Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Neden?
Islami Forum - Popüler Forum > İSLAMİFORUM YÖNETİM > .·[ SİTE İÇİN İSTEK VE ÖNERİLER ]·.
alevi
NEDEN SİTE SADECE SUNNİ KESİME HİTAB EDİYOR? MÜSLÜMANLIK SADECE SUNNİLİKTEN İBARET DEĞİLDİR. BUNU SİZ BENDEN DAHA İYİ BİLİRSİNİZ. BEN BİR ALEVİ OLARAK SİTEMİZDE ALEVİLİĞE VE ALEVİLERE YER VERİLMEMESİNDEN RAHATSIZ OLDUM. ZATEN ALEVİLER DE MÜSLÜMAN DEĞİL Mİ? ÖYELEYSE ALEVİLERE DE YARDIMCI OLUNULMALI. YOKSA SİTENİN ADI İSLAMİ FORUM DEĞİL DE SÜNNİ FORUM OLARAK DEĞİŞTİRİLMELİ!!!
ileney
ALINTI(alevi @ Jun 8 2007, 01:35 PM) *

NEDEN SİTE SADECE SUNNİ KESİME HİTAB EDİYOR? MÜSLÜMANLIK SADECE SUNNİLİKTEN İBARET DEĞİLDİR. BUNU SİZ BENDEN DAHA İYİ BİLİRSİNİZ. BEN BİR ALEVİ OLARAK SİTEMİZDE ALEVİLİĞE VE ALEVİLERE YER VERİLMEMESİNDEN RAHATSIZ OLDUM. ZATEN ALEVİLER DE MÜSLÜMAN DEĞİL Mİ? ÖYELEYSE ALEVİLERE DE YARDIMCI OLUNULMALI. YOKSA SİTENİN ADI İSLAMİ FORUM DEĞİL DE SÜNNİ FORUM OLARAK DEĞİŞTİRİLMELİ!!!

Alevi kardeşim,
Biz burada olabildiğince Hazreti Ali sevgisinden bahsediyoruz.Bu Sitedeki bütün müslümanların alevi olduğunu unutmayalım.Hazreti Ali'ye yöneltilen en ufak hakaret,aşşağılama veya başka şeylerde hemen müdahale edilir.
Haaa sen diyorsan ki Alevilik dini işte o zaman başka kapıya...
Burası ümmet'in buluştuğu nokta sapık fırkalar buluşsaydı yol gecen hanı olurdu burası....
Selman-ı Aydın

Alevi kardeşim, umarım İleney'in yorumu yeterli olmuştur.

islam ve kulluk
Forumun arama motoruna "alevilik" yazıpta arama yapmadığın aleade belli oluyor.

Bu mesajınızın hiç bir dayanağı da bulunmamakta.
ayna
aslında sadece alevilere yönelik olan forumlara sorılması gerekiyor madem bir farkı yok neden sünni kesimin de faydalanacağı şekilde de yazılar yazılmıyor.biz burada kimseyi aşağılamadan ama bir de yüceltmeden dinimiz neyi emrediyorsa onu konuşuyoruz.hz.ali yada hz.osman bizim için fark etmez.hepsinin güzel yönlerini konuşmak daha efdal
islam ve kulluk
ALINTI
.hepsinin güzel yönlerini konuşmak daha efdal

keşeke idrak edilse ...
asiLDuA
Hım ilginç.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.