Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Ufak Bir Rica
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
leyyin
http://www.islamiforum.com/Forum-Paylamaktr-t12724.html

Genel Sohbet bölümündeki bu yazının sabitlenmesini istiyorum.İlk üye olduğumda çok zevkle okuduğum bir yazıydı.Sabitlenirse çok güzel olur yeni üyelerin severek okuyacağı şahane yazılardan smile.gif
ileney
JiYan uzatma istersen herkes kıdem ister sen red ediyorsun sevildiğin için verildi susta tabii ol.... wink.gif
leyyin
ALINTI(ileney @ Jun 9 2007, 02:17 PM) *

JiYan uzatma istersen herkes kıdem ister sen red ediyorsun sevildiğin için verildi susta tabii ol.... wink.gif

İstemiyorum kardeşim zorla mı aaaa admin yapın sesimi çıkartmam etkinlik bana göre değil insan oynadı mı büyük oynamalı ben adminliğe oynuyorum fool.gif fool.gif fool.gif bleh.gif bleh.gif bleh.gif

ileney adı ile leyyin epey benziyor sadece birkaç harfin yerleri değişik acaba JiYaN mı olsam confused1.gif Bazı dengesizler JiYaN'a çiyan demişlerdi dry.gif
Şimdi hemen anket hazırlıyorum !

JiYaN olsun isteyenler; lütfen sebepleriyle belirtiniz ileney senin sebebin şimdiden geçerli değil bleh.gif fool.gif
Yoksa LaYiHa mı olsam confused1.gif
Karar veremedim bleh.gif
imdatttttt help.gif help.gif help.gif
offtp.gif ileney; isim benzerliği rahatsız edici ise gerçekten değiştirebilirim smile.gif
TEVHİD
Kafam karıştı şimdi.Kim Leyyin? Kim Jiyan? Aynı kişiler mi?

Selam ve dua ile
leyyin
ALINTI(TEVHİD @ Jun 9 2007, 02:59 PM) *

Selam ve dua ile

Gününüz aydın olsun efendim wave.gif
Kaveller
ALINTI(leyyin @ Jun 9 2007, 01:57 PM) *

http://www.islamiforum.com/Forum-Paylamaktr-t12724.html

Genel Sohbet bölümündeki bu yazının sabitlenmesini istiyorum.İlk üye olduğumda çok zevkle okuduğum bir yazıydı.Sabitlenirse çok güzel olur yeni üyelerin severek okuyacağı şahane yazılardan smile.gif

Kalp kıranın ,kalbini itina ile kırarız.
Yaşasın Kötülük

demişler laugh.gif laugh.gif bu forumu seviyorum
islam ve kulluk
leyyin kardeşim tavsiye -içeriğinde problem olmadığı kanaatine varılarak- ettiğine göre sabitlenmiştir ...
leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Jun 9 2007, 04:46 PM) *

leyyin kardeşim tavsiye -içeriğinde problem olmadığı kanaatine varılarak- ettiğine göre sabitlenmiştir ...

Teşekkürler smile.gif
Bu yazıyı hazırlayan bir zamanlar bu forumda moderatör olmuş foruma inanılmaz katkı sağlayan Kumral Abdal'dır.Ah ah ne günlerdi siz o zamanlar beşikteydiniz bleh.gif bleh.gif bleh.gif fool.gif fool.gif fool.gif
islam ve kulluk
rica ederim kardeşim...

bakalım şuan beşikte kimler var ileride onları da görücez inşaallah biggrin.gif
leyyin
Hazır hamra burdayken etkinliğim kalkabilir mi?
islam ve kulluk
söyleyin özel mesajla ...
leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Jun 11 2007, 06:27 PM) *

söyleyin özel mesajla ...

Benim ö.m. bölümüm kapalı..
ayna
tevhidciğim jiyan adını değiştirdi ve leyyin istedi ama bu seferde ileneyle ortak harfleri olduğu için istemiyor.halbuki müslüman müslümana benzese ne güzel olur.bunda hoşnutsuzluk yokki.biz hep sevdiklerimizle adımızı uygun olmasını isteriz..
kal kırmak kabe yıkmaktan kötüdür kardeşler.başka bir şey demek istemiyorum.burada hepimiz aklı başında gençleriz.ve Allah adına burada konuşuyoruz inş.belki de birilerinin sempatisini toplayacakken kırıcı olmamak lazım
ayrıca ben moderatörlerlerden razıyım.mehlika da çok iyiydi.son derece duyarlılar.hele islam başımın tacı.eminim sizin söylediğiniz kardeşte çok iyi bir moddu.ama şimdikiler bana kimseyi aratmıyor.yakında ileneyi de mod yapsak fena olmaz diyorum.yakışır.
islam ve kulluk
leyyin kardeşim bir mesaj için açıverin o zaman...

mihrican kardeşim eski yönetimi çok derinlemesine araştırdığımda çok sert idiler ... ama emeklerine saygım daimdir.

Allah kendilerinden razı ...
TEVHİD
ALINTI(leyyin @ Jun 9 2007, 03:19 PM) *

ALINTI(TEVHİD @ Jun 9 2007, 02:59 PM) *

Selam ve dua ile

Gününüz aydın olsun efendim wave.gif

İnşallah hepimizin gözü hakikatte aydınlık olur ve hakikati müşahede edenlerden olalım inşallah kardeşim.
Yeni Nickiniz de hayırlı olur inşallah.Allah'a emanet olunuz.

Selam ve dua ile
leyyin
ALINTI(islam ve kulluk @ Jun 11 2007, 07:34 PM) *

leyyin kardeşim bir mesaj için açıverin o zaman...

mihrican kardeşim eski yönetimi çok derinlemesine araştırdığımda çok sert idiler ... ama emeklerine saygım daimdir.

Allah kendilerinden razı ...

Şahsım adına leyyin ismini kullanırken bir rahatsızlık hissetmiyorum fakat benzerlik meselesi ileneyi rahatsız ediyorsa değiştirebileceğimi ifade ettim.
Şu etkinlikten de bıktım... Yakında Ankara'ya yürüyebilirim "Yönetim istifa!!!" naraları arasında bleh.gif fool.gif
islam ve kulluk
biggrin.gif yer ve zamanı belirtin belki katılmak isteyenler olabilir ...
ayna
çıplak ayaklı protesto yaparız.etkinliğimizi kaldırım diye...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.