Yardım - Ara - Üyeler - Takvim
Normal Forum Görünümü: Acil Bir Bilgi Gerekiyor.ulead Video Stüdyo Hakkında
Islami Forum - Popüler Forum > GENEL FORUM > .·[ KİŞİSEL GELİŞİM ]·.
Tâib
Acil bir bilgi gerekiyor.Ulead video stüdyo hakkında

kurbanm bir süredir ılead video stüdyo 11 ile resim ve kısa videolardan oluşan içerisine müzik ve diğer efect ler ataraktan bir *.VSB dosyası oluşturduk inşaallah.

ancak bu oluşturduğum dosyayı share bölümünden VCD olarak kayıt etmek istedim. 35 dakikalık olna bu çalışma *.MPG olarak kayıt oluyor ne varki sadece resimler , efektlerden oluşan sessiz bir görüntü vdc si oluyor. ne müzikler nede sesler mevcut.

daha kısa olan başka bir benzerf dosya oluşturup VCD yapamak istedim bu sefer oldu her şey tamam...

şimdi bu oluşturduğum dosyayı nasıl tam olarak vcd yapabilirim bir yardım edermisiniz. KUTSAL EMANETLER ile ilgili olan bu dosyayı bitireyim inşaallah....

şimdiden ALLAH RAZI OLSUN
efekan
thinking.gif

s.a. kardeşim yeni üyeyim mesajını görünce cevap yazmak istedim , bahsettiğin programı pek duymadım, aslında resimleri vcd formatına ayarlaman - resimler slayt şeklinde vcd den gösterilirken alttan istediğin müzik gelsin diye müzik ekleyebilmen için birçok bilgisayar kullanıcılarının kullandığı moviemaker ı öneririm resimlerine efeklerde ekleyebilirsin bu programla görüntüyü oluşturduktan sonra tek yapman gereken cd yazma programı olan ''nero'' ile cd'ye yazmak .
inşallah işini görür , selametle...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz GerekmektedirBuraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.