Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Öss'den Tiyo
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ MESLEKLER ]·.
Mütefekkir
selamunaleykum.

bildiğimiz gibi öss sınavı gençlerin stres yaşadığı en önemli kaynaklardan biri türkiye'de..

istenen ise iyi bir bölüm..bunun için bir çok rehberlik ve tiyo smile.gif hüzmeti verilmekte...

ben size çoook önemli bir tiyo vericem...

istanbul üniversitesi/iktisat fakültesi/siyaset bilimi ve uluslarası ilişkiler bölümümüz 2 sene önce (2005 Öss)ek kontenjanla açıldı.. ben EA 304 evet yanlış duymadınız 304 puan aldım. 2005 Öss sınavında kazanamadım.ama ek kontenjanda bu bölümü gördüm.sonra denk üniversitelere baktım.. ohhooo marmara 352, yıldız teknik 330'larda... nerdee dedim. bana gelmesi imkansız ötesi... ama; ''şimdi bu bölümün açıldığından bir çok kişinin haberi yok,ayrıca hemen hiç kimse bana gelmez diye burayı yazmayacak'' dedim içimden .. ve kodladım.. ve sonuçlar açıklandı.. evet 304 puanla bu bölümü son sıralardan kazandım. Allah'a binlerce şükürler olsun..

ve şimdi sürprize hazır olun!!

geçensene bölüm genç olduğu için kılavuzlara geçmeyen bölümümüz bu sene kılavuza geçecek..ve yine bir çok kişinin haberi olmayacak ve yine 'bana gelmez' diyenler olacak...

bölümümüz gerçekten güzel,kaliteli ve zevkli.. ufuk uras, toktamış ateş(bölüm başkanı), nuray mert gibi hocalarımız var.. size tavsiye ederim... lütfen bu yazdıklarımı unutmayın.. 24. tercihiniz de olsa bu bölümü yazın.. ama sessiz olun...kimse duymasın.. cool.gif

selam ve dua ile..

İstanbul üniversitesi
ayna
teşekkürler ,kardeşime tavsiye edeceğim
asuman
Öss tercihlerini yaparken puan sırasına göre değil kalbinizdeki sıraya göre yapın
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.