nasip eylesin...bizim misyonumuz ve calışmalarımız hakkında bilgi almak isteyen kişiler www.darulhikme.org.tr'den bilgi alabilir oradan bize ulaşıp derneğimize teşrif edebilirler. Selam ve dua ile...

ŞİA
Selamun Aleyküm ve Rahmetullah
Bismillahirrahmanirrahim

Sevgili Darulhikme kardeşim,müslümanlar için bir şeyler yapılması gerektiğini vurgulamışsın.Unutmayın ki,o kan ağlayan müslümanlar,sizlerin kardeşleri olduğu gibi bizlerinde kardeşleridir.Allah rızası için bir şeyler yapılması gerekiyorsa,hep birlikte yapalım.

Ayrıca bir çayınızı içmek istiyorum,eğer müsadeniz olursa,benimle birlikte İstanbul'da oturan diğer Şii kardeşleriminde davet ederseniz,bu davete icabet etmelerini istiyorum.

Allah'ın selamı,selamı hak edenlere,Allah'ın laneti ise laneti hak edenlere olsun.

Hepimiz Allah'ın rahmetine muhtacız.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.