Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: İslami Forum Günlüğü
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ GENEL SOHBET ]·.
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6
kırık-rüzgar
ALINTI(TEVHİD @ Mar 7 2008, 12:37 AM) *

Hayırdır inşallah.Bir yaşlılıktır gidiyor. smile.gif

Selam ve dua ile

evet ablacım inanki gözlerim görmüyor artık forumda yazıları iyi okuyamıyorum gençlerden gözlüğümü istiyorum ne yapıyorlar bilmiyorum yaşlandık yaşlandık
TEVHİD
ALINTI
evet ablacım inanki gözlerim görmüyor artık forumda yazıları iyi okuyamıyorum gençlerden gözlüğümü istiyorum ne yapıyorlar bilmiyorum yaşlandık yaşlandık

İlâhi. biggrin.gif

Selam ve dua ile
hamzayurekli
bugun en genç halimle güven dolu adımları teker teker atmanın sevıncı ıcerısındeyım..

Cumanız Mubarek olsun.....

Vee konu dısı olarak bana bakanlar neden heyecanlanıyor bugun anlamadım....
musalli
vaay kızlarmı heyecanlanıyor. jp.gif cuma diye güzel giyindiniz demekki,birde beyazları çekmişseniz sünnet mukabilinden,yakışıklılıkta varsa serde gleam.gif bakarlarda ,heyecanlanırlarda,çok görmeyin bence... jp.gif e daha ne diyeyim.
hamzayurekli
ALINTI(musalli @ Mar 7 2008, 03:51 PM) *

vaay kızlarmı heyecanlanıyor. jp.gif cuma diye güzel giyindiniz demekki,birde beyazları çekmişseniz sünnet mukabilinden,yakışıklılıkta varsa serde gleam.gif bakarlarda ,heyecanlanırlarda,çok görmeyin bence... jp.gif e daha ne diyeyim.

yahu gözüm hemeden kız dıye yapıstırmıssın alla alla nerden bıldın yoksa sende onlardan bırımısın bleh.gif

karısık yahuu ama genelde aplalar bı numra soyleyecekler ayy unuttum ay noluyo bana ehu ehu doh.gif sacı uzun aklı kısa halbukı hıc bakmıyorum suratlarına.... gleam.gif

siyah gömlek sıyah ceket sarıya gıdecek en guzel renk dıye dusunuyorum....

Guzellık konusu tartısıldıgı ıcın ıddam yok ama bakanım cook sıır gıbı yasdım jp.gif

konuyu sımdı felc ettıgımı kabul edebılırım....

Mutlulugumuzu verene Sukurler olsun yahuu cook mutluyum ..elhamdulıllah.... flowers.gif

İlle Cihad
Allah bozmasın kardeşim, daim etsin inşallah...
hamzayurekli
amın ecmaın inne ve minküm.....wink.gif
kırık-rüzgar
vayy vayy aramızda gençleri görüyoruz
musalli
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 7 2008, 04:16 PM) *

yahu gözüm hemeden kız dıye yapıstırmıssın alla alla nerden bıldın yoksa sende onlardan bırımısın bleh.gif

karısık yahuu ama genelde aplalar bı numra soyleyecekler ayy unuttum ay noluyo bana ehu ehu doh.gif sacı uzun aklı kısa halbukı hıc bakmıyorum suratlarına.... gleam.gif

siyah gömlek sıyah ceket sarıya gıdecek en guzel renk dıye dusunuyorum....

Guzellık konusu tartısıldıgı ıcın ıddam yok ama bakanım cook sıır gıbı yasdım jp.gif

konuyu sımdı felc ettıgımı kabul edebılırım....

Mutlulugumuzu verene Sukurler olsun yahuu cook mutluyum ..elhamdulıllah.... flowers.gif

sarıya siyah .haklısınız yakışır. good.gif allah ruhunuzu,huyunuzuda güzel etsin abicim.nice mutluluklara inş... jp.gif
hamzayurekli

sarıya siyah .haklısınız yakışır. allah ruhunuzu,huyunuzuda güzel etsin abicim.nice mutluluklara inş...

önce yağlarım sonra gazlarım sonrada taşımı çakarım..smile.gif

eyvallah gözüm...
musalli
ALINTI(hamzayurekli @ Mar 7 2008, 05:22 PM) *

sarıya siyah .haklısınız yakışır. allah ruhunuzu,huyunuzuda güzel etsin abicim.nice mutluluklara inş...

önce yağlarım sonra gazlarım sonrada taşımı çakarım..smile.gif

eyvallah gözüm...

aynen öyle eyvallah... jp.gif
hamzayurekli
aynel yakın , ilmmel yakın...
ubeydullah
ALINTI
aynel yakın , ilmmel yakın...

sonrada hakkel yakin olaraktan yağlama ve gazlama işlemleri tespit edilmiştir musalli sana eyvallah kardeşim senle baş edilmez biggrin.gif
bukle
Yeni gördüm bu konuyu...şimdi sana soruyorum sevgili günlük ''acaba 2007 yılına ne zaman geçeceksin'' ne yazmışım merak ettim şimdi confused1.gif
EsLeMNa

Madem bu kadar istiyorsun geçelim 2007 yılına smile.gif İşte buklenin ilk mesajı;

ALINTI
ALINTI
ALINTI(MehLiKA @ Apr 2 2007, 06:36 PM)

gelsinnnnnn istekler açın radyolarınız coşturalım cezbeye gelelim p uu ))istekler için ekleyin mehlika@fetihradyo.com en taze marşlar en taze esgiler burda abii gellllll fetihe gelll:)))

nasıl istyek istenir anladımda..... radyoyu nasıl dınleyacağim :::::::
musalli
ALINTI(ubeydullah @ Mar 8 2008, 02:42 PM) *

sonrada hakkel yakin olaraktan yağlama ve gazlama işlemleri tespit edilmiştir musalli sana eyvallah kardeşim senle baş edilmez biggrin.gif

estağfirullah abicim hamza abimizin yolunda dirayetle ilerliyoruz,hepsi budur.saygılar... jp.gif
hamzayurekli
estağfirullah abicim hamza abimizin yolunda dirayetle ilerliyoruz,hepsi budur.saygılar

Ozaman yanlış yoldan gidiyorsun kardeş...

Gel şöyle Sağlı gel ...oppsss...tongue.gif

islam ve kulluk
eslemna kardeş doğru vermiş buda linki :

http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=165731
TEVHİD
ALINTI
ALINTI
ALINTI(MehLiKA @ Apr 2 2007, 06:36 PM)

gelsinnnnnn istekler açın radyolarınız coşturalım cezbeye gelelim p uu ))istekler için ekleyin mehlika@fetihradyo.com en taze marşlar en taze esgiler burda abii gellllll fetihe gelll:)))

Mehlika'nın davet ediş şekli bana pazarcılık yapan insanları hatırlattı.Coşkulu bir anında yazmış olmalı. biggrin.gif

Selam ve dua ile
bukle
ALINTI(EsLeMNa @ Mar 8 2008, 05:21 PM) *

Madem bu kadar istiyorsun geçelim 2007 yılına smile.gif İşte buklenin ilk mesajı;
nasıl istyek istenir anladımda..... radyoyu nasıl dınleyacağim :::::::

smile.gifsmile.gifsmile.gif:smile.gif: o zmanlar acemiymişim flaugh.gif ,bayağı şey sormuştum jp.gif
sabah_rüzgarı
buklecim baya "ney" sormuşsun biggrin.gif
kırık-rüzgar
bir zmanlar uzmandım şimdi oldum üye smile.gif
Benevşe
ALINTI(esengül @ Mar 10 2008, 12:49 PM) *

bir zmanlar uzmandım şimdi oldum üye smile.gif

Geçicidir hem bakarsın mod olarak dönersin biggrin.gif
TEVHİD
Yeni düzenlemeler yapılıyor.Geçici bir durum kardeşlerim.

Selam ve dua ile
kırık-rüzgar
ALINTI(Benevşe @ Mar 10 2008, 02:26 PM) *

Geçicidir hem bakarsın mod olarak dönersin biggrin.gif

hiç sanmam beni mod yapacaklarını kim bilir jp.gif
Benevşe
ALINTI(esengül @ Mar 10 2008, 03:43 PM) *

hiç sanmam beni mod yapacaklarını kim bilir jp.gif

Olmaz diye birşey yoktur her an herşey olabilir flaugh.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(Benevşe @ Mar 10 2008, 03:53 PM) *

Olmaz diye birşey yoktur her an herşey olabilir flaugh.gif

bak işte buna inanrım her an herşey başına gelebiliyor insanın ama mod olamam sanırım kim bilir gerçi olmucak diye düşündüğüm herşey başıma geliyor ama buna ihtimal veremiyorum ay ayyy sad.gif
TEVHİD
Endişeye mahal yok. jp.gif
İlle Cihad
ALINTI(esengül @ Mar 10 2008, 03:56 PM) *

bak işte buna inanrım her an herşey başına gelebiliyor insanın ama mod olamam sanırım kim bilir gerçi olmucak diye düşündüğüm herşey başıma geliyor ama buna ihtimal veremiyorum ay ayyy sad.gif

Elbet Mod lukta çok yakışırdı sana, ama sen esengül olarak bizim kardeşimizsin smile.gif

Mod da olsan Adminde olsan hep esengül olacaksın değilmi ama smile.gif

Bak kimse Tevhid ablaya "Mod Abla" demiyor. Tevhid Abla diyoruz değilmi..

Onunda dediği gibi endişeye mahal yok elhamdülillah...
TEVHİD
ALINTI

Tabii kardeşim. smile.gif
kırık-rüzgar
ALINTI(SURAAN @ Mar 11 2008, 09:52 AM) *

Elbet Mod lukta çok yakışırdı sana, ama sen esengül olarak bizim kardeşimizsin smile.gif

Mod da olsan Adminde olsan hep esengül olacaksın değilmi ama smile.gif

Onunda dediği gibi endişeye mahal yok elhamdülillah...

böyle düşününce beni çok mutlu ediyorsunuz Allah razı olsun jp.gif önemli olan statü farkı değil zaten bizim kardeşliğimiz
İlle Cihad
Aynen öyle güzel kardeşim..
bukle
BEN NE ZAMAN ÜYEE OLMUŞUM cray.gif BU NEDİRR ANLAMADIMKİİİ,ÖNCE HEVESLENDİRDİNİZ,ŞİMDİDE ATTINIZ MI? confused1.gif
crying.gif boxing.gif angry.gif cray.gif dry.gif
islam ve kulluk
bukle kardeşimiz foruma ilk mesajı ile sulu gözlü olduğunu göstermiş smile.gif

http://www.islamiforum.com/index.php?s=&am...st&p=165731
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.