Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Satılık N 70
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM DİĞER... > .·[ BİT PAZARI ]·.
yunus65
telefon daha çok yeni çok temiz 2 yıl garantiside var kutusunda alıcıya göndericem 680 e aldım isteyen olursa 580 e satarım ihtiyaçtan wave.gif
ennesscik
Kaça satarsın kardeş_?
suavipamuk
Motorola M 3688 Amerikan patentli p.r.c üretimi.Kapaklı,antenli pil ile çalışabilir.Muhteşem çekiş gücü dağlık arazide çekiş gücü sağlayan 1999 model bir makine var elimde satabileceğimi düşünmüyorum.Altın değerinde.
yunus65
arkadaşlar telefonun fiyatını galiba biraz fazlasöylemişim galiba ama o zaman öyleydi 100 ytl daha düşürüyorum ve 480 yapıyorım ama son fiyattır
gerçekyüz
ben 5 ytl veririm kobulmü yunus:)
bymucit
ALINTI(yunus65 @ Aug 30 2007, 02:53 PM) *

arkadaşlar telefonun fiyatını galiba biraz fazlasöylemişim galiba ama o zaman öyleydi 100 ytl daha düşürüyorum ve 480 yapıyorım ama son fiyattır

benim telefona talip varsa seninkine talibim
bu arada telefonum nokia 3230
hamzayurekli
S.a...

Parça Kontür Varmı Kardeş....

Bune Yahuu Dükkanınız Hayırlı olsun.....

Satılık : n 73

Kabı : Alt Kırmızı + Üst Beyaz

Süresi : 1 ay oldu alınalı

Garanti : 2 sene NOKIA garanti

K.içindekiler: hızlı şarj,kısa n73 ince uclu apart şarj,Pc Suit cd,ince orjınal nokı ip,tr kullanım klaızu vs vs....

kaç para veririsiniz ehu ehu bleh.gif
mozan
ALINTI(hamzayurekli @ Nov 1 2007, 12:54 AM) *

S.a...

Parça Kontür Varmı Kardeş....

Bune Yahuu Dükkanınız Hayırlı olsun.....
Satılık : n 73

Kabı : Alt Kırmızı + Üst Beyaz

Süresi : 1 ay oldu alınalı

Garanti : 2 sene NOKIA garanti

K.içindekiler: hızlı şarj,kısa n73 ince uclu apart şarj,Pc Suit cd,ince orjınal nokı ip,tr kullanım klaızu vs vs....

kaç para veririsiniz ehu ehu :bleh:Haklısın çok büyük bir korku:Herşey televizyonun gösterdiği gibi işler dönmüyor.Geçen vakıflar kanunu nedir.Bunu niye televizyonda gösterilmiyor.Ve de başörtüsü yasağı devam ediyor.şunu yapıcaz bunu yapıcaz diyorlar niye bu zamana kadar yapmadılar niye yapmıyorlar hala niye bekliyorlar .Bu kapatma davasının altından ne kanunlar geçer gider.Birazda televizyon dışı bilgiler alın:milli gazete gibi.Tabii bakamazsınız.Niye???? thumbup.gif good.gif Hakkını helal et

hamzayurekli
magazin forever ne var ....

sıkıntın ne... thinking.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.