Vuslat Rana
Sep 26 2005, 03:07 PM
QUOTE(TiKky @ Sep 26 2005, 02:23 PM)
Vallaha iyi demişsin kardeşim güzel demişsin ben kendime güvenmiyorum zaten çat pat okuyorum ! yapamazdım zaten .. inşaAllah başka zaman
iyi de EKSİKLİKLERİMİZ hep ERTELEDİKLEİMİZDEN DEĞİL Mİ?!..........
TiKky
Sep 26 2005, 03:12 PM
ertelemek manasında değil bu tam anlamı ile öğreneyim kaş yapalım derken göz çıkartmakta var ...
feyza:)
Sep 26 2005, 03:19 PM
QUOTE(Vuslat Rana @ Sep 26 2005, 10:11 AM)
ne yazık ki öyle mesela Dini konular genel sayfasında Ramazanda hatim yapalım diye başlık açtık 3 kardeşimiz dışında kimse teveccüh göstermedi. !!!!!!!!!!!!!
Selam ve dua ile...
s.a. ranacım aslında çok haklısın ama teveccüh göstermedi demeyelim buna.ben msjını okuyunca şöyle bi hızla geçtim çünkü suçumu bildiğim için kendimden utandım belki.okul bittiğinden beri kuran-ı kerim kursu bulamadım kendime göre çok az biliyorum ama yetersiz bu vesileyle bildiğiniz bi yer varsa söylerseniz sevinirim.
TiKky
Sep 26 2005, 03:22 PM
ismail ağa caminin bayan hocaları muhakkak vardır dede Usulü ders verirler !
Dünyanın her yerinden talebe geliyor sende gide bilirsin
Fatih / Çarşamba !
Vuslat Rana
Sep 26 2005, 03:50 PM
QUOTE(feyza:) @ Sep 26 2005, 03:19 PM)
s.a. ranacım aslında çok haklısın ama teveccüh göstermedi demeyelim buna.ben msjını okuyunca şöyle bi hızla geçtim çünkü suçumu bildiğim için kendimden utandım belki.okul bittiğinden beri kuran-ı kerim kursu bulamadım kendime göre çok az biliyorum ama yetersiz bu vesileyle bildiğiniz bi yer varsa söylerseniz sevinirim. feyza kareşim nerde oturuyorsunuz? (şehir olarak)
Sep 26 2005, 04:22 PM
QUOTE(Vuslat Rana @ Sep 26 2005, 04:50 PM)
feyza kareşim nerde oturuyorsunuz? (şehir olarak)
istanbul
Vuslat Rana
Sep 27 2005, 09:21 AM
feyzacımbu konuda istanbulda oturduğun için yardımcı olamıyorum. ancak gönülden istersen ve araştırısan yakın amanda ders alabileceğin yer görebilirsin
Selam,sevgi ve muhabbetle
Sep 27 2005, 09:23 AM
QUOTE(Vuslat Rana @ Sep 27 2005, 10:21 AM)
feyzacımbu konuda istanbulda oturduğun için yardımcı olamıyorum. ancak gönülden istersen ve araştırısan yakın amanda ders alabileceğin yer görebilirsin
Selam,sevgi ve muhabbetle
haklısın çok sağol yinede
Vuslat Rana
Sep 27 2005, 09:34 AM
QUOTE(feyza:) @ Sep 27 2005, 09:23 AM)
haklısın çok sağol yinede 
Rca ederim ne demek
TiKky
Sep 27 2005, 10:51 AM
Feyza sen ist oturuyorsun Kur'an dersi ala bileceğin bir yer bulamadıysan helal Vallaha ! İstanbulun taşı suyu islam diyor Muhakkak bulursun ...
Tabi Şu internet ve beraberinde tv. Başından kalkmak kaydıya emin ol bak ben iyileşeyim bir daha beni buralarda görecek misiniz:) Bu kadar sık !
Sep 27 2005, 11:06 AM
tamam yaw ne aşağılıyosun ki tweety bende bi eksiklik varmış demek yeterince araştıramamışım.birkaç yere gititim biraz değişik bi muamele gördüm o yüzden şevkimi kırdılar.bilgisayardan da yanlış bi şekilde öğrenebilirm diye yarım bıraktım.işte böyle öğrencem inşallah hiç bilmiyor değilim hızlı ve hatasız okumak istiyorum ben
TiKky
Sep 27 2005, 11:23 AM
Feyza Allah aşkına niye aşşalıyımki seni Lütfen ya !
ben sanki çok matah bir şeyim ya ... Okumaya değil biz şu anlık yaşamaya bakalım okuyan çok var zaten ... Yaşıyan yok ...
Ayrıca bu okumayalım anlamına gelmiyor okuyalım okumasına ama ben kendime ve buradakilere öz eleştiri getiriyorum aslında seni değil zaten kendimi tenkit ediyordum ! 24 saat nerede ise bilg başında zaman öldürüyorum bir türlü kendimi toparlayamadım ! ama bu bence artık bahane olmakta !
Bir an önce hiç vakit geçirmeden artık çalışmalarıma başlama lazım zaten bu gün den tezi yok fazla durmama kararı alacağım bilg başında ! sana bir şey demedim anlayacağın feyza .. oldumu ... üstelik sana bir Tiyo

;biz biliyon mu daha avantaşlıyız kekeleyerek okuyunca Rabbimizin daha çok hoşuna gidiyor ve çok daha fazla okumuş oluyorsun
ÇAK

BİDE ŞU AŞŞAĞILAMAYI EDİTLE LÜTFEN Sen benim arakadaşımsın niye aşşağılayım ki ..
Sep 27 2005, 01:09 PM
QUOTE(TiKky @ Sep 27 2005, 12:23 PM)
Feyza Allah aşkına niye aşşalıyımki seni Lütfen ya !
ben sanki çok matah bir şeyim ya ... Okumaya değil biz şu anlık yaşamaya bakalım okuyan çok var zaten ... Yaşıyan yok ...
Ayrıca bu okumayalım anlamına gelmiyor okuyalım okumasına ama ben kendime ve buradakilere öz eleştiri getiriyorum aslında seni değil zaten kendimi tenkit ediyordum ! 24 saat nerede ise bilg başında zaman öldürüyorum bir türlü kendimi toparlayamadım ! ama bu bence artık bahane olmakta !
Bir an önce hiç vakit geçirmeden artık çalışmalarıma başlama lazım zaten bu gün den tezi yok fazla durmama kararı alacağım bilg başında ! sana bir şey demedim anlayacağın feyza .. oldumu ... üstelik sana bir Tiyo

;biz biliyon mu daha avantaşlıyız kekeleyerek okuyunca Rabbimizin daha çok hoşuna gidiyor ve çok daha fazla okumuş oluyorsun
ÇAK

BİDE ŞU AŞŞAĞILAMAYI EDİTLE LÜTFEN Sen benim arakadaşımsın niye aşşağılayım ki ..
hehe editlemek mi nasıl yapılıyo ki

şimdi baktım edit butonu yok olmuş

.sen o işi iyi yapıyorsun bi hallediver kardeşim
TiKky
Sep 27 2005, 01:12 PM
QUOTE(feyza:) @ Sep 27 2005, 11:06 AM)
tamam yaw ne kızıyorsunki Bende ultrAslan Taraftarı ve GALATA SARAYLI OLDUM ki tweety bende bi eksiklik varmış demek yeterince araştıramamışım.birkaç yere gititim biraz değişik bi muamele gördüm Fb lilerden o yüzden şevkimi kırdılar.bilgisayardan da yanlış bi şekilde öğrenebilirim diye yarım bıraktım.işte böyle öğrencem ve MAÇLARA GİDECEM inşallah hiç bilmiyor değilim hızlı ve hatasız TEZAVHURAT okumak istiyorum ben
Oldu Hallettim ama Biraz Tikky ce oldu

İnşaallah beyenirsin
TiKky
Sep 27 2005, 01:13 PM
Koptummmmm

Varya Harika olmuş ya ben bile Kendime şaşırdım gerçekten ya

Ne adamım ha
Tuana
Oct 4 2005, 09:53 PM
En cok dini konulari ele alan ve haberleri izlerim, ama tv izlemek yerine elimize kitap alip okusak daha hayirli olur cÜnkü tv ye seytan ocagi diyorlar dersli olan buyuklerimiz...
HuDaLFA
Oct 6 2005, 08:56 PM
iş dönüşü vakit bulabilirsem stv deki dizi kuşaklarını
onun dışında dvd den film izlerim
favari filmlerim fantastik ve bilim kurgu daha çok
Oct 10 2005, 07:34 PM
benja
Oct 29 2005, 11:41 AM
eskiden spor programlari ve dizi izlerdim. bayadir tv ye duzenli olarak takilmiyorum. oyle bi aciyorum ara sira. o da cok kisa..
ArZu
Nov 3 2005, 11:26 PM
bende 7 aydır tv izlemiyorum ramazan dolayısıyla erken çıktığım için izlemeye başlamıştım ama artık izlerim diye sanmıyorum
emrahdemir
Nov 4 2005, 12:27 AM
Arkadaşlar inanın Tv ile hiç aram yok , zaten bizede tv yasak ! ama Şubat Soğuğu izliyebiliyoruz

bide ben kahveye gidip Bjk Maçlarını izliyodum ama artık yurdumuza Lig tv alındı

Allah abilerimizden razı olsun !!!
ZSSZ
Nov 7 2005, 01:22 PM
çok seyretmem ama arada discovery,natıonal geographıc
eLiFNuR
Nov 11 2005, 05:44 PM
Arkadaşlar Tvyi pek sevmem doğrusu..ama seyredersem de ailemle seyretmiyorum çünkü ben hep Stv ya da Kanal 7 Ya da Tv5 Seyretmek istiyorum onlarsa böyle istemiyorlar ben de onlar yokken fırsattan istifade ediyorum ve oralardaki programları seyrediyorum..bilgisayarımda hoca efendinin vaazları var onları seyrediyorum kendi halimde..üstad hazretlerini(r.a.) anlatan programlarım var bilgisayarımda onları seyrediyorum ya da kitap okuyorum,Meal okuyorum huzur buluyorum deşarj oluyorum...şuanda bekarım ama ileride RABBimin iziyle de bir yuvam olursa evime de televizyon almayacağım..Belki biraz bağnazca düşünüyor olabilirim ama evimde okumadan başka birşey olsun istemiyorum...
La_Edri
Nov 11 2005, 06:13 PM
ben tv izlemiyorum pek.Ama yukarıdakilerden en çok sinemayı tercih ederdim
Leader
Dec 10 2005, 02:35 AM
Yaw Allah aşkına tv deki bu kadın programlarını kim izliyor ozaman

Maşallah discovery izleyenden tutta stv izleyenler dollu. İtiraf ediyorum Kadın programlarının hepsinin reytingini tek başıma ben yükseltiyorum. Aynı anda başlayan 5 dizi 3 yarışma programını aynı anda takip ediyorum. Ve hiç bir magazin programını çok seviyorum. Haftanın rüküşlerini öğrenmek için gelecek haftayı iple çekerken kuduruyorum.
Limriemvrm
Dec 10 2005, 05:33 AM
QUOTE(Leader @ Dec 10 2005, 02:35 AM)
Yaw Allah aşkına tv deki bu kadın programlarını kim izliyor ozaman

Maşallah discovery izleyenden tutta stv izleyenler dollu. İtiraf ediyorum Kadın programlarının hepsinin reytingini tek başıma ben yükseltiyorum. Aynı anda başlayan 5 dizi 3 yarışma programını aynı anda takip ediyorum. Ve hiç bir magazin programını çok seviyorum. Haftanın rüküşlerini öğrenmek için gelecek haftayı iple çekerken kuduruyorum.
televizyonda kurtlar vadisini, birde takımımın maçlarını izliyorum.
zaten üniversitede bundan fazlasını bulmak çok güç..
Vuslat Rana
Dec 12 2005, 10:01 AM
Ve Anket Sonucumuz
1. Haber 2.Dizi 3.sinema4.Yarışma 5.Spor
Haber [ 15 ] [38.46%]
Magazin [ 0 ] [0.00%]
Spor [ 3 ] [7.69%]
Sinema [ 5 ] [12.82%]
Dizi [ 14 ] [35.90%]
Yarışma [ 2 ] [5.13%]
Tartışma Prg [ 0 ] [0.00%]
Toplam Oylar: 39
DerdeGul
Dec 19 2005, 11:27 AM
hmmm acikcasi tv yi izlemiyorum cunku pasa babamdan kumanda bana gecmiyor. internettede bazen tv izliyorumda goruntu kesiliyor.
Her seyi izlerim iyisiyle kotusuyle muhim olan izlenilen degil alinan derstir.
Elestirecek olursak reyting icin tvler dinine sadik olan icinde beter icinde farkli saatlerde yayin yapiyorlar.
Zaten 15 dk ya izliyorum ya izlemiyorum onuda izliyorum demeye degmez.
Durum bundan ibaret,izlemekten maksat tv seyretmekse.
Hurmetler selametle...
sİNeM
Dec 20 2005, 08:30 PM
subat sogugu
Erciyes_prensi
Dec 21 2005, 12:06 AM
QUOTE(emrahdemir @ Nov 4 2005, 12:27 AM)
Arkadaşlar inanın Tv ile hiç aram yok , zaten bizede tv yasak ! ama Şubat Soğuğu izliyebiliyoruz

bide ben kahveye gidip Bjk Maçlarını izliyodum ama artık yurdumuza Lig tv alındı

Emrehdemir kardeşim sen hangi yurtta kalıyorsun.bende yurtta kalmayı düşünüyorumda.....
Limriemvrm
Dec 21 2005, 12:10 AM
QUOTE(emrahdemir @ Nov 4 2005, 12:27 AM)

gerçektende kardeşim buradaki yurtlar sizin oranın yanında f tipi gibi kalır. Allah burdaki öğrencilere sabır versin.
çok şanslısınız...
emrahdemir
Dec 21 2005, 12:48 PM
QUOTE(Erciyes_prensi @ Dec 21 2005, 12:06 AM)

Emrehdemir kardeşim sen hangi yurtta kalıyorsun.bende yurtta kalmayı düşünüyorumda.....

Gelenbevi Erkek Öğrenci Yurdu

selamımı söle yeter
kardelen_01
Dec 31 2005, 08:21 PM
Millet bi selamla isi bitiriyoo yaaa, helal valla
La_Edri
Jan 3 2006, 10:15 AM
"hicret ,müslümanların mekkeden medineye göş etmesidir. günümüzde ise tv li odanadan tv siz odaya göç etmesi demektir"
Senai Demirci ye ait olduğunu zannediyorum.
Televizyon,
kendini izletecek kadar seviyeli proğramalar bulabilmek ne mümkün!
Maalesef !!Şöylee güzel bi film olsada hani sansürlemeden izlesem dediğim çok olmuştur ama nadiren film izlerim.
Haberler;kanal 7 nin haberlerini ve STV nin haberlerini beğeniyorum izleyebilirsem..
Teknoloji Tv ya bakarım arada.
gamzelim94
Jan 23 2006, 09:52 AM
En çok tabiki magazin izliyoruz. Nedenmi ? Tabiki acizlikten ahmaklıktan aptallıktan. Kendimize hakaret ediyorum kusura bakmayın ama bu böyle. Size bir misal vermek istiyorum. 1 kaç yıl önce kendi çabalarımla,etrafımdaki insanlarla kampanya başlatmaya çalıştım, tv. izlememe kampanyası. 3-5 kişi bile 2 gün dayanamadı, yani dayanamadık. Ne kadar iradesiz basitiz arkadaşlar ya. İnsan oğluna her daim, saçma sapan şeyler cazip gelmiştir zaten. Bir düşünelim, günde ne kadar tv. izliyoruz, bu saati kitap okuyarak değerlendirsek elimize ne geçer? Ne kaybederiz ki? Ben diyorum ki; daha duyarlı olalım, en azından beynimizi gereksiz şeylerle meşkul etmeyelim. Aklımızda tutalımki, zamanımızı nerde harcadığımızı hesabını vereceğiz bir gün !!!
Sonsuzluk Yolcusu
Mar 10 2006, 05:59 PM
Derslerden fazla vakit bulamiyorum tv'ye ayiracak ama tartisma programlari favorimdir.. gece yarisina kadar izleyebilirim buyuk bir keyifle

Haberlere gelince babamla birlikte izliyoruz, ancak bazi haber programlarinda artik cok fazla siradan seylere veya magazine yer veriliyor.. birinden otekine zapzapliyoruz dogru durust birseyden haberdar olabilmek umuduyla..
@Li
Mar 11 2006, 11:38 AM
valla ben pek TV izlemem malum bilgisayar varken Tv karşısında ne diye boş boş vakit geçireceğiz ama izlediğim zamanda dizi izliyorum
hamrA
Mar 11 2006, 03:17 PM
1-haber turları
2-büyük buluşma
3-beşinci boyut
4-kurtlar vadisi tekrar
Ka®anfil
Mar 11 2006, 05:35 PM
Son zamanlarda tartisma programlari
Leader
Mar 11 2006, 08:21 PM
Sabahleyin çıkan tüm kadın programlarını izliyorum. Akşam çıkan dizilerin hepsini izlemeye çalışıyorum. Eş zamanlı olmalarına rağmen genede yetişmeye çalışıyorum. Artık daha hafif bir hayat yaşıyorum çünkü beynim yavaş yavaş eriyor. BEyinsiz bir hayat negüzel... hebebebebebebebe
MAKRUBE_24
Mar 13 2006, 07:26 AM
Selamın Aleyküm
Bakıyorum genelde haber programı izleniyormuş..Bu bence güzel bir şey...
bizim evdede durum bazı arkadaşlarda olduğu gibi biraz vahim...Evde genelde babamdadır kumanda.Bizim peder emekli oldu olalı tv hastası oldu...o genelde fransız kanllarında belgesel iziliyor...birde spor prog.

(son bir iki senedir spor bende : 0 oldu hiç aram yoktur... )evdekiler fransızca bilmedikleri için resmen işgence çekiyor...

...ben işteyken annemin programları başlıyor o konuda sıkıntı yok..nasıl olsa işte oluyorum...ee kardeşlerime ben varken zaten söz düşmüyor...

tabi basit bir şey izlemek istedikleri zaman evdeki büyüklük hakkımı kullanıyorum...sıra geldi bana işte bu yoğun tv trafiğinde eğer bilgisayar başından kalkabilirsem HİLALTV izliyorum gerçekten çok kaliteli programları var...şiddetle tavsiye diyorum...(tabi dijitali olanlara)...internetten izlemek isteyenlere bir iyiliğim olsun adresi vereyim...,
http://www.hilaltv.orgMesela;Mustafa İSLAMOĞLU hocanın Kur'an tefsir programları var...Engin NOYAN'ın ;Kapılar ve Köprüler programı,Ali BULAÇ,Alev Erkilet Başer,Abdurrahman Arslan'ın bulunduğu ;Düşünce gündemi,bayanlar için Hanım efendi gibi gibi bir çok güzel program var...tavsiye derim..
n@mlı
Jun 2 2006, 11:52 AM
ALINTI(Etka @ Sep 13 2005, 11:23 AM)

En çok kitap izliyoruz...... Yalan mı?.........
Evimde 2 tv 1 dvd 50 küsür film ve 500'e yakın kitaptan oluşan bir kaynağım var. Tv'yi sadece film izlemek için kullanıyorum. Kitaplardanda 200 kadarını okudum. Fakat tv'den büyük bir tehlikenin pençesinde olduğum için şu aralar ne fazla kitap okuyabiliyorum ne de film izliyebiliyorum. İnternet bağımlılığı...
EbRaR_
Jun 6 2006, 02:30 PM
tv'de en çok izlemeye vakit buldukça "Beşinci Boyutu" izliyorum.Gerçekten güzel..ibretli hadiseler var ve verdikleri mesajda güzel oradaki Salih abi nin sinirlide olsa tebessüm eden suratı çok güzel....Tebessüm suratın sadakasıdır....
selam ve dua ile
For_G0D
Jun 6 2006, 04:19 PM
Bir zamanlar Tv'de izlemediğim şey yoktu diyebilirim...(Başta Kurtlar Vadisi vb...) Ama artık zamanla o kadar tiksinmeye başladım ki artık hiç bir şey izlemiyorum... Kitap, gazete ve dergiler tercihlerimdir...
Selâm ve Duâ ile...
TR_furkan
Jun 10 2006, 10:40 AM
YA BELGESEL KOYMAMIŞSINIZ?
EbRaR_
Jun 27 2006, 04:07 PM
Doğru belgesel konulmamış...gözlerinden kaçmış olmalı...

SELAMETLE
tv'de en çok izlemeye vakit buldukça "Beşinci Boyutu" izliyorum.Gerçekten güzel..ibretli hadiseler var ve verdikleri mesajda güzel oradaki Salih abi nin sinirlide olsa tebessüm eden suratı çok güzel....Tebessüm suratın sadakasıdır....
selam ve dua ile
SELAMETLE
serkanekim
Jun 27 2006, 04:42 PM
Malum dünya kupası var bu aralar spor programı ve maçları izliyorum.
Taşları ufak seçip atarsanız iyi olur
cesurkul
Jul 14 2006, 09:19 PM
bu aralar mesaj tv de yayınlanan kum saati adlı programı izliyorum.Ortadoğu meselesi konuşuluyor.çok güzel bir program
canışığı
Jul 14 2006, 11:53 PM
Ben de fazla tv izlediğimi söyleyemem ama tv5 te tesadüfen bi programa rastladım.Pazartesi geceleri geç saatte yayınlanıyor."Vuslat".İlahiyatçı Sabahattin Uçar hazırlayıp sunuyor.İslami aile yapısın anlatan harika bir sohbet programı.Şu an bu ekranda bulunan herkese şiddetle tavsiye olunur.Pişman olmayacaksınız:)
yardım@
Jul 17 2006, 11:15 PM
valla ne yalan söyliyim dizi ve spor ağır basıyor..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.