Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Tesettür Ve Egitim
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ MESLEKLER ]·.
ziley
s.aleykum hepınıze bu sıteye ılk defa geldım ve bu sektorun boyle bı sıtede yer bulmasına cok sevındım bende tesetturlu olup ıs bulamayanlardanım sad.gif cocukları cok sevıyorum ve basortusu yuzunden engellenmek cok uzuyor benı.. testture karsı olmayan bır egıtmm kurumun da calısmak ıstıyorum.. yardımcı olmak ısteyenler özelden bana ulasabılırler.. sevgiler hepnıze..
asiLDuA
Çalışma zorunluluğun var ise,ALLAHU TEALA SİZE HAYIRLI KAPILAR AÇSIN kardeş.
EsLeMNa
ALINTI(MehLiKA @ Jun 13 2007, 01:24 PM) *

Çalışma zorunluluğumuz olmasa ancak çalışmayı seçsek bunun hükmü ne olur?
mutmain
ALINTI(musahhar @ Jun 27 2007, 01:09 PM) *

ALINTI(MehLiKA @ Jun 13 2007, 01:24 PM) *

cemaati müslüman, eğer bi bayan çalışmaya ihtiyaç duymuyosa çalışmasın,(biraz da erkeklerin önünü açalım bizim yüzümüzden biçoğu işsiz wink.gif )
ihtiyacım var çalışmam gerekiyo diyosa da islami çerçeve içerisinde ( tesettür, namahremle aynı ortamda bulunmama vs.) bir ortamda eşine yardım etsin good.gif

yanlışım varsa düzeltin

selametle...
megatherion
Haklisin smile.gif Allah razi olsun iciden gecenleri soylemissin
eminecakirsen
Maalesef öyle arkadaşlar. Müslüman bir ülkenin vatandaşıyız ve müslümanız Allah a çok şükür.. Din ve vicdan özgünlüğü dedikleri şey de sadece sözde kalıyor.. Tesettürlü değilim ama ben çok üzülüyorum bu duruma.. Üstelik bende iş arıyorum.. smile.gif
ahmet_sami
mutmain kardeşim ne güzel demişin öyle. bayanların yüzünden iş bulamıyoz biz smile.gif smile.gif keşke sitem temiz bir sistem olmuş olsaydı da bayanlarımız da erkeklerimiz de islami çerçeve içinde çalışabilselerdi. neyse buna da şükür.
imamhatiplim__34
s.a bende imamhatipliyim ve başörtüsü sorunu nedeniyle ünv gitmedim bu adaletsizliğin ben ve bütün kardeşlerim bitmesini istiyor..inş şu mübarek günde cenab-ı hak dualarımızı kabul eder...
-EBRAR-

Selamün Aleyküm,

günde sayısını bile hatırlayamadan söylediğimiz La ilahe illAllah'ı inşaAllah hayatımıza yansıtabiliyoruzdur. Herşeyde tehvidi gözettiğimiz gibi rızıkda da tehvidi gözetmeliyiz. Bulunduğu mesleklerden taviz vermemek adına nice bacılarımız dininde taviz vermekte. Aslında taviz vermediği mesleği değil nefsi... Rızkı veren Allah denebildiği gibi, kalp ile tasdik edebilip yaşantıya yansıtabilmeli. Şayet fakirlik ise korkumuzun sebebi şu hadiseyi hatırlatmak isterim;

''Allah'ım, beni miskin(fakir) olarak yaşat, miskin olarak ruhumu kabzet, kıyamet günü de miskinler zümresiyle birlikte haşret.''

Hz. Ayşe ileri atılarak sordu :

'' Niçin ey Allah'ın Resulü?''

''Çünkü dedi, onlar cennete, zenginlerden kırk bahar önce girecekler.

Ey Ayşe! Fakirleri sev ve onları (rivayet meclisine) yaklaştır, ta ki kıyamet günü Allah da sana yaklaşsın.''

''Allah'ım! Beni fakirlerle yaşat, fakirlerleöldür ve fakirlerle birlikte haşreyle.''
omarsnr
müslüman olduğunu iddia eden bir kadın nasıl olur da sıkılmadan utanmadan kendisine mahrem olan erkeklerle bir arada bulunur ve hatta onlarla birlikte nasıl çalışabilir.
ha şimdi birileri benn sadece kadınların olduğu bi yer ..... hikayesi filan okumasın.
Peygamber efendimiz (s.a.v.) kadının yapacağı en güzel iş evinde bişeyler örmesidir buyururken..
bilmiyorum belki de yalnızca bana ters geliyordur.
siracünnur
Allah(c.c) yar ve yardımcınız olsun kardeşlerim.
korrsan
ALINTI(mutmain @ Aug 7 2007, 09:26 PM) *

cemaati müslüman, eğer bi bayan çalışmaya ihtiyaç duymuyosa çalışmasın,(biraz da erkeklerin önünü açalım bizim yüzümüzden biçoğu işsiz wink.gif )
ihtiyacım var çalışmam gerekiyo diyosa da islami çerçeve içerisinde ( tesettür, namahremle aynı ortamda bulunmama vs.) bir ortamda eşine yardım etsin good.gif

yanlışım varsa düzeltin

selametle...

yok artık... Bukadar da abartılmaz yani.... Birde bunu yazanın bir bayan olmasıda nekadar gaflet içinde olduğunu gösteriyor..
Ayn-ı Visal
ALINTI(korrsan @ Mar 6 2008, 01:11 AM) *

yok artık... Bukadar da abartılmaz yani.... Birde bunu yazanın bir bayan olmasıda nekadar gaflet içinde olduğunu gösteriyor..

Biri gaflet mi dedi? blink.gif laugh.gif
korrsan
Evet ben dedim smile.gif sizcede öyle değil mi smile.gif
SermonValley
"Eğitim Şart" "Eğitim Şart"
evet
"Eğitim Şart"
Ama ne eğitimi?

Linkinpark
ALINTI(korrsan @ Mar 6 2008, 01:25 AM) *

Evet ben dedim smile.gif sizcede öyle değil mi smile.gif

Hocam sen uçtunmu??

Bu mudur senin gaflet dediğin..

Burada millete güldüğünü sanıyorsan yazıksana..

EMİN OL SANA GÜLEN DAHA ÇOK..
fthylmz49
rtfm.gif yes.gif yes.gif
ALINTI(rockerr @ Mar 7 2008, 10:11 PM) *

Hocam sen uçtunmu??

Bu mudur senin gaflet dediğin..

Burada millete güldüğünü sanıyorsan yazıksana..

EMİN OL SANA GÜLEN DAHA ÇOK..

aynen katılıyorum arkadasıma
karakiz
hangı konular uzerıne seneryolar yazabılecegımızıde soylersen sıze seneryo yazıp gonderırım aynı zamanda ne kadar uzun veya ne kadar kısa olması gerektıgını de yazarmısnz
seyhan
başörtülü işsizlerden biriyim bende flaugh.gif

diyorsunuzki ne işin var çalışmakta otur evinde ailene hizmet et! amenna yahu Allah tembel olanı sevmez ve ben sanmıyorum kimse heyecan olsun diye çalışmak istesin flaugh.gif

Allah cümlemize hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.