asiLDuA
Jun 6 2007, 08:48 PM
Sevgili fetihradyo dinleyenleri öncelikle selam aleykum kardeşler.
Yaklaşık 5 aya yakın bir süredir sunuculuk yapmıyorum.Yani bu sadece fetihradyo ile alakalı değil yayıncılık hayatıma aldığım bir karar nedeniyle sesli yayın yapmıyorum.Bu geçen zaman sürecinde ilgilenlere fetihradyoda sadece dj alımından sorumluydum saolsun onuda Sinan Sayılır abimizde yapmakta şuan.Yayıncılık yaparken her ne kadar sürçi lisan etti isek affola.Bazılarınız hala belki yayın yapıyordur diye düşünmesin diyerek konuyu açma gereği duydum.Aslında tarihe bakılırsa aylar önce alınan bir karardı fakat açıklama gereği hissettim.5 aya yakın bir zaman zarfından beri Vuslat saati yayınlarımız kalkmıştır.Güzel değişimlerin olabilmesi ve Ahireti unutmamak ümidiyle.
'Her neyi vuslat ediyor iseniz Hayırla kalın Hoşçakalın'
ileney
Jun 7 2007, 12:35 AM
Pek dinleyemiyoruz ama hayırlı olsun yine de
hamzayurekli
Jun 7 2007, 01:17 AM
Kardesım Bence Kendın ıcın ıı bır karar almısın....
Karar vermenın guclugunu bıldıgım ıcın kararın ıcın senı tebrık ederım....
Selametle...
mithat_01
Jun 11 2008, 01:35 PM
Selam aleyküm :
Bizler Furkan Eğitim Ve Hizmet vakfı olarak Kur’an ve sünnetin gösterdiği doğrultuda Allah rıza sı için faaliyetler yapıyoruz. Değerli hocamız Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin çok güzel tefsir sohbetlerini sitemizden naklen yayınlıyoruz. Sizler de Allah rıza sı için çalışmalarımıza ortak olur, Kur’an’ın mesajının daha çok insana ulaşma sına yardım ederseniz Allah katında mükafatı büyük olacaktır.
Sizden sitenizde canlı yayın linkimizi yayınlamanızı isteyeceğiz. Selam ve dua ile…
www.furkanvakfi.net (Cuma günleri naklen 21:00- 23:00 ara sı)
Bilgi için : furkanegitimvehizmetvakfi@hotmail.com
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.